Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Banki
  • /
  • Nordea Bank
  • /
  • 1

Opinie o Nordea Bank

Finanse Nordea Bank opinie
Obsługa klienta
4.33
Oferta
4.33
Prostota obsługi
4.17

Średnia ocen

4.28

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

14

dodanych opinii

 

~Oszukana / 2014-03-19

Ciekawa jestem ilu klientów na brało się na Polisę GWARANT. Zarobił nie klient a Bank obracając naszymi pieniędzmi. Nie dość , że na przy podpisywaniu umowy był termin 12 m-cy , co okazało się nie prawdą , bo było 13 i parę dni . To koniec polisy 13.03.2014 otrzymuję moją wpłaconą kwotę i nic więcej. Gratuluję moje pieniądze popracowały na bank. Ponadto środki znajdujące się na koncie nie można ulokować na promocyjnych lokatach , bo dotyczy tylko nowych środków z zewnątrz. Ja dziękuję już temu bankowi nie polecam nikomu więcej.
Zalety

brak

Wady

Złodziejstwo

Extra informacje

~Jarosław Chrulski / 2013-04-04

Aż się załamałem stwierdzając, że nie ma ba ani jednej pozytywnej opinii na temat banku Nordea. Aż nie mogę uwierzyć. Czyżbym był jednym z nielicznych szczęśliwców, który złego słowa nie może powiedzieć, a wręcz przeciwnie - bardzo dziękuję losowi, ze mnie do tego banku skierował. Mam nadzieję, że oddział w Rzeszowie przy ulicy Rejtana nie jest jedynym takim oddziałem a pracownicy tego banku to nie jedyni prawdziwi profesjonaliści. W tym oddziale czuję się jakbym miał na koncie milion dolarów. Pani Barbaro i Pani Natalio dziękuję.Podejrzewam, że przy tylu negatywach moja opinia wyda się mało wiarygodna, ale co mi tam. Ja wiem jaka jest prawda i ciesze się, że mogłem dać swój pozytyw. Jarosław Chrulski
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Miła i profesjonalna obsługa. Bardzo tanie kredyty i darmowe konta.

Wady

Brak

Extra informacje

2 lata

~Dijx / 2012-11-20

Produkt w danym momencie to jedno, a obsługa klienta po jego sprzedaniu to drugie, a ta ostatnia jest fatalna i narusza obowiązujące przepisy.W umowie z nimi (tak COU, jak SCU) znajduje się kilka klauzul niedozwolonych z listy UOKiK, z części zaczęli ostatnio korzystać na potęgę kasując 30zł za wysłanie papierka pt. przypomnienie o dostarczeniu dokumentów - co jest niezgodne z prawem. Sami swoim niedbalstwem i biurokracją generują sytuacje, w których pisma takie wysyłają, a wysyłają je tak, że za nim otrzymasz pierwsze z nich, oni wyślą już trzy następne.Pobierają kwotę za pisma, w których nie ma wzmianki o tym, że zostajesz obciążony jego kosztami. Kwota -30zł nie pojawia się na Twoim koncie w momencie jej domniemanego zaistnienia, po prostu jak będziesz mieć środki, to Ci ją ściągną, inaczej nawet nie wiesz, że coś im rzekomo jesteś winien, co w zasadzie uniemożliwia złożenie reklamacji zanim kwota zostanie pobrana z konta. Pod poniższym linkiem można zapoznać się ze szczegółami:http://www.goldenline.pl/forum/1600656/czy-w-nordei-pracuja-ludzi e/s/9Polecam lekturę tematu.

~RF / 2012-06-27

Nordea raz na miesiąc przysyła monity z informacją, ze nie dostarczyłem dokumentów dotyczących ubezpieczenia nieruchomości, które były dawno dostarczone. Po długiej korespondencji okazało się, że chodzi o brakujące podpisy ubezpieczonego na polisie z Avivy. Kontaktowałem się w tej sprawie z Avivą i mam na piśmie od nich informację, że polisa jest ważna jeśli jest podpisana przez ubezpieczającego i nie musi byc podpisana przez ubezpieczonego. A Nordea wymaga, żeby była podpisana przez ubezpieczonego.Jeśli ktokolwiek ma podobny problem bardzo proszę o kontakt. Może razem uda się coś wywalczyć. Każdy monit kosztuje mnie jakies 7 EUR miesięcznie i wydaje się że Nordea jest tu całkiem bezkarna i może sobie robić co chce.Pominę już fakt, ze nasz opiekun zmieniał się kilka razy, Dyrektor oddziału zmieniła również pracę i sprawą zajmuje się aktualnie centrala. Nie zamierzam tego odpuścić wieć jeśli ktoś ma podobnę problemu z nieuznawaniem polis przez Nordee proszę o kontakt.
Zalety

Brak

Wady

Kompletna niekompetencja, opiekun zmieniany kilka razy. Nordea gubiła nasze dokumenty. Ogólnie porażka!!!

Extra informacje

~aldgol / 2012-04-16

Dziekuję za reakcję Fenix! Widzę że scenariusz ten sam. Niepokoi mnie fakt notorycznego pobierania opłat i dlatego zamierzam przesłać informację do ochrony konsumenta i nadzoru bankowego. Zaczynam mieć obawy, że to doraźne poprawianie wyników przez bank.Mam propozycję abyśmy szukali podobnych przypadków i przesłali podobnych skarg jak najwięcej.PozdrawiamA.

~ela1 / 2011-07-15

Ponad rok temu przewędrowałam przez różne banki i w każdym wystawiano mi symulację wysokości rat. Oferta banku Nordea wydawała mi się dobra, doradcy mili, brak kolejek, nie czułam się anonimową klientką. Zdecydowałam się. Wówczas (czerwiec 2010 r.) przy zakładanym oprocentowaniu 7,35 wyliczono ratę na 1 533 zł. Dzisiaj moja rata przy oprocentowaniu 7,10 wynosi 1 623 zł. Wiadomo, że wkrótce na skutek podnoszenia stóp procentowych będę płaciła więcej. Jeśli oprocentowanie wzrośnie do zakładanego (przed podpisaniem umowy z bankiem) 7,35 to moja rata wyniesie 1 680 zł. Skąd taka rozbieżność (147 zł) przy oprocentowaniu tej samej wysokości, tylko że dwóch różnych sytuacjach: przed podpisaniem umowy i po uzyskaniu kredytu? Jak dotąd nie uzyskałam odpowiedzi poza: "błąd systemu, przepraszam". Za to mam uczucie, że zostałam oszukana. W takiej sytuacji zapomina się, że w banku jest miła atmosfera.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.67
Zalety

Mili, starający się pracownicy

Wady

Duże rozbieżności wysokości rat przewidywanych przed podpisaniem umowy, a obecnymi mimo oprocentowania w tej samej wysokości

Extra informacje

rok

~Mireczek1965 / 2011-06-30

Wystąpiliśmy Nordea Bank o kredyt konsolidacyjny. Na początku doradca kredytowy banku uprzejmie wyjaśnił nam promocje, jakich doświadczymy biorąc u nich kredyt. Oczywiście zastawem pod kredyt miał być nowo wybudowany rok temu dom piętrowy z działką 1000 m. kw. Potrzebną dokumentację szybko dostarczyliśmy do doradcy finansowego Norda Bank. Wszystko przebiegało w sielskim nastroju, uśmiechy, uściski rąk, zapewnienia, że mamy wystarczającą zdolność kredytową. Pozostał tylko rzeczoznawca wyznaczony przez bank, który miał wycenić nasz dom. Oczywiście za rzeczoznawcę płaciliśmy z góry 400 zł. co już wydało nam się dziwne gdyż w innych bankach jak się pytaliśmy opłata za wycenę potrącana jest z otrzymanego kredytu, a w przypadku nie otrzymania kredytu płaci bank. I tu zacząły się schody. Pan rzeczoznawca gdy tylko zadzwonił zaczął narzekać, że daleko ale może jakos dojedzie. Po przybyciu na miejsce zapytał się od razu na ile byśmy chcieli aby wycenił nasz dom. Jeszcze rok temu jak braliśmy kredyty na jego budowę rzeczoznawca z innego banku wycenił go na 600 tyś. więc taką sumę podaliśmy obecnemu rzeczoznawcy. Zaczęło się kręcenie nosem, wytykanie usterek, dłuższe siedzenie na kanapie patrzenie w nasze oczy i wzdychanie, że może dałoby się coś zrobić ale będzie ciężko. Sprawiało to takie wrażenie jakby rzczoznawca chciał jakieś dodatkowe wynagrodzenie finansowe zwane potocznie "łapówką". W zyciu takich rzeczy nie robiłem, zresztą jakbyśmy szastali kasą na lewo i prawo to napewno nie bralibyśmy kredytu. Rzeczoznawca pocmoktał i dojechał. Poinformowałem o tej sytuacji doradcę z Nordei, ten jednak tylko westchnął i powiedział, że nie jemu oceniać zachowanie ich rzeczoznawcy. Oczywiście procedura wyceny trwała ponad tydzień ( cztery zdjęcia i jedenen krótki opis).nasz dom wyceniony został na 450 tyś. zł. Dordca kredytowy stwierdził, że czarno widzi nasz kredyt, nawet nie dołożył starań aby nam w jakiś sposób pomóc pomimo tego, że wycena i tak przewyższała kwotę kredytu o jaki się ubiegaliśmy. Zaczął unikać moich telefonów. Pojechaliśmy osobiścię do doradcy poprosiliśmy z żoną o wycofanie dokumentów. Jak sie okazało po trzech tygodniach zastaliśmy wszystko w takim stanie jak przy ich składaniu. Zauważyliśmy, że doradca kredytowy Nordei przez trzy tygodnie bardzo się napracował nad naszym wnioskiem. Widać było ulgę na jego twarzy jak je nam oddawał, przecież wreszcie pobył się problemu. Oczywiście kasa za rzeczoznawcę przepadła. ZDECYDOWANIE ODRADZAM TEN BANK, PAPIEROLOGIA, BRAK ZAINTERESOWANIA KLIENTEM.TYLKO WSÓŁCZUĆ KIEROWNICTWU NORDEA BANK TAKICH PRACOWNIKÓW I NAJTAŃSZYCH RZECZOZNAWCÓW.Dokumenty złożyliśmy w innym banku. Doradca kredytowy nowego banku dzwoni po trzy, cztery razy na dzień ponieważ sporządza dokumentację dla analityka, przynajmniej widać, że coś się z naszym wnioskiem dzieje.
Zalety

Żadnych plusów

Wady

Same minusy

Extra informacje

~mrówka / 2011-02-11

JEŚLI KTOS Z PAŃSTWA NIE LUBI PRECYZYJNYCH DOKUMENTÓW, PORZĄDKU I MA MGLISTE POJĘCIE O PROCEDURZE W TYM BANKU NIE POWINIEN PRZYSTĘPOWAC DO KREDYTU. WSZYSTKIM ZDECYDOWANYM I "POUKŁADANYM" POLECAM
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33
Zalety

SZYBKA PRZEJRZYSTA DECYZJA KREDYTOWA

Wady

BARDZO DUŻO DOKUMENTÓW DO SKOMPLETOWANIA [W NAJDROBNIEJSZYCH SZCZEGÓŁACH]

Extra informacje

KREDYT HIPOTECZNY BARDZO DUŻY

~gonia / 2010-08-25

Dosyć ciekawa oferta lokat ale niski procent. Obsługa ok.Nie zawsze wszystko można zrozumieć dla niebankopwca mało czytelne.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.67
Zalety

Produkty-ciekawe

Wady

Mała kompetencja niektórych ludzi z obsługi bezpośredniej.

Extra informacje

~7_lat_kredytu / 2010-07-22

Wszystkim, którzy decydują się na współpracę z bankiem doradzam cierpliwość i opanowanie, ale przede wszystkim jakiś kurs bankowości, żeby doradzać personelowi. Należy też pamiętać o terminach i nie liczyć na Bank bo tam jest taki bałagan, że w życiu nigdzie nie spotkałem. Obsługa nie zna oferty, zasad i obowiązujących procedur. O wszystkim decyduje tajemnicza Centrala (kojarzy się z filmem Siedemnaście mgnień wiosny :-))), do której w żadnym wypadku nie ma dostępu (mój pion jest akurat w Łodzi). W razie problemów polecam pisanie od razu do Zarządu firmy do Gdyni. Inaczej raczej bez odzewu. Podsumowując: Bank dużych możliwości, w którym zapomniano, że utrzymuje go klient a cennym nabytkiem jest dobry pracownik (przez 7 lat obsługiwało mnie jako dedykowanego klienta 5 różnych osób). A blondynowi z reklamy polecam kontakt z Bankiem. Gwarantuje, że przestanie się uśmiechać.
Zalety

po 7 latach mam bardzo dobre warunki

Wady

całkowity brak kontaktubrak wiedzy personeluzacofanie informatycznebrak kompetencji, zarządzanie Centralne

Extra informacje

7 lat

~rcnr / 2010-06-04

Niestety po blisko dwóch latach jestem bardziej niz rozczarowany. Pracownicy, nie dość, że nie znają oferty banku to sprawiają czasami wrażenie jakby w ogóle poznać nie chcieli. Wpłatomaty rzadko serwisowane, interfejsy płatności elektronicznych ubogie w funkcje, jakakolwiek pomoc techniczna od reki po prostu niedostępna, na wszystko trzeba czekać. Na bank Nordea zdecydowałem sie głównie ze względu na wpłatomaty, stąd fakt ich nieserwisowania (np. po tym jak karta utknęła mi z niewiadomych przyczyn Pani w banku odpowiada mi, że nie widzi potrzeby dzwonienia do serwisu bo oni sami przyjadą, a na pytanie kiedy przyjadą Pani mówi, że pewnie za dwa dni). Ocenić każdy musi sam, jak dla mnie Bank Nordea = Opinia negatywna
Zalety

Liczna liczba placówek

Wady

Mała liczba oddziałów, w których można wypłacić pieniądze.

Extra informacje

20 miesięcy

~LEvEL / 2010-01-30

Ja jestem bardzo zadowolony. Uciekłem do NORDEA z BPH (zabierali mi prawie 20 zł mc) Mam konto SPECTRUM i jedyne opłaty jakie ponoszę to 1.50 zł mc za obsługę karty. Reszta wszystko za darmo, konto (kwartalnie minimum wpływy 4500, jak nie to 8 zł), wszystkie bankomaty bez prowizji, bezpłatny i łatwy dostęp do konta na kanałach www itp. Polecam
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

tanio, tanio i tanio :)

Wady

infolinia

Extra informacje

10 miesięcy

~kartofel04 / 2008-10-16

ale przez internet lacze sie bez problemow. Oplat tylko sciagaja duzo. Pijawy
Zalety

latwy dostep

Wady

drogie obsluga, maly %

Extra informacje

barbara23818101 / 2008-09-26

Mieszkajac w Danii zalozylam konto przez internet.Poszlo bardzo sprawnie.Umowe dostalam poczta,podpis potwierdzil mi przedstawiciel Banku Nordea w Danii bez problemu kozystam z wszystkich uslug przez internet.Denerwuja mnie tylko zdrapki z kart uwierzytelniajacych.Powinny byc bardziej uproszczone kody wejscia na konta.Tez nie cieszy mnie ze Visa elektron nie moge oplacac uslug internetowych a opcji "Plac z Nordea"nie wszyscy akceptuja.Poza tymi wadami jest bardzo dobrze. Pozdrawiam i zachecam, bo Banki Nordea sa wszedzie i nie trzeba potwierdzac podpisu u konsula. Barbara
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.33

Finanse Nordea Bank opinie