Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Oczarjk
  • /
  • 1

Opinie o Oczarjk

www.goldplants.eu/ oczarjk.pl, goldplants

Zakupy Oczarjk opinie
Asortyment
3.14
Dostawa
2.83
Łatwość zamawiania
3.14
Obsługa i reklamacje
2.14
Poziom cen
2.71

Średnia ocen

2.80

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

9

dodanych opinii

 

Jolanta / 2024-01-27

Zdecydowanie odmawiam . Ani towaru ,ani pieniędzy, ani kontaktu. Nie rozumiem jak można ,tak żyć. Omijajcie ten sklep ogromnym kołem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Przykro z mojej strony żadnych

Wady

Zdecydowanie u mnie SAME

Extra informacje

Gość / 2024-01-22

Nie polecam, przesyłki nie otrzymałam, nikt nie odpowiada na moje maile i i informacje wysłane ze strony startowej firmy. Żenada.

Ewik / 2024-01-11

Nie otrzymałam przesyłki (nasion kwiatów). Piszę maile i nikt na nie odpowiada, szkoda, że wcześniej nie przeczytałam opinii nt. tej firmy. Nie myślę pozostawić tak tej sprawy. Zamawiałam rośliny przez internet innych firm i nigdy nie spotkałam się z takim lekceważeniem klienta.
Zalety

Żadne

Wady

Stanowczo nie polecam zakuów

Extra informacje

Zawiedziony klient / 2023-08-24

Zamówione białe Kany okazały się pomarańczowe. Pan sprzedaje i nie wie co. Oczekiwanie na realizację zamówienia również przekroczyło parokrotnie deklarowany czas dostawy. Nie polecam, towar dostarczony niezgodnie z zamówieniem i nie terminowo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Jak powyżej czas dostawy i niezgodność produktu z zamówieniem

Extra informacje

6 m-cy

Magda / 2023-05-25

Uwaga: w pełni świadomie działający OSZUŚCI. Celowo oferują trudno dostępne gatunki a wysyłają najtańsze. Żadna z otrzymanych sadzonek nie jest zgodna z zamówieniem. Ignorancja Klienta polegająca na braku kontaktu lub ignorowaniu zgłoszeń reklamacyjnych. Sądząc po opiniach w internecie oraz zwartych w nich opisach - przypuszczam, ze nie odbierają telefonów bo są zajęci pisaniem pozytywnych opinii samym sobie. To nieszczęśliwi ludzie co swoje wewnętrzne niespełnienie życiowe wyrzucają na własnych Klientów i tyle
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

niezgodność gatunkowa, brak kontaktu, długi czas oczekiwania, łamanie praw Konsumenta

Extra informacje

Canna / 2023-05-19

NIE polecam! Sklep oferował trudnodostępne kłącza Canny ale nie zrealizował zamówienia w obiecanych (przesuwanych!) terminach! Nie można się było dodzwonić. Po wypowiedzeniu umowy zakupu nie zwrócił zapłaty! Zareagował dopiero na „Ostateczne przesądowe wezwanie do zapłaty” wysłane przez adwokata.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.50
Zalety

Bogata (ale nierealna!) oferta

Wady

Sklep oszukuje i lekceważy klienta!

Extra informacje

Gabriel / 2023-02-15

Kompetentna załoga, wysoka jakość, szybka dostawa, ceny moim zdaniem naprawdę niewygórowane. W stu procentach zasłużone 5 gwiazdek. Będę wracać na pewno. Tylko się cieszyć, że takie miejsce istnieje w pobliżu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elwira / 2023-02-10

Z początku nie byłam do końca przekonana, jednak ostatecznie zachęciły mnie wypowiedzi innych ludzi - nie tylko te na tym portalu, ale także w wyszukiwarce. Cały proces obsługi przebiegł wyjątkowo profesjonalnie. Dodatkowo przez cały czas mogłam liczyć na pomoc opiekuna. Ceny uważam że naprawdę niewygórowane. Z czystym sumieniem mogę polecić, bardzo dziękuję i daję 5 gwiazdek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2021-08-31

Firma nierzetelna : przysłano mi inne rośliny niż zamówiłam. Nie odpowiadano na moje maile w tej sprawie ani telefony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

dobrze zapakowane

Wady

ignorowanie uwag, odkładanie telefonu, przysłanie innych roślin niż zamówione.

Extra informacje

Zakupy Oczarjk opinie