Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Elektronika
  • /
  • Telefony komórkowe
  • /
  • Nokia 6610
  • /
  • 1

Opinie o Nokia 6610

Elektronika Nokia 6610 opinie
Bateria
4.57
Cena/Jakość
4.29
Jakość wykonania
4.57
Parametry
3.86
Wyświetlacz
3.14

Średnia ocen

4.09

w skali od 1 do 5.

 

Nokia 6610 opinie Nokia 6610
4.09 1496

~kamil / 2007-12-15

miałem go przez 4 lata i czymałem go w futerale i telefon przez cały okres użytkowania nie porysował mnie sie wougle ani razu nie na walił bateria przez pierwsze 1,5 roku czymała 13 dni przy mojim intensywnym uzytkowaniu jest mały wygodny i poprostu nie zawodny jak wszystkie nokie!!
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

same plusy

Wady

mały wyświetlacz

Extra informacje

4 lata jak go kupowałem kosztował 921 zł

~polak2rp / 2007-09-26

Od dwóch lat posiadam Nokię 6610i. Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z tego telefonu. W swym dotychczasowym życiu posiadałem już wiele telefonów, ale ten bije wszystkie na głowę.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80
Zalety

Dużo dodatkówBateria długo wytrzymujeŁatwy w obsłudzeWytrzymały na upadkiMożliwość wymiany panelu

Wady

Irda przesyła tylko kontakty

Extra informacje

2 lata

~Lukasz286 / 2007-09-18

Od zawsze miałem różne Nokie ale ten model to totalna porażka:- gdy telefon spadnie rozpada się na drobne kawaleczki, - na wyświetlaczu nic prawie nie widać taki jest ciemny,- telefon się zawiesza podobnie jak klawiatura,- czasami przyciski poniżej 7,8,9 błyskają jakby zaraz miały eksplodować ... - czasem budzik nie dzwoni, mimo iż sprawdzam go każdorazowo ( to mnie wkurza najbardziej !! ) - nie kupuję telefonu dla bajerów i nie oczekuję wiele od aparatu w telefonie ale to robi tak paskudne fotki, że nawet nie sposób odgadnąć co jest na zdjęciu. Moim zdaniem ten telefon to mega padaka - nie wiem jak Nokia mogła wypuścić takiego gniota a co gorsza nowe modele wcale nie są lepsze. Za kilka dni kończy mi się umowa i nie wezmę już napewno Nokii, zdecydowałem się na SE W200i.Jednak, jedyne co mogę o nim powiedzieć dobrego to to, że od 2 lat jakoś tam działa nigdy nie był w naprawie. Często mnie wkurza ale nigdy mnie nie zawiódł na amen : )
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
2.80
Zalety

- bateria nie jest taka zła

Wady

- badziewny, ciemny i niewyraźny wyświetlacz- zawieszające się klawisze,- wyłącza się sam lub zawiesza bez powodu,- katastrofalna jakość fotek- trzeszcząca obudowa

Extra informacje

2 lata, 1 pln Idea

~s3nga / 2007-09-17

nokie 6610i miałam 2 lata.jest na pewno wytrzymała!naprawdę telefon spadł mi wiele razy i nigdy nie musiałam oddać go do naprawy.jedynie obudowa sie trochę zniszczyła...bateria trzyma około 7 dni.a problemem faktycznie jest to,ze nie da sie nic przesłać przez podczerwień no i aparat jest słaby... ale ogólnie telefon w porządku!

~DEX / 2007-03-18

do wad bym zaliczył brak mozliwosci przesyłania danych przez podczerwien z innymi telefonami. ale pozatym to jestem naprawde zadowolony :D
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.80

~Skel / 2007-02-23

Posiadam ten telefon już ponad rok. Dla mnie bomba! Wykonanie jest porządne, pomimo paru upadków telefon nadal działa bez zarzutów. Aprat robi niewyraźne zdjęcia więc raczej się nie nadaje. Telefon jest dosyć funkcjonalny, duży plus za radio FM. Bateria w normie.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40

~dari / 2007-01-10

Od ponad dwóch lat jestem szczęśliwą posiadaczką Noki 6610i. Jestem z tego telefonu bardzo zadowolona. Poczatkowo moją nieufnośc wzbudziła zbyt krucha moim zdaniem obudowa (poprzednio używałam aparatu Nokia 3310 i Ericsson T65 znanych z "solidnych" obudów), jednakże obawy okazały się nieuzasadnione - po dwóch latach użytkowania bez pokrowca i kilku upadkach mam na obudowie zaledwie jedną rysę. Wyświetlacz działa bez zarzutu. Bateria trzyma dośc długo pomimo takich gadgetów jak aparat fotograficzny czy radio. Telefon tem ma duzo użytecznych funkcji - moją ulubioną jest świetnie odbierajace radio skutecznie umilające długie, nudne podróże autobusem. Aparat fotograficzny nie jest zbyt rewelacyjny, ale można nim zrobic fajne zdjęcie osobników z książki adresowej, które wyświetla sią, gdy dany osobnik dzwoni.Wad tego aparatu jak na razie nie odkryłam, więc wszystkim do serdecznie polecam!!!
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.60

~ja / 2006-12-18

Od razu do sedna: za wyświetlacz 1 punkt, bo po mniej więcej 3 latach użytkowania się zepsuł. Raz świecił, raz była czarna dziura. Złe wrażenie potęgował fakt, że miałam związane ręce umową i musiałam się z tym wyświetlaczem nieświecącym męczyć, aż umowa z operatorem się skończy.Poza tym telefon był bardzo ok - solidnie wykonany, mimo upadków działał. Dużym plusem było radio. Z innych funkcji nie korzystałam z braku chęci albo czasu.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.80

Elektronika Nokia 6610 opinie