Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Banki
  • /
  • PEKAO SA
  • /
  • 1

Opinie o PEKAO SA

Finanse PEKAO SA opinie
Obsługa klienta
2.33
Oferta
2.25
Prostota obsługi
2.58

Średnia ocen

2.39

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

33

dodanych opinii

 

Tomek / 2022-04-28

Najgorszy bank na swiecie pod wszystkimi względami i jak spłacę kredyt u nich w czerwcu tego uciekam od nich w siną dal!!!!
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

nie ma

Wady

wszystko

Extra informacje

Oszukany / 2022-04-21

Proszę o kontakt osoby prowadzące działalność gospodarczą po byłym idea banku przejętym przez Pekao SA którzy mają problem z spłatą kredytu, znikającym kontem firmowym ,brakiem kontaktu z bankiem opłatami dziwnymi w kontach itp. Szykuję pozew oraz chcę nagłośnić sprawę w mediach . KONTAKT [email protected]
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

Brak

Wady

Złodziejstwo

Extra informacje

Piotr / 2022-04-20

Uciekajcie z tego banku, tyle w temacie...
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00

asd / 2022-04-20

NAJGORSZY BANK! *** nie ma opcji dodzwonić się na infolinie. Po prostu nie ma. Po 45minutach czekania usłyszałem: - dzień dobry w czym mogę pomóc? - chce zamknąć konto - ...eeee chwileczkę, przekieruję pana - po czym przekierowano mnie na ogólną infolinię gdzie znów zaczyna się czekanie *** dziwne opłaty pobierane co miesiąc, niewiadomo za co, niewiadomo po co, w banku też nie wiedzą *** nie ma opcji zamknięcia konta - a to tu nie można, a to dzisiaj się nie da, a to inny ch**
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

zalety? xD

Wady

brak kontaktu. I nie, nie narzekam na to że miliard ludzi dzwoni w tym samym czasie i muszę czekać. Gdy już dodzwonię się do homo sapiens sapiens (chyba...) to ten zdziwiony przekierowuje mnie na infolinię

Extra informacje

Marcin / 2022-04-01

Agnieszka ma rację mnie przenieśli z idea a do tej pory nie mogę się zalogować na ich stronie konsultanci do bani nie umieją pomóc lub bardziej im się nie chce.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

Jedna pani z info próbowała pomóc lecz już kończyła pracę i się nie udało + za chęci

Wady

Extra informacje

nie ma skali 0 do oceny

Piotr / 2022-03-03

Bank informuje o darmowym prowadzeniu konta firmowego, po czym radośnie otwiera przy okazji rachunek pomocniczy, za który pobierana jest opłata 10 zł. Rozpatrzenie takiej prostej reklamacji (oczywiście negatywne) trwa dwa miesiące, w tzw. międzyczasie pobrane zostaje kolejne 10 zł mimo wniosku o zamknięcie konta i reklamacji dotyczącej tej właśnie opłaty w wysokości 10 zł. Założenie konta przez internet i rozpoznawanie dowodu kamerką internetową - w praktyce niemożliwe (światło odbija się od dowodu, nawet po manipulacji światłem nie sposób uzyskać wyraźnego obrazu). Dodzwonienie się na infolinię wymaga anielskiej cierpliwości. Oddziały przypominają jakieś komunistyczne urzędy, w których pracują nieuprzejmi, sfrustrowani ludzie. Nie polecam absolutnie nikomu, nie warto się łasić na żadne "promocje".
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00

Krystyna / 2022-03-01

Uwaga na bankomat przy banku Piotrkowska 270, chciałam dokonać wypłaty w dniu 1.03.2022, bankomat wyrzucił kartę, niestety pieniędzy nie wyrzucił w zamian za to bank obciążył konto kwotą, którą chciałam wypłacić.

Mario / 2021-12-15

Jedno wielkie nie porozumienie ten bank na infolinii nic nikt nie wie a dodzwonić się to jest cud
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00

Agnieszka Zalewska / 2021-11-24

Bank okrada klientów byłego Idea Bank. Produkty, które zostały przeniesione są blokowane, nie można z nich korzystać. Nie zgadzają się środki na kontach. Pracownicy na infolinii nie mogą pomóc, bo trzeba iść do oddziału. Lista oddziałów, która jest dostępna na stronach nie jest aktualna w większości. Pracownik infolinii śmieje się i rozłącza. Zero profesjonalizmu!!!! Tylko jedna Pani bardzo sympatyczna i starająca się pomóc.\r\nZalety\r\nBrak\r\nWady\r\nZłodzieje i brak kompetencji i profesjonalnej obsługi
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

Tylko jedna Pani bardzo sympatyczna i starająca się pomóc.

Wady

Złodzieje i brak kompetencji i profesjonalnej obsługi

Extra informacje

Robi / 2021-10-19

PKO S.A to banda oszustów i złodziei!Od września b.r pobierają sobie bezprawnie i bez wcześniejszego informowania klientów z konta walutowego-opłatę w wysokości 15 euro miesięcznie.Opłata tą pobierana jest również z konta walutowego prowadzonego w ramach konta "Przekorzystne" gdzie za prowadzenie tego konta opłata w sali miesiąca to niby tylko 6 zł!
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak zalet

Extra informacje

Tomasz / 2021-10-13

Uwaga. Ten bank jest nic nie warty. Oszukują i kradną. Pobierają opłaty za usługi których nie świadczą, aplikację cały czas nie działają, ciągłe problemy z płatnościami, bez przerwy błędy z logowaniem albo automatyczne wylogowania. Wysokie opłaty oraz jak pisałem pobieranie pieniędzy za usługi których nie świadczą. Kradną i oszukują. Ponadto obsługa fatalna i poziom zerowy aż dziw że taka złodziejska firma jest na rynku.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.00
Zalety

zupełny brak

Wady

Obsługa i złodziejstwo

Extra informacje

Karolina / 2021-08-26

Ciągły problem z transakcjami za to wydzwanianie do klientów z ofertami pożyczek czy lokat poziom master. Nie polecam
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.67
Zalety

brak

Wady

za duzo wymieniac

Extra informacje

Karol / 2021-08-01

Bardzo słaby bank. Drogi i mało funkcjonalny. Byłem wiele lat, opłaty bankowe ponad 5000 zł przez ten cały czas. Masakra. Nie polecam,.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

serwis internetowy

Wady

mnóstwo comiesięcznych opłat bankowych, mała funkcjonalność

Extra informacje

Grzegorz / 2021-07-12

Porozwieszane ohydne folie, jak na targowisku, w Biurze Dystrybucji Usług Maklerskich - Łódź ul. Piotrkowska 270. Pani kierowniczka nie widzi problemu i poinformowała mnie, że mogę wyrazić swoją opinię na ten temat w internecie.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

Wady

Wystrój wnętrza, zarządzanie odziałem.

Extra informacje

Dorota / 2021-06-21

Słaba obsługa online. Co i rusz pojawiające się nowe opłaty za użytkowanie konta, konieczność ciągłego śledzenia korespondencji i regulaminów. Korespondencja mailowa w sprawie reklamacji trwająca ponad 90 dni. Z każdym błedem lub zawieszeniem w uslugach konta trzeba chodzić do banku, który w dodatku jest oznakowany niepoprawnymi godzinami otrwarcia. Zdecydowanie odradzam.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.67

Natalia / 2020-09-21

Odradzam ten bank każdemu kto biorąc kredyt hipoteczny planuje jego wcześniejszą spłatę. Od początku lipca br staram się spłacić kredyt - przez brak odpowiedniej wiedzy pracowników, ich błędy, przez przedłużanie czasu na odpowiedź na reklamacje nie mogę do tej pory tego zrobić a mamy koniec września.

~Danka / 2017-06-25

Nie tak dawno miałam wraz mężem dość przykrą niespodziankę zafundowaną przez panią z alior banku. Z tzw. "pomocną dłonią" wyszły do nas Panie z Pekao S.A. w Ostrowi Mazowieckiej - Pani Marta i Pani Dorota ośmielę się powiedzieć, że uratowały nam "skórę". Okazały nam daleko idące zainteresowanie i pomoc, odkręciły cały kredyt nie fortunie wzięty w powiedzmy parabanku na lichwiarski procent i prowizje. W sobie tylko znany sposób sprawiły że znów możemy być spokojni. Udzieliły nam kredytu w takiej kwocie jakiej potrzebowaliśmy, na normalnym oprocentowaniu i prowizji. Rzetelne wytłumaczenie kosztów kredytu, bez ukrywania opłat. Polecam bank Pekao S.A. w Ostrowi Mazowieckiej z miłą i fachową obsługą, przyjazną dla zwykłych klientów.Dzięki wielkie dla pani Marty i pani Doroty za pomoc.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Miła i fachowa obsługa klienta. Dobre produkty bankowe. Nie ma ukrytych opłat bankowych.

Wady

Extra informacje

małkinia górna

~Wiesław / 2017-01-14

Obsługa klienta bardzo miła czytelna nic dodać zarówno w placówkach jak i serwisie pomoc błyskawiczna i skutecznaoferty dobreW wieku starszym radzę sobie nieźle z obsługą rachunku (Pekao24)
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00

~Monika / 2017-01-13

Paranoja!Siostra przesłala mi pieniadze w czwartek o 13.30 z Mbanku. Na infolini powiedziano mi ze przelew bedzie ostatnia sesja tego samego dnia. Piatek po 5 telefonach przelew znalazl sie u mnie o 18.30.Nie wiem czy to po mojej interwencji po mily Pan powiedzial ze musze czekac do poniedzialku. Nigdy pieniadze nie byly na czas. Wszyscy w mojej firmie mieli wyplate ok.13. Ja dnia nastepnego ok.11. Miarka sie przebrala. Zrezygnowalam z tego Banku. Nie polecam nikomu. W XXI wieku pieniadze ida 2 dni. Dziekuje!

~Diana / 2016-07-27

Jestem niezmiernie zadowolona z obsługi i kultury pracowników, niezależnie od tego czy telefonicznie czy osobiście, zawsze spotykałam się z życzliwością. Prostota obsługi? Jak wszędzie, dużo biadolenia, informowania etc, nie narzekam, nie chwalę. Ale najistotniejszą kwestią jaka do mnie przemawia, żeby pożegnać się z tym bankiem jest fakt, że nie ma przelewów ekspresowych, żeby i kosztowały 10zł. Są sytuacje które wymagają szybkiego przesłania pieniędzy, ten bank jest daleko w tyle. Właśnie dlatego zamierzam się z nim rozstać w najbliższym czasie.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.00
Zalety

Miła obsługa

Wady

BRAK MOŻLIWOŚCI WYKONANIA PRZELEWÓW EKSPRESOWYCH

Extra informacje

~Joanna / 2016-06-28

To bank oszustów,bankomat w Otwocku przy ul. Swiderskiej nie wypłacił mi pieniędzy, jednak bank potraktował mnie jak oszustkę stwierdzając, że transakcja przebiegła pomyślnie.Mam świadka tej transakcji, gdyż byłam z moją przyjaciółką, która widziała na własne oczy zaistniałą sytuację.Zastanawiam się jaka jest kontrola w tym banku, przecież powinni kontrolować , ile banknotów i o jakich nominałach zostało wypłacone, a ile zostało,czy po prostu dorzuca się trochę banknotów i już? Nikt niczego nie sprawdza?Przecież saldo powinno wykazać, że ilość wypłaconych pieniędzy nie pokrywa się z ilością pieniędzy w bankomacie!!!Już nigdy nie skorzystam z bankomatu banku PKO SA i proponuję, żeby inni klienci też je omijali

~Mariusz / 2015-12-04

Liczba dni w roku, kiedy strona pekao24 nie działa jest zatrważająca ! NIE POLECAM

~EWA / 2014-10-25

Nie jest tak źle.Moim zdaniem obsługa Pekao24 jest bardzo prosta wystarczy czytać wszystko na ekranie. Słuchać co mówia pracownicy i czytać dokumenty które sie dostaje.Jeśli chodzi o bankomaty to Euronety są prawie wszędzie a tam wypłata jest bez prowizji.Jak masz konto w jednym Banku a nie przelewasz i kombinujesz z jednego banku do drugiego to przelewy zdefiniowane są super, nie martwisz się o płatności .
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33
Zalety

Dużo oddziałów , bankomaty euronet

Wady

kolejki przy kasach

Extra informacje

15

~jacek / 2014-08-19

W zasadzie bank ok.posiadam konto wspólne z żoną i nie było kłopotów większych.Posiadam również konto internetowe które poleciła pani w okienku i okazało się całkiem niezłym rozwiązaniem zwłaszcza jak się ma sporo opłat.Ustanawia się przelewy zdefiniowane i leci i to bez opłat dodatkowych.Przelewy z kart kodów jednorazowych też dobre tylko trochę kłopotliwe,ale po kolejnym razie do przełknięcia.opłaty za konto mogły by być niższe,ale jak czytam o innych bankach to nie jest najgorzej.Weźmy taki ING niby super a opłata 7 zeta za nie korzystanie z karty przegięcie.W ogóle to opłata tego typu to zdzierstwo nie dosyć,że co miesiąc pobierają frycowe to jeszcze za takie rzeczy płacić.Posiadamy też kredyt hipoteczny i powiem,że z załatwieniem nie było kłopotu 14 dni i po sprawie może dla tego,że jesteśmy klientami z dłuższym stażem.Tak czy siak bez kłopotu.Pomyłki się zdarzają w każdym banku a co do sprawdzania wiarygodności klientów takie są zasady bo jak coś się wydarzy złego to dopiero jest zadyma,że bank do bani itp.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.00
Zalety

dosyć czytelnie i prosto

Wady

wysokie połaty

Extra informacje

~grzech / 2014-05-01

To co oni robią z klientem to żenada ,wziołem u nich kredyt ale nie mam charmonogramu spłat ,oni wysyłają co miesiąc kwotę do zapłaty.Przykład 4 kwietnia dostaje powiadomienie że do 30 marca mam zapłacić ,data nadania 4 kwiecień do mnie dociera list 7 przelew 1 dzień jest opuźnienie jest sru mnie do BIK i tak co miesiąc
Zalety

brak zalet a opsługa chamstwo

Wady

odradzam każdemu już Provident lepszy

Extra informacje

~burt / 2013-08-24

do eurekaab - wystarczyło "odhaczyć" potwierdzanie przelewów np:sms-em i nie byłoby telefonów , myślenie i czytanie tego co się podpisuje nie boli.Pozdrawiam wszystkie "sierotki". Mam konto i kredyty w tym banku i jeśli chodzi o obsługę internetową to mogę wystawić tylko ocenę wysoką (a lubię się czepiać najmniejszych pierdołek)
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

obsługa przez internet - wgląd do rachunków,przelewy itp.

Wady

mogło by być taniej (karta silver)

Extra informacje

3 lata w pekao

~Code / 2013-04-15

Powiem Tak. Ciągną kase. i Tyle, opłaty za nic. CZYTAJCIE UMOWY
Zalety

Miła Pani w obsłudzę

Wady

-Bankomaty rzadko, pobierają 5 zł za wypłacenie z każdego innego. Jeśli będziesz na minusie, przysyłają list za 20 zł, i każdy dzień odsetki kosmicznę. 3 zl za kartę, a nie masz z tego prawie nic. W ING teraz konto dirrect posiadam. Wszystkie bankomaty w kraju(Co jest fajne) Czytelne konto internetowe, smsy 3 w miesiącu za darmola, wpłatomaty, itp.

Extra informacje

~ot708 / 2010-10-17

użytkuje eurokonto net gdzieś od roku, nie mam do rachunku karty, ponieważ przeważnie wpłacam gotówkę na konto i wykonuje przelewy. problemu z placówkami nie ma, bo w centrum miasta mam aż 3! minus za duże czasem kolejki do kasy, ale idzie przeżyć. od kilku lat korzystam z kont internetowych, wiec prostota obsługi to rzecz względna, jak dla mnie ok, łącznie z kodami z listy (przelewy mam zdefiniowane, wiec nie często listy kodów używam).bank ponadto bardzo potrafi 'wycisnąć' klienta - dla mnie w sensie pozytywnym - zaoferowano mi z czasem kartę kredytowa (tu tragiczne nieuaktualniane na bieżąco w necie dane o wydatkach na karcie) oraz kredyt konsolidacyjny - gdzie zaoszczędziłem parę stówek zamykając kredyt w innym banku!uzytkuje rok, nie place za konto
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.67
Zalety

Wady

Extra informacje

uzytkuje rok, nie place za konto

~jorgus / 2010-04-15

Wszystko super mam swojego kolsuntanta
Zalety

wszystko super

Wady

Extra informacje

20 lat

~pekao241984 / 2009-09-16

bardzo dobry bank. pożyczka lub coś inneo złatwić to dla nich łatwizna. pekao24 bardzo wygodne. tylko dość drogo liczą sobie za urzytkowanie konta.Wadyopłaty za konto bardzo wysokie2 lata
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33
Zalety

Wady

opłaty za konto bardzo wysokie

Extra informacje

2 lata

~lejs / 2009-04-02

od co drugiej baby w okienku słyszę że jest niekompetentna :/ od czego one tam są?! chyba żeby bić rekordy w pasjansa
Zalety

brak

Wady

za dużo ich jest

Extra informacje

1 rok

~dawid781 / 2009-01-09

mam dośc stania w kolejkach kiedy pani w kasie pije sobie kawe, to jest smieszne- HAŃBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
2.67

~Zoltek / 2008-03-24

Poprzednio bylem posiadaczem konta w banku BPH widziałem wiele kont internetowych i stwierdzam ze jeśli chodzi o prostotę obsługi to BPH było najlepsze. Zostałem przeniesiony do PEKAO i myślałem ze skoro ten bank przejmuje niektóre placówki BPH oraz ma podpisana umowę na udostępnienie systemu sezam będzie wszystko dobrze. Jednak myliłem sie. Faktem jest ze PEKAO ma podobny system do sezamu jednak są pewne rzeczy które użytkownikowi sezamu będą przeszkadzały, inne to moim zdaniem błędy powstałe dawno temu i nikt tego nie zmienił. Jako przykład mogę podać to ze wysyłając przelew na stronie PEKAO widzimy przycisk zapisz. Gdyby ktoś nie wiedział co jest grane to mógłby pomyśleć ze w rzeczywistości jego przelew nie jest wysyłany tylko zapisywany a dopiero później ktoś podejmie decyzje czy go wysłać czy tez nie. Ewentualnie sami będziemy musieli to zrobić gdzieś indziej. Niby taki mały przycisk a ile przez niego problemów. Zaleta tego banku jest to ze obsługa działa bardzo sprawnie mimo wielu błędów jakie są popełniane. Przykładami w tym wypadku mogą być: niedostarczenie karty płatniczej do klienta, zagubienie kodu pin, przeniesienie klienta z jednego banku do drugiego bez pisemnego powiadomienia, brak pisemnego powiadomienia o potrzebie zgłoszenia sie do placówki banku po zmianie systemu bankowości internetowej w celu ustalenia nowego hasła i podania klientowi nowego numeru CIF. Te błędy oczywiście w przypadku zgłoszenia sie do banku zostają w miarę szybko rozwiązywane za co oczywiście oceniam obsługę wysoko jednak takich przypadków powinno być jak najmniej.2 miesiace
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33
Zalety

Wady

Extra informacje

2 miesiace

Finanse PEKAO SA opinie