Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Podróże i wypoczynek
  • /
  • Aquaparki i Termy
  • /
  • Park Wodny Kraków
  • /
  • 1

Opinie o Park Wodny Kraków

Podróże i wypoczynek Park Wodny Kraków opinie
Czystość
4
Obsługa klienta
4
Oferta
4.83
Poziom cen
3.67

Średnia ocen

4.12

w skali od 1 do 5.

 

Park Wodny Kraków opinie Park Wodny Kraków
4.12 1463

~madziaaa / 2017-07-05

Oferta jest naprawdę fajna, dużo basenów z atrakcjami za przystęną cenę. Pani w obsłudze była bardzo miła i pomocna. Czysto jak na tyle odwiedzających.
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
5.00
Zalety

dużo basenów z atrakcjamiczystomiła obsługa

Wady

za duży hałas

Extra informacje

Długo tu jeżdżę i mogę wszystkim polecić.

~Krzysztof / 2017-05-07

Odwiedziłęm krakowski park wodny 4 maja. Raczej mało ludzi, nie zauważyłem problemów z czystością. Jedyna wadą dla mnie było to, że dla mniejszych dzieci (2 i 6 lat) oferta jest raczej ograniczona. Ze starszymi - jest co robić przez kilka godzin. My wyszliśmy po niecałych dwóch.
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
4.25
Zalety

- czysto- sporo atrakcji- wygodny dojazd i parking

Wady

- większość atrakcji powyżej 8 i 10 lat

Extra informacje

~gwfwtegwgwg / 2016-07-20

Całkiem fajnie ale brudno, ale ten brub mi nnie przeszkadza.
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
3.25
Zalety

Np.zjeżdżalnia TWISTER

Wady

Ograniczenia wiekowe, syf, brud

Extra informacje

~Paweł / 2016-05-30

Park Wodny to jest miejsce do rekreacji z rodziną i znajomymi. Nie ma tam raczej możliwości popływania i robienia basenów, bo raz, że dużo dzieci, a dwa że wszyscy się relaksują, a tu taki przypał lata od brzegu do brzegu. Więc nie dla sportowców idących na trening. Za to można wziąć dziewczynę na randkę albo ciocię na bicze wodne. Jest tu sporo atrakcji takich do zabicia czasu - jakies fale, ściany do wspinaczki no i oczywiście zjeżdżalnie. Polecam na relaks.
Zalety

relaks, z rodziną, z dziewczyną, atrakcje do zabicia czasu

Wady

nie da się pływać jak na basanie

Extra informacje

byłem tam w maju 2016

~LeVVy / 2016-05-19

No, ja nie byłem zachwycony. Poszedłem tam w poniedziałek i może tam jest tak, jak w wielu innych miejscach po weekendzie - obsługa ledwie żywa po niedzieli a pracy huk. Atrakcje fakjne, zjeżdżalnie super - bawiliśmy się, ale na obsługę się jakoś nie można było doczekać. Nawet pani w kasie jakaś taka, jakby jej ktoś chomika na pasach przejechał.
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
2.50
Zalety

zjeżdżalnie baseny

Wady

nieuśmiechnięta załoga

Extra informacje

~Lord Kami / 2016-04-25

Poszedłem z rodziną w deszczową niedzielę i nie żałuję. Nie było aż tak tłoczno, jak się spodziewałem. Nowe rury są ekstra, zwłaszcza ta Speed Fire - na czymś takim jeszcze nie jechałem. Małżonka wie, że mnie niełatwo zaimponować takimi przeżyciami, więc się nawet nie odważyła tam iść, bo zobaczyła, że ja byłem zajarany po jeździe. Dzieciaki mają fajny park linowy, jest dużo miejsca do moczenia d*&^. Jacuzzi, bicze wodne - ogólnie wypasik i można spędzić fajnie czas. Dodatkowo jest smaczne jedzenie w restauracji.
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
5.00
Zalety

nowe zjeżdżalnie, atrakcje dla całej rodziny

Wady

dużo ludzi w weekend

Extra informacje

~Anna / 2016-04-18

W Parku Wodnym w Krakowie nie byłam od jakiegoś czasu, więc miło mnie zaskoczył, gdy poszłam tam ze znajomymi. Nowe zjeżdżalnie zewnętrzne są bardzo dobrze wykonane - nie czuć łączenia elementów, nie obcierają się boleśnie plecy w czasie jazdy.zakręty i efekty świetlne oraz dźwiękowe dają efekt zagubienia w przestrzeni - super emocje! Czwarta zjeżdżalnia zewnętrza to Speed Fire - też szybka jak Nitro i jeszcze te dźwięki. Wewnątrz też są fajne atrakcje, np. Tornado, czyli wirowanie w takim bębnie. Podobało mi się też zwykłe chodzenie po takich wysepkach z materacy - raz przeszłam do końca. Chyba się to Tęczowa Ścieżka nazywa. Polecam bo ogólne wrażenia świetne.
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
4.75
Zalety

atrakcyjne zjeżdżalnie zewnętrzne, dużo atrakcji, czysto, dobry dojazd, parking

Wady

Extra informacje

wizyta w marcu 2016

Podróże i wypoczynek Park Wodny Kraków opinie