Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Telewizja
  • /
  • Telewizja cyfrowa
  • /
  • Netia TV
  • /
  • 1

Opinie o Netia TV

Telewizja Netia TV opinie
Cena
2
Cena/Jakość
3.39
Niezawodność
2
Obsługa klienta
2.98
Oferta
3.59
Parametry
3

Średnia ocen

2.83

w skali od 1 do 5.

 

Senior / 2022-08-09

Ogólnie nic sie nie zmieniło-czyli złodziejstwo.nie było wyjšcia,więc musielišmy kupić usługè netii.nagle okazało siè że drugi dekoder to kolejne ok.30 zł za aktywacjè-wczešniej brak info na ten temat.Wysyłka starego sprzętu na własny koszt i nawet nie potrafią zlecić kuriera.Przecież moge išć do innego operatora jak nie odpowiada oferta~komentaż pani sprzedającej umowę.Żadnych rabatów dla klientów zmieniających lokalizację usługi.Ewntualnie nieopłacalny rabat,bo nie rezgnując ze starej umowy dalej byšmy ponosili absurdalny koszt dodatkowy.Kategorycznie odradzam.P.S.Pani przez telefon miła,a przy bezpošrednim kontakcie bardzo sucha i urzędowa obsługa-chyba chodziło o to,że jak klient wrócił to i tak weźmie.
Cena
Cena/Jakość
Niezawodność
Obsługa klienta
Oferta
Parametry
2.17

~jaro8686 / 2017-09-01

internet niby ok, nie doswiadczam problemow z awariami itp ale biorac pakiet 20mb/s mam max 12mb/s, teraz juz wiem czemu nazywaja te pakiety "do 20mb" bo te 20 jest tylko na papierze... Co do tv to tragedia, jakosc obrazu nawet na kanalach hd jak dla mnie porazka, zaluje ze wzialem umowe na 2 lata, niech to sie w koncu skonczy...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.00

~jaro8686 / 2017-09-01

internet niby ok, nie doswiadczam problemow z awariami itp ale biorac pakiet 20mb/s mam max 12mb/s, teraz juz wiem czemu nazywaja te pakiety "do 20mb" bo te 20 jest tylko na papierze... Co do tv to tragedia, jakosc obrazu nawet na kanalach hd jak dla mnie porazka, zaluje ze wzialem umowe na 2 lata, niech to sie w koncu skonczy...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.00

~jaro8686 / 2017-09-01

internet niby ok, nie doswiadczam problemow z awariami itp ale biorac pakiet 20mb/s mam max 12mb/s, teraz juz wiem czemu nazywaja te pakiety "do 20mb" bo te 20 jest tylko na papierze... Co do tv to tragedia, jakosc obrazu nawet na kanalach hd jak dla mnie porazka, zaluje ze wzialem umowe na 2 lata, niech to sie w koncu skonczy...
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.00

~Robert / 2017-07-27

Odjęcie a następnie dodanie pakietów (w drugim okresie rozliczeniowym) to chwyt marketingowy. Pozostaniecie z programami "wylosowanymi" przez operatora. Co najwyżej możecie domówić nowe i oczywiście dopłacać. Kontakt telefoniczny i reklamację oczywiście płatne wg taryfy premium. Po długich bojach - pismach i reklamacjach za pomocą internetu firma proponuje oddanie skasowanych pieniędzy za połączenia do obsługi klienta. Kontakt za pomocą internetu to czas oczekiwania 48 godzin. W tym czasie nie możecie nic nowego reklamować i dodawać - do czasu zamknięcia reklamacji. Maksymalne w....e a nie oglądanie telewizji. Co to za telewizja gdy do jej oglądania potrzebny Wam jest prawnik albo siedzicie i piszecie skargi i reklamacje. Wasze zgłoszenia "giną" jak są dla Netii niekorzystne albo mogą być przez Was wykorzystane. Komunikaty wyświetlane podczas zmiany pakietów mają Was wprowadzić w błąd - mimo Wyboru pakietów za 65 zł (dobierałem pakiety za złoty 20 a rezygnowałem z pakietów za złoty 10) w nowym rozliczeniu pojawiły się pakiety tylko za złoty 10 a usunięto za złoty 5. Przy czym ten który pozostał powtarza się z opłatami w innych pakietach. Próba reklamacji to jak waleniem głową w mur! Mam płacić z nowy a ze starego nie mogę zrezygnować - bo jest już 3 okres rozliczeniowy. Pan przyjmujący reklamację "nie rozumie" że zmiana nastąpiła w 2 okresie rozliczeniowym. Zgodnie z jego radą mam pisać kolejną reklamację. Kolejnej oczywiście nie mogę bo ta jest nie zakończona! Mogę zadzwonić na .... extra płatną obsługę klienta. 20 minut to czas wiszenia na słuchawce i słuchania automatu. Tylko rachunek za telefon jestniemiłosiernie wysoki i prawdziwy. Warszawa
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Warszawa

~Robert / 2017-07-27

Odjęcie a następnie dodanie pakietów (w drugim okresie rozliczeniowym) to chwyt marketingowy. Pozostaniecie z programami "wylosowanymi" przez operatora. Co najwyżej możecie domówić nowe i oczywiście dopłacać. Kontakt telefoniczny i reklamację oczywiście płatne wg taryfy premium. Po długich bojach - pismach i reklamacjach za pomocą internetu firma proponuje oddanie skasowanych pieniędzy za połączenia do obsługi klienta. Kontakt za pomocą internetu to czas oczekiwania 48 godzin. W tym czasie nie możecie nic nowego reklamować i dodawać - do czasu zamknięcia reklamacji. Maksymalne w....e a nie oglądanie telewizji. Co to za telewizja gdy do jej oglądania potrzebny Wam jest prawnik albo siedzicie i piszecie skargi i reklamacje. Wasze zgłoszenia "giną" jak są dla Netii niekorzystne albo mogą być przez Was wykorzystane. Komunikaty wyświetlane podczas zmiany pakietów mają Was wprowadzić w błąd - mimo Wyboru pakietów za 65 zł (dobierałem pakiety za złoty 20 a rezygnowałem z pakietów za złoty 10) w nowym rozliczeniu pojawiły się pakiety tylko za złoty 10 a usunięto za złoty 5. Przy czym ten który pozostał powtarza się z opłatami w innych pakietach. Próba reklamacji to jak waleniem głową w mur! Mam płacić z nowy a ze starego nie mogę zrezygnować - bo jest już 3 okres rozliczeniowy. Pan przyjmujący reklamację "nie rozumie" że zmiana nastąpiła w 2 okresie rozliczeniowym. Zgodnie z jego radą mam pisać kolejną reklamację. Kolejnej oczywiście nie mogę bo ta jest nie zakończona! Mogę zadzwonić na .... extra płatną obsługę klienta. 20 minut to czas wiszenia na słuchawce i słuchania automatu. Tylko rachunek za telefon jestniemiłosiernie wysoki i prawdziwy. Warszawa
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Warszawa

~Robert / 2017-07-27

Odjęcie a następnie dodanie pakietów (w drugim okresie rozliczeniowym) to chwyt marketingowy. Pozostaniecie z programami "wylosowanymi" przez operatora. Co najwyżej możecie domówić nowe i oczywiście dopłacać. Kontakt telefoniczny i reklamację oczywiście płatne wg taryfy premium. Po długich bojach - pismach i reklamacjach za pomocą internetu firma proponuje oddanie skasowanych pieniędzy za połączenia do obsługi klienta. Kontakt za pomocą internetu to czas oczekiwania 48 godzin. W tym czasie nie możecie nic nowego reklamować i dodawać - do czasu zamknięcia reklamacji. Maksymalne w....e a nie oglądanie telewizji. Co to za telewizja gdy do jej oglądania potrzebny Wam jest prawnik albo siedzicie i piszecie skargi i reklamacje. Wasze zgłoszenia "giną" jak są dla Netii niekorzystne albo mogą być przez Was wykorzystane. Komunikaty wyświetlane podczas zmiany pakietów mają Was wprowadzić w błąd - mimo Wyboru pakietów za 65 zł (dobierałem pakiety za złoty 20 a rezygnowałem z pakietów za złoty 10) w nowym rozliczeniu pojawiły się pakiety tylko za złoty 10 a usunięto za złoty 5. Przy czym ten który pozostał powtarza się z opłatami w innych pakietach. Próba reklamacji to jak waleniem głową w mur! Mam płacić z nowy a ze starego nie mogę zrezygnować - bo jest już 3 okres rozliczeniowy. Pan przyjmujący reklamację "nie rozumie" że zmiana nastąpiła w 2 okresie rozliczeniowym. Zgodnie z jego radą mam pisać kolejną reklamację. Kolejnej oczywiście nie mogę bo ta jest nie zakończona! Mogę zadzwonić na .... extra płatną obsługę klienta. 20 minut to czas wiszenia na słuchawce i słuchania automatu. Tylko rachunek za telefon jestniemiłosiernie wysoki i prawdziwy. Warszawa
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Warszawa

~Mariusz / 2017-06-18

Telewizja i internet ciągle się zawiesza, mam internet do 100Mb/s a zazwyczaj są 2Mb/s. Miałem UPC 10 lat i nie było problemów, chciałem zaoszczędzić 20zł miesięcznie i teraz żałuje. Stanowczo odradzam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

telewizja się zawiesza, internet często przerywa

Extra informacje

~Mariusz / 2017-06-18

Telewizja i internet ciągle się zawiesza, mam internet do 100Mb/s a zazwyczaj są 2Mb/s. Miałem UPC 10 lat i nie było problemów, chciałem zaoszczędzić 20zł miesięcznie i teraz żałuje. Stanowczo odradzam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

telewizja się zawiesza, internet często przerywa

Extra informacje

~Mariusz / 2017-06-18

Telewizja i internet ciągle się zawiesza, mam internet do 100Mb/s a zazwyczaj są 2Mb/s. Miałem UPC 10 lat i nie było problemów, chciałem zaoszczędzić 20zł miesięcznie i teraz żałuje. Stanowczo odradzam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

telewizja się zawiesza, internet często przerywa

Extra informacje

~Tomek / 2017-05-28

cena ok, jakośc beznadziejna, ciagłe wieszanie sie programów tv, nie działa nagrywanie na dysk zewnetrzny, obsługa reklamacji i kontakt z klientem katastrofalny, jak na razie nie zamierzam przedluzac umowy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

cena

Wady

jakosc beznadziejna

Extra informacje

~Tomek / 2017-05-28

cena ok, jakośc beznadziejna, ciagłe wieszanie sie programów tv, nie działa nagrywanie na dysk zewnetrzny, obsługa reklamacji i kontakt z klientem katastrofalny, jak na razie nie zamierzam przedluzac umowy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

cena

Wady

jakosc beznadziejna

Extra informacje

~Tomek / 2017-05-28

cena ok, jakośc beznadziejna, ciagłe wieszanie sie programów tv, nie działa nagrywanie na dysk zewnetrzny, obsługa reklamacji i kontakt z klientem katastrofalny, jak na razie nie zamierzam przedluzac umowy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

cena

Wady

jakosc beznadziejna

Extra informacje

~Bosy / 2017-05-17

Obsługa klienta KATASTROFA!!! Dopóki nie podpisałem umowy było OK. Jak juz sie zdecydowałem to olewka pełna
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.67

~Bosy / 2017-05-17

Obsługa klienta KATASTROFA!!! Dopóki nie podpisałem umowy było OK. Jak juz sie zdecydowałem to olewka pełna
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.67

~Bosy / 2017-05-17

Obsługa klienta KATASTROFA!!! Dopóki nie podpisałem umowy było OK. Jak juz sie zdecydowałem to olewka pełna
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.67

~Dab / 2017-03-14

Obsługa inforlinii to jakiś żart, mają Cię w d****. Dzwonienie po 10 razy w tej samej sprawie, a dalej nie ma efektu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

cena

Wady

jakość połączenia,zrywanie połączenia, obsługa infolinii.ODRADZAM

Extra informacje

~Dab / 2017-03-14

Obsługa inforlinii to jakiś żart, mają Cię w d****. Dzwonienie po 10 razy w tej samej sprawie, a dalej nie ma efektu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

cena

Wady

jakość połączenia,zrywanie połączenia, obsługa infolinii.ODRADZAM

Extra informacje

~Dab / 2017-03-14

Obsługa inforlinii to jakiś żart, mają Cię w d****. Dzwonienie po 10 razy w tej samej sprawie, a dalej nie ma efektu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.33
Zalety

cena

Wady

jakość połączenia,zrywanie połączenia, obsługa infolinii.ODRADZAM

Extra informacje

~Cycu1996 / 2016-11-29

Moja Oferta Neti Pojawiła Się u Mnie w Domu 28.10.2016 i Od Tej Pory Mogę Się Cieszyć Doskonałą Rozyrwką Za Przystępną Cenę,Ważne Że Moge Oglądać Moją Uwielbianą Piłkę Nożną
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Przebojowa Cena,Dobry Wybór Kanałów,Usługi Interaktywne,VOD,Radio On-Line

Wady

Brak

Extra informacje

Netia ( 28.10.2016 )

~Cycu1996 / 2016-11-29

Moja Oferta Neti Pojawiła Się u Mnie w Domu 28.10.2016 i Od Tej Pory Mogę Się Cieszyć Doskonałą Rozyrwką Za Przystępną Cenę,Ważne Że Moge Oglądać Moją Uwielbianą Piłkę Nożną
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Przebojowa Cena,Dobry Wybór Kanałów,Usługi Interaktywne,VOD,Radio On-Line

Wady

Brak

Extra informacje

Netia ( 28.10.2016 )

~Cycu1996 / 2016-11-29

Moja Oferta Neti Pojawiła Się u Mnie w Domu 28.10.2016 i Od Tej Pory Mogę Się Cieszyć Doskonałą Rozyrwką Za Przystępną Cenę,Ważne Że Moge Oglądać Moją Uwielbianą Piłkę Nożną
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Przebojowa Cena,Dobry Wybór Kanałów,Usługi Interaktywne,VOD,Radio On-Line

Wady

Brak

Extra informacje

Netia ( 28.10.2016 )

~Płotka / 2016-10-19

Witam, na początku byłem sceptycznie nastawiony do zmiany operatora. Wiadomo przyzwyczajenie, niechęć do papierologii itd. Ale odkąd przeniosłem usługi tv do netii to jestem bardzo zadowolony. Ciekawa oferta dopasowana do potrzeb każdego no i przyzwoita cena. Mogli by troszkę szybciej odbierać telefon na infolinii ale tak poza to wszystko jest OK.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

Szeroka ofertaPrzyzwoita cenaWysoka jakość transmisji

Wady

Długi czas oczekiwania na infolinii, ale do przeżycia

Extra informacje

~Płotka / 2016-10-19

Witam, na początku byłem sceptycznie nastawiony do zmiany operatora. Wiadomo przyzwyczajenie, niechęć do papierologii itd. Ale odkąd przeniosłem usługi tv do netii to jestem bardzo zadowolony. Ciekawa oferta dopasowana do potrzeb każdego no i przyzwoita cena. Mogli by troszkę szybciej odbierać telefon na infolinii ale tak poza to wszystko jest OK.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

Szeroka ofertaPrzyzwoita cenaWysoka jakość transmisji

Wady

Długi czas oczekiwania na infolinii, ale do przeżycia

Extra informacje

~Płotka / 2016-10-19

Witam, na początku byłem sceptycznie nastawiony do zmiany operatora. Wiadomo przyzwyczajenie, niechęć do papierologii itd. Ale odkąd przeniosłem usługi tv do netii to jestem bardzo zadowolony. Ciekawa oferta dopasowana do potrzeb każdego no i przyzwoita cena. Mogli by troszkę szybciej odbierać telefon na infolinii ale tak poza to wszystko jest OK.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

Szeroka ofertaPrzyzwoita cenaWysoka jakość transmisji

Wady

Długi czas oczekiwania na infolinii, ale do przeżycia

Extra informacje

~Witek / 2016-10-18

Witajcie, moje doświadczenia z Netią są pozytywne, mam z netii Gigakablówkę i działa bez zarzutu. I jak na razie nie mam żadnych uwag, pan przyjechał podłączył, wytłumaczył co zrobic gdybym chciał np zmienić sprzęt.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

nie zacina się, wszystko to co umowie mam w pakiecie

Wady

pilot nie jest najprostszy w obsłudze, ale to kwestia przyzwyczajenia

Extra informacje

zamówione przez konsultanta

~Witek / 2016-10-18

Witajcie, moje doświadczenia z Netią są pozytywne, mam z netii Gigakablówkę i działa bez zarzutu. I jak na razie nie mam żadnych uwag, pan przyjechał podłączył, wytłumaczył co zrobic gdybym chciał np zmienić sprzęt.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

nie zacina się, wszystko to co umowie mam w pakiecie

Wady

pilot nie jest najprostszy w obsłudze, ale to kwestia przyzwyczajenia

Extra informacje

zamówione przez konsultanta

~Witek / 2016-10-18

Witajcie, moje doświadczenia z Netią są pozytywne, mam z netii Gigakablówkę i działa bez zarzutu. I jak na razie nie mam żadnych uwag, pan przyjechał podłączył, wytłumaczył co zrobic gdybym chciał np zmienić sprzęt.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

nie zacina się, wszystko to co umowie mam w pakiecie

Wady

pilot nie jest najprostszy w obsłudze, ale to kwestia przyzwyczajenia

Extra informacje

zamówione przez konsultanta

~marcin / 2016-10-16

Telewizja wiesza sie co jakis czas nie mozna spokojnie ogladac programow, router sie restartuje kiedy mu sie podoba, slaby zasieg internetu przy wifi. Nie wiem jak wpisac zalety cena skoro mecze euro ogladalem na tv naziemnej bo netia ciagle sie wieszala wiec dziekuje, do konca umowy i spadam. Obsluga klienta smieszna, malo kompetentna.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

brak

Wady

zrywanie polaczenia, nie mozna sie dowiedziec co jest nie tak

Extra informacje

~marcin / 2016-10-16

Telewizja wiesza sie co jakis czas nie mozna spokojnie ogladac programow, router sie restartuje kiedy mu sie podoba, slaby zasieg internetu przy wifi. Nie wiem jak wpisac zalety cena skoro mecze euro ogladalem na tv naziemnej bo netia ciagle sie wieszala wiec dziekuje, do konca umowy i spadam. Obsluga klienta smieszna, malo kompetentna.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

brak

Wady

zrywanie polaczenia, nie mozna sie dowiedziec co jest nie tak

Extra informacje

~marcin / 2016-10-16

Telewizja wiesza sie co jakis czas nie mozna spokojnie ogladac programow, router sie restartuje kiedy mu sie podoba, slaby zasieg internetu przy wifi. Nie wiem jak wpisac zalety cena skoro mecze euro ogladalem na tv naziemnej bo netia ciagle sie wieszala wiec dziekuje, do konca umowy i spadam. Obsluga klienta smieszna, malo kompetentna.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

brak

Wady

zrywanie polaczenia, nie mozna sie dowiedziec co jest nie tak

Extra informacje

~Bart / 2016-09-29

Cena szacun, czas na zmiane operatora…Troche roboty, ale warto dla oszczednosci.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

~Sandra_kop / 2016-09-23

porównując propozycje jakie są na rynku to "tv za darmo do konca roku" jest fajna, akuart jestem z Warszawy, mieszkam razem z przyjciółką, kwestia płatności, rodzaj programów i kontakt z pomocą techniczną st dobry, fakt mialysmy probrlem z montażem ale przemiły pan nam pomógł
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33

~bernisanders / 2016-09-18

w mojej okolicy są jedynym dostawcą więc w sumie nie mam wyboru, ale nie mam powodów do narzekania, zwłaszcza że ostatnio kilka pakietów w promocji dokupiłem
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00

~wyga / 2016-09-12

Dość niedawno skorzystałam z pakietu internet z tv od końca roku. Musze przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona. Nie dość, że oferta jest chyba najbardziej przystępna cenowo, przynajmniej z tych dostępnych okolicy. Szybka, przyjazna obsługa klienta. Jeśli chodzi o sam internet - łącze działa bez zarzutu, a dosyć dużo czasu spędzam przed komputerem. Po moich wcześniejszych doświadczeniach u innych operatorów musze przyznac, że jest to chyba najlepsza opcja.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

cena, prędkość, obsługa klienta

Wady

Extra informacje

~karmazyn / 2016-09-08

W zasadzie same dobre odczucia co do tego dostawcy. Wszystko działa bez zarzutu, miła i kompetentna obsługa i mnóstwo różnych promocji - np. tv do końca roku za darmo :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.67
Zalety

stabilność usług, promocje

Wady

Extra informacje

~kimbo / 2016-08-31

Miałem tv z internetem w netii i żałuje że sie z nimi rozstałem. Przeszedłem do vectry i poza ceną nic nie jest nawet odrobine lepsze. Jestem pewny ze po zakonczeniu umowy wroce do netii. Stabilnosc, mila obsluga i fajna konfiguracja pod siebie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00

~filipek / 2016-08-18

Jestem bardzo zadowolony z tv w netii i nie zamierzam z niej rezygnować. Promocje promocje i jeszcze raz promocje. Do tego całkiem ok obsługa klienta. Od dwóch miesięcy używam ich usług i szczerze mogę polecić :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.67

~majeczka33 / 2016-08-12

wykupilam ostatnio tv w netii, mam za darmo do konca roku :D wzielam jeszcze jakis pakiet dla dzieci bo tez jest jakies promo. i super!

~chill / 2016-07-25

Ja na TV od netii narzekać nie mogę. Technicznych problemów nie mam wcale, lista kanałów zadowalająca (do tego wolność wyboru ;)) no i cenowo miazga, jak dla mnie. Tzn. póki co nawet nie myślę o cenach bo do końca roku mam za darmo :) Polecam z czystym sumieniem każdemu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.67
Zalety

Tanie pakiety kanałów, bardzo dobra obsługa klienta, stabilność usługi.

Wady

Jak dotąd brak.

Extra informacje

~antyfan_netii / 2016-07-21

Moja historia, pod rozwagę:- skuszony dość ciekawą ofertą Internetu(100Mbps) + IPTV (Netia player po WiFi) postanowiłem podpisać umowę i umówiłem się na montaż- monter podłączył i sam Internet śmigał super ale nie IPTV - tu jakość była dużo gorsza niż się spodziewałem, a mianowicie sygnał pseudo HD tzn. niby w rogu był znaczek HD ale obraz to nie była "żyleta" jakiej się spodziewałem (a mam porównanie bo nie wypowiedziałem jeszcze wówczas umowy od starego dostawcy)- pomiary "bitrate'u" z router'a Netii do Netia Player utwierdziły mnie że coś jest nie tak gdyż przesył był często w okolicach 2.5Mbps a powinien, według mnie być na poziomie stałym i to pomiędzy 5-6Mbps (tyle idzie z talerza SAT np. NC++)- monter nie był w stanie odpowiedzieć dlaczego tak jest, nie był w stanie ani on ani ja uzyskać jednoznacznej odpowiedzi po kontakcie tel. z tzw. działem technicznym- nie odebrałem usługi i nie doszło do aktywacji, straciłem ok. 3godz. łącznie- napisałem o tym na forum Netii i zapytałem dlaczego nie informują w ofercie że to pseudo HD jest i dlaczego nie podają stałego bitrate'u na główne kanały chociaż żebym wiedział wcześniej z jaką jakością będę miał do czynienia. Pan rzecznik Netii odparskął tylko na email prywatnie w stylu że czepiam się i że 99% użytkowników nie ma pojęcia co to video bitrate jest... no cóż ja wiedziałem akurat, mój pech...- postanowiłem się upewnić że umowa nie doszła do skutku i skontaktowałem sie telefonicznie z BOK, gdzie potwierdzono że usługa nie jest aktywowana wobec czego umowa jest automatycznie rozwiązana (podpisałem wcześniej z tzw. przedstawicielem który to potem umówił na montaż dopiero) i wszystko jest okay i nic nie musze robić (tzn. wysyłać pismo o rozwiązanie etc.)- po 3 miesiącach dostałem fakturę za sprzęt tj. 450zł za Netia player... Oczywista pomyłka pomyślałem i ponownie wykonałem telefon, informując że nie odebrałem przecież nic od Netii, a na pewno nie podpisałem żadnego odbioru więc nie wiem czemu mnie fakturują na 450zł- Pani na infolinii wyjaśniła że to pomyłka i że jest już okay- Po półtorej roku dostaję wezwanie do zapłaty od windykatora. Zgadnijcie za co ? Tak za Netia Player, 450zł.-Zadzwoniłem kolejny raz do Netii, Pani poinformowała że sprawdzi i szybko oddzwoni...-Jako że nie oddzwaniała zadzwoniłem raz jeszcze sam. Tym razem zapytałem na jakiej podstawie windykują i czy mają podpisany przeze mnie odbiór sprzętu. Pani powiedziała że nie, nie mają ale musi sprawdzić z magazynem co się stało z tym Netia Player'em... Zdębiałem i trochę skonfundowany stwierdziłem że mnie to za bardzo nie interesuje i to ich wew. sprawa jest ale dalej nie wiem dlaczego mnie windykują.. Suma summarum Pani łaskawie potwierdziła że może co najwyżej przyjąć reklamację która to zostanie rozpatrzona w 14 dni. Zażyczyłem sobie potwierdzenia na email ustaleń, numeru reklamacji aby przesłać do windykatora. Pani stwierdziła że to niemożliwe... Co najwyżej sms i faktycznie dostałem że reklamację przyjęto a tam ani numeru ani żadnej referencji w jakiej sprawie itp. -No cóż pomyślałem skoro firma sprzedaje pseudo usługę to i pseudo BOK mają który nie ogarnia podstawowych spraw i jest totalnie przypadkowy, nie mają żadnych procesów, żadnej informacji zwrotnej, żadnego potwierdzenia ustaleń, żadnej ciągłości sprawy, przypadkowe osoby i przypadkowe odpowiedzi.. normalnie ręce opadają. choć oczywiście jest na początku rozmowy że "może być nagrywana w celach poprawy jakości obsługi..." - Sprawa jest w toku i oczywiście nikt nie poinformował windykatora że klient złożył reklamację a ten dalej dzwoni...Bardzo ciekawy business model i podejście do klienta prawda ?
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

~Basia86 / 2016-07-18

Z internetem wziełam za darmo telewizje do konca roku za darmo, jestem bardzo zadowolona i cały czas ogladam programy z pakietu styl zycia!

~kacper / 2016-06-16

Mamy TV i internet w Netii i za telewizję w ogóle nie płacimy do końca tego roku. Naprawdę polecam, jeszcze nie miałem żadnych kkłopotów, oferta jest tania, a obsługa w Netii póki co pomocna- wiem bo dzwoniłem do nich, za każdym razem, kiedy miałem jakieś pytania, a ja dociekliwy jestem. .
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

telewizja za darmo, fajna i pomocna obsługa

Wady

Extra informacje

~iza / 2016-06-16

Z początku po wifi tv działało tak słabo, że bania mała. programy się wieszały, nie dało się oglądać. teraz po kablu jest ok, ale jak chcemy w tym samym czasie intensywnie korzystać z internetu i oglądać telewizję to jest problem.... Net strasznie zwalnia, filmiki o słabej rozdzielczości na yt się ładują mega długo lub wieszają w połowie i kaplica.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.00
Zalety

wybór kanałów

Wady

działa na kablu internetu

Extra informacje

2 lata

~pomarańczka / 2016-05-25

ciekawa oferta z rożnymi propozycjami pakietów, TVP w hd wiec chętnie korzystam w netii
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.33

~Klara / 2016-05-20

Moim zdaniem najlepsza dostępna telewizja, nie przypominam sobie, żebym była tak zadowolona z jakiejkolwiek innej. Świetna jakość programów, m. in. TVP
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

super jakość

Wady

Extra informacje

~karlito / 2016-05-04

Jestem mega zadowolony z Gigakablowka od Netii. Mieszkam w Waszawie i to jest chyba najlepszy wybor .Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Pakiety tv giganagrywwarka

Wady

Extra informacje

5 miesiecy

~wezyr123 / 2016-05-04

Ja tam polecam Netię, mam w Warszawie i mi działa
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

np nagrywanie

Wady

infolinia

Extra informacje

~kacha / 2016-04-19

Dawno nie byłam tak zadowolona z jakiejś usługi jak z giganagrywarki. Robi się coraz cieplej, mogę spędzać całe dnie z dziecmi na dworze a potem wracać do ulubionych programów ! I za jaka niska cene! :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.00
Zalety

cena

Wady

Extra informacje

~bazyl / 2016-04-11

Mam giganagrywarkę, produkt bardzo atrakcyjny cenowo. Bardzo funkcjonalny dla zabieganych osób. Jak na razie również nie mogę narzekać na obsługę. Na plus i oby tak dalej.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

obsługa, cena

Wady

Extra informacje

~Gatts / 2014-11-05

Miałem ten sam problem przy zacinaniu się obrazu i była to wina przestarzałego routera.To prawda że także z tego powodu jestem niezadowolony z Netii bo na wymianę czekałem aż skończy mi się umowa jednak sam problem trwał 1 rok ale za to jestem zadowolony z parametrów łącza internetowego dlatego z nimi zostałem na kolejne dwa lata.Jak następnym razem UPC zagwarantuje mi niskie pingi w grach online wtedy być może NETIĘ opuszczę chyba że sami zaoferują znów ofertę nie do odrzucenia
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.33
Zalety

Kanały w HD są wyraźnie lepsze jakościowo, dużo programów

Wady

zbyt długi czas oczekiwania na infolini i jak są problemy to długie rozwiązywanie ich

Extra informacje

4lata

~julka / 2014-06-17

Netia TV na mój gust jedna z lepszych cenowo. Dużo taniej niz w UPC!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

cena

Wady

Extra informacje

~mismar / 2013-09-05

Nie polecam nikomu telewizji internetowej od Netii. Ich urządzenie o nazwie Netia Player to jedno wielkie nieporozumienie. Dekoder cały czas się przycina (nie da się w tym czasie oglądać żadnego kanału) powodując klatkowanie i zatrzymywanie się obrazu. Pomaga ponowne włączenie dekodera ale tylko na 10,20 minut.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.67
Zalety

duży wybór kanałów za przystępną cenę

Wady

ciągłe zawieszanie się dekodera, klatkowanie obrazu, zatrzymywanie się

Extra informacje

1 rok

Telewizja Netia TV opinie