Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Ola4Kids
  • /
  • 1

Opinie o Ola4Kids

ola4kids.pl

Zielona Góra

Zakupy Ola4Kids opinie
Asortyment
3.38
Dostawa
2.88
Łatwość zamawiania
3.19
Obsługa i reklamacje
2.5
Poziom cen
2.94

Średnia ocen

2.98

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

16

dodanych opinii

 

TomekMC / 2022-04-04

Super sklep. Zakup i przesyłka bardzo szybka i sprawna - terminowa. Kontakt ze sklepem bardzo sprawny i skuteczny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Szybkość, sprawność załatwienia oraz bezpieczny transport.

Wady

nie zauważyłem

Extra informacje

Agnieszka / 2022-03-02

Towar zamowiony 20.02.2022 r., do dnia 1.03.2022r. żadnej informacji o zamówieniu. Mimo, iż pod produktem napisano czas realizacji 5 dni roboczych. Po wysłaniu zapytania otrzymałam odpiwiedz, że brak materiału i mogę mi wykonać jeden kosz, gdzie w sprzedaży wystawione są 2 sztuki. Nie polecam tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak opinii jo zamówienie nie przyszło.

Wady

Brak kontaktu i ogólne lekceważonce podejście do zamówienia.

Extra informacje

Rozczarowana / 2022-02-17

W czasach dużej konkurencji i zabiegania o klienta arogancją i brak kultury ce***e ten sklep. To nie tylko moja opinia, wystarczy spojrzeć na formę i sposób odpowiedzi na negatywne opinie wystawiane na stronie sklepu. Szkoda, bo asortyment jest ciekawy. Niestety to za mało by wrócić po kolejne zakupy..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Anna / 2021-12-08

Lampka, która była zamówiona dotarła uszkodzona. Pani jednak twierdziła ze to uszkodzenie jest zaleta ich produktów, które są ręcznie wykonane. Po dłuższej rozmowie zaproponowano wymianę towaru na inny, jadnak to ja miałam pokryć koszty wysyłek...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Gregor / 2021-11-25

Super wybór
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pola / 2021-04-01

Anulowali mi opłacone już zamówienie!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Pola / 2021-04-01

Anulowali mi opłacone już zamówienie!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

APA / 2021-01-19

Nie polecam, towar przyszedł uszkodzony. Był słabo zabezpieczony. Mam prawo zrezygnować z towaru i odesłać go w ciągu 14 dni i akurat gdy tablica dotarła nie spodobała mi się, natomiast Pani chciała wymienić na nową. Po kilku telefonach i e-mailach udało się dojść do porozumienia... a wieczorem email, że jeżeli towar dojdzie to oddadzą pieniądze, gdy okaże się, że naprawa tablicy jest nie możliwa. Nie interesowało Państwa, że ja jej po prostu nie chce. Po tych wszystkich zawirowaniach ostatecznie odzyskaliśmy pieniążki, jednak nie polecam, szkoda nerwów. Co z tego, że asortyment szeroki, jak obsługa na bardzo niskim poziomie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

-

Wady

-

Extra informacje

-

Kasia / 2020-10-04

super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2020-10-02

Nie polecam tej Pani i jej sklepu. Wszystko jest Ok dopóki klient nie chce dokonać zwrotu/ reklamacji towaru. Pani wtedy przestaje być miła i od jej widzimisie zależy kiedy klient dostanie zwrot środków.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zdjęcia

Wady

Obsługa klienta, zwroty i reklamacje

Extra informacje

Zosia / 2020-10-02

Sklep z ciekawym asortymentem, szybka dostawa, duży problem ze zwrotem - czekam już 14 dni na zwrot środków i nie wiem kiedy i czy go otrzymam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

Czekanie na zwrot środków, obsługa klienta

Extra informacje

Kaśka / 2020-07-09

Kontakt tragiczny, pani niemiła, mimo braku racji żadnego przepraszam, długi okres zwrotu pieniędzy, no i brak asortymentu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Brak asortymentu

Extra informacje

Mona / 2020-06-10

Nie polecam. Opryskliwa paniusia na fochu rozpatrującą reklamacje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Ładne zdjecia

Wady

Obsluga

Extra informacje

Krótki

Fantasia / 2020-03-05

Świetny sklep dla mam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2019-12-29

Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Uzyskałam pomoc i odpowiedź na każde pytanie. Sklep prowadzony z pasją i pomysłem. Wszystkie produkty doskonałej jakości. Niunia zadowolona i to najbardziej cieszy serce matki :). Dziękuję. Wrócimy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybko, sprawnie, dostępność, profesjonalnie, indywidualne podejście do klienta

Wady

Extra informacje

honorata / 2019-11-20

Jeszcze odwiedzę ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Ola4Kids opinie