Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Podróże i wypoczynek
  • /
  • Przewoźnicy
  • /
  • OKbus
  • /
  • 1

Opinie o OKbus

Podróże i wypoczynek OKbus opinie
Jakość obsługi
3.25
Oferta
3
Poziom cen
3.13
Wygoda
2.88

Średnia ocen

3.06

w skali od 1 do 5.

 

OKbus opinie OKbus
3.06 1554

Patel / 2018-10-03

Trasa Modlin -Toruń od września jeździ jakiś podwykonawca okbusa , bilety zdrożały prawie 3-krotnie a komfort jazdy spadł o 100%, stare zdezelowane żuki w których się powinno ziemniaki wozić a nie ludzi już nie wspomnę o dvd w fotelach czy gniazdach elektrycznych ., nigdy więcej taniej samochód wynająć z wypożyczalni ....
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jaknwyzej

Extra informacje

Tarcze hamulcowe trzeszczały cała drogę aaa szkoda gadac

Patel / 2018-10-03

Trasa Modlin -Toruń od września jeździ jakiś podwykonawca okbusa , bilety zdrożały prawie 3-krotnie a komfort jazdy spadł o 100%, stare zdezelowane żuki w których się powinno ziemniaki wozić a nie ludzi już nie wspomnę o dvd w fotelach czy gniazdach elektrycznych ., nigdy więcej taniej samochód wynająć z wypożyczalni ....
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00
Zalety

Brak

Wady

Jaknwyzej

Extra informacje

Tarcze hamulcowe trzeszczały cała drogę aaa szkoda gadac

Mieczyslawa / 2018-03-21

Bardzo nieprzyjemny kierowca i zle wychowany
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
1.00
Zalety

nie ma

Wady

brak informacji o przesiadce i infolinia nie odpowiada na telefon

Extra informacje

~MARCIN / 2017-05-10

Obsluga, jakosc i cena na 5. jedynie te male busy nie sa specjalnie wygodne, ale taki ich urok.Fajnie ze mozna sobie film obejrzec albo skorzystac z internetu lub podladowac komorke
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
4.75

~stefek / 2017-03-20

Pierwszy raz korzystałam z usług OKbus i nie ukrywam, że byłam trochę ciekawa jak to będzie! Ale jestem bardzo zadowolona! Kierowca w porządku, wygoda, wszystko na miejscu i na czas. Zdecydowanie polecam.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
4.50
Zalety

-elektronika-wygoda-szybkość

Wady

Extra informacje

Kupiłam bilety w punkcie sprzedaży, cena całkiem okej.

~Weronika / 2017-03-17

Brak toalet. Dzięki temu droga z Warszawy do Łodzi była dosłownie drogą przez mękę.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
2.25

~Ona / 2016-09-10

Kierowca jadąc do Torunia zasypia za kierownicą to jest normalne ??? Czas może zmienić kierowcę ... Zjeżdża na boki siebie zabije aleni pasażerów !!

~mazba / 2016-07-06

Bardzo serdecznie dziękuję za wyrozumiałość OKbus! Spóźniałam sie, niestety, na wyznaczona godzine odjazdu (trochę nie z mojej winy), w międzyczasie skontaktowałam sie z infolinią i poinformowałam o tym fakcie. Bardzo miła(!) Pani skontaktowała sie z kierowcą, poinformowała o sytuacji i sprawiła, że bus na mnie poczekał :)) Bardzo dziękuję!POLECAM!!! 1 raz, 5 złotych
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

1 raz, 5 złotych

~Patryk / 2016-06-07

Jechałem z OKbusem z Modlina do Warszawy. Super komfortowe busy, bilet kupiłem przez internet, dzięki czemu miałem miejscówkę. Szybko, sprawnie, bez stresu. Polecam!Bilet kupiłem online, kosztował chyba 21 zł.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
Wygoda
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Bilet kupiłem online, kosztował chyba 21 zł.

Podróże i wypoczynek OKbus opinie