Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Podróże i wypoczynek
  • /
  • Aquaparki i Termy
  • /
  • Panorama Morska Jarosławiec
  • /
  • 1

Opinie o Panorama Morska Jarosławiec

Podróże i wypoczynek Panorama Morska Jarosławiec opinie
Czystość
5
Obsługa klienta
5
Oferta
5
Poziom cen
5

Średnia ocen

5.00

w skali od 1 do 5.

 

~Oksana / 2016-06-30

Хочу порадити всім жінкам! Величезний вибір процедур релаксації. Кожна дівчина про таке мріє і тут випала така нагода.SPA курорту надає послуги для обиччя (очищення шкіри, омолодження, гідратація, вітамінізовані маски); для всього тіла ( оздоровчі процедури : "Дотик здоров'я", "Формула стрункості", Вітамінне відновлення", "Виноградний вибух", Сила шоколаду", "Смак розкоші"); пілінги (морський і вітамінізований); масажі ( релаксаційно-ароматичний, гаарячими каменями, свічками, шлафроковий масаж, шоколадний масаж). А відмовитись від капсули SPA , Starvac, Power Slim студії і оксигенотерапії просто неможливо. Також можна скористатись послугами салону краси при SPA. Це лише ті процедури, які ми з подружкою встигли випробувати на собі. Я не розумію як раніше жила без такого типу відпочинку, на жаль тут лише другий раз, але планую повертатись знову і знову.
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
5.00

~Maria / 2016-06-14

Відпочивала в Панорамі і дуже задоволена!Приїхала в Панораму з чоловіком на 5 днів вибравши пакет "Романтичні в двох". В пакеті ми мали несподіванку на привітання(Вино в кімнату та ліжко встелене пелюстками троянд); романтичну вечерю через блиск свічок;сеанс загоряння на сонячній поляні;релакс в Wellness (де є 5 чудових джакузі з різними компонентами,суха сауна Фінська та санаріум). Також ми могли безмежно ходити в аквапарк, спортзалі відвідувати щоденні вечірки. Нам надзвичайно сподобалось! Рекомендуємо відвідати цей резорт, і отримати найпозитивніші враження від свого відпочинку!
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
5.00

~Ruslan / 2016-06-07

Отличное начало лета в Panorama Morska !!! Курорт мне посоветовала коллега и я вместе с мужем выбрала "Оферту Семейную". Очень довольны выбором. Приехав, нас встретил приветливый персонал рецепции, предоставивший всю необходимую информацию и мы начали этот незабываемый уикенд с подарочной кофе и мороженого в буфете. Позже для ребенка в оферте также включено фантазийное рисования лица и фотосессию с попугаями, малыш был очень доволен. В конце дня посетили вечеринку Grill Party для всей семьи с живой мизикою и угощениями. На следующий день получили приглашение на массаж физикотерапефтичний, aqua аэробику, а ребенок прекрасно провел время в детском мире TROPI. В тот же день мы посетили пляж и до поздней ночи веселились в аквапарке. На третий день посетили STREFU WELLNESS, где есть сауна, санариум и 5 джакузи с различными видами вод. Только выходных нам было мало, хотим вернуться снова, но пригласить еще друзей. Отдельное спасибо работникам рецепции, которые круглосуточно оказывали помощь в различных случаях!
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
5.00

~Roksolana / 2016-06-04

Wypoczywałam w hotelu podczas ostatniej majówki całkowicie zadawolona. Byłam tam z chłopakiem i jego rodzicami. Ośrodek jest doskonale nadaje się dla młodych i starszych ludzi, każdy może wybrać swój własny rodzaj wypoczynku. Mieliśmy możliwość wyboru rodzaju zakwaterowania (w domu lub budynku) .Rodzice byli zadowoleni z programu rehabilitacji. Nam podobała się sauna, sanarium i jacuzzi z 5 różnych wodach. Istnieje wiele ciekawych rzeczy dla dzieci, począwszy od mini-klub i kończących się na placach zabaw. Tak więc, gdy masz własne dziecko, należy przyjść. Położenie jest dobre, spokojne, blisko do morza. Wspaniały personel zapewnia pomoc całodobową. Istnieją 3 restauracje i trzy posiłki dziennie, które jest dobrze przemyślane. Mnóstwo zabawy na święta, mamy nieograniczony park wodny, gdzie można dokładnie spędzają czas, obszar jest ogromny, do tego czasu nie miał czasu wglądu do całego terytorium, animacje dla dorosłych i dla dzieci. Pokoje są czyste i mają wszystko, czego potrzeba. jeśli jedziesz własnym samochodem, znajduje się parking, 29 zł dziennie)) powinien przejść przez co najmniej tydzień, to może naprawdę odpocząć) po przejechaniu wszyscy byli zadowoleni! Dziękujemy ośrodkowi i jego personelowi !!!))
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
5.00

~Ruslana / 2016-05-24

Дуже задоволена відпочинком у резорті! Завжди усміхнений персонал, беззаперечна якість послуг, великий вибір пакетів для відпочинку та здоров*я. Щоденне медичне обслуговування, всім клієнтам необмежний вхід в аквапарк, щоденні вечірки та заходи для дорослих та дітей. Зручне розташування резорту 300м від Балтійського моря. Смачне і здорове харчування, можливість викупити лікувальної дієти. Щоденні дитячі анімації та розваги... Проживати можна в будинках та окремих домках...Дуже вражена і задоволена відпочинком в панорамі і впевнена , що зупинюсь тут ще не раз!
Czystość
Obsługa klienta
Oferta
Poziom cen
5.00

Podróże i wypoczynek Panorama Morska Jarosławiec opinie