Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • PaniTorbalska
  • /
  • 1

Opinie o PaniTorbalska

panitorbalska.pl

Toruń

Zakupy PaniTorbalska opinie
Asortyment
1.8
Dostawa
2.67
Łatwość zamawiania
2.87
Obsługa i reklamacje
1.27
Poziom cen
2.27

Średnia ocen

2.17

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

20

dodanych opinii

 

Ewa / 2022-11-29

Zwróciłam zakupioną torebkę.Nie otrzymałam pieniędzy za zwrot towaru.
Zalety

Wady

Brak pieniędzy za zwrot towaru .

Extra informacje

Zofijka / 2022-10-11

Zwróciłam zakupioną torebkę ( po zapięciu była pofałdowana) 22.09, do dnia dzisiejszego a jest 11.10 nie otrzymałam zwrotu pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

brak

Wady

brak zwrotu pieniędzy za zwrócony towar

Extra informacje

Iwona / 2022-10-05

Absolutnie nie polecam sklepu! Dostawa faktycznie szybka, ceny konkurencyjne, problem pojawia się w przypadku zwrotu towaru. Pomimo potwierdzenia od firmy kurierskiej o dostarczeniu przesyłki nie odsyłają pieniędzy. brak odpowiedzi na maile, na wiadomości na messengerze, kasowanie negatywnych komentarzy na FB, nie odbieranie telefonu. Na zwrot pieniędzy czekam już 3 tygodnie od dostarczenia im torebki, mimo informacji jaką podają że zwrot pieniędzy nastąpi w ciągu 14 dni

Ada / 2022-09-14

Oszuści,nie odsyłają pieniędzy za zwrot towaru.Kontaktu żadnego, nie odpisują,nie odbierają telefonu.

Anna / 2022-09-06

Zamówiłam torebkę, jednak jej wykonanie pozostawiało wiele do życzenia. Wysoka cena torebki nie idzie w parze z jakością. Nie jest warta swojej ceny. Towar zwróciłam, jednak pieniędzy brak. Kontakt z firmą bardzo utrudniony. Wiele razy kontaktowałam się w celu wyjaśnienia sprawy. Pani oznajmiła, że paczka została odebrana, jednak nie wie gdzie jest. Następnie poinformowała, że pieniądze zostaną zwrócone na konto. Do dnia dzisiejszego pieniędzy brak. Po tej całej sytuacji nikt nie odbiera telefonu. To był mój pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. Zastanawiający jest fakt, skąd tyle pozytywnych opinii na stronie sklepu. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak

Wady

Nie odbierają telefonów i oszukują klientów

Extra informacje

Wiesława / 2022-05-18

Zdecydowanie nie polecam. Zamszowa torba shopperka po niecałym miesiącu noszenia (noecodziennie) nadaje się do wyrzucenia. Odpadły dwa ozdobne metalowe kółka z przodu torby, ciągle odpinały się uchwyty, na których zamocowane były paski. Niewygodne wkładanie komórki do kieszonki. Zamsz wygląda jak stara szmata. Ładne zdjęcia, ale to tylko pic na wodę. O masowej chińskiej produkcji świadczy bardzo bogata oferta: duża liczba torebek i kolorów. Szkoda pieniędzy. Nigdy więcej nic u nich nie kupię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Żadnych.

Wady

Dużo.

Extra informacje

Niecały miesiąc.

Kinga / 2022-05-12

Obsługa reklamacji tragiczna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Nie odbierają telafonow

Extra informacje

Kinga / 2022-05-12

Obsługa reklamacji tragiczna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Nie odbierają telafonow

Extra informacje

Monika / 2022-04-16

Torebka przyszła uszkodzona, zarysowana, reklamacja tego nie obejmuje, naciąganie i żerowanie na cudzej szkodzie, torebka droga, nie warta ceny, nie polecam, nigdy więcej nic tam nie kupię i odradzę wszystkim znajomym, dziwi mnie to skąd tyle pozytywnych opinii, porażka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Towar uszkodzony

Extra informacje

Ania / 2022-04-14

Torebki ładne.Ja akurat nie trafiłam z prezentem.Odeslalam i teraz czekam na zwrot gotówki który miał być do 14 dni,a minęło dużo więcej.Telefonow nie odbierają na e-maila nie odpisują.Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

Olewanie klienta

Extra informacje

Rozczarowana / 2022-03-30

Nie wiem skąd te pozytywne opinie. Torebka, którą otrzymałam to zwykła chińska tandeta i do tego brudna. Po zakupie nie otrzymałam paragonu w paczce ani mejlowo. Jedynie wydrukowaną karteczkę z potwierdzeniem nr zamówienia. To był pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie.

Aga / 2022-02-23

Po zwrocie kontakt zerowy. Mimo.uplyniecia regulaminowego czasu na zwrot pieniądze wciąż nie zostały zwrócone.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Beata / 2022-01-12

Wygląd torebki na zdjęciu mocno odbiega od tego co otrzymune klient.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Oszukiwanie klientów za pomocą zdjęć

Extra informacje

Beata / 2022-01-12

Wygląd torebki na zdjęciu mocno odbiega od tego co otrzymune klient.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Oszukiwanie klientów za pomocą zdjęć

Extra informacje

Iwo / 2022-01-03

Ich torebki to zwykla chinska tandeta , material wg nich to skora ekologiczna haha toż to najpodlejsza derma pojedynczo złozona bo nawet bez dna. Chyba sie licza z wieloma zwrotami bo nie opłacili zwrotnych przesyłek jak porzadne firmy....Komentarzy negatywnych nie da sie zamiescic na zadnej ich stronie.Występuje tam tylko wirtualna pani Marta , ktora namietnie zachwala wszystkie produkty. Produkt odeslalam teraz mam obowy o zwrot pieniedzy po przeczytaniu powyższych komentarzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

nie ma

Wady

same

Extra informacje

nie uzywalam , zaraz odeslalm

Żałuje / 2021-03-08

Żałuje że się nabrałam na pozytywne opinie na opineo dziwny trafem pisane co kilkanaście minut... A negatywnych dodać się nie da. Jak przychodzi spór to cyk i nie dodasz... głęboki PRL.... Towar nie zgodny jakościowo. Zabawkowy. Obsługa chamska i niekompetentna. Negatywne komentarze na opineo oddają prawdę o tym sklepie. Zwrotu pieniędzy to nie wiem czy odzyskam.... Chociaż sprawę do rzecznika praw konsumenta zgłoszę. Jakbym wiedziała że to taki syf nigdy bym tam nic nie kupiła.

Znikają opinie o braku zwrotu pieniędzy / 2021-03-04

Sklep wysyła towar inny niż na zdjęciu. Odesłałem w ten sam dzień. Brak zwrotu pieniędzy. Znikają negatywne opinie o sklepie. Przestrzegam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

brak zwrotu pieniędzy

Extra informacje

Ostrzegam / 2021-03-03

Cwaniactwo i chamstwo. na opineo nie da się dodać negatywnej opinii. Towar inny niż na zdjęciu. W ogóle nie wiem czy sklep zwróci mi pieniądze bo zachowuje się tak jakby nawet nie miał zamiaru. Przyjęli zwrot o czym dowiedziałem się tylko przez firmę kurierką że paczka do nich dotarła bo oni nie piszą nic. Chyba myśleli ze przyślą mi chałam a ja go nie zwrócę tylko wrzucę do piwnicy... Nigdy nie negatywnych opinii ale takie cwaniactwo mnie zaskoczyło i ostrzegam innych bo szkoda pieniędzy. Za tyle kasy można kupić gdziekolwiek indziej i bez takich cyrków.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

cwaniactwo, barak szacunku do klienta i jego czasu, brak zwrotu pieniędzy

Extra informacje

nigdy nie miałam takiej sytuacji w żadnym sklepie / 2021-03-02

Walizka inna niż na zdjęciu. Sklep nie informuje czy zwrot do nich dotarł. Nie informuje kiedy zwróci pieniądze podaje różne wersje i różne ma w regulaminie. Sklep zachowuje się tak jakby to że przysłali mi malutką walizkę za 140 zł która była inna niż ta ze zdjęcia było moją winą. Walizkę odesłałam natychmiast. Przy upominaniu się o zwrot brak kontaktu i zainteresowania. Od dłuższego czasu kupuje tylko online i nigdy nie miałam takiej sytuacji żeby ktoś przetrzymywał moje pieniądze chyba licząc że może zapomnę czy coś. Chore że mam się prosić o zwrot moich pieniędzy za walizkę która była inna niż na zdjęciu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

uczuciowa / 2019-09-21

Torebki na lata, wytrzymałe i wygodne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy PaniTorbalska opinie