Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Opakowani
  • /
  • 1

Opinie o Opakowani

opakowani.com

Grudziądz

Zakupy Opakowani opinie
Asortyment
2
Dostawa
2
Łatwość zamawiania
2.36
Obsługa i reklamacje
1.8
Poziom cen
1.83

Średnia ocen

2.00

w skali od 1 do 5.

 

Piotr / 2024-05-07

Witam nie kupujcie w tym sklepy na towar. Czekam 9 dni roboczych jak już dostałem to towar jest niezgodny z opisem. Bardzo słaby kontakt telefonów nie odbierają tak samo e-maila, raz udało mi się dodzwonić i odrazu ściema czekali na towar, ale już mają i wysyłają. Dno
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

zły towar, kłamstwa, olewka, brak kontaktu

Extra informacje

Rafał / 2024-03-21

Uwaga nie polecam tej firmy i dobrze radze trzymajcie się z daleka.... W pierwszym zamówieniu pomylili kolor zamówionego skropaku po kontakcie pisali że zajmą się sprawą do tej pory nic nie wiadomo. Przy drugim zamówieniu na realizacje czekałem do dnia dzisiejszego czyli 10 dni, zero kontaktu i informacji o opóźnionej przesyłce. Po telefonie chciałem anulować zamówienie po czym pan chamsko odpowiedział ANULOWAŁEM DO WIDZENIA ! Szczyt chamstwa i bezczelności. Ciekawe czy zostaną mi zwrócone pieniądze za to zamówienie..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych !!!!

Wady

Trzymajcie się z daleka ....

Extra informacje

Małgorzata / 2024-03-14

Towar tańszy niż zamówiony, zamówiłam odświeżacz powietrza, Alpejska Łąka, a dostałam Tasmański Czar, ten pierwszy wszędzie jest droższy od pozostałych. Robienie ludzi w ch..a
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
2.75
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Drobne cwaniactwo

Extra informacje

Adam / 2024-02-17

super firma z bardzo szerokim asortymentem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00
Zalety

bardzo duży wybór naszyń i opakowań.

Wady

Brak

Extra informacje

malowe / 2023-10-19

Polecam, bardzo miła obsługa. Szybka wysyłka , opakowania godne polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzegorz / 2023-09-27

Uwaga złodzieje !!!!!!!!! Po zamówieniu towaru nie ma odzewu, jak się dodzwonisz to mówią że szef ma problemy. Od ponad roku są nam winni około 1000 zł. Ciągła ściema.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Oszuści i złodzieje

Extra informacje

Jacek / 2023-07-20

Przesłany towar niezgodny z zamówieniem i fakturą. Odsyłanie na własny koszt. Na koniec konieczność upomnienia się o zwrot pieniędzy mimo podpisania faktury korygującej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Towar niezgodny z zamowieniem

Extra informacje

NGO / 2023-07-20

Od grudnia nie dostałam zamówienia. Walczyłam o zwrot pieniędzy którego nigdy nie dostałam. Dostałam nr telefonu do konkretnej osoby która była już zniecierpliwiona moim telefonami i prośbami o zwrot pieniędzy i twierdziła że pieniądze zostały wysłane i mailem dostanę potwierdzenie przelewu. Nie dostałam ani potwierdzenia. Ani przelewu. Żaden dostawca mnie tak nigdy nie oszukał. Naczynia miały być wykorzystywane przy wydawaniu napojów osobom potrzebującym o czym dostawcę informowałam ale ma to gdzieś.
Zalety

Brak

Wady

Oszuści.

Extra informacje

Karola / 2023-06-15

Złożone zamówienie przyszło niekompletne. Brak 3 opakowań rękawiczek! Ale opłacić musieliśmy. Miał być zwrot na konto. Miesiąc walki i nic. Ani środków na koncie ani dosłania rękawiczek. Kontakt bardzo utrudniony. Telefonu nie odbierają. A jak już łaskawie odbiorą to twierdzą, że zwrot był zrobiony. Potwierdzenia przelewu nie wysyłali do dzisiaj. Nie polecam. Nie zamawiajcie od oszustów! Jeśli jest więcej osób oszukanych, proszę napisać komentarz a odezwę się. Może uda się coś zdziałać!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna / 2023-03-10

Przesyłka przyszła niekompletna. Sklep nie odbiera telefonu. Nie mam odpowiedzi na mojego maila z reklamacją.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Ewelina Rosłonek / 2023-01-24

Jeśli mam nazwać rzeczy po mieniu OSZUŚCI. Anulowano moje zamówienie które oplaciłam i nie poinformowano mnie. Musiałam dzownić i dopytywać. Usłayszałam, że zwrócą mi pieniądz. Zamówienie robione 10 grudnia i ani zamówienia ( musiałam zrobić zakupy w innym miesjcu i nadal brak zwrotu kasy mimo wielu telefonów i zapewnienia mnie że zaraz pieniądze zostaną zwrócone). Jeśli możemy z kimś razem powalczyć kontaktujmy się tel 508 381 076
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00

Rafał / 2022-12-30

Uwaga na oszustów!!! Zamawiasz coś a towaru brak!!! Dzwonisz piszesz po kilkanaście maili zero kontaktu!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ZERO TOTALNE

Wady

SCAM OSZUŚCi

Extra informacje

Produkty nie dotarły po dwóch tygodniach, zwrotu pieniędzy również nie otrzymałam pomimo zgłoszenia na infolinii. Bardzo proszę osobę z opinii niżej o kontakt mailowy [email protected]. Opakowania zamawiane hurtowo więc nie jest to kwestia parudziesięciu złotych a kilkuset złotych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszuści

Extra informacje

KN / 2022-11-26

Oszusci nie polecam Nie ma towaru ani zwrotu pieniędzy. Sklep internetowy opakowani pl jest ta sama firma w Grudziądzu BTP sp .zo.o ul. Skladowa 9 ,opakowania hurtownia firma pod różnymi nazwami .Poszkodowanych prosze okontakt .Jesli wlasciciel nie zwróci pieniedzy to oszustwo zglosze na policję.
Dostawa
1.00

Daria / 2022-11-17

Odradzam!!! Zamówione produkty NIGDY nie dotarły, Pan odebrał raz i powiedział, abym przesłała potwierdzenie płatności, co zrobiłam, ale bez informacji zwrotnej. Dalsze próby kontaktu były bez skuteczne. Minęło parę tygodni, a zamówienia i pieniędzy jak nie było, tak nie ma. Sprawa zostanie zgłoszona!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2022-09-22

Nie polecam! Oszuści! Zamówiliśmy towar tydzień temu, do dziś nie został wysłany. Po kilku moich telefonach z pytaniem gdzie jest zamówienie przestali odbierać telefony. Zapłacić musiałam z góry, więc zostałam bez pieniędzy i bez potrzebnych opakowań. Do tego pan odbierający telefon kłamie, najpierw mówił że była awaria systemu, potem że dpd ma jakiś problem z zamówieniem, następnie że jest wysłane, a dziś się dowiaduję, że nie mają na stanie zamówionych przeze mnie opakowań! To jest żenada! Odradzam zakup na tej stronie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

szef / 2022-08-06

Taki sklep to ułatwia robotę w gastro
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Opakowani opinie