Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Elektronika
  • /
  • Telefony komórkowe
  • /
  • Nokia 2610
  • /
  • 1

Opinie o Nokia 2610

Elektronika Nokia 2610 opinie
Bateria
4.59
Cena/Jakość
3.93
Jakość wykonania
3.89
Parametry
3.26
Wyświetlacz
2.44

Średnia ocen

3.62

w skali od 1 do 5.

 

Nokia 2610 opinie Nokia 2610
3.62 1490

~XxX / 2011-09-06

Prosty, fajny telefon którego wszystkie plusy przysłaniają dwa minusy.1. Szybka na wyświetlaczu przez którą w dzień nic nie widać, a jak się trochę porysuje to i w nocy jest problem.2. Brak możliwości przesyłania danych, nie ma ani podczerwieni ani Bluetooth.Nie polecam przede wszystkim ze względu na pierwszą wadę, naprawdę daje to popalić ;)Używałem go kilka miesięcy, ale straciłem cierpliwość do tego wyświetlacza i wymieniłem na inny mode
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.20
Zalety

Wady

Extra informacje

Używałem go kilka miesięcy, ale straciłem cierpliwość do tego wyświetlacza i wymieniłem na inny mode

~anonim / 2010-12-04

świetny! nic dodać nic ująć!mi lepszego nie trzeba!. ;*
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

bateri dlugo trzyma

Wady

-

Extra informacje

mama go już 4 lata.za jedynie 299 zł.(;

~Nawet spoko / 2010-05-08

Moim zdaniem niezniszczalny. bateria trzyma dlugo. fon jest wolny. brak aparatu.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
2.20
Zalety

Bateria,Trwałość

Wady

Brak funkcji,Slaby wyswietlacz, 3mb pamieci :/

Extra informacje

2 lata, złotówka xD

~kaer13 / 2009-12-05

Wszystko w nim jest jeżeli ma służyć do kontaktów.Wykonanie poprawne.Bateria to jego najlepszy punkt. Wyświetlacz do " kitu".I z tego powodu drugi raz bym go nie kupił.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
2.80
Zalety

dobra bateria

Wady

wyświetlacz na którym nic nie widać

Extra informacje

dwa lata.Został mi wciśnięty prawie na siłę w salonie orange za 1 zł

~fgr / 2009-11-04

największą wadę tego modelu jest wyświetlacz. nic na nim nie widać na dworze przy jasnym świetle.Winę ponosi za to przyciemniana szybka wyświetlacza Telefon wolno działa bo ma słaby procesor. Mało pamięci -ledwie 2mb wewnętrznej. Jest za to na prawdę poręczny i ergonimiczny jeśli chodzi o trzymanie w ręku. Wytrzymały na upadki - mój upadł z wysokości klatki piersiowej chyba z 3 razy i nic. Bateria trzyma ponad 7 dni przy średniej ilości rozmów, i dużej smsów. Internet w tym modelu to nieporozumienie. Telefon w standardzie wykonania roku 2004-2006
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.00
Zalety

bateria wytrzymałość

Wady

wyświetlacz , szybkość działania

Extra informacje

3 lata nie pamiętam coś 200 zł

~Adrianek / 2009-07-07

Mam ten telefon od 3 miesięcy. Dla mnie jest super Bateria długo trzyma czyli jakieś 7 dni.Ten telefon ma troche słaby wyświetlacz tzn. w słońcu słabo widać treść zawartą na wyświetlaczu.Polecam telefon ludziom którzy nie potrzebują bajerów, a potrzebują telefonu do rozmów i sms-owania.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.20
Zalety

Bateria długo trzymalekki poręczny dobra klawiatura do pisania sms-ów

Wady

Słaby wyświetlacz

Extra informacje

Mam go 3 miesiące i kupiłem za 70zł

~ewunia12345678905 / 2009-05-15

z początku kiedy rodzice go kupili mojemu bratu byłam zła bo akurat wtedy kazdy telefon był lepszy niż sony ericsson T290i ale teraz się cieszę że nie mam tej nokii bo teraz wyszło szydło z worka to jedna wielka porażka klawiatura do banii wolno chodzi
Zalety

brak

Wady

wszystko nawet mms nie chodzi tak jak powinnien

Extra informacje

rok

~czarne / 2009-03-14

Telefon nie ma zbyt wielu funkcji, ale nie o to chodzi. Jest raczej dla osób, które telefon mają po to żeby z niego rozmawiać i wysyłać sms'y. Plusem jest długa wytrzymałość baterii. Plus znika jednak po dłuższym użytkowaniu. Po 6 m-cach użytkowania wierzchnia warstwa ekranu zaczęła po prostu odpryskiwać w efekcie czego jest bardzo nieczytelny, a głośność nawet na największych wartościach jest (lekko powiedziane) słaba. Jeśli nie siedzi się w zupełnie cichym pomieszczeniu raczej trzeba się domyślać słów odbiorcy. NIE POLECAM! Wybór na rynku jest spory, więc jeśli przez chwilę zastanawiacie się nad kupnem tego modelu to lepiej przemyśleć to jeszcze raz.rok
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.20
Zalety

Wady

Extra informacje

rok

~Maciek / 2009-03-08

Telefon mam niedługo, jestem z niego naprawdę zadowolony ! Prawda, może nie jest on zbyt szybki, nie ma aparatu ani innych bajerów, ktore tak naprawdę uważam za zbędne. Telefon słuzy do dzwonienia, i ten spełnia swoją funkcję bardzo dobrze. Bateria trzyma długo, telefon jest poręczny.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.00
Zalety

*wygląd*bateria*brak bajerów!!!

Wady

*słaba widoczność wyświetlacza w słoneczne dni

Extra informacje

3tyg, 130zł

~Archie / 2008-11-11

Żona dostała go kilka dni temu jako telefon służbowy i tylko dlatego jest jego użytkownikiem. Osobiście nie chciałbym go za darmo.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
1.60
Zalety

Ładny, choć bez przesady

Wady

Jest ich całe mnóstwo !!!

Extra informacje

~adam / 2008-10-27

telefon jst oki wyraznie sie przez niego rozawia i słucha lecz mankamentem jest wyswietlacz no i nie wiem jak to kolega robi ze naet 2 tygodnie wytryzmuje mu bateria ale u mnie to max 3-4dni i tak duzo jak na telefony:P
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.60

~rafal / 2008-09-27

wykonanie tragedia lżejsze stukniecie i się wylącza, parametry żadne , wyswietlacz na -10 bo 1 to karygodnie za wysoka ocena nic nie widac na nim, cena kosztowal wtedy 129 czy cos kolo
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
1.40
Zalety

bateria

Wady

wyswietlacz , sam sie wyłącza , nieczytelny

Extra informacje

2 lata , 129PLN

gaja / 2008-08-29

Telefon kupiłem około dwa lata temu, wszystko byłoby OK gdyby nie lustrzane odbicie wyświetlacza.W słoneczny dzień odczytanie napisów na wyświetlaczu jest bardzo utrudnione mimo podkręceniu parametrów.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.80

~[M][A][N][I][E][K] / 2008-05-14

Telefon kupiłem ponad rok temu.Poniewaz mam prawdziwy aparat cyfrowy, a muzyki slucham przez odtwarzacz mp3, nie potrzebowalem tych bajerow. Zalezalo mi natomiast na Gadu Gadu. Ta nokia okazala sie najtanszym telefonem ktory oferowal ta usluge.Gdy go kupowalem to w sklepie kosztowal ok 250-300, na allegro mozna bylo kupic za 190-200. Ja znalazlem oferte na allegro za 170zl z przesylka od kolesia ktory dostal ja za 1zl w Erze.Bateria trzyma ok 5 dni. Dokupilem kabel na allegro za 15zl i moge wgrywac mp3 tapety itp. Ktos pisal ze nie moze sobie poradzic z kablem. Ja tez nie moglem bo programy z plyty nie wspolpracowaly z ta nokia. Ale pogrzebalem w necie, sciagnalem program MobiMB i po klopocie. Smiesza mnie opinie ludzi ktorzy pisza ze ten tel to badziewie. Wykonanie i solidnosc jest bardzo dobra, a ze nie ma bajerow typu radio i aparat.... cos , co komu potrzebne. Chcesz miec tel z bajerami kup badziewskiego siemensa za 300zl albo w miare dobra nokie za 600zlWadySlaba widocznosc podczas ostrego slonca
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.20
Zalety

Wady

Slaba widocznosc podczas ostrego slonca

Extra informacje

~pawel / 2008-03-02

Telefon ładny zgrabny, ale brakuje mu kilka elementów np. bleutooth, poza tym malutka pamięć, brak radia. W obsłudze dość prosty. Dla mniej wymagających użytkowników jest bardzo dobry.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.80
Zalety

dobra bateria

Wady

brak bluetootha, wyświetlacz pokryty lustrzaną szybą- w słońcu nic nie widać

Extra informacje

ponad 10 miesięcy kupiony za 1zł w ofercie zetafona

~madzik / 2008-02-25

zamowilam kabel USB do nokii 2610, a przyslali mi do 6030. wejscie pasuje, ale ze sterownikami jest duzy klopot. Probowalam sie z tym uporac, ale przy tym mozna osiwiec...gdy wlozy sie kabel do wejscia to komurka w ogole nie reaguje :( a najgorsze jest to, ze instrukcje obslugi mam po niemiecku...ale przynajmniej na necie mozna znalezc po polsku
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.00
Zalety

obudowa, która się nie ślizga, wytrzymała bateria

Wady

powolny czas reakcji

Extra informacje

13 miesięcy, 309 zł.

~Matek / 2007-12-26

Telefonik jest bardzo ekstra, mam go juz z pół roku, bateria moze wytrzymac 2 tygodnie. Ogólnie wszystko jest ok ale wnerwia mnie parę wad np.:1. Szybki telefonik.2. Wytrzymały.3. Brak podczerwieni.4. Brak aparatu.5. Brak Bloototh.6. Tylko 3 MB pamięci.Ogólnie telefonik jest dobry, polecam go dla tych którzy nie są zbyt muzyczni:)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

Szybki Telefon.Wytrzymały.Bateria potrafi wytrzymać 2 tygodnie.Bardzo fajnie się go trzyma.Fajny Wyświetlacz.

Wady

Brak aparatu.Brak podczerwieni.Brak Bloototh.Tylko 3MB pamięci

Extra informacje

Mam ten telefon z pół roku. Nie wiem za ile go kupiłem bo dostałem go w prezencie.

~Amerie / 2007-12-12

Wg mnie to całkiem fajny i zgrabny fonik, szkoda że nie ma IRDY ale obejdzie się bez tego.Słaby wyświetlacz,ale jak się pokombinuje z ustawieniami kontrastu to jest OK.:)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

Zgrabny,mały,super wytrzymala bateria

Wady

Extra informacje

~annitola / 2007-12-08

Uwazam iż ten telefon posiada tylko i wylacznie podstawowe funkcje, jakie powinien miec kazdy normalny telefon. Jeśli chcesz szybko i latwo napisac eseska lub fonoc do znajomego to ten telefon jest dla ciebie stworzony! gry ma kiepskie, przyznaje, nic nie widac w dni sloneczne ale oprocz tego to wszytsko gra i bardzo duzym plusem jest to iz kosztuje ZLOTÓWECZKE! polecam serdecznie i pozdrowienia
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.80
Zalety

niska cena, ma podstawowe funke

Wady

nic nie widac w dni sloneczne, kiepskie gry

Extra informacje

3 dni

~Maki / 2007-12-07

1. SZYBKI, reaguje prawidłowo,2. słabo widać w dni słoneczne,3. smsy pisze się bardzo dobrze, wygodne przyciski4. w obsłudze jest prosty tak jak większość noki5. Przy zerowym używaniu (jak nic na nim nie robisz) wytrzyma spokojnie 14dni.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

1. SZYBKI, reaguje prawidłowo,2. Smsy pisze się bardzo dobrze, wygodne przyciski3. W obsłudze jest prosty tak jak większość noki4. Dobra bateria5. Bardzo mocny (spadł mi z 1,5metra)6. Bogaty słownik T9

Wady

1. Słabo widać w dni słoneczne,2. Słabe gry

Extra informacje

7 miechów. Cena: 195zł

~fffffgdfgdg / 2007-11-02

odalam tacie sowj fon i mam kupiony od dzis wlasnie nokie 2610 jest boska poniewaz ma tew wszytskie bajery jak gprs wap ipt; o oktore mi walsnie chodzilo jest supoer trzyma batreia ok.2 tyg moja kolezanka ma spadla jej 4 razy i nic sie z nia nie stalo!!!!! nawet najmniejszej rysy mi nie spadla ma dyktafon ORAZ DZWONKI mp3 dla bomba!!
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

gprs wap mp3 polifonia i wile innych

Wady

-break:)

Extra informacje

mam go 1 dzoen i kupilam go za 260 zl

~david / 2007-11-01

telefon no przyznam w słoncu nic nie widac ale :w kieszeni prawie go nie czuć.jest lekki.według mnie latwy w obsłudze.duże klawisze no chyba ze ktoś jeszcze ślepy to juz nic nie poradzimy.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80
Zalety

łatwy w obsludze,

Wady

nie ma irdy

Extra informacje

~david / 2007-11-01

lajtowy telefon dla lajtowch ludzi telefon spoko jeszcze mnie nie zawiódł bateria wytrzymuje 1,5 tyg .napewno ci sie spodoba
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

jest szybki dluga wytrzymałośc baterii,fajny wylgad mala nokia mieści sie w kieszeni

Wady

nie ma aparatu nie potrafi odwarzac fimów

Extra informacje

od września

~szymek xD / 2007-10-31

Aparat dla osób, którzy muszą odebrać połączenie, zadzwonić i sms-ować.... Ja go mam od kilku dni i mi się podoba. Wyświetlacz słaby,ale ma mp3... I to jest plus! Polecam osobom skromnym i młodzieży!
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.80
Zalety

obsługa dzwonków mp3silna bateriaprosta obsługa

Wady

słaby wyświetlacz

Extra informacje

Produkt mam 1 tydzień, kupiłem go za 49 zł

~haker / 2007-10-26

Wrażenia są adekwatne do punktów, jakie przydzieliłem. Spodziewałem się po tym telefonie czegoś lepszego. Ogólnie nie jestem z niego zadowolony.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
2.80
Zalety

Zgrabny, mieści sie w kieszeni, nie przeszkadza, bateria długo trzyma, funkcjonalny

Wady

reszta: mały wyświetlacz, ciche dzwonki, małe litery, tapety są do niczego,

Extra informacje

3 miesiace, 40 zł. w abonamencie na 3 lata

~Kaska / 2007-10-20

Jest to powolny telefon ale ma swoja klasę . Wygląda fajnie , mam czarny i wolałabym gdyby miał czarną klawiaturę , bo srebrna bardzo sie wyróżnia ... Poza tym nie ma kamery , podczerwieni, aparatu, bluetooth gry sa do **** układanie klocków i rzut monetą ... ludzie bez przesady ! Jedyne co jest to Konweter II i Wydatki , oraz Dyktafon ... ehh dziwnie się nim obsługuje , żałuje że go kupiłam ..Ale jestem optymistką i kupie sobie inny :)
Zalety

szykowny wygląd , duży ekranik , dyktafon , wydatki , konweter ,funkcja głośnomówiąca

Wady

wolny , brak kamery , brak IRDY , brak aparatu , brak bluetooth , trudna obsługa , 2 SZAJS gry ...

Extra informacje

Mam go 1 rok i kupiłam za 374 (?) zł (chyba) niepolecam ...

~dziewczyna / 2007-09-12

mialam siemensa c75(lepszy jest) ten moze byc mam nadzieje na dobra wspolprace z bateria, za 1zl moze byc za 100zl np nie ...
Zalety

ładny

Wady

pooowooolny

Extra informacje

1 dzien 1 zl

~mati / 2007-08-19

Kupiłem tę nokie wczoraj w orange za zł, i muszę powiedzieć, że jestem miło zaskoczony.Jedyne wady aparatu to wyświetlacz i szybkość (menu itp.)Telefonik ma ładny design, łatwo się obsługuje, ma fajne dzwonki.Oprócz tego ma przelicznik walut i symulator wydatków domowych.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.60
Zalety

ładny design, przez co łatwo pisze się smsyfajne dzwonki i obsługa mp3

Wady

głupie grywyświetlacz 1minuta (tylko) do nagrania w dyktafonie

Extra informacje

1dzień, za 1zł

~przemo / 2007-07-10

1. WOLNY, reaguje jak zolw,2. nic nie widac w dni sloneczne, 3. smsy pisze sie targicznie, niewygone przyciski4. w obsludze nie jest prosty jak inne nokie1 rok
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
2.60
Zalety

Wady

Extra informacje

1 rok

~Dooky / 2007-03-08

Kupilem sobie ten model tylko dla tego ze telefon jaki dostalem w abonamencie jest uwazam za drogi zebym nosil go do pracy, "pracuje w fabryce". Nokia 2610 jest niczym innym jak prawie idealnym roziwazaniem dla ludzi ktorzy szukaja po prostu telefonu. Mieszkam w UK i ten telefon jest dla mnie idealnym rozwiazaniem, jest przede wszytstkim tani wiec jak mi spadnie lub sie zamoczy to kupie sobie drugi, ma w miare ciekawy wyglad i niestety tragiczny wyswietlacz ktorego jakosc pogarsza odbkaskowa szybka obudowy. W sloneczny dzien niestety niebedzie dane nam odnalezc osoby, do ktorej chcemy zadzwonic w spisie telefonow. Pod wzgledem funkcjonalnosci u mnie ma 7 na 10 punktow. Moja nota byla by wyzsza gdyby nie wyswietlacz, poniewaz poza nim telefon spelnia swa funkcje w 100% tzn. mozna z niego dzwonic i odbierac polaczenia, ma glosne dzwonki i wibracje, atutem prostej Nokii jest trwala bateria a atutem tego modelu jest estetyczny wyglad. Polecam
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.20
Zalety

Ten telefon nie zastapi kobiety w lozku ale mozna z niego po nia zadzwonic.

Wady

wyswietlacz

Extra informacje

29£

Elektronika Nokia 2610 opinie