Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Telefonia
  • /
  • Operatorzy komórkowi
  • /
  • Orange
  • /
  • 1

Opinie o Orange

Telefonia Orange opinie
Cena/Jakość
2.63
Obsługa klienta
2.25
Oferta
2.75

Średnia ocen

2.54

w skali od 1 do 5.

 

Orange opinie Orange
2.54 1301

~Tosiencja / 2017-08-29

Słaby zasieg, czesta niekompetencja pracowników w salonach - bywają niedoifnromowani co do wszystkich zasad danej promocji
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Niezadowolony / 2016-06-21

Przepraszam, że nie na temat.Zostałem OSZUKANY!Chciałem przenieść numer komórkowy do ORANGE. Pani w ORANGE przedstawiła mi ciekawą ofertę zachęcając mnie do przeniesienia dwóch numerów ( „reklama dwóch kucharzy” abonament 28 zł za 2 numery) Po zapewnieniach, iż będę płacił tylko 28 zł netto za oba numery podpisałem umowę i po miesiącu otrzymałem fakturę na kwotę 148,28 zł. Jeden z numerów na fakturze nie jest mi nawet znany, ale usłyszałem w salonie w Piszu, że zmieni się na mój numer, gdy t mobile go odda, oraz że w przyszłości będzie to kwota 28 zł netto.Ciekawe, dlaczego nie usłyszałem tej informacji przed podpisaniem umowy?NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ NA REKLAMY I ZAPEWNIENIA W SALONIE !!!

~Łukasz / 2016-05-31

Obecnie posiadam umowę w kwocie 24,6zł brutto miesiecznie. W cenie wszystkie połączenia, sms i mmsy bez limitu. Uważam, że cenowo jest to bardzo dobra oferta. Jakość połączeni w orange zawsze stała na niezłym poziomie. Obsługa klienta zawsze pomocna, reklamacje zawsze uznawane. :)od czasów centertela - to proszę sobie policzyć ;)Telefon:Samsung Galaxy A5 LTE
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

od czasów centertela - to proszę sobie policzyć ;)

~Ada / 2016-05-25

Mam abonament w Orange od 2004r - podpisuję nowe umowy i zawsze mają ciekawe propozycje i promocje.Wszędzie się dodzwonię bez większych problemów.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00

~www.djarni.pl / 2016-03-11

Witam wszystkich, jestem abonentem Orange od 2000 roku i nie wiem co się z tą firmą stało, zawsze oferty telefonów były OK. a teraz nie mogę doprosić się rozsądnej oferty na 6s 64 GB. Dodam że w innej sieci (na razie bez nazw) mam ofertę jak wyliczyłem sumarycznie 700 PLN tańszą i sześć miesięcy krótszą.Proszę od dwóch tygodni Orange o ofertę dla stałego klienta i nic rozsądnego nie otrzymałem, poza odpowiedzią że nie ma telefonów to nie mogą przygotować oferty, albo inne wymijające teksty. Czy nie zależy Orange na stałych klientach płacących duże abonamenty?
Zalety

na tą chwilę brak

Wady

Opisałem problem w opinii.

Extra informacje

Jestem w sieci Orange od 2000 roku

~Fikuśna Marchewka / 2016-02-18

Dobry sygnał wszędzie, gdzie jestem i to mi wystarcza.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

silny sygnał w całym mieście

Wady

Extra informacje

~krzywik / 2016-01-13

Tylko trzy opinie, więc dodaje swoją, Pomarańczowi to kiepska firma. Mam Orange na kartę, zawsze doładowanie za 50 robiłem, miałem na trzy miesiące, wystarczało mi tyle. Gdzieś przeczytałem że: cyt. "Rzecznik zapewnił też, że wbrew pogłoskom - Orange nie zamierza ruszać nominału 50 złotych. To doładowanie pozostaje bez żadnych modyfikacji." A tu jednak wprowadzili poważną zmianę, doładujesz się za 50 zł, masz tylko 51 dni, zamiast dotychczasowych 90!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

brak

Wady

wiele

Extra informacje

ponad rok

~1234 / 2016-01-04

opinia negatywna : zablokowali mi konto , obsługa klienta była bardzo nieprzyjemna , przeniosłam się do Play, nie korzystajcie z usług Orange .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

drogo , bardzo nieprzyjemna obsługa klienta

Extra informacje

-

~Piotr Bonum / 2015-10-13

ZŁODZIEJSKIE PRAKTYKI ORANGE!!! NIE SPOTKAŁEM JESZCZE FIRMY KTÓRA TAK JAK ORANGE NACIĄGAŁABY SWOICH KLIENTÓW!!! SZCZERZE ODRADZAM!!!. W lipcu na rachunku dostałem informację o karze w wysokości 450zł z tytułu wcześniejszego rozwiązania umowy (trwającej z automatycznego przedłużenia w marcu) Podanie o rozpatrzenie przedterminowej rezygnacji na początku kwietnia (powód przeniesienie siedziby firmy) poradziła mi napisać Pani w salonie firmowym we Wrocławiu na ul. Purkinyniego. Przez 3 miesiące płaciłem za internet zakładając że negatywnie rozpatrzono podanie. Ale nie, w sierpniu dostałem informacje o naliczeniu kary za przedterminowe zerwanie umowy. MIESIĄC PRZED KOŃCEM AUTOMATYCZNEGO PRZEDŁUŻENIA!!! A żeby było ciekawiej chcąc zrezygnować w październiku z telefonu po tym jak minęło 2 lata dowiedziałem się że nie mogę i że umowa z automatu została przedłużona na kolejne 2 LATA!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

oszukańcze praktyki

Wady

okradanie klientów

Extra informacje

2 lata

~aniakaw / 2014-12-31

Rok temu przy przedłużaniu umowy w Galerii Krakowskiej czekałam z 2 godziny, bo popsuły się drukarki. Przychodzę za rok w to samo miejsce przedłużyć umowę, czekam godzinę w kolejce i co się dowiaduję, że drukarki są popsute.:):)Przychod-zę na drugi dzień i jakaś kobieta 3 razy źle wydrukowała moją umowę, za każdym razem wybierając nie ten plan co chciałam.Masakra.:)-
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33

Telefonia Orange opinie