Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Elektronika
  • /
  • Telefony komórkowe
  • /
  • Nokia 6230i
  • /
  • 1

Opinie o Nokia 6230i

Elektronika Nokia 6230i opinie
Bateria
3.59
Cena/Jakość
4.28
Jakość wykonania
4.44
Parametry
4.5
Wyświetlacz
4.28

Średnia ocen

4.22

w skali od 1 do 5.

 

Nokia 6230i opinie Nokia 6230i
4.22 1492

~majstersztyk / 2012-01-15

mam tą nokie 6 lat i ciągle tą samą baterie która trzyma ok 15 dni a telefon używam tak średnio zdjęcia robi super do gier i muzyki też dobry mam karte 512 mb i telefon śmiga aż miło nie wyłącza się ani nie wiesza głośno gra w nim muzyka i ostatnio zawstydził dźwiękiem se xperie x10 mini pro kolegi ta nokia jest też bardzo odporna na upadki jak stara 3310 nie wyciera się obudowa i nie trzeszczy
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

bateria cena obsługa slot kart aparat głośnik wytrzymałość kształt

Wady

Extra informacje

6lat 1zł era

~matik / 2009-06-24

Lajtowy fonik. Mam juz go pare miesiecy i jest niezawodny
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.20

~hulk123 / 2009-02-23

może być....mam ją 1 miesiąc i jest ok.......dobrze zrobiony.....dla mnie akurat...dobre parametry jak na taki fon.....bateria jak dla kogo......średni wyświetlacz......tani jak na niego
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.20
Zalety

dobry wyświetlacz....rzadko sie psuje....głośna......

Wady

głupia karta pamięci....

Extra informacje

mam go miesiąc,kupiłem go za 125zł ,cały komplet

T.B / 2008-11-10

PAMIĘTAJCIE ŻE TEN TELEFON JEST DOBRYCH KILKA LAT PO PREMIERZE I NADAL SPEŁNIA STANDARDY.MA WSZYSTKO CO PTRZEBA I BATERIA TEŻ JEST OK.DOBRZE (WYCHOWANA) WYCIĄGA SPOKOJNIE 3 DNI PRZY INTENSYWNYM DZWONIENIU I SŁUCHANIU MP3.KATOWAŁEM TEN TELEFON PRZEZ 2 LATA I NIE MIAŁEM Z NIM NAJMNIEJSZYCH PROBLEMÓW.GORĄCO POLECAM.ODRADZAM ZMIANY SOFTU NA LEWY ALE OBSŁUGUJĄCU KARTY 1GB (ZAMULA I ZAWIESZA)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

100%

Wady

KARTA MAX 512MB

Extra informacje

MIALEM 2 LATA,TERAZ KATUJĘ E 51

~Skromny16 / 2008-11-10

Najlepszy telefon na całym świecie ,...... może i są lepsze ale ten zawsze bym kupił i nie jest drogi a ma wszystko i dobry aparat ...........
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

Same Plusy nic dodać nic ująć

Wady

WIELKIE BRAK......

Extra informacje

4 lata ..... Znalazlem na drodze

~Kolacz / 2008-06-09

Gdy go kupowałem miałem nadzieję że będzie mi długo służył ale nie potrafię znieść tego jaki on jest wolny, słabej baterii i aparatu. Nie polecam telefonu.WadySłaba bateria, słaby aparat, kiepski odtwarzacz mp3, wolno działą6 miesięcy, 350zł
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.60
Zalety

Wady

Słaba bateria, słaby aparat, kiepski odtwarzacz mp3, wolno działą

Extra informacje

6 miesięcy, 350zł

~anty nokia / 2008-06-01

"Sredni"telefon-niezawodno sc jest sporym plusem,spadal kilka razy,raz w herbacie wyladowal i nic,ale obudowa to ZENADA-cala popekana,krucha,niechce sie domknac wlasciwie,caly czas gromadzi kurz,skore i piasek(nosze w kieszeni).Bateria gora 2 dni trzyma przy rzadkim uzytkowaniu lub kilka godzin przy czestym wiec tez porazka
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
2.60
Zalety

niezawodnosc,dosc tani

Wady

obudowa,wyglad,bateria wiele innych

Extra informacje

8mcy 180zl

~piter13 / 2008-05-15

Telefonmogę okreslic jako bardzo doby,poniewaz potrzebuje telefonu który wiele znosi.I taki on własnie jest kurz pył oraz inne rzeczy znosi.Nawet kąpiel w wannie zniósł.No ale wszystko co dobre musi miec wade,niestety bateria to jego słaba strona.Jak dlamnie zbyt kródko trzyma,max to 3 dni.No ale to moze moja wina bo duzo rozmawiam,ale poprzednią co miałem to jednak niema porównania,tamta była lepsza (NOKIA 3510i).Ale ten telefon tez jest godny polecenia
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

To co potrzebne ,to posiada,zadnych pierduł

Wady

Bateria

Extra informacje

1,5 roku,10 groszy

~kubi$ / 2008-02-27

Wykonanie dobre, w końcu nokia. Funkcje jak bluetooth, irda, dzwonki mp3 w porządku, wyświetlacz bardzo dobry, przez co bateria rozładowuje się w ciągu 3 dni przypadku nowego i 2 dni w przypadku używanego telefonu. Wypada nosić akumulator samochodowy w plecaku. Wizualnie ładna aczkolwiek troszkę zbyt gruba i ciężka. Ogólnie wielki niewypał. Ładowałem codziennie ewentualnie co 2 dni. Za cenę 500zł to wielki niewypał porównując cenę i jakość. Nie polecam tego telefonu!!! Używałem 4 miesiące i pozbyłem się po kosztach. Bateria standard BL-5C jak w wielu innych modelach nokii, lecz w tym przypadku konieczne ładowanie praktycznie co 2 dni. Wielki niewypał. (słuchając muzyki na mp3 bateria pada w około 2 do 3 godzin. ODRADZAM
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.20
Zalety

wyświetlacz 208x208"Nokia"praktycznyładny wizualnie (black)

Wady

bateria !!!!!!waga (ciężki)

Extra informacje

420zł, już go nie posiadam (na szczęście)

~pawko92 / 2008-02-16

Nokia 6230i to bardzo wytrzymały i dobry telefon. Ma wszystkie funkcje jakie bym chciał np. aparat 1,3 mpix, mp3,bluetooth,irda,radio,karty mmc i inne bajery :-)Telefon spadł mi bardzo dużo razy i nawet się nie odarł.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

wytrzymały, ładny,funkcjonalny,

Wady

odchodząca trochę tylnia klapka

Extra informacje

Mam go 5 miesięcy i kupiłem go za 300zł

~angellusiax / 2008-01-10

Mam ten telefonik od wrzesnia 2007 roku i dziala bez zazutow:D, fajnie wykonany, super zdjecia, glosny odtwarzacz mp3. Wogole ma bardzo fajne i przydatne funkcje takie jak:-bluetooth-irda-aparta-kamera-itp.Teraz oprocz tej noki mam tez samsunga E250, tez superowy
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

Ladne Zdjecia, Mp3 Glosne Wogole Fajny

Wady

Czasami Szajska Bateria

Extra informacje

1rok i 5 Miesiecy, 700zl

~chlopasek / 2007-12-01

miałem ten tel rok i bardzo dobrze służył nic sie nie stało nigdy,bardzo wyrażnie słychać przez głośnik,dobre zdjęcia,bateria nie trzyma za długo ale nigdy nie zrobiła niespodzianki że zgasła przy dwóch kreskach,wyświetlacz ładny ale troche mały,
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.60
Zalety

bezawaryjnośc,wytrzymałość,przyzwoite zdjęcia,dobra jakośc dzwięku ze słuchawki,mp 3,dużo funkcji jak na czas kiedy sie pojawił

Wady

wyświetlacz sie zakurzył i był troche za mały do zdjęć,do guzika na środku trzeba sie przyzwyczaić

Extra informacje

2 lata cena 1200złotych

~lolek / 2007-11-26

Siemanko. Miałem ten telefon jakieś 3,5 miesiąca temu byłem bardzo z niego zadowolony ale go sprzedałem w sierpniu za 300zł lol .Zadelikatna obudowa. Polecam
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.00
Zalety

Tani

Wady

szybko traci z ceny

Extra informacje

Kupiłem go rok temu w wakacje za jakieś 600 - 700 zł

~cescex / 2007-11-26

mam ten telefonik prawie rok i jestem w pełni zadowolny. jest super, żadnych wad. Pop prostu miodzio. Bardzo dobry odtwarzacz mp3, jako tako dobry aparat.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

wszystko

Wady

brak

Extra informacje

za ponad 700 zł mam prawie rok

~mario_o / 2007-11-07

Telefonik bardzo dobrze wykonany. Bogaty wybór funkcji, bateria trzymie około 4 dni. Używam tego telefonu od 2 lat i nie miałem ani raz problemu. Potencjalnym nabywcą bardzo p[olecam.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.20

~AAAA / 2007-09-26

Świetna jakość wykonania? Dla mnie wolne żarty!!! Nędzna klapka z plastikowym przyciskiem połamała się już przy pierwszej próbie otwarcia! Mimo iż robiłam to bardzo ostrożnie, bo ostrzegano mnie,że z tym elementem trzeba delikatnie... Ale trudno się dziwić, skoro trzyma się na dwóch cieniutkich, plastikowych paseczkach :-( Poza tym mam wrażenie, że przy pierwszym upuszczeniu telefon się rozpadnie (czego nie mogę powiedzieć o moich poprzednich telefonach (dodam, że też Nokie...)Wyświetlacz - bardzo mi się podoba, duży kontrast, wyraźny, dopracowane menu (w porównaniu z moim obecnym Samsungiem E250 to niebo a ziemia...) tylko trochę już mały jak na obecne standardy (chociaż rozdzielczość - jak na taki rozmiar bardzo dobra - i tu znów wygrywa w konkurencji z Samsungiem - tam wyświetlacz - choć większy - ma tylko 128/160 pikseli, a Nokia 208/208)Bateria - ok, przy notmalnym użytkowaniu bardzo dobrze trzyma.Ogólnie - gdyby nie ta klapka...
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.00
Zalety

Funkcje (radio, odtwarzacz mp3, dyktafon)Menu (proste i atrakcyjne, duża możliwość personalizacji wyglądu)

Wady

Kiepska jakość obudowy (tragiczne rozwiązanie otwierania tylnej klapki)Mały wyświetlaczCena :-(

Extra informacje

10 miesięcy

~Malin / 2007-09-01

Bardzo dobry telefon. Uzywalem ponad rok czasu nokie 6230 i z ciekawosci wymienilem ja na wersje z 'i" . Bardzo wielu gosci w serwisach mowilo mi ze jest wolny i sie wiesza. Zaryzykowalem i kupilem i musze powiedziec mieli pecha albo gadaja glupoty. Telefon sie sprawuje doskonale. Czytelne funkcje i prostota obslugi. Rozdzielczosc wyswietlacza wieksza niz u poprzedniczki, po zainstalowaniu na niej przegladarki internetowej mozna spokojnie przeczytac wiadomosci na onecie. Po paru miesiacach trzeba styki w pop-port wyczyscic bo ma problemy z laczeniem sie ze sluchawkami. Jedynym mankamentem jest bateria, ktora przy pelnym korzystaniu z telefonu (tj. bluetooth, mp3, gprs, gry, robienie fotek, rozmowy) trzyma u mnie 1,5 dnia, byc moze jest to spowodowane tym ze telefonik ma juz ponad rok. Ogolnie polecam zakup.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.20
Zalety

Odporny na uszkodzenia, wielofunkcyjny i praktyczny, latwy w obsludze, mmc

Wady

bateria

Extra informacje

8 miesiecy, 499zł w komisie

~pHiX / 2007-08-13

Telefonik jest wykonany prawie ze perfekcyjnie:) Telefon dla VIPów, takze wyglad jest bardzo profesjonalny. Obsluga karty MMC i stereofoniczny odtwarzacz MP3 sprawia ze mozna sie zakochac w tym telefonie:)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

Obsluga MMCStereo MP3Wykonanie i wyglad

Wady

CENA!

Extra informacje

Elektronika Nokia 6230i opinie