Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Elektronika
  • /
  • Telefony komórkowe
  • /
  • Nokia 3310
  • /
  • 1

Opinie o Nokia 3310

Elektronika Nokia 3310 opinie
Bateria
4.63
Cena/Jakość
4.75
Jakość wykonania
4.75
Parametry
4.57
Wyświetlacz
4.5

Średnia ocen

4.64

w skali od 1 do 5.

 

Nokia 3310 opinie Nokia 3310
4.64 1525

~degfhghgghs / 2012-02-02

Zajebisty tel pozdro
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80
Zalety

dobry dla starszeej osoby

Wady

szasami sie wylacza przy rozmowach

Extra informacje

mam go pare lat i dalem pare groszy

~Barbiekiller / 2010-10-24

miałem dwa te modele. jeden standardowy, drugi "odpicowany". oba egzemplarze działały poprawnie, nic się nie wieszało, nie zacinało i nie psuło, bo i nie było co:) był bardzo prosty w obsłudze i przy tym wygodny. drugi miał zmienione oprogramowanie i podświetlenie(ekran na biało, klawisze na niebiesko) i dodatkowo miał przezroczystą obudowę, więc wyglądał po prostu fajnie. niestety, "odbajerowany" padł i nie chciał w stać w ogóle(płytka główna), ale za to drugi leży sobie na półce i czeka na jakąś ładowarkę:)godny polecenia tam, gdzie boimy się zabrać jakiś drogi model, oraz dla osób, które się dopiero uczą obchodzić z telefonami.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.00
Zalety

- telefon- legenda; mistrz w swojej klasie- prostota obsługi- bezawaryjność- łatwe modyfikowanie telefonu do własnych potrzeb

Wady

jak na telefon tej klasy, nie ma żadnych wad

Extra informacje

telefony kupiłem odpowiednio 5 i 4 lata temu, przestałem je użytkować 3 lata temu. 100zł i 50zł

osa321 / 2009-02-21

Bardzo wytrzymała cegiełka, dziecinnie prosta w obsłudze, godna polecenia. Gabaryty jak na czas swojej produkcji dość niewielkie. Bardzo Polecam!
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.60
Zalety

-Wytrzymałość-Prosta obsługa

Wady

- Niekolorowy wyświetlacz :P

Extra informacje

miałem go 1 rok, dostałem za darmo :)

~anonim / 2008-01-19

mój tata kupił se telefon za granicą pracuje na budowie a tam wiadomo spadal mu codziennie kurzył sie rozwalał i zawsze działał funkcje ma O.K podstawowe komu aparat i jakies wideo niedługo to auta będą latać
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

ten telefon wszystko przetrzyma

Wady

nie ma minusów

Extra informacje

7 lat kupił za 100euro

~lumexxxxx / 2007-12-28

telefon ok. jest extra! co ja znim nie robilem! do zupy mi wpadl. plywal w wannie. spadal z 2 pietra. i nic, tylko ryski na obudowie. polecem
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

wytrzymaloscbateria

Wady

moim zdaniem nieposiada

Extra informacje

5 lat. 339zlotych

~zimer / 2007-08-24

Super telefon miałem go bardzo długo co z nim się nie działo eeeeh i działał i działał. Bateria była super funkcje jak na te czasy spuer naprawde polecam wszystkim
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80
Zalety

Ponad przeciętna wytrzymałość super bateria

Wady

nie zauważyłem żadnych

Extra informacje

treewood / 2006-12-30

Posiadam juz druga taka komorke. Poprzednia czasami sie wieszala w czasie rozmowy. Druga, ktora posiadam dziala bardzo dobrze. Bateria trzyma, nie wiesza sie, ma podstawowe funkcje jakie mi potrzeba. Brakuje mi w niej jedynie jakiegos fajnego kalendarzyka. Po za tym prosta, wytrzymala, stabilna. Rewelacji spodziewac sie nie mozna.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Wyświetlacz
3.75

~jejku, jejku! / 2006-12-18

Moja pierwsza Nokia! Mój pierwszy telefon! Ten telefon miał wszystko. Spadał, latał, miotał się i rzucał o ściany (sam, naprawdę! no ręki do tego nie przyłożyłam!) i nic. Bateria trzymała kilka dni, co bardzo sobie chwaliłam. Wymieniłąm go po kilku latach na model z większym i kolorowym wyświetlaczem, ale z tej Nokii jestem najbardziej zadowolona - była niezawodna.Polecam.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00

Elektronika Nokia 3310 opinie