Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Podróże i wypoczynek
  • /
  • Parki rozrywki
  • /
  • Park Rosenau Jarnołtówek
  • /
  • 1

Opinie o Park Rosenau Jarnołtówek

Podróże i wypoczynek Park Rosenau Jarnołtówek opinie
Atrakcje
5
Obsługa klienta
5
Poziom cen
4.87

Średnia ocen

4.96

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

47

dodanych opinii

 

Justyna / 2021-07-16

Nie polecam, brudno, bardzo zaniedbane miejsce, 60 zł cena biletu i wielkie rozczarowanie, zarośnięte, szkło papierki, a panie z obsługi nosy w telefonach i e- papieroski w ręce zamiast zadbać o miejsce, strefa dla dzieci niebezpieczna, źle odprowadzana woda otaczającą strefę długo stoi powoduje maź przez co dziecko upada- tragedia, zdjęcia w internecie fajne zabraliśmy gości z zagranicy a tu takie rozczarowanie i wstyd!!!! Strata pieniędzy i czasu!!!!!
Zalety

Brak

Wady

Niebezpiecznie, brudno, zarośnięte

Extra informacje

Spohia / 2018-12-28

Super fajne miasteczko rozrywki dla całej rodziny! Bardzo dużo atrakcji, niektóre jedyne w swoim rodzaju, nigdzie jeszcze takich nie widzieliśmy. Edukacyjne stanowiska w sam raz dla dzieci, wielki basen i zamek dmuchany. Wszystko sprawne i bardzo zadbane. Super obsługa!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
4.67

Kamal / 2018-04-11

Polecam, bardzo fajny park, zdecydowanie warty polecenia. Nasze dzieci były zachwycone, a to najlepsza rekomendacja. Nam również bardzo się podobało. Atrakcji jest bardzo dużo, dla każdego coś dobrego. Wszystkie stanowiska sprawne, działające, zadbane, do tego wszędzie jest ktoś z obsługi. Można zapytać, poprosić o pomoc. Najwyższy poziom, jesteśmy zadowoleni!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
4.67

~dagmaras / 2017-08-20

Wpadliśmy do tego parku przy okazji naszego pobytu w hotelu Gorzelanny. Dzieciaki były zachwycone, więc to najlepsza rekomendacja. Park jest warty swojej ceny, warto zapłacić za rozszerzony bilet wstępu. Ciekawe stanowiska, niesamowite interaktywne atrakcje, wielki basen i kino. Wszystkie atrakcje sprawne i zadbane. Miły i pomocny personel.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Lesnakma / 2017-07-30

Z pobytu w miasteczku rosenau jestem bardzo zadowolona. Fantastyczna opcja na spędzenie rodzinnego dnia z dziećmi. Ciekawe miasteczko, ładnie położone i zadbane. Dużo propozycji różnych atrakcji zwłaszcza dla dzieci. Warto wybrać się latem z uwago na wielki basen i ogromny dmuchany plac zabaw. Bardzo miły personel.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~ewunia / 2017-07-20

Miejsce warte odwiedzenia odwiedzenia, zwłaszcza z pociechami. Najmłodsi znajdą dla siebie bardzo dużo ciekawych atrakcji, starsi też znajdą coś dla siebie. Ogólnie miasteczko przygotowane na odwiedziny starszych i młodszych. Bardzo przemyślany i ciekawy.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~nastka / 2017-07-16

Przyjemne miejsce, można się zrelaksować i fajnie pobawić. Bardzo dużo różnych miejsc do zwiedzenia, ciekawe interaktywne przyrządy. Bardzo duży dmuchany zamek dla dzieci, basen i lodowisko. Wszystko sprawne i działające, zadbane. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do miejsca i obsługi. Polecam.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Anita / 2017-07-09

Miasteczko Rosenau zaskoczyło mnie bardzo pozytywnie zwłaszcza ilością i jakością atrakcji dla każdej grupy wiekowej, w tym dla dorosłych. Świetne miejsce na rodzinny wypad, spodoba się dzieciom. Bardzo miła obsługa, ceny ok jak na taką ilość stanowisk. Spędziłam tutaj miłe popołudnie z całą rodziną. Polecam.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~jagodasz / 2017-06-29

Na pierwszy rzut oka niepozorny, poza tym niektóre opinie w internecie odstraszają, ale w efekcie nie żałuję, że zabrałam tam dzieci. Cena wstępu dość wysoka, ale warto, bo ilość stanowisk, atrakcji i obiektów wewnątrz jest naprawdę bardzo duża i warto wydać tę kwotę. Ciekawe, niespotykane stanowiska interaktywne, ogrom atrakcji dla dzieci, warto wejść do tawerny na dobre jedzenie. Świetny wielki basen i lodowisko.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Klara / 2017-06-23

Świetne miasteczko rozrywki, fajnie przemyślane, tematyczne zakątki, np. pompy wodne, ogród wodny, jaskinia dzikich zwierząt. Bardzo fajne kino w efektami specjalnymi, ogromny basen i naprawdę wielki zamek dmuchany. Podobało się całej mojej rodzinie. Ceny biletów dość wysokie, ale za takie atrakcje mogą być.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Tomaszjjj / 2017-06-14

Park Rosenau leży w bardzo bliskiej odległości od hotelu Gorzelanny, w którym moja firma miała warsztaty. Miłym zaskoczeniem jest fakt, że to jest miejsce nie tylko dla dzieci. Grupa dorosłych, w tym ja, bawiliśmy się w nim świetnie i każdy znalazł coś interesującego dla siebie. Wielki plus za pyszne jedzenie w samym środku parku- klimatyczna tawerna z przystępnymi cenowo daniami.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~anikap / 2017-06-07

Miasteczko zrobiło na mnie i mojej rodzinie naprawdę pozytywne wrażenie. Pomijam długie kolejki do kas, bo tam gdzie są ciekawe atrakcje, tam są kolejki. Swoje trzeba było odstać, alw warto było, bo wewnątrz miasteczko zaskakuje wielością atrakcji dla dzieciaków, ale dla starszych też. Ogólnie wyszliśmy bardzo zadowoleni, dzieci szczęśliwe i pytają, kiedy tu wrócimy, więc podobało się :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Sarale / 2017-06-05

dwiedziliśmy zaginione miasteczko Rosenau przy okazji naszego weekendu w hotelu Gorzelanny. Park leży kawałek drogi od hotelu. Mieliśmy dostęp do wszystkich atrakcji w parku. Podobało się zwłaszcza dzieciom. Sporo róznych ciekawych stanowisk, bardzo miła obsługa, jest co zwiedzać.Sprawne maszyny, widać że park nowy, wszystko zadbane, kolorowe i w 100% działające.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
4.67

~Alinaks / 2017-05-18

Park odwiedziłam przy okazji imprezy integracyjnej, która odbywała się w hotelu obok. Park nie jest tylko dla dzieci, o czym przekonałam się ja i moi koledzy. Świetnie się bawiliśmy. Na pewno warto tam wpaść będąc w okolicy. Sporo ciekawych stanowisk do odwiedzenia. Nam w szczególności przypadło do gustu zwiedzanie kopalni i sztolni oraz wielki ogród wodny.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Natalia / 2017-05-11

Bardzo fajna opcja na popołudnie z cała rodziną. Kolejki do kas trochę odstraszają, ale warto swoje odstać, żeby wejść do parku. Dobrze wydane pieniądze. Bardzo miła, pomocna obsługa. Ciekawe atrakcje. Warto wejść do tawerny na pyszne jedzenie.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~ basiaszmm / 2017-05-04

To miasteczko z całą pewnością przypadnie do gustu zwłaszcza dzieciom. Ale i dorośli i nastolatki znajdą coś dla siebie. Kiedy my byliśmy w Rosenau, było akurat dużo gości, więc spory tłum i kolejki do kas, ale warto było poczekać. Bardzo nam się park spodobał, naszym dzieciom również. Najciekawsze atrakcje to kopalnia, sztolnia, ogród wodny, pompy wodne, jaskinia dzikich zwierząt i wielki basen. Polecam.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Sandrako / 2017-04-28

Park po prostu super! Zaskoczenia całkowite, bo nie spodziewaliśmy takiego standardu. Świetna obsługa, zawsze pomocna, z uśmiechem na twarzy. Pyszne jedzenie w tawernie- warto wpaść. Atrakcji co nie miara i to takie, że nie sposób zwiedzić w jeden dzień. Bardzo polecamy!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~tess / 2017-04-21

Warto odwiedzić, zwłaszcza jeśli mamy dzieci, które są głodne rozrywki iu ciekawych interaktywnych atrakcji. Genialne miejsce na rodzinny wypad. Bardzo nam się podobało. Świetne ruchome zwierzęta, wszystko działa, sprawne i zadbane.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Donata / 2017-04-12

Zaginione miasteczko rosenau robi wrażenie nie tylko na dzieciach, ale na dorosłych też. Tak dużo atrakcji nie widzieliśmy jeszcze w żadnych parku rozrywki! Nie sposób skorzystać ze wszystkiego w jeden dzień. Wydaje mi się, że obejrzeliśmy połowę. Dzieci zachwycone. Atrakcje interaktywne, fajne kino z efektami specjalnymi, wieelki basen i dmuchany pałac- to tylko skromna część, którą zobaczyliśmy. Warto!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Marianna / 2017-04-05

Jestem zachwycona tym miasteczkiem rozrywki! Znalazłam się w nich trochę przez przypadek i nie spodziewałam się tylu fantastycznych atrakcji i niezapomnianych wrażeń! Moje dzieci przepadły we wielkim dmuchanym zamku- największym w jakim do tej pory byliśmy. Świetne kino z efektami 7d, poza tym warto zobaczyć sztolnię i kopalnię złota. Fajny ogród wodny z pompami wodnymi i interaktywne zwierzęta w jaskini dzikich zwierząt. Park na szóstkę :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Klaudiaga / 2017-03-29

Odwiedziłam z dziećmi to miasteczko trochę przypadkiem, ale wyszło z tego bardzo miłe rodzinne popołudnie w parku pełnym atrakcji. Naprawdę jestem pod wrażeniem, że można zrobić tak ciekawy park, z pomysłem, z atrakcjami, które przyciągną i dzieci, i młodzież, i dorosłych. Fajnie pomyślane, zadbane miejsce. Dla dzieci jak znalazł!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Nattasz / 2017-03-23

Udane popołudnie rodzinne w parku Rosenau. Skorzystaliśmy z większości atrakcji- na wszystko nie starczyło czasu, bo park jest duży i oferuje dużo atrakcji. Bardzo fajnie przemyślany, tak żeby zaciekawić dzieciaki, tematyczne stanowiska, wielki dmuchany zamek dla maluchów i tawerna dla dorosłych. Dla nas super.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Alan1 / 2017-03-15

Zaginione miasteczko rosenau jest położone bardzo blisko hotelu, w którym nocowaliśmy dlatego postanowiliśmy skorzystać z okazji i je odwiedzić. Podobało nam się, naszym dzieciom również, a to chyba najlepsza rekomendacja. Miasteczko jest spore, oferuje dużo atrakcji, więc radzę zarezerwować sobie całe popołudnie. Polecamy rodzinom z dziećmi- będą zachwycone.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Emilia / 2017-03-08

Nie spodziewałam się tylu fantastycznych atrakcji skupionych w jednym miejscu! Nadal jestem pod wielkim wrażeniem tego miejsca i serdecznie polecam odwiedzić ten park, zwłaszcza jeśli wybieramy się z dziećmi. Park obfituje w atrakcje dla każdego. Super park linowy! Bardzo fajny ogród wodny z pompami, wielki basen, lodowisko, świetne kino 7d z efektami specjalnymi i pyszne jedzenie w Tawernie. Według mnie miejsce na szóstkę :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Irek / 2017-03-07

Park jak najbardziej na miarę tego co oczekujemy od miejsca rozrywki! Znajduje się na dość sporym terenie,gdzie można znaleźć atrakcje zarówno dla dzieci jak i dorosłych :)Jak dla mnie świetna zabawa była w parku linowym,a do tego inne atrakcje jak np.wizyta w kinie 7D Polecam!

~Ewelinaw / 2017-03-01

Zaginione Miasteczko Rosenau odwiedziłam jesienią, kiedy nie było już tak dużo gości i to był strzał w dziesiątkę. Nie było kolejek do kasy i tłumów przy atrakcjach. Park ciekawie zaprojektowany, przemyślany, z wieloma atrakcjami. Właściwie dla każdego.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Agatakk / 2017-02-22

Zaginione Miateczko Rosenau- świetne miejsce dla całej rodziny lub grupy przyjaciół na spędzenie wspólnie popołudnia. Każdy znajdzie tam atrakcje dla siebie i każdy będzie miał co robić. Na mnie ogromne wrażenie wywarły edukacyjne interaktywne atrakcje i niesamowte kino 7d. Warto zobaczyć.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Amelia / 2017-02-15

Miasteczko Rosneau leży bardzo blisko hotelu, w którym spędzałam weekend, więc skorzystałam z okazji i się tam wybrałam. Miasteczko nie tylko dla dzieci! Mnie się w nim niesamowicie podobało, bawiłam się świetnie i skorzystałam z wiekszości atrakcji. Wielki plus za to, że myślą nie tylko o najmłodszych gościach, ale o tych starszych również :)
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Daga / 2017-02-09

Jestem oczarowana hotelem samym w sobie, jak i jego położeniem. Spędziłam w nim wraz z rodziną bardzo miły weekend i polecam każdemu, kto szuka reklaksu i luksusu w ładnym otoczeniu za rozsądne pieniądze. Hotel całkowicie spełnił moje oczekiwania. Na uwagę zasługuje fantastyczne spa i przepyszne jedzenie. Warto się tam wybrać!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Karolina / 2017-02-01

Polecam z całego serca! Przemiła obsługa parku, uśmiechnięta, otarta na gości, pomocna i fachowa. Aż chce się tam przebywać! Wszystkie sprzęty zadbane, kolorowe, sprawne i często zaskakujące :) Świetne miejsce dla całej rodziny.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Danika / 2017-01-27

Wizyta w parku rosrywki Rosenau umiliła nam pobyt w hotelu Gorzelanny, który położóny jest bardzo blisko Rosenau. Bardzo nam się podobało w tym miasteczku i polecamy spędzenie w nim rodzinnego popołudnia. Super fajne atrakcje, miła obsługa, głośna muzyka i pyszne jedzenie.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Adkaa / 2017-01-19

Miasteczko Rosenau położóne jest niedaleko hotelu Gorzelanny, w którym nocowaliśmy z rodziną. Dwa razy odwiedzilismy Rosenau, bo atrakcji, jakie proponuje park jest tak wiele, że nie sposób skorzystać ze wszystkiego jednego dnia. Świetne miejsce zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Bardzo nam się podobało, aż żal było wychodzić. Sporo zaskakujących atrakcji, przemyślane i ciekawe. Polecamy w 100%.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Janka / 2017-01-13

Park rozrywki zdecydowanie warty polecenia i odwiedzenia. Zaskakuje wieloma atrakcjami, często nietypowymi, na przykład straszna sztolnia czy kino 7d. Mnie najbardziej podobała się kopalnia złota- szkoda, że nie ma tam np. pokazów, ale i tak jest super. W okresie letnim na uwagę zasługuje wielki basen.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Asia / 2017-01-07

Zdecydowanie polecam wizytę w miasteczku Rosenau! Ogrom różnorakich atrakcji naprawdę może zaskoczyć i oszołomić, nie tylko dzieci :) Dla najmłodszych jest wielki dmuchany zamek, największy jaki do tej pory widziałam. Dla starszych starszna sztolnia, kopalnia złota, ogród wodny z pompami, wielki basen i bardzo dużo innych ciekawych rzeczy. Dorośli chętnie zjedzą obiad w klimatycznej Tawernie. Super miejsce!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
4.67

~Zuzanna / 2017-01-03

Hotel odwiedziłam jesienią i uważam, że to był doskonały wybór zarówno miejsca jak i pory roku. Na uwagę zasługuje genialne położenie obiektu; piękna przyroda, lasy, jeziora, góry, ale również bliskość szlaków turystycznych i blisko do większych miast oraz granicy. Sam obiekt bardzo zadbany, pokoje, łazienki i restauracja bez zarzutu. Wyżywienie zadowalające, urozmaicone, każdy coś znajdzie dla siebie. Plus za sympatyczny personel i akcesoria dla dzieci- to ważne dla gości z dziecmi!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Inga88 / 2016-12-16

Park zdecydowanie warty polecenia. Inny niż wszystkie, zaskakujący, nowoczesny, atrakcyjny nie tylko dla dzieci, ale też dla dorosłych. Spokojnie rozrywka na całe popołudnie. Świetne edukacyjne stanowiska, ciekawe internatywne maszyny, wielki dmuchany zamek i tawerna oferująca pyszne jedzenie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~kajasmolik / 2016-12-09

Jeden z lepszych parków tego w którym byłam z rodziną. Bardzo fajne połączenie edukacji i nauki. Przyjemna obsługa, uśmiechnięta, co jest bardzo ważne, bo atrakcje są głownie skierowane do dzieci. Wszystkie atrakcje zadbane, kolorowe i ciekawe.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
4.67

~Renia / 2016-12-04

Park zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie i na pewno jeszcze kiedyś tam wrócę. Bardzo dużo atrakcji dla dzieci w różnym wieku, interaktywne i nie, park zajmuje ogromny teren, jest co zwiedzac.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Anka / 2016-11-28

Park odwiedziliśmy przy okazji naszego pobytu w hotelu Gorzelanny. Park leży bardzo blisko hotelu. Spodobało nam się połączenie nauki z zabawą na bardzo wysokim poziomie.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Sabina / 2016-11-20

Parkiem jestem zachwycona zresztą nie tylko ja ale również mój mąż i dzieci. Wspaniałe miejsce na aktywny wypoczynek dla całej rodziny. Atrakcji jest tyle, że nie sposób zwiedzić w jeden dzień. Mnóstwo ciekawych miejsc, edukacyjne stanowiska, świetne maszyny do zabaw dla dzieci.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Lisek / 2016-11-14

Park rozrywki, który zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Duży, kolorowy, wesoły, z mnóstwem interaktywnych atrakcji dla dzieci, interesujące maszyny, niespotykane propozycje zabaw. Super, brawa za fajną obsługę.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Sarari / 2016-11-08

Park, który bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Wiele zaskakujących atrakcji. Nauka poprzez zabawę na najwyższym poziomie. Punkt na mapie do odwiedzenia ponownie!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Dana / 2016-10-29

Park bardzo nam się podobał i polecamy w 100%. Wszystko sprawne i zadbane, działa jak należy, a do tego miła ekipa i pyszne jedzenie w Tawernie. Dla dzieci i dla dorosłych.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Katagud / 2016-10-23

Polecamy w 100%. Świetne atrakcje, doskonały poziom, miły personel. Nauka przez zabawę na najwyższym poziomie.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Alex / 2016-10-01

Park nie tylko dla dzieci. My dorośli nie chcieliśmy z niego wychodzić. Jest świetny, na najwyższym poziomie. Oferta jest bardzo bogata. Dużo atrakcji dla każdej grupy wiekowej.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

~Karolina J. / 2016-09-09

Spędziliśmy w parku rosenau bardzo miły dzień wraz z trójką dzieci. Park jest bardzo duży, oferuje wiele atrakcji dla dzieci mniejszych jak i większych. A i nam dorosłym spodobało się wiele rzeczy. Pogoda była piękna więc skorzystaliśmy z basenu. Park jest ładny, wszystko działa i jest sprawne. Obsługa miła.
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
4.67

~Peter / 2016-08-25

Park na miarę najwyższych standardów! Coś wspaniałego! Ogromny, piękny teren, atrakcje dla dzieci i dorosłych, świetny park linowy, edukacyjne atrakcje np. park wodny. Super!
Atrakcje
Obsługa klienta
Poziom cen
5.00

Podróże i wypoczynek Park Rosenau Jarnołtówek opinie