Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Elektronika
  • /
  • Telefony komórkowe
  • /
  • Nokia 6151
  • /
  • 1

Opinie o Nokia 6151

Elektronika Nokia 6151 opinie
Bateria
3.5
Cena/Jakość
3.25
Jakość wykonania
3.13
Parametry
3.25
Wyświetlacz
3.75

Średnia ocen

3.38

w skali od 1 do 5.

 

Nokia 6151 opinie Nokia 6151
3.38 1605

~przemek123 / 2010-12-18

Dobry telefon wytrzymały i wygodny. Jest łatwy w obsłudze
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.20
Zalety

Można wymieniać kartę pamięci bez wyłączania telefonułatwy w obsłudze dużo możliwości

Wady

mały wyświetlacz i słaby aparat

Extra informacje

3 lat, 452 zł

~nokia6151 / 2009-03-31

Użytkowalem ten telefon przez okolo 1 rok a po roku zaczoł trzeszczec i wiekrzosc czesci sie wyrobila. osobiście jestem z niego bardzo nie zadowolony i mam nadzieje ze nokia przyjmnie go do serwisu ;d
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
1.00
Zalety

glosny glosnik

Wady

słaba technika budowy

Extra informacje

okolo 1 rok

Mateusz / 2009-01-03

Mam ten telefon ponad dwa lata niezle sie sprawuje.Od nowego spadl mi pare razy nic sie z nim nie dzialo pod koniec drogiego roku spadl mi ma plytki i oderwal sie guzik od robienia glosniej( znajduje sie po prawej stronie obudowy).Dosc szybko wytarla sie obudowa niewiem jak u innych uzytkownikow tego modelu, u mnie moze byc to spowodowane ze nie nosze pokrowca.Mogly by jeszcze troche glosniej grac dzwonki podczas gdy dzwonia do mnie. Reszta jest w jak najlepszym porzadku.Urzywam noki juz od ponad 10 lat i nie zmienie firmy.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.40
Zalety

bateria wyswietlacz

Wady

obudowa sie wyciera,

Extra informacje

2,5 roku salon

~ol_ka / 2008-08-30

Telefon od początku był wadliwy.. kilka razy był w naprawie i za każdym razem pisali, że zmieniają oprogramowanie, a telefon jak się psuł przed tak się psuł i po. Przykładowe wady: rozłącza sam rozmowynie słychać rozmówcy lub rozmówca nie słyszy mnienie chce wysłać smsówgdy się go wyłączyło to włączał się przez ok godz..częste błędy w aplikacjach (nie działające gry)raz zaczął szaleć i jak zadzwonił ktoś do mnie to mimo że odebrałam dźwięk dzwonka dalej grał, tak więc słyszałam rozmówce i swój dzwonek... po zakończeniu rozmowy dalej grał i nie dało się tego wyłączyć!
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
1.80
Zalety

Ładna, solidna obudowa

Wady

cała reszta..

Extra informacje

2 lata

~xface1 / 2008-07-23

bardzo dobry telefon 3g tani, bateria bardzo długo trzyma jestem bardzo zadowolony jedyna jego wada to brak kamerki do videorozmów
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.00
Zalety

bateria dlugo trzyma, niska awaryjność, telefon 3g może służyc jako modem

Wady

brak kamery do videorozmów

Extra informacje

1,5

~aemj11 / 2008-01-23

Telefonik fajny, mam go pół roku, działa bez zarzutu z kartą 1 gb jak marzenie :) aparat może nie za dobry i wyświetlacz mały, ale pomimo tego, telefon super ;)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80
Zalety

wygodna klawiatura, dobry głośnik

Wady

Extra informacje

~lechu / 2008-01-11

Mam ich w firmie kilka ciągle są w serwisie i nikt nie daje im rady, wpisują wymiany oprogramowania a telefony jak nie działały tak nie działają - poniżej kilka przykładowych bubli tego telefonu :- sama rozącza rozmowy- wyświetla komunikaty - karta sim jest pusta - karta sim jest niedostępna - kontakty jeszcze nie gotoweitd. - żeby połączyć się z netem trzeba za każdym razem wylączać telefonUWAGA : TE HISTORIE NIE DOTYCZĄ JEDNEGO TYLKO EGZEMPLARZA .....
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
2.80
Zalety

DOŚĆ PORZĄDNA OBUDOWA

Wady

TYLKO MINUSY .....

Extra informacje

3 MIESIĄCE

~pavel vxv / 2007-12-31

telefon jest swietny i bardzo tani przytych opcjach ma wszystko nawet umts!!! swietna jakosc mp3 oraz mp4 przy karcie micro sd jest to swiety odtwarzacz multimedialny polecam mam go pół roku!!!
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

wwsszzyyssttkko

Wady

niema

Extra informacje

pół roku za 520zl

Elektronika Nokia 6151 opinie