Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • PAUZZA
  • /
  • 1

Opinie o PAUZZA

pauzza.pl

Koszalin

Zakupy PAUZZA opinie
Asortyment
3.32
Dostawa
3.77
Łatwość zamawiania
4
Obsługa i reklamacje
3.14
Poziom cen
2.93

Średnia ocen

3.43

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

89

dodanych opinii

 

WANDA / 2021-06-16

ZAMÓWIŁAM 2 BLUZKI ,OBIE SĄ PRZEPIĘKNE WŁOSKIE,ŚLICZNY MATERIAŁ,DOBRY GATUNEK,PIĘKNIE USZYTE.Z CAŁA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ POLECAM TEN SKLEP ZŁOŻYŁAM JUŻ NASTĘPNE ZAMÓWIENIE.SZYBKA OBSŁUGA ZAMÓWIENIA ORAZ WYSYŁKA.WSZYSTKO PROFESJONALNIE ,PRODUKTY SUPER.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pati / 2021-06-13

Póki co zamówiłam jedna bluzeczkę i jestem zadowolona Teraz zamówiłam następna bluzkę u czekam aż przyjdzie.....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25
Zalety

Piękne ciuszki

Wady

Trochę wysokie ceny

Extra informacje

Mira / 2021-06-10

Dresik super, welurek również . Kontakt dobry nawet błyskawiczny, dostawa szybko bez żadnych problemów . Jestem bardzo zadowolona. Byłam przerażona jak sprawdziłam opinie, u mnie się nie sprawdziły. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Tylko plusy.

Wady

Żadnych

Extra informacje

Joanna / 2021-06-10

Bardzo dobry sklep. Swietna jakosc materialow (czytac opisy !), bardzo dobry serwis, zwroty bezproblemowe. Absolutnie nie rozumiem negatywnych opinii....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

dobra jakosc, dobry serwis

Wady

Extra informacje

Daga85 / 2021-06-07

Jestem okropnie rozczarowana zakupami na tej stronie. Ceny z kosmosu jakość ubrań żadna a na zwrot pieniędzy czekam już miesiąc i nadal cisza. Porażka jedna wielka. Ostrzegam i odradzam zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Marna jakość, wysokie ceny, problem ze zwrotem kosztów.

Extra informacje

Andzia999 / 2021-05-31

Z duszą na ramieniu zamówiłam sukienkę po przeczytaniu opinii. W promocji żeby tak bardzo nie żałować gdy będzie lipa. Sukienka śliczna, taka jak na zdjęciu. Materiał dobry i przyjemny. Rozumiem Uni wcale nie wielki tylko w sam raz (noszę 38). Jasne że jam ktoś nosi dużo poniżej albo powyżej przeciętnych rozmiarów nie powinien zamawiać Uni. Ja co prawda muszę odesłać bo fason hiszpanka nie jest dla mnie, poszerza i skraca mi sylwetkę. No ale nie ma to nic wspólnego z jakością czy rozmiarem sukienki. Dlatego myślę że te negatywne opinie albo piszą boty dla konkurencji albo panie noszące 48 rozczarowane że nie wyglądają w ciuchu jak zgrabna modelka na zdjęciu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Material, dobre wykonanie

Wady

Trochę skomplikowany zwrot, dokument powinien być w przesyłce a nie do pobrania

Extra informacje

Xyz / 2021-05-26

Ostrzegam przed sklepem. Robią bardzo pod górę jeśli chodzi o zwroty towaru. ODRADZAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Krzysztof / 2021-05-25

Żona wyrzuciła sporo pieniędzy w błoto. Butik ustala sam reguły zwrotu towaru zakupionego przez internet. Bluzka przyszła z uszkodzonym rękawem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Jakość, cena,

Extra informacje

Karolina / 2021-05-25

Nigdy więcej nie zamowie, ceny kosmos. Jakość żadna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anita / 2021-05-25

Ubrania za zdjęciach wyglądają super. Niestety po otwarciu wielkie rozczarowanie. Bluzka ktora jest uni okazała się tak duza ze weszłaby spokojnie na osobę o rozmiarze XXL. Zle i krzywo uszyta, Wystające nitki, słaba jakość materiału. Ogólnie kontakt z butikiem to jakaś tragedia. Napenwo nie są polskiej produkcji. Ewentualnie metki ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Zakupy PAUZZA opinie