Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • PAUZZA
  • /
  • 1

Opinie o PAUZZA

pauzza.pl

Koszalin

Zakupy PAUZZA opinie
Asortyment
3.27
Dostawa
3.71
Łatwość zamawiania
3.84
Obsługa i reklamacje
3.12
Poziom cen
2.97

Średnia ocen

3.38

w skali od 1 do 5.

 

PAUZZA opinie PAUZZA
3.38 1518

Agnes / 2023-01-24

Ciuchy ładne i dobrej jakości, ale rozmiary kiepsko. Rozmiar L to M. Wszystko małe na mnie. To jedyny minus. Tak to ok. Szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Dooorcia / 2023-01-22

Najlepszy sklep internetowy z damską odzieżą! Ubrania super jakości i duży asortyment. Skąd te negatywne opinie??? Oczywiście ceny mogłyby być niższe ale jest szeroki wybór więc każdy znajdzie coś dla siebie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Jakość, obsługa, szeroki asortyment

Wady

Ceny

Extra informacje

Asia / 2023-01-18

Wszystko super sukienka piekna polecam jak najbardziej pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kolory dukienkibjak na foto

Wady

-

Extra informacje

Pati / 2022-12-30

Nie polecam materiał i kolor kompletnie inny jak na zdjęciach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Dorota / 2022-12-03

Jestem zadowolona, dres piękny jak na zdjeciu ????
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
4.67

Baśka / 2022-11-30

Omijajcie ten sklep szerokim łukiem!!!!!!!!!!!! TANDETA jakich mało!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

0

Wady

O

Extra informacje

Aga / 2022-11-26

Ciuchy to jakaś KPINA. Najgorszy gatunek, nie polecam. Ludzie nie dajcie się nabrać na te "piękne" zdjęcia!!!!!!!! MASAKRA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Bożena Chmielewska / 2022-11-18

Nie polecam sklepu Pauzza. Zwróciłam kurtkę ponieważ była za mała. Napisakam w sprawie zwrotu pieniędzy, otrzymałam odpowiedź żebym złożyła reklamację u przewoźnika, jak nie jestem pewna czy paczka doszła do sklepu. Wspomn, że paczkę wysłałam priorytetem i jeszcze ubezpieczyłam. Oczywiście weszłam na monitoring i paczka dawno już doszła do adresata. Bardzo niemiła obsługa. Pieniedzy nie można się doprosić. Zadnej informacji odnośnie zwrotu. Poczekam spokojnie, już niejednokrotnie miałam z takimi sprzedawcami do czynienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Beata / 2022-11-09

Bałam się i mialam mieszane uczucia po czytaniu opinii Jestem mile zaskoczona towar jest ok ????wszystko jest ok i polecam całym sercem ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75
Zalety

Szybko towar nowy taki jak na stronie

Wady

Nie mam

Extra informacje

Monika / 2022-10-17

Nie polecam sklepu sprzedaja chinszczyzne a ceny bardzo wysokie ludzie omijajcie ten sklep szerokim łukiem wstyd sprzedawać takie szmaty!!!!

Anna / 2022-10-17

Kurtka po praniu zrobila sie szmata skulkowana wata w poszewce ja nie polecam tego sklepu to wszystko z Chin maja a ceny 3 krotnie drogę, ludzie z pauzy jak wy sie nie wstydzicie sprzedawać ludziom takie gowno wstyd nie kupujcie tam nigdy!!! Nie polecam

WG / 2022-10-15

Brak zwrotu pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Beata / 2022-10-10

Kupilam kurtke drogą dwustronna co sie okazało dostalam w paczce kurtke bardzo brudna,zafarbowana kurtka nie nadaje się do noszenia panie ,które tam pracuja nie wiedzą co pakuja to jest absurd zeby tak zniszczona kurtke wyslac klientowi wstyd i nie polecam tego sklepu zwykle chińskie gòwno!!!Niestety zwrotu pieniędzy nie dostane

Ewa / 2022-09-03

Kupiłam już kilka razy i jestem bardzo zadowolona z jakości ubrań i bardzo szybkiej dostawy . Polecam bardzo , ja na pewno jeszcze złoże zamówienie nie raz
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Jakość , dostawa

Wady

?

Extra informacje

D. / 2022-08-10

Ciuszki jak że zdjecia nie wiem kto te komentarze pisze, nie śmierdzi chiszczyzna , polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolanta / 2022-06-23

Produkt identyczny jak ze zdjęcia , ładnie zapakowane gatunek Ok choć bardzo się bałam czytając opinie że śmierdzi chińszczyzna jestem zadowolona z pewnością jeszcze coś kupię sklep jest Ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Towar bardzo ładny duży wybór

Wady

Czas oczekiwania na zamówienie 4 dni robocze

Extra informacje

Justyna / 2022-06-17

Jakość 100 % poliester.\r\nGdy otwiera się paczkę śmierdzi chińszczyzną. Bluzki zapakowane tak jak 15 lat temu na targu z ruskimi ubraniami.\r\nObsługa klienta dramatyczna.\r\nTfu NIGDY WIECEJ
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadnych

Wady

Extra informacje

Żaneta / 2022-06-03

Super ubrania zamówiłam w ciągu 2 tyg dwa razy ponieważ gatunek ubrań jest super dobrze wykonane takie jak na zdjęciach bałam się że materiał będzie chiński nie przyjemny A tu miła niespodzianka materiał bardzo miły dla skóry do tego ceny warte uwagi. Nie wiem skąd te negatywne opinie kto ma obawy niech ich nie ma bo warto do tego dostawa szybka w ciągu 2 dni do paczkomatu polecam serdecznie sprzedawcę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobre gatunkowo

Wady

Brak

Extra informacje

Szybka dostawa bez kontaktowania się z sprzedawca 2 dni

Klient / 2022-05-26

Nie polecam.Ubrania na zdjęciach bardzo ładnie a w rzeczywistości to szajs,po 1 praniu do kosza.T shirty po 49 zł przecenione z wysokiej kwoty są warte może 5 zł.Jeżeli chodzi o obsługę nie można się dogadac piszac wiadomości,tak jakbym po drugiej stronie siedział Chińczyk tłumaczący wiadomości w tłumaczu Google,albo pracują tam osoby które nie potrafią naprawdę czytać ze zrozumieniem.Moda włoska i polska ? Chyba śmiech na sali ……
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zośka:) / 2022-05-23

UNIKATOWE I REWELACYJNE CIUSZKI:):)DLA KAŻDEGO COŚ WYJĄTKOWEGO:p SERDECZNIE POLECAM:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-05-21

Jestem stała klientką tego sklepu.Można powiedzieć od lat. Początki nie były łatwe,ponieważ nie jestem ufna i trochę się bałam. Ale już pierwsze zakupy były bardzo trafne. Oczywiście czasami musiałam towar zwrócić ,ale to tylko dlatego ,że bywa ,że kupuje pod wpływem impulsu i po prostu nie sprawdziłam wymiarów. A zawsze jednak warto to sprawdzić. Polecam ten sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super kontak ze sklepem, ubrania takie jak na zdjęciu

Wady

brak

Extra informacje

POLA_KALINOWSKA / 2022-05-20

NIESTETY sukienka ktora chciałam zamówić, była niedostępna:( i musiałam czekać, aż będzize na magazynie. Potem jak już chciałam ją zamówić zadzwoniłam i panie z pauzzy powiedziałt że nie można zamawiać przez telefon ale pokierowały mnie jak zlozyć zamówienie. z sukienki jestem zadowolona :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

nie

Wady

mie

Extra informacje

nie

baśśśśka / 2022-05-20

lubie ten sklep bo ma ładne zdjęcia. zawsze bałam się zamawiać przez internet bo kilka razy się zraziłam.... ale odważyłam się i zamówiłam promocyjne koszulki. Jak na koszulki z cekinami ktore prałam już kilka razy jestem bardzo zadowolona . basiaa_klins
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ładna strona

Wady

brak

Extra informacje

fajnie że panie na messengerze szybko odpisują

andrzej / 2022-05-20

chciałem zamówić żonie bluzkę, ale nie wiedziałem jaki ma być rozmiar, panie z Pauzzy podpowiedziały mi, żebym zmierzył aktualne bluzki żony.. jestem zachwycony fachowym podejściem, żona z bluzki zadowolona .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

-

Wady

-

Extra informacje

-

daniela / 2022-05-20

ostatnio zamówiłam bluzkę i spodenki. niestety spodenki okazały sie bardzo małe i musiałam zwrócić, ale bluzka byyłka okejj, pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

-

Wady

-

Extra informacje

-

klaudia / 2022-05-20

Lubię ten sklep za profesjonalną obsługę oraz łatwość zwrotów. Zamawiałam spodnie i sukieneczkę i niestety sukieneczka okazała się za duża. Panie podpowiedziały mi żebym zwróciła uwagę na opis produktu w którym znajdują się informacje na temat rozmiarów produktu... I udało się kolejne zamówienie TRAFIONE ! :):)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

łatwe zamówienie

Wady

brak

Extra informacje

polecam dzwonić gdy jest problem z zamówieniem

MARTA / 2022-05-20

REWELACYJNY ASORTYMENT ! OBSŁUGA SZYBKA I KONKRETNA! Zamawiałam już 4 raz ze strony Pauzzy i trafiłam z jakością oraz rozmiarem :) Polecam !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Fachowa obsługa

Wady

brak

Extra informacje

fachowy sklep

Ewa / 2022-05-20

Mam podejrzenia że to tureckie lumpy. Cena 200zl za koszule to powinna być już jakość. Nie leży. Nitki wystają. Zamówienie na 1500zl i naprawdę... Nie ma ani jednej rzeczy z której byłabym zadowolona. Poza kilku dniach od zakupu i opłaceniu przesyłku z góry dostaje informacje że towaru nie ma i za tą kwotę mam wybrać inna rzecz lub zwrot. Ja się pytam: jak można sprzedać rzecz której fizycznie nie ma w sklepie. Niepojęte.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Piękne zdjęcia

Wady

Cena do jakości!!! Długość oczekiwania na przesyłkę. Śledzenie paczki

Extra informacje

Alicja / 2022-05-13

Coś niebywałego to naciągacze odeslalam dwie bluzki które przyszły jednocześnie i wkrótce dostałam wiadomość że sklepu że jedna jest pobrudzona pudrem mam 61 lat i pudru nie używam.Zadzwoniłam do sklepu bardzo nie miła pani powiedziała że jak wyśle 10 zł to mi bluzkę zwrócą i że ona tej bluzki nie widziała tylko koleżanka. Ostrzegam innych potencjalnych nabywców towaru z tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Iwoneczka / 2022-05-13

Szybko,:)sprawnie:)serdecznie polecam:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

miła obsługa

Wady

-----

Extra informacje

Gosia / 2022-05-13

Serdecznie polecam:) szybka wysyłka ,miła obsługa, szybkie rozpatrzenie zwrotu:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

miła obsługa

Wady

żadnych

Extra informacje

Nadia / 2022-05-04

Strona chodzi jak czołg, co uzbieram do koszyka to się kasuje, obsługa niezbyt miła jakby maszyna odpowiadała... Ubrania różnej jakości, dostawa baaaardzo powolna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Czasem fajne ubrania

Wady

Dużo ofert nieaktualnych

Extra informacje

Aneta / 2022-04-21

Zakupiłam na promocji spodnie jeans-all-stars. Kolor ni jak ma się do tego ze zdjęcia. Wyglądają jakby były brudne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.50
Zalety

Wady

Extra informacje

Szybka wysyłka

Wiola / 2022-04-19

Unikatowa odzież A przede wszystkim wspaniały kontakt że sklepem ..uczciwość na 6 ! Naprawdę polecam z całego serca !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Szybka dostawa ,uczciwość!

Wady

Małe rozmiary w biuście::)

Extra informacje

Dorota / 2022-04-11

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie, szybka wysyłka,kontakt znakomity, jakość odzieży adekwatna do ceny.Będę stałą klientką,polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Szybka wysyłka,dobry kontakt

Wady

Brak

Extra informacje

Ela / 2022-03-13

Tragedia zamówiłam katanę z rękawami z eko skóry kurtka ładna ale odszycie fatalne źle uszyty szew wszędzie wystające nitki jak można takie coś sprzedać pod rękawami poszarpana to jakiś żart wygląda to gorzej niż jakas chinszczyzna ten sklep się popsuł zamawiałam wcześniej dużo zeczy i było nawet ok ale teraz to porażka oni nawet nie przeglądają tego co wysyłają aby zbyć towar już więcej nic nie zamowie ceny mają wygórowane w stosunku do jakości to jakąś zenada
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wady

Towar niechlujnie uszyty

Extra informacje

Klara / 2022-03-09

Nie polecam. Kolor BARDZO różni się od tego ze zdjęcia. Jakość pozostawia wiele do życzenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Czas dostawy

Wady

Bluzka zdecydowanie różni się "na żywo" od tego co pokazane jest na zdjęciach

Extra informacje

Tandeta / 2022-03-07

Klienta przeszkadza im w sprzedaźy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

NIEZADOWOLONY KLIENT / 2022-03-04

Bez komentarza...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Asia / 2022-02-24

Niestety żadna odzież włoska czy polska. Bluzka którą kupiłam jest z Turcji. Rozmiar niby uniwersalny, ale jest bardzo duża. Dam jej jednak szansę. Zobaczymy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00

Ola / 2022-02-23

Jestem zadowolona z zakupów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa, ubrania zgodne z opisem, super jakość

Wady

Extra informacje

Aga / 2022-02-23

Nie wiem skąd te zle opinie. Kupiłam marynarkę, oddałam bo była za duża. Po 3 dniach dostałam info na maila, że paczka dotarła i w ciągu kilku najbliższych dni będzie zwrot pieniędzy. I tak było. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamila / 2022-02-07

Kupiłam kurtkę 31 stycznia wysłałam na reklamację dziś 7 lutego dostałam korektę faktury zwrot kosztów kurtki jestem pozytywnie zaskoczona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybkie rozpatrzenie reklamacji i bardzo dobry kontakt z firmą szybkie odpowiedzi na maila

Wady

Extra informacje

Wiola / 2022-02-01

Zakupiłam wiele rzeczy. Niektóre odsyłałam , nigdy nie było z tym problemu, wrecz przeciwnie..kontakt w tym temacie ze sklepem znakomity. Odsyłałam z uwagi na rozmiar , a nie jakość. Jestem bardzo zadowolona, ciuszki świetne , inne niż wszędzie. Dzięki , że jesteście :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

same zalety :)

Wady

Extra informacje

Kamila / 2022-01-31

Kupiłam kurtkę lakierowana oddałam na reklamację bo puściła na szwie i zamek w kieszeni się rozchaczył ciekawe czy uznaj mi reklamację i oddadzą kasę pożyjemy zobaczymy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Materiał sztuczny i nie dokładnie wykonany

Extra informacje

Gabi / 2021-12-30

Nie polecam na zdjęciu sukienka niebieska przychodzi zielona z czarnym. Zwrotu nie uznają. Byle towar wyszedł od nich i tyle.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Dorota / 2021-12-20

Sukienka źle uszzyta nie zgodna z opisem rozmiarem ani zdjęciem. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Źle uszyta nue zgodna iousrm

Extra informacje

Aga / 2021-12-09

Kupuje , jestem bardzo zadowolona . Dobra jakość , różnorodność asortymentu , jest w czym wybierać .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Świetna jakość , wysyłka gratis

Wady

Brak

Extra informacje

2 lata

Kamila / 2021-12-07

Chińczyk

Hanna / 2021-11-18

Wszystko zgodne z opisem, wysoka jakość produktów. Miłe i bezpieczne zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Beti / 2021-11-17

Witam. Zajrzałam na tą stronę przypadkiem bo mi się wyświetliła jak chciałam kupić coś na pauzza. Ja kupuję na tej stronie już nie pierwszy raz. Przeważnie jestem zadowolona z zakupu. Tylko raz nie podobała mi się jakość jednego sweterka i odesłałam jednak nigdy nie zdarzyło mi się żeby coś było źle zszyte czy z dziurą. Jeśli kupiłam bluzkę z koralikami lub takimi aplikacjami to nie odpadło do teraz nawet jak prałam. Często na metkach widnieje made in Italy ale czasem zdarza się że ubrania pochodzą z Turcji. Mi to nie przeszkadza bo kto był w Turcji ten wie że jakość przędzy Tureckiej i materiałów z których podrabiają oryginały jest czesto lepsza od tych firmowych które my kupujemy za ciężkie pieniądze w galeriach. Co do zwrotów to zwracałam ubrania 4 razy i nie miałam problemów ze zwrotem pieniążków. Mogę się przyczepić jedynie do tego że opis rzeczy jest czasem niedokładny i to samo się tyczy rozmiarówki. Ceny też czasem bardzo wysokie ale znając nas kobiety to nie jest przeszkoda która nas zatrzyma jeśli coś rzeczywiście się spodoba. Modelki też mogłyby jakoś normalnie stać a ja widzę modelkę w tej samej pozie z odsłoniętym ramieniem a chciałabym zobaczyć jak wygląda normalnie dekolt w danej bluzce a tak mam w zamian prawie zawsze ramię. To tyle. Mam nadzieję że się przyda to komuś. Pozdrawiam serdecznie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Przeważnie bardzo dobra jakość ubrań.

Wady

Mogliby dokładniej podawać wymiary i ich modelka zawsze pozuje jednakowo - powiedziałabym że aż nienaturalnie i przez to utrudnia oglądnięcie ubrań.

Extra informacje

Rok i więcej

Hana / 2021-11-13

Uważajcie są kłopoty ze zwrotami , zrobią wszystko żeby nie przyjąć zwrotu.Przełkamanie kolorów. Jakość różna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Wady

Brak zwrotów .Inne kolory w rzeczywistości, niż na zdjęciach

Extra informacje

Jadzia / 2021-11-11

Jestem bardzo zadowolona z zakupow z tego sklepu kupilam duzo rzeczy teraz dwie kurtki plaszczyki czarne pieknie odszyte to jest moj najlepszy sklep dresy welurowe przepiekny mily material realizacja za mowien szybka sklep godny polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75
Zalety

Szybkie zamowienie mila obsluga

Wady

Extra informacje

Ann / 2021-11-04

To moje drugie zakupy w tym sklepie (łącznie 5 rzeczy). Wszystko zgodne z opisem i zdjęciem, wykonanie ok, żadnych nieprzyjemnych zapachów, dostawa szybka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Wady

brak

Extra informacje

Beata / 2021-10-28

Nie polecam. Tandeta. Dałam za kurtkę 200 zł. Co inne na zdjęciach co innego w paczce. Moim zdaniem chinczyzna. Bo to widać. Nie polecam kupować. Sama już nic nie zamówię.200 zł zapłaciłam a ponoć 300 kosztowała. Pytam gdzie tu jest oryginał i to co widziałam na zdjęciach. Odradzam.
Zalety

Wady

Nie polecam.

Extra informacje

Malgorzata / 2021-10-27

Kupiłam ostatnio płaszczyk taliowany beżowy z futerkiem..Zgodny ze zdjeciem .Materiał i futerko bardzo miłe w dotyku .Przesyłka bardzo szybka . Jestem zadowolona z produktu i obsługi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Estetyczne wykonanie .

Wady

Brak

Extra informacje

Krystyna / 2021-10-19

Płaszczyk pikowany kol kamel.Miałam obawy po przeczytaniu opinii na stronie ale nie potrzebnie. Towar zgodny z opisem,wszystko bardzo profesjonalnie w 100% Polecam. Napewno to nie ostatni mój zakup.Dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo ładny, kolor jak na zdjęciu

Wady

Brak

Extra informacje

Lekka. Odpinane rękawy.

Katarzyna / 2021-10-17

Dopiero po zamówieniu towaru / spódniczka / zaczęłam czytać opinie. Spodziewałam się, że będzie bubel, którego nawet nie opłaca się odsyłać - ponieważ i tak nikt nie odda mi kasy. Spódniczka, którą otrzymałam jest jak najbardziej zgodna z opisem / troszkę kolor bardziej khaki a nie grafit /. Nie wiem czy wyjątkowo trafiłam czy po prostu oceniam obiektywnie. Ja polecam jak najbardziej,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kama / 2021-10-14

CHINSZCZYZNA, TANDETA, OSZUSCI
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kinga / 2021-10-14

Nie polecam ceny z kosmosu towar nie taki jak na zdjęciu nawet kolor inny niż zamówiłam dramat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych zalet

Wady

Extra informacje

Natalia / 2021-10-08

Zamawiałam 1 raz i ostatni na zdjęciu był pokazany piękny długi kardigan a dostałam brudny śmierdzący sweter. Na dodatek wszędzie wychodzą z niego nitki. Gdy otworzyłam paczkę myślałam ze to jest jakiś żart.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Brudny, wszędzie wystające nitki na dodatek śmierdzący

Extra informacje

Maria / 2021-10-07

Koszmar
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wysokie ceny do jakosci zakupilam bluzke za 100 zl made in chaina koszmar

Extra informacje

Kasia / 2021-10-07

Nie polecam oszusci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nie przyjmuja zwrotow gdzie pisze ze ma sie 14 dni rozmiary zawyzone nie wymierzaja dokladnie kupowalam u nich od dluzszego czasu ale zrezygnuje po tym .

Extra informacje

Katja / 2021-10-04

Nie polecam, ceny zdecydowanie zawyżone! Zdjęcia wstawione przy użyciu filtra - nie oddają rzeczywistego wyglądu ubrań. Jakość ubrań w stosunku do ceny nieadekwatna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Joanna / 2021-10-04

Śliczne ciuszki, uwielbiam ten sklep.Przesyłka bardzo szybko realizowana, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkość realizacji, piękne ciuszkj

Wady

Extra informacje

Madam / 2021-10-01

Jestem bardzo zadowolona, zamówiłam jasny sweterek rozpinany, z dżetami po całości i piękne guziczki perłowe. Bardzo bałam się co dostanę, bo opinie różne tutaj. Sweterek przyszedł identyczny jak na zdjęciach, ten sam kremowy kolorek, zapakowany w delikatny papier i różową folię w usta, pachnący nowością ???? Dzięki Pauzza, nie zawiodłam się.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

100 procent taki jak ba zdjęciu

Wady

Brak

Extra informacje

Kate / 2021-09-30

Naczytałam się złych opinii oczywiście dopiero po zakupie. Trochę obawiałam sie co przyjdzie ale nie jest tak źle. Kurtka taka jak na fotkach całkiem fajna. Jest to produkt made in china ale za taką cenę włoskiego wyrobu nie dostaniemy. Jakby co to Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
4.67

Angela / 2021-09-16

Rewelacja. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same plusy

Wady

Extra informacje

Regina / 2021-09-13

Zamawialam juz kilka razy i moje spostrzezenia to faktycznie rozmiary zawyzone, ale reszta ok. Rzeczy, ktore zamawialam dobrej jakosci, nie farbuja w praniu i wygladaja jak na zdjeciach dziwie sie tym negatywnym opiniom. Jedna kurtka smierdziala ale po dwoch namoczeniach w plynie do plukania zapach ulotnil sie. Ale to byla tylko jedna rzecz a zamawiam tam juz sporo. Co jeszcze na plus to niespotykane wzory i fasony, ktorych nigdzie indziej nie widzialam-szczegolnie z TATU. A to wazne dla kogos kto chce miec cos innego. Takze ogolnie moja ocena b. pozytywna. I smieszy mnie to, ze ktos napisal ze ceny jak za versace, dres kosztuje 300zl a nie 3000zl, takze sorry...aha, nic nie odsylalam takze w tej kwestii sie nie wypowiem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.50
Zalety

Asortyment, jakosc w stosunku do ceny, szybka wysylka

Wady

Extra informacje

Anna / 2021-09-11

Super ciuszki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybko sprawnie

Wady

Żadnych

Extra informacje

Dorota / 2021-09-09

Zamówiłam koronkową tunikę i jestem zadowolona z zakupu. Jest identyczna jak na zdjęciach, rozmiar prawidłowy. Szybka wysyłka. Z pewnością jeszcze tu zajrzę:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75

Kasia / 2021-09-04

Przepiękne ciuchy.bardzo dobre gatunkowo.błyskawiczna wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Annn / 2021-08-31

Również Nie Polecam! Nie ma szczegółowych informacji o produkcie, wprowadzają w błąd kupujących. Na zdjęciu wygląda Super A w rzeczywistości TRAGEDIA aż się mój syn 12 letni usmiał i zapytał co to ma być!? Nie warte ceny-drogo i TANDETNIE!
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.50
Zalety

Wady

Niska jakość

Extra informacje

Ewelina / 2021-08-26

odradzam zakupy. Jeżeli firma określa się jako "exclusive shop" to jest to przekłamanie. Niestety jakość ubrań jest katastrofalna, ciuchy nieprzyjemnie pachną, zawinięte w tanie foliowe worki. W realnym świecie ubrania wyglądają inaczej niż na załączonych zdjęciach ładnej modelki. Nie polecam ! rozczarowanie !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

brak

Wady

w opisie

Extra informacje

margeri / 2021-08-20

Zero kontaktu w przypadku zwrotu produktu. Odesłana bluzka (na własny koszt) wróciła do mnie i w dodatku musiałam zapłacić za odbiór - NIE POLECAM! Pisałam maile- zero kontaktu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

TwinMom / 2021-08-20

Zamówiłam kilka bluzek. Hm może bluzek to za dużo powiedziane. To takie typowe szmatki. Zdjęcia oczywiście z daleka widać jak podrasowane, wygładzone itp. Taki zabieg jest generalnie niezgodny z prawem, bo zakłamuje rzeczywisty obraz sprzedawanego produktu. To koło włoskich ciuchów nawet nie leżało. Ubrać ubiorę, ale obawiam się, że długo to ja w tym nie pochodzę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Jakość, dziwne rozmiary, typowo chińskie ciuchy, zdjęcia nie oddają realnego wyglądu.

Extra informacje

Xe / 2021-08-16

Tego się nie da czytać ewidentnie sklep sam sobie wystawia pozytywne opinie. Nie ma możliwości aby były takie skrajności od totalnego dna po najlepsze gatunki.

Juss / 2021-08-06

Uwielbiam ciuchy z puzza.pl. Bardzo dobre materiały, bezproblemowy zwrot, szybka dostawa. Bardzo łatwy kontakt telefoniczny. Zamawiam od kilku lat (ok raz w miesiącu). Piękny asortyment jest w czym wybierać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Jessica / 2021-07-28

Cudowna odziez,jesteśmy bardzo zadowoleni polecamy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super ceny Extra wybór

Wady

Brak

Extra informacje

Wiola / 2021-07-26

Zakupiłam już wiele ciuszkow i dla mnie ok. Wspaniała obsługa szybka dostawa polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Syla / 2021-07-24

Sukienki tragedia zle uszyte wystaja nitki nie polecam material tandeta jak za taka kase przypuszczam ze to jest chinszczyzna rozmiary wielkie neadekatne do tabeli po dostarczeniu rzeczy ogromne zdziwienie zdjecia na stonie sa przerabiane albo modelka ma swoj rozmiar ubrania a nie takie jak w tabeli .
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.33

Kasia / 2021-07-22

WŁOSKIE ciuchy z Chin ????????????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Jakość

Extra informacje

MONIKA / 2021-07-11

Koszmarna jakość, jedna bluzka bez metki, druga ma obdrapane zatrzaski, odzież wygląda na tania chinszczyzne a nie włoską robotę, zdjęcia podrasowane , ceny zbyt wysokie za ten szmatex....nie chce mi się tego odsyłać ale odradzam zakupy w tym sklepie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00
Zalety

Wady

Jakość

Extra informacje

Jowita / 2021-07-09

Koszmarny sklep ubrania jak z bazaru za kosmiczne pieniądze do tego problemy z reklamacją firma poprostu przywłaszcza sobie towar Odesłałam nową sukienkę z metką 3 mierzoną niestety nie pasowała były inne wymiary niż na stronce po czym gwiazdy Odpisałem na maila że nie przyjmą mojej sukienki ponieważ pachnie ona zbyt intensywnie perfumami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Drugie brak możliwości zwrotu towaru do tego przywłaszczenie

Extra informacje

0

Andy / 2021-07-09

URLTY. COM is a URL shortener with High CPM rates, we process payments daily including weekends. You will receive your payments within few hours after you request. Daily payment and Only $5 payout ... Why URLTY. COM ? High CPM rates Faster payments $5 Min payout 20% Lifetime referral earnings 24/7 Friendly livechat & email support What are available payment options? Paypal (Any Country) Payeer (Any Country) FaucetPay (Any Country) UPI (India) more options will be added soon. We'd be happy to have you among us. Moderation Best Regards,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

jadzia / 2021-07-06

sklep godny polecenia ubrania sa przepiekne jak dla mnie ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

mila i szybka obsluga

Wady

Extra informacje

Klientka / 2021-06-29

Nie. Za tą cenę można znaleźć ubrania dużo lepszej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Jakość, cena,

Extra informacje

WANDA / 2021-06-16

ZAMÓWIŁAM 2 BLUZKI ,OBIE SĄ PRZEPIĘKNE WŁOSKIE,ŚLICZNY MATERIAŁ,DOBRY GATUNEK,PIĘKNIE USZYTE.Z CAŁA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ POLECAM TEN SKLEP ZŁOŻYŁAM JUŻ NASTĘPNE ZAMÓWIENIE.SZYBKA OBSŁUGA ZAMÓWIENIA ORAZ WYSYŁKA.WSZYSTKO PROFESJONALNIE ,PRODUKTY SUPER.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pati / 2021-06-13

Póki co zamówiłam jedna bluzeczkę i jestem zadowolona Teraz zamówiłam następna bluzkę u czekam aż przyjdzie.....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25
Zalety

Piękne ciuszki

Wady

Trochę wysokie ceny

Extra informacje

Mira / 2021-06-10

Dresik super, welurek również . Kontakt dobry nawet błyskawiczny, dostawa szybko bez żadnych problemów . Jestem bardzo zadowolona. Byłam przerażona jak sprawdziłam opinie, u mnie się nie sprawdziły. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Tylko plusy.

Wady

Żadnych

Extra informacje

Joanna / 2021-06-10

Bardzo dobry sklep. Swietna jakosc materialow (czytac opisy !), bardzo dobry serwis, zwroty bezproblemowe. Absolutnie nie rozumiem negatywnych opinii....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

dobra jakosc, dobry serwis

Wady

Extra informacje

Daga85 / 2021-06-07

Jestem okropnie rozczarowana zakupami na tej stronie. Ceny z kosmosu jakość ubrań żadna a na zwrot pieniędzy czekam już miesiąc i nadal cisza. Porażka jedna wielka. Ostrzegam i odradzam zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Marna jakość, wysokie ceny, problem ze zwrotem kosztów.

Extra informacje

Andzia999 / 2021-05-31

Z duszą na ramieniu zamówiłam sukienkę po przeczytaniu opinii. W promocji żeby tak bardzo nie żałować gdy będzie lipa. Sukienka śliczna, taka jak na zdjęciu. Materiał dobry i przyjemny. Rozumiem Uni wcale nie wielki tylko w sam raz (noszę 38). Jasne że jam ktoś nosi dużo poniżej albo powyżej przeciętnych rozmiarów nie powinien zamawiać Uni. Ja co prawda muszę odesłać bo fason hiszpanka nie jest dla mnie, poszerza i skraca mi sylwetkę. No ale nie ma to nic wspólnego z jakością czy rozmiarem sukienki. Dlatego myślę że te negatywne opinie albo piszą boty dla konkurencji albo panie noszące 48 rozczarowane że nie wyglądają w ciuchu jak zgrabna modelka na zdjęciu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Material, dobre wykonanie

Wady

Trochę skomplikowany zwrot, dokument powinien być w przesyłce a nie do pobrania

Extra informacje

Xyz / 2021-05-26

Ostrzegam przed sklepem. Robią bardzo pod górę jeśli chodzi o zwroty towaru. ODRADZAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Krzysztof / 2021-05-25

Żona wyrzuciła sporo pieniędzy w błoto. Butik ustala sam reguły zwrotu towaru zakupionego przez internet. Bluzka przyszła z uszkodzonym rękawem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Jakość, cena,

Extra informacje

Karolina / 2021-05-25

Nigdy więcej nie zamowie, ceny kosmos. Jakość żadna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anita / 2021-05-25

Ubrania za zdjęciach wyglądają super. Niestety po otwarciu wielkie rozczarowanie. Bluzka ktora jest uni okazała się tak duza ze weszłaby spokojnie na osobę o rozmiarze XXL. Zle i krzywo uszyta, Wystające nitki, słaba jakość materiału. Ogólnie kontakt z butikiem to jakaś tragedia. Napenwo nie są polskiej produkcji. Ewentualnie metki ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Krystyna / 2021-05-17

Odzież bardzo, bardzo słabej jakości. Kurtka,która kosztowała 299 zł śmierdzi strasznie.Brak możliwości reklamacji. Raz nabrałam się kupując bluzki i teraz znów popełniłam błąd robiąc zakupy Chinszczyzny w tym sklepie.NIE POLECAM ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Brak

Wady

Bardzo dużo

Extra informacje

Anna / 2021-05-17

Bluzka z materiału słabej jakości sweter otrzymałam z dziurą na rękawie jestem bardzo rozczarowna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
1.50
Zalety

Żadnych zalet

Wady

Sweter z materiału słabej jakości otrzymałam go z wielką dziura na rekawiw

Extra informacje

Ada / 2021-05-16

Kupiłam kurtkę wiosenną Meduza. Kurtka tak śmierdzi, że nie można jej ubrać Wyprałam ją delikatnie w rękach ,smród pozostał niestety czarna farba puściła na beżowe rękawy. Dno dna Kurtka za 300 Zł
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.00

Aga / 2021-05-07

Zamówiłam cztery bluzki, wszystkie badziew, Made in Turcja, jeszcze wszywki w bluzkach zostały. Złe wykończenie , tandetny materiał, nieestetyczne nadruki . Ceny zawyżone. NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.25
Zalety

żadnych

Wady

same minusy

Extra informacje

Kama / 2021-04-24

Dziadostwo, made in china ????

Wiola / 2021-04-24

Masakra!!! Nie polecam. Zamówiłam bluzkę i dres. Masakra zwykle szmaty. Czuję się oszukana. Już nigdy nic nie zamówię na tej stronie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

O

Wady

Extra informacje

lilka / 2021-04-22

jestem rozczarowana tym gatunkiem materialu te rzeczy to sa naprawde chinskie te same ciuchy sa na chinskiej stronie na e bay doslownie takie same np ta katana z cekinami mozna ja kupic za grosze sukienka frandz bawelna bylo w opisie to kolo bawelny nawet nie lezalo katastrofa po domu to sie nawet nie nadaje sukienki i kurtki tragedia material swiecacy z cekinami jak do cyrku masakra ciuchy fatalnej jakosci t szerty z aplikacja spieraja sie juz po pierwszym praniu zadnych znizek w tych sklepach masakra ceny strasznie wysokie nieadekwatne do towaru zaluje ja stara a taka glupia dalam sie nabrac na zdjeciach towar na modelkach wyglada pieknie a jak przychodzi to masakra wielkie rozczarowanie nie skorzystam wiecej z tego sklepu nie polecam
Dostawa
Łatwość zamawiania
5.00
Zalety

szybka realizacja zamowien obsluga wspaniala

Wady

wysokie ceny brak znizek towar masakra

Extra informacje

Gosia / 2021-04-22

Wszystkich którzy to czytają ostrzegam przed zakupieniem czegokolwiek w tym sklepie. Towar jedynie ładnie prezentuje się na zdjęciach , w rzeczywistości jest gorszy od najgorszej chińszczyzny. Wstyd to założyć a ceny wygórowane jak dobrym sklepie. Świetny chwyt marketingowy. Ile cynizmu w sobie posiadają ludzie tak oszukując i naciągając klientów ?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Brak

Wady

Ogromne

Extra informacje

Joanna / 2021-04-22

Nie polecam. Zamawiałam towar z tego sklepu 3 razy, myśląc, że za kazdym razem będzie lepiej. Ciuchy na zdjęciu wyglądają ok w rzeczywistości to zwykłe szmatki. O cenach nie wspomnę, są kosmiczne. Za towar porządnej jakości można tyle zapłacić, ale nie za takie coś.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

Kiepska jakość, kosmiczne ceny

Extra informacje

kaska / 2021-04-15

jestem zawiedziona nie odpisuja na e mail ciuchy sredniej jakosci rozmiarowki ogromne dluzszy czas realizacji zamowien stracilam kupe kasy w tym sklepie nie warto ja juz nic nie zamowie z tego sklepu sukienka franz to jakis niewypal to nie bawelna to jak chinska podomka dla hinduski sukienki bardzo slaby chinski material jestem bardzo rozczarowana ubrania inaczej wygladaja na zdjeciu niz w rzeczywistosci ceny nie przystepne wysokie do jakosci cenia sie jak versace totalny niewypal
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.25
Zalety

Wady

ceny wysokie duza rozmiarowka

Extra informacje

Helen / 2021-04-07

Niestety zamawiając rozmiar X/ S okazuje się, że wysyłają inny rozmiar niż w opisie i to nie pierwszy raz, wszystko trzeba zwracać bo okazuje się kosmicznie duże,szkoda bo będę musiała się pożegnać z tym sklepem, gdyż ten sposób postępowania to oszustwo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wady

Inna rozmiarówka niż w opisie

Extra informacje

Szkoda czasu na ten sklep

Iwona / 2021-04-07

nie polecam, ubrania słabej jakości, typowa chińszczyzna a cena kosmiczna w stosunku do jakości towaru. Zwróciłam wszystkie zamówione produkty i czekam na zwrot pieniędzy. Mija tydzień.... i nic a towar odesłałam od razu po otrzymaniu przesyłki, dostałam tylko informację, że zwrot pieniędzy do 14 dni. Moim zdanie to zdecydowanie za długo, skoro paczka ze zwrotem, priorytetowa została dostarczona na drugi dzień?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

marta / 2021-04-06

UWAGA wysyłają nie to co się zamówi, telefonu nie odbierają na maila nie odpisują UWAga odradzam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

-

Wady

kontakt jakość towaru

Extra informacje

sylwia / 2021-04-04

sklep ma piekne rzeczy ubrania sa starannie uszyte ceny sa troche wysokie ale warto na stronie sa piekne sukienki kolory olsniewajace na lato i na wiosne teraz warto zagladnac tylko trzeba dobrze patrzec na rozmiarowke ja zakupilam duzo rzeczy ale warto bylo polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.50
Zalety

szybka realizacja zamowien obsluga wspaniala

Wady

Extra informacje

Gość / 2021-04-01

Sklep ma bardzo fajny i zachęcający asortyment. Tylko dlaczego kontakt emailowy praktycznie nie działa...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Ładny asortyment ubrań

Wady

Trudny kontakt

Extra informacje

jadzia / 2021-03-25

sklep mnie zaskoczyl pozytywnie kupilam pare rzeczy szczegolnie polecam parke rozowa z dzinsem przepiekna poprostu cudna warta swojej ceny ciuszki piekne polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

mila obsluga

Wady

Extra informacje

Paulina / 2021-03-16

Od kilku dni nie ma kontaktu ze sklepem. Telefon milczy a na maile nie odpisują. Zdecydowanie nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu, wysokie ceny

Extra informacje

Marzena / 2021-03-11

Kupiłam pudrową tunikę sweterkową z golfem po przecenie , jestem bardzo zadowolona , jest identyczna jak na zdjęciu, mięsista, gęsty materiał a przez to ciepły, bufiaste rękawy są przepiękne. Jestem bardzo zadowolona z jakości, bo kupując sweter QUALITY z ola voga w innym sklepie dużo droższy to straszna tandeta, nieprzyjemny w dotyku, inny jak na zdjęciu i świeci się jakby przyprasowany żelazkiem. A tu jestem bardzo zadowolona i żałuje ,że nie kupiłam innego a zdecydowałam się na wspomniany z ola voga w innym sklepie . Jedyny minus to wysokie koszty przesyłki za pobraniem, gdyby tak nie było już kupiłabym kolejny. To moje drugie zakupy i jestem bardzo zadowolona z oryginalnych ,dobrych jakościowo rzeczy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Oryginalne rzeczy, dobra jakość, pięknie zapakowany z gotowym drukiem do ewentualnego zwrotu

Wady

Droga przesyłka za pobraniem, bez promocji trochę drogo.

Extra informacje

beata / 2021-03-07

bazarową jakość, ciuchy fatalnej jakosci , jestem bardzo rozczarowana , ceny wysokie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Marta / 2021-03-06

ChinsCzyna nigdy więcej ostrzegam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Jakość kontakt

Extra informacje

misia / 2021-02-25

nie polecam tego sklepu rozmiary za duze ciuchy fatalnej jakosci dresy welurowe fatalny material kupilam pare rzeczy i jestem bardzo rozczarowana a ceny wysokie to ciuchy tureckie albo chinskie takie same znajdziecie na bazarze .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.50
Zalety

wysylka ok

Wady

ceny jak z kosmosu

Extra informacje

Iga / 2021-02-20

Niestety, podzielam.niektore negatywne opinie. Ubrania przepięknie wyglądają tylko na zdjęciach. W rzeczywistości wyglądają słabo. Do tego ubrania bez rozmiaru są olbrzymie. Nie mam pojęcia w jaki sposób są dość opięte na szczupłej modele na zdjęciach. Niestety kupiłam kilka ubrań sugerując się przepięknymi zdjęciami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Wady

Słaba, targowiskowa jakość, olbrzymie rozmiary.

Extra informacje

Abiss / 2021-02-17

Moja subiektywna opinia: nie skorzystam ponownie z oferty sklepu. W opisie swetra:"Rewelacyjny czarny sweterek. Kieszeń zdobiona cekinami. Idealny do codziennej stylizacji" ...tylko cekiny odpadają przy każdym poruszeniu się w swetrze. Pozostałe zakupy podobne jakościowo. Ceny dosyć wysokie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Szybka wysyłka.

Wady

Jakość w stosunku do ceny. Brak konkretnego opisu danego produktu, głównie jest to:" rewelacyjny "sweter, dres itp

Extra informacje

Anna / 2021-02-16

Jakość odzieży jest nie zawsze dobra a cena bardzo wysoka, brak możliwości zapłacenia przy odbiorze bez ponoszenia dodatkowych kosztów ,od momentu odebrania przez PAUZZA zwracanej odzieży długi termin zwrotu pieniędzy. Mam wrażenie ze dziewczyny zamiast reklamować produkt żeby go sprzedać to te zdjęcia są tak zrobione jakby chciały same być na sprzedaż po co przy każdej bluzce odkrywają ramiona już dostałam rozciągnięte ubrania przy szyi i musiałam je odesłać. zdjęcia nie są dobrze zrobione i nie zawsze można obejrzeć dokładnie produkt nie ma możliwości zbliżenia , bluzki czy swetry sa wsadzane do spodni i nie widać jak wyglądaja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Wady

ceny są kosmiczne nie współmiernie do produktu,

Extra informacje

Magdalena / 2021-02-15

Dres welurowy fatalny materiał nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Niska cena

Wady

Materiał

Extra informacje

Liwcia / 2021-01-28

Panie wystawiają negatywy. Nie każda z nich wygląda jak modelka. Zdjęcia są w fajnej scenerii, ładne modelki z super figurami. Mają piękne dodatki , firmowe torebki i buty, to tworzy odpowiedni wizerunek produktu. Zamówi sobie taka niezadowolona Pani,zadufana w sobie i myśli , że będzie wyglądała w produkcie jak modelka z butiku.Wystarczy dobrze się przyglądnąć zdjęciom,ciuszki są te same. Nie zawsze wygląda się w nich idealnie, czasem wystarczy dobrać fajnie przemyślane dodatki. Jeśli chodzi o jakość, to teraz ciężko o super jakość i trzeba się z tym liczyć. Przecież nie będą testować ciuchów przez miesiąc i prać ich, a potem wystawiać. Fakt to ceny, mogłyby być niższe, ale w większości butików takie są. U mnie pół szafy to pauzza.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Realistyczne zdjęcia i rzeczywiste kolory

Wady

Z mojej strony brak

Extra informacje

Doris / 2021-01-27

Jak dla mnie stronka jest super. Mam dużo ciuszków z pauzzza.pl i wszystkie w rzeczywistości okazały się jak z modelek. Te negatywne opinie są przesadzone. Trzeba poprostu dokładnie przyglądnąć się produktowi, powiększyć zdj. Sprawdzić dokładnie rozmiar i skład. Wiadomo, nie wszystko złoto co się świeci.W tym butiku przynajmniej dostaje dokładnie to co modelka ma na sobie. Ostatnio zamówiłam z innej stronki bo mnie pokysiło i się okazało ,że przyszło coś zupełnie innego, inny fason.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Zgodność produktu z opisem. Realistyczne zdjęcia produktów

Wady

Brak

Extra informacje

Joanna / 2021-01-15

Jestem bardzo zadowolona z rzeczy , które zamówiłam przyszły bardzo szybko i są bardzo dobre gatunkowo .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość towaru

Wady

Extra informacje

Justyna / 2021-01-14

Sklep godny zaufania. ciuchy zgodne ze zdjęciem. Ładne materiały. Nic się nie dzieje po praniu. Mam dużo rzeczy z tego sklepu. Ze zwrotem też nie ma problemu. To, co do tej pory zwróciłam, to otrzymałam pieniądze. Może trochę trzeba czekać, ale zgodnie z regulaminem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Iwona / 2020-12-11

Ciężko nawiązać jakikolwiek kontakt z obsługą sklepu. Na zwrot kosztów za zwrot ubrań, nie ma co liczyć, bo pieniądze nie są odsyłane. Jak dzwoni się na podany numer nikt nie odbiera, na e-maile też nikt nie raczy odpisać. Dla mnie tragiczne podejście do klienta. Nie polecam sklepu!!!! Zanim coś zamówisz zastanów się dwa razy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu z obsługą, brak pieniędzy za zwrot ubrań

Extra informacje

Nie polecam

Dorota / 2020-11-30

Ubrania super jakość kolory tak jak na zdjęciach. Jestem bardzo zadowolona. Nie rozumiem tych Pań co im coś nie pasuje w zamówieniu. To co piszą to stek bzdur. Wstrętny babom to we wszystkim będzie brzydko i nic im nie będzie pasowało. Niech się ubierają w ciuchbudach jak im za drogo i ubrania nie odpowiadają. Pozdrawiam .
Zalety

Super jakość dobra cena.szybka wysyłka.

Wady

Extra informacje

Ania / 2020-11-03

jakość ubrań w rzeczywistości odbiega niestety od tych na zdjęciu. Rozmiar uniwersalny ogromny, mając 38 jest dla mnie mocno za duży.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.67

Agata / 2020-10-30

Agata
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Uranie by o la la bardzo dobrej jakości, jestem bardzo zadowolona. Zamówiłam firmowy des, więc spodziewałam się dobrej jakości. Dres jest wyjątkowy i sportowy o elegancki.

Wady

W opisie była informacja, że jest biały a w rzeczywistości jest ecru - dla mnie to jednak nie jest problem. Dres jest bardzo ładny i bardzo dobrze uszyty. Szczególnie spodnie, z którymi zawsze jest problem, żeby dobrze leażały. Wysyłka trwała 4 dni, zamówiłam w poniedziałek a otrzymałam w piątek.

Extra informacje

Sylwia / 2020-10-28

Bardzo fajne ubranka. Wystarczy znać swoje wymiary, a ubrania będą leżały idealnie. Ceny rzeczywiście może troszkę wysokie ale warto. POLECAM!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Dana / 2020-10-25

Zdjęcia ubrań rewelacja, natomiast w rzeczywistości szmaty, szmaty i jeszcze raz szmaty. To nie są te ubrania na zdjęciach. Trudno mi nawet powiedzieć skąd to badziewie. Nie polecam, bo będziecie rozczarowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

bark

Wady

same minusy

Extra informacje

Tośka / 2020-10-21

Szkoda że nie da się tutaj dodawać zdjęć, bo mogłabym wrzucić fotki bluzek które dostałam w porównaniu do tego jak wyglądają na zdjęciach na stronie. Fotoszop to mało! Jakość materiału ubrań jest tragiczna, jak z najtańszej sieciówki lub targowiska, a na stronie robią chwyty że niby okazja typu przecena z 99zł na 49zł, gdzie to jest warte może 20 zł. Po trzech praniach bluzka jest jak szmata, wyblakła jakby miała kilka lat. Na zdjęciach ubrania wyglądają idealnie, do tego krój i rozmiar pasuje super do modelki. W rzeczywistości bluzka z długim rękawem która przyszła miała rękawy do łokci, za to w biuście i w pasie była jak namiot (mam rozmiar S i wzrost ok 175cm), totalnie nieproporcjonalna. Kolory też są "podkręcone" na zdjęciach. Nigdy więcej z tego sklepu nic nie zamówię, szkoda czasu pieniędzy i nerwów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

na siłę?-może czas dostawy

Wady

Rozmiarówka, stosunek jakości do ceny, rzeczywisty wygląd ubrań vs. zdjęcia

Extra informacje

Aneciak / 2020-10-17

Jakość dramatyczna, ceny strasznie wysokie jak na taką jakość. Ciuchy gorsze niż na bazarze, zdjęcia na stronie na pewno są przerabiane, bo ciuchy na żywo nie wyglądają tak jak na fotkach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

ZERO

Wady

JAKOŚĆ, CENA, ZAKŁAMANE ZDJĘCIA

Extra informacje

Monia / 2020-10-16

Słaba jakość ubrań, ceny zawyżone...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

malinkaaaa / 2020-10-16

najlepszy butik !!!!! polecam wszystkim
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teresa / 2020-10-16

piękne ciuszki dobrze się noszą , polecam butik
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KASIA / 2020-10-16

JESTEM MEGA ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW , NA PEWNO JESZCZE WROCĘ ZAPRASZAM NA PAUZZA.PL
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Sylwia / 2020-10-09

Zamówiłam dwie koszuli na promocji po 39 zł. Powiem tak... Cieszę się że zaplacilam za nie tylko tyle a nie w normalnej cenie ponieważ nie są warte tych pieniędzy. Cieniutki, bazarowy materiał. Aplikacje nie wyglądają na żywo tak atrakcyjnie. Myślę, że po kilku praniach będzie to koszulka tylko po domu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.75
Zalety

Wady

Jakość, cena

Extra informacje

Karolina / 2020-10-03

Ceny zawyżone - nie odpowiadają jakości ubrań. T-shirt stracił swoje kolory po pierwszym praniu i nie nadawał się już do noszenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Brak

Wady

Jakość ubrań, cena

Extra informacje

Baśka / 2020-10-02

Nie mogę się zgodzić ze złymi opiniami. Wszystko dobrze opisane, kolory zgodne ze zdjęciami, tak samo rozmiarówka, zgodna z tym co podane. Bardzo szybka dostawa. Obsługa na najwyższym poziomie i bardzo przystępne ceny. Ze swojej strony polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, szybka dostawa

Wady

Brak

Extra informacje

Klientka / 2020-09-22

Nie polecam, rozmiarówka wprowadza w błąd, zdjęcia modelki sugerują normalne rozmiary, a po dostawie - rozczarowanie. Ubrania wyglądają tylko ładnie na zdjęciach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Wprowadzają w błąd zdjęcia i rozmiarówka.

Extra informacje

Anka / 2020-09-10

Zdjęcia wogóle nie oddają rzeczywistego obrazu ubrań. Materiały bardzo niskiej jakości, naszywki, aplikacje nie wyraźne. Na zdjęciach nie pokazują wykończeń, które są tragiczne, kupiłam body, z góry jeszcze ujdzie, a dół wszyte gacie jak dla chłopa. Rozmiarówka z kosmosu, S jak na męża XL. Nie polecam, 1 punkt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Agata / 2020-09-01

Przesyłka expresowa.Obsluga klienta na dobrym poziomie. Ciuchy śliczne tylko na fotografii.

Sonia / 2020-08-29

Nie polecam. Aplikacje po praniu się spierają, ceny nie są adekwatne do jakości ubrań, można kupić taniej w innych butikach. Pierwszy i ostatni zakup.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Cena, jakość

Extra informacje

Monika / 2020-08-25

co tu dużo pisać POLECAM W 100% MEGA BUTIK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dagmara / 2020-08-25

Czytam opinie i się nie zgodzę ! Jestem bardzo zadowolona z zakupów Bardzo miła obsługa ! Czas realizacji nie jest długi Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Marzena / 2020-07-29

Mam z Pauzzy dwie bluzy-z obu jestem bardzo zadowolona. Materiał gatunkowo nie jakiś cud, ale wzornictwo odbiega od standardowych na plus - ciekawe, niepowszechne. Termin dostawy znakomity, obsługa również.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Ciekaw wzornictwo.

Wady

Moze ceny mogłyby być niższe

Extra informacje

Magda / 2020-07-07

Sprzedają ciuchy, których nie mają na stanie... oplacasz zamówienie po czym po 3 dniach odpowiedź, że nie ma towaru na stanie.... ani przepraszam.... ani kodu rabatowego na następne zamówienie.... NIC!!!!!! (A w momencie zamówienia było kilkanaście sztuk na stanie.... ) ceny kosmiczne... zwykle t-shirty za 39zl niby przecenione z 89.... gdzie w sieciowce zaplacicie 15 zł.... zenada.....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Brak

Wady

Długi czas wysyłki, drogo,

Extra informacje

Monika / 2020-07-06

Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Na stronie ciuchy są pokazane jako dostępne ,po złożeniu zamówienia i zapłacie okazuje się że towaru nie ma ,wymieniasz na inny towar którego też nie ma ,tragedia ,na zakończenie histori pani wysyła paczkę na zły adres

Extra informacje

Bardzo się zawiodłam ,ciuchy inne niż na stronie i internetowej

Nina / 2020-07-03

Nie polecam, z kilku rzeczy które kupiłam jedna jest dobrej jakości, reszta nie warta swojej ceny. Bluzki przecenione na 39 zł powinny kosztować co najwyżej 20 zł. Na pewno więcej nie skorzystam. Ciuchy śmierdzą. Długi okres oczekiwania na dostawę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Brak

Wady

Słaba jakość, rozmiarówka pozostawia wiele do życzenia.

Extra informacje

Ann / 2020-07-02

Jakość nie odpowiada cenie- bardzo zawyżone ceny! NIE POLECAM!! Lepszej jakości ubrania można kupić w sieciowkach, w dużo niższych cenach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Cena, jakość

Extra informacje

Monia / 2020-07-01

Nie polecam wogole zakupu w tym sklepie.Na zdjęciach wszystko pięknie wygląda,tak naprawdę nawet na targu się kupi taki sam towar i gatunek w dużo niższej cenie.Ceny mają kosmiczne,nie stosowne do jakości towaru.Za wysoko się cenią,przesadzają i do tego niby zniżki że bluzka była 89zl a teraz 39zl czysty kit.Mysla że są firma Versace i dlatego tak się cenią.Masakra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Wady

Towar nie wart tych cen

Extra informacje

Oszukana / 2020-06-21

Bluzki i może niektóre są jakościowo dobre, ale jeśli chodzi o zwrot lub wymianę to nie ma takiej możliwości.\r\nBluzkę odesłałam czekam już ponad tydzień czasu odkąd odesłałam, kontaktu z nami żadnego. \r\nDla mnie są to złodzieje pierwszy raz się z takim czymś spotkałam, że sobie z klienta kpiny robią. \r\nBardzo dużo zamawiam przez internet i nigdy nie było problemu co do zwrotów. \r\nNaprawdę nie polecam bo może komuś będzie rozmiar nie odpowiadał to już nie macie co liczyć na zwrot pieniędzy i będziecie stratni bo ani nie będzie bluzki ani pieniędzy co w moim przypadku. \r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Basia / 2020-06-18

Nie polecam ponieważ zamawiałam dwie bluzki, które przy zamówieniu zaznaczyłam płatność przy odbiorze, z czego po czwartym dniu dostałam e-maila, że czekają za przelewem, przelewu nie zrobiłam a następnego dnia dostałam ponownie e-maila że zamówienie zostało zrealizowane,które od tej wiadomości przysłali mi bluzki dopiero po pięciu dniach a od zamówienia 10 dni czekałam. Bluzki okazały się za duże, postanowiłam oddać z powrotem, dziś mija ósmy dzień kiedy nie otrzymałam żadnej wiadomości w sprawie zwrotu,to po dwuch dniach napisałam e-maila w tej sprawie i nadal nie otrzymałam odpowiedzi.Dzisiaj próbowałam się dodzwonić telefonu wogóle nie odbierają. Także będę musiała dzwonić do skutku aż w końcu ktoś odbierze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Kasia / 2020-06-16

Zakupiłam dres to nie pierwszy zakup w tym sklepie niestety tym razem się rozczarowałam. Dres wcale nie taki tani rozmiar ok ale kolor zupełnie coś innego. na zdjęciu czarny z wstawkami w kolorze różowego złota w realu żółty. Dostawa na dwie raty ktoś zapomniał skompletować najpierw przyszły spodnie a po telefonie do firmy bluza. Niestety nie jestem zadowolona nie taki asortyment zamawiałam. Chyba już tu nie będę kupować.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

niezgodność koloru zdjęcie odbiega bardzo od rzeczywistości

Extra informacje

Emka / 2020-06-15

Zamówiłam na tej stronie jedna rzecz więc ciężko coś powiedzieć po jednej rzeczy.Z dostawa było wszystko ok,jeśli chodzi o gatunek bluzy za 100zl nie warta swej ceny no i rozmiarówka tragiczna rozmiar s/m to masakra.Panie które są na zdjęciach reklamujące ciuszki są szczupłe więc muszą się dobrze nagimnastykowac aby produkt leżał na nich dobrze dopasowany bo są zwyczajnie w realu za duże.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Dostawa szybka i dobry kontakt

Wady

Rozmiarowki i jakość

Extra informacje

AGA / 2020-06-08

Zamówiłam bluzkę dostałam z wadą przy kołnierzu oraz pomazaną flamastrem. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Fatalna jakość

Extra informacje

Gosia / 2020-05-28

Zamówienie przyszło bardzo szybko. Dres bardzo ładny, fajnie odszyty. Dobry materiał tak jak w oryginale. Polecam sklep na pewno jeszcze wrócę na zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75

Edzia / 2020-05-19

Kontakt tragiczny nie można wymienić towaru bo nie odp na emaile sms ani nie odbierają tel
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.75

Agnieszka / 2020-05-18

Nie polecam tego sklepu z kilku powodów: po pierwsze ubrania są fatalnie uszyte! Szwy są krzywe, nici albo namotane, albo szwy niedokończone tak, że prują się już od nowości! Po drugie - bardzo długo czekałam na przesyłkę (maksymalny czas oczekiwania), a po trzecie - przez osiemnaście dni czekałam na zwrot pieniędzy! Panie z Pauzzy są niedouczone, jeśli chodzi o prawo konsumenckie. Nigdy nie wrócę do tego sklepu. (chętnie zamieściłabym zdjęcia sukienek na poparcie tego, co napisałam, ale tutaj się nie da)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

przyjemne w dotyku materiały

Wady

słaba jakość kroju i szycia

Extra informacje

natychmiast odesłane

patrycja20 / 2020-05-12

Nic dodać nic ująć ! jednym słowem butik zajebisty ! jestem bardzo zadowolona z produktów które zamówiłam świetnie się noszą , materiał bardzo dobry podczas prania nic się nie dzieje ! zostaje waszą stałą klientką !!!!!!!!! nie zamienię butiku na żaden inny !!!! Polecam wszystkim pauzza.pl
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

lalka12 / 2020-05-12

jestem mega zadowolona z zakupów ! polecam wszystkim !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hela88 / 2020-05-11

Jestem bardzo zadowolona. Ciuszki dobrej jakości, miła obsługa. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elwira / 2020-05-11

POLECAM!!CIUSZKI ŚLICZNE!MIŁA OBSŁUGA.PAUZZA TO MÓJ ULUBIONY SKLEP OD PRZESZŁO 2 LAT:)WIADOMO CZASEM SIĘ KUPI COŚ CO NIE PASUJE NAM DO KOŃCA,ALE PO TO JEST MOŻLIWOŚĆ ZWROTU.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

OBSUGA,JAKOSC

Wady

Extra informacje

ciociunia / 2020-05-11

Ubranka piękne - zgodne z opisem Gatunek mega Pięknie zapakowane- szybki czas realizacji .Towar zgodny z opisem i ceny adekwatne do towaru ! Już jestem waszą stała klientką !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2020-05-11

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szybko otrzymałam zamówiony towar i w 100 % polecam !!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

stokrotka35 / 2020-05-11

super butik z super podejściem do klienta .super kontakt i towar.Nie robią problemów ze zwrotem . polecam w 100% .jestem klientką od 3 lat i nigdy się nie zawiodłam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

maryśka / 2020-05-11

Mega butik , polecam wszystkim \r\nUbrania są świetne \r\nFirma godna polecenia \r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NATKA / 2020-05-11

Jestem bardzo zadowolona ciuchy są piękne zgodne z opisem i wyglądem na zdjęciach. Przesyłka dotarła szybko i pięknie zapakowana. Polecam Dziękuję również za dodatki do zamówienia !!!!! POLECAM !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

misia / 2020-05-11

Bardzo fajne ubrania. Szybka przesyłka i kompetentni pracownicy. Możliwość zwrotu i natychmiastowa wpłata na konto. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Madzia / 2020-05-11

a ja jestem mega zadowolona z zakupów wszystko zgodne z opisem i nic się z tym nie dzieje jestem stałą klientką sklepu Pauzza i jestem mega zadowolona,jeśli robiłam zwrot to ze względu na niedopasowany rozmiar(ale to moja wina trzeba czytać wymiary)nigdy nie miałam problemów ze zwrotem pieniędzy,wiadomo jeśli kupuje się szmatkę za 29zł nie można oczekiwać cudów i nie jest chińszczyzna jak to piszą nie które z Pań tylko ciuszki są Tureckie a każda kobieta która choć troszkę zna się na materiałach to dobrze wie że Turecki materiał jest dobrym materiałem,więć nie wiem z kąd tyle negatywnych opinii
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

szybka wysyłka,zgodne z opisem

Wady

brak

Extra informacje

katarina / 2020-05-11

Najlepszy butik EVER ! \\r\\nPolecam wszystkim !!!

mikaaa / 2020-05-11

Sklep mega !! Polecam wszystkim !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasieńka / 2020-05-11

Ja tam zawsze jestem zadowolona zakupów zawsze dostaje miły gratisik ubrania takie jak na zdj . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Beata / 2020-05-08

Sklep PAUZZA TO DRAMAT!!!!!! Produkty nie warte swojej ceny. Jeżeli chodzi o reklamacje i zwroty to fikcja!!!!!!! Nie odbierają telefonu ani nie odpisują na maile. Nie kupujcie tam niczego
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

ANNA / 2020-05-04

BARDZO DŁUGI TERMIN REALIZACJII NIE OTRZYMAŁAM ZWROTU PIENIĘDZY ZA NIEDOSTARCZONĄ BLUZKĘ BRAK MOŻLIWOŚCI KONTAKTU TEL,NIKT NIE ODBIERA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Klientka / 2020-04-21

Dwa razy zamawiałam i dwa razy zwracałam towar. Więcej już się nie nabiorę. Na zdjęciach ubrania wyglądają super, a w rzeczywistości tania chińszczyzna w cenach z kosmosu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Mona / 2020-04-19

Zamowilam 2 bluzki jakis czas temu.rzeczywiście na zdjęciach wygladaly lepiej ale nie sa najgorsze. Po praniu nic się nie stało, bluzki były biale wiec nie mogę nic powiedzieć o kolorze. Fakt ze ceny ubrań kosmiczne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Iwona / 2020-04-17

Zamawiałam tam już kilka razy i za każdym razem byłam rozczarowana ubrania odbiegają od rzeczywistości w dodatku ceny wywindowane więcej już tam nic nie kupię i nie polecam tego sklepu. Ceny nie adekwentne do jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Monia / 2020-04-11

Towar wygląda ładnie tylko na zdjęciach. Kolory przekłamane, nie mają nic wspólnego z tymi przedstawionymi na zdjęciach. Zresztą Panie na niektórych zdjęciach są aż mahoniowe ;))) Towar przeceniony jest przeważnie wadliwy !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Emka / 2020-04-06

Śmierdzące ubrania.... z kosmicznym cenami rozpruwają się na każdym szwie... Zdjecia piękne nic poza tym... więcej nie zamówię!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Same

Extra informacje

Kasia / 2020-03-25

Jakość chińskiego bazaru, ładnie to tylko na zdjęciach wyglada a,ceny z kosmosu.Pierwsze i ostatnie zakupy.Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Jakość

Extra informacje

Kasia / 2020-03-25

Jakość chińskiego bazaru.

Magdalena / 2020-02-29

Ceny trochę kosmiczne jak na jakość ubran
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Dodają gratis bransoletkę lub kolczyki

Wady

Długo czas wysylki

Extra informacje

Zakupy PAUZZA opinie