Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Elektronika
  • /
  • Telefony komórkowe
  • /
  • Nokia 3510i
  • /
  • 1

Opinie o Nokia 3510i

Elektronika Nokia 3510i opinie
Bateria
4.77
Cena/Jakość
5
Jakość wykonania
4.62
Parametry
4.31
Wyświetlacz
3.77

Średnia ocen

4.49

w skali od 1 do 5.

 

Nokia 3510i opinie Nokia 3510i
4.49 1514

~love nokia / 2012-08-11

telefon bardzo dobry i chociaż upadł z wysokosci 5 metrów był w wodzie i przysmażyło go gorące żelazko nic mu sie nie stalo
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80
Zalety

mały ekran wygodne klawisze wymienna obódowa

Wady

mała pamięć

Extra informacje

10 lat

~mmm / 2011-04-10

Mam go od grudnia 2003Wypadał mi z ręki,kieszeni,okna i pękł tylko tylny panel.Bateria wymieniona dopiero w grudniu 2010.Miałem różne telefony które nie wytrzymywały takich rzeczy jak ta nokiaTen telefon nigdy nie opuści swojego miejsca u mnie.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.00
Zalety

Solidna budowa

Wady

Brak

Extra informacje

~zenon / 2010-10-25

Przeleżał kiedyś (w 2007 roku) 5 godzin w wodzie. Zamoczony nie działał, nie dawał się włączyć, po lekkim przeschnięciu świrował.Położyłem go przy kaloryferze, nie za blisko. Po dwóch dniach wstał i działa do dzisiaj. Wymieniłem baterie i klawiaturę. Jest niezawodny.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.60

~nepal33 / 2008-08-09

TAK TEN TELEFON JEST SUPER CHODŹBY ZE WZGLĘDU ODBIORU W KAZDYCH WARUNKACHJESTEM PRZEKONANY ZE POWINNI GO JESZCZE DŁUGOP PRODUKOWAĆ
Zalety

wykonanie , odbiór , trwałość , głośne dzwonki , no i ma wapa

Wady

brak!!!!!!!!!!!

Extra informacje

2 lata a kupiłem go od kolegi za symboliczną złotówke warto było!!!

~bartekjunger / 2008-05-03

miałem go kiedyś on jest nie do rozj...... latał po drzewach wielokrotnie mi wypadł z kieszeni i nawet klapka od baterii nie odpadała może ma mało kolorów lecz jak na czas w którym został wyprodukowany to telefony nowsze o kilka lat miały taką samą liczbe kolorów polecam!!!
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

bateria solidna obudowa

Wady

brak

Extra informacje

~kares / 2008-01-28

Ten telefon jest po prostu genialny. Mam go już pełne 4 lata i nigdy mnie nie zawiódł. W międzyczasie miałem Sony Ericssona W800i z którego byłem bardzo niezadowolony. Psuł mi się niesamowicie począwszy od mikrofonu na wyświetlaczu skończywszy. Nokia 3510i Posiada świetną baterię, która po czterech latach wytrzymuje ok 5 dni przy pełnej eksploatacji. Już nawet nie zliczę ile razy upadł mi na ziemię oraz jak był surowo traktowany;p. Szczególnie go polecam osobom którzy od telefonu wymagają funkcjonalności oraz niezawodności. Mam sentyment do tego telefonu :)4 lata 370zł
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.60
Zalety

Wady

Extra informacje

4 lata 370zł

~lamusssss / 2007-12-28

ale ze mnie gapa... jak zwykle zapomnialem dac ocenki. ale telefon jest ok. zasluguje za bardzo dobra piatke. a nawet 5+ pozdrawiam i zachecam do taniego kupna
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

bateriawytrzymalosc

Wady

brak mp3

Extra informacje

znalazlem. rok temu

~kamussssssssss / 2007-12-28

nic wiecej mi nie potrzeba! poli! kolorowy wyswiatlacz. bateria trzymaa dlugo! do wszystkiego dobry! nokie niezawodne... (CHOC NOKIA N72 jEST KIEPSKA :))POLECAM
Zalety

bateriawytzrmalosc

Wady

brak mp3

Extra informacje

znalazlem. rok temu

~Oxej / 2007-10-21

Niezniszczalny telefon. Prosty w obsłudze i tani w naprawach. Jedyną wadą jest szybko wycierająca się klawiatura (ta srebrna, standardowa), ale można ją dość tanio wymienić na klawiaturę 'kryształkową'
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80

~Luis / 2007-05-06

4 lata eksploatacji, upadki, wstrząsy, niechcące kopnięcia przywypadaniu z kieszeni lub ręki itp. Bateria cacy (zmieniałem tylko raz ale wtedy telefon wypadł mi z (!) 2 piętra na trawnik i śmiga jak nówka do dziś). Zero zarysowań, nic! Ostatnio kupiłem żonie V3 jakieś 2 mies temu i już jest cały porysowany od noszenia w torebce, tu obtarty, tam obtarty lipa. A 3510i to najbardziej wytrzymały telefon jaki znam a parę ładnych sztuk już miałem.Gorąco polecam zakup. Wiem na 100% że jeśli kiedyś szlag moją Nokię trafi w co wątpię ;) od razu kupuję taką samą o ile jeszcze będą istniały.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

Wszystkie

Wady

Zbyt cichy głośniczek i w ruchliwym mieście graniczy z cudem usłyszenie kogoś kto dzwoni

Extra informacje

4 lata, 550 PLN

~popak20 / 2007-05-05

Miałem go kilka lat temu tek model kupiony w salonie PlucGSM i żałuje że ko kupiłem.Klawiatura gumowa, wyświetlacz nie wyraźny, bateria no może być :), nie wygodny w pisaniu sma-ów czy wybieraniu numerów i te pomarańczowe podświetlane boki! po co one są yhhh.Mógł bym wymieniać i wymieniać. Na sam koniec dodam że dwa razy mi się popsuł jak był na gwarancji! Za pierwszy razem zawiesił mi się, a drugi raz coś było z elektronika bo nie było ładowania. Nie polecam go !!!
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.40
Zalety

Dobra bateria

Wady

Wszystko :)

Extra informacje

Nie cały rok

~Mateo9937 / 2007-05-04

Mam ten telefon od 2 lat w miedzy czasie miałem(k700,t630,6230i,k510i,MDA COMPACT II i ostatnio n70) ale jak dla mnie to 3510i jest najlepszy choć nie ma zadnych ,,bajerów'' które mi są bez urzyteczne Jakość wykonania jest znakomita,tyle upadków co on przeżył to nie jeden z poprzednich moich telefonów nadawał by się do śmietnika.Bateria od nowości trzyma 5-6 dni kiedy ja wydzwaniam dziennie okolo 30 min i wysylam z 40 sms (prowadze sklep z czesciami samochodowymi)a w n70 wymienialem juz dwa razy baterie ( i prawie nigdy nie robilem zdjec i sluchalem mp3)Polecam ten telefon wszytkim którym zalezy na wytrzymalym,z dobra bateria telefonie który mozna kupic za nie wielka kwote i jest lepszy od nowych modeli telefonów które sa teraz na rynku(jak dla mnie) Sądze ze jak ten moze kiedys juz tak sie zniszczy to sobie kupie nastepny .Naprawde Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.20

~czupakabra / 2007-03-22

mam ten telefon od grudnia 2003 do chwili obecnej !!! juz kilka razy miałem zajawke na to żeby go zmienić ale jakoś nie mogę się z nim rozstać :) jakośc wykonania - telefon jest niezwylke odporny i wytrzymały, zaliczył juz niejedną glebę po której te multimedialne cuda byłyby do kosza. klawiatura jest doskonaa do pisania smssów. Parametry - nie jest to szczyt techniki ale w dniu premiery niejednemu opadła szczenka ne widok 3510i i tego co w sobie kryje. Bateria - po 3 latach trzyma 5-6 dni !!! niektóre nowe multimedialne telefony trzymają po 3-4. Wyświetlacz - troche szkoda ze nie jest to przynajmniej 128x128 tapety ładniej by wyglądały, ale niezapominajmy o tym że był to pierwszy kolorowy wyświetlacz w telefonie, a że dział do tej pory bez problemu to jego wielki plus. Cena/Jakość - na allegro moza kupic juz za 100zł więc jeśli potrzebujecie telefonu do dzwonienia i do pisania smssów to nei ma lepszej komórki. Muzyki sluchajmy na odtwarzaczu mp3 a zdjęcia róbmy aparatem fotograficznym :):):)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80

~mieq / 2007-03-11

bardzo wytrzymaly telefon, przez 2 lata hardcorowej eksploatacji nawet sie nie zawiesil. bateria bardzo dobra, jakosc polaczen tez. klawiatura wrecz idealna. dzis patrze na nia z sentymentem. jeden z trwalszych i bardziej udanych modeli nokii. z minusow - wyswietlacz o zbyt niskiej rozdzielczosci. dzis oczywiscie parametrami odbiega od standardow, ale czy wszyscy korzystaja z mp3 i aparatu w komorce?
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.00

wewior / 2007-01-10

Najlepszy telefon jaki mialem dotychczas, wytrzymaly i funkcjonalny, nie ma moze bajerow takich jak bardziej nowoczesnej telefony ale posiada to co mi jest potrzebne.Kilka razy upadl np ze schodow ale tylko trzeba bylo pozbierac czesci poskladac na nowo i dziala do teraz bez najmniejszych problemow.Po pewnym czasie bateria zaczyna troche krotko trzymac ale glownie ze wzgledu na kiepska jakosc ladowania, ladowany porawnie tj kilkanascie godzin trzyma kilka dni.Wyswietlacz dosyc przejzysty choc jest to jeden z pierwszych wyswietlaczy kolorowych wiec nie jest to rewelacja.Jedno co mogloby byc zmienione dla mnie to mozliwosc edycji pozycji z kaledarza w momencie ich wyswietlenia na ekranie (przypomnienia).Ogolnie rewelacja.prawie 2 lata
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80
Zalety

Wady

Extra informacje

prawie 2 lata

Elektronika Nokia 3510i opinie