Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Ncore Sp. z o.o.
  • /
  • 1

Opinie o Ncore Sp. z o.o.

Internet Ncore Sp. z o.o. opinie
Cena
1.82
Niezawodność
1.79
Obsługa klienta
1.82
Parametry
1.96

Średnia ocen

1.85

w skali od 1 do 5.

 

Ncore Sp. z o.o. opinie Ncore Sp. z o.o.
1.85 1402

Paweł Jankowicz / 2022-02-26

Internet jest gorszy niż teraz ma Rosja/Ukraina naprawde wstyd mieć taki internet w takich czasach. Gdy firma się zamyka i nie da się już do nich dodzwonić, włączają tryb oszczędzania i wtedy nie ma internetu całkowicie. Życze im najgorszego w gta v.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Dużo wad

Wady

Szczury przegryzające kable w firmie

Extra informacje

internet mam od 9 lat może więcej, nigdy nie było dobrego internetu przez chociaż 2 dni z rzędu.

Nigger / 2021-01-27

WY JEBANE KURWY CZARNE MAMBY PIERDOLONE NAPRAWCIE TEN INTERNET ZAPIZDZIALY ZEBY WAM MATKI ZDECHLY
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nic bo to jebane dziwki z ncore

Wady

Wszystko niggery

Extra informacje

Jebane gowna nie polecam

Mariusz / 2021-01-27

CHUJOWY INTERNET, OBSŁUGA POSYSA
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Jeszcze nie spalił mi się ruter

Wady

WSZYSTKO KURWA

Extra informacje

Uzytkuje 7 lat z czego 5 lat przez ten internet spędziłem w psychiatryku.

Tak / 2021-01-25

Bardzo słabą firma nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Brak

Wady

Często się psuje, są częste braki internetu, słabą obsługa klienta i pomoc w usterkach

Extra informacje

3 lata- czas użytkowania

Tak / 2021-01-25

Bardzo słabą firma nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Brak

Wady

Często się psuje, są częste braki internetu, słabą obsługa klienta i pomoc w usterkach

Extra informacje

3 lata- czas użytkowania

Wasz internet to dno rowu mariańskiego / 2021-01-19

Wy kurwy z n core stary wami rzucał i zamiast trafić w okno życia to trafił w ścianę. Jak wołacie ojca to wszystkie okna się otwierają
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Widać nazwę internetu

Wady

Wszystko co powinno działać jest spierdolone tak jak oni

Extra informacje

2

Pejas to gej / 2021-01-19

Jebana firma brak pomocy od nich internet chujowy wyłącza się co chwilę ich matki się kurwią pod mostem jak mam 200 ping stałego to reportaż nagrywam i mszę robię w kościele grę 10G 3 Dni conajmniej się pobiera jak każdemu niedziała internet bo mają awarię to i tak powiedzą że wina konfiguracji rutera i ich fachowcy konfigurują ten ruter klikając przycisk on i off na ruterze. Zaniedługo spalę ich siedzibę i to będzie wina odbiorników frajerzy dęci. Jak mają problemy i się do nich dzwoni to zmieniają numer na czeski żeby hajs trzepać . Spóścił bym im się za to na mordę. Moja 100 letnia babcia biega szybciej niż ich internet . Szatan przy nich się chowa. Cena internetu z kosmosu. Za 0,3 m/s 100 zł . Kurwy babilońskie. Łupy stare. Życzę Im jak najgorzej i niepozdrawiam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Żadne Psy jedne

Wady

Ich zasięg prędkość pobierania i przesyłania ich ojcowie matki siostry bracia córki synowie cała rodzin

Extra informacje

2 lata

Król Świata / 2021-01-19

Wy jesteście chyba pierdolnięci żeby dawać im na tej stronie 4,6/5 gwiazdek. Internet nie działa tak jak powinien, gdy zadzwoniłem żeby się zapytać co sie dzieję z internetem to rozłączyli się. Po ponownym telefonie do tej ułomnej firmy zmienili kraj na czeski i udawali że nic nie słyszą żeby ciągnąć odmnie pieniądze. Strach się bać odpalać gre i zaczynać grać bo widać odrazu wysoki ping.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie ma plusów bo to złodzieje.

Wady

Wszystko co jest w tej firmie razem z ich rodzinami. Ello

Extra informacje

JNcore

Internet chujowy jak z dupy - Ncore / 2021-01-14

Chujowy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Działa

Wady

Wszystko

Extra informacje

January / 2021-01-13

Witam, ten internet to porażka ping jest na poziomie 1500 i wywala mnie z gierek, obsługa klienta jest tragiczna a ich serwery jeszcze gorsze z tego co cały czas słyszę przez telefon. Gdy dzwonię to słyszę tylko "zresetuj pan ten router i po problemie", "obciążenie serwerów". Ja bym zrozumiał wasze obciążenia serwerów ale nie codziennie. Zawsze b problem z internetem ale ten tydzień to porażka ping już nie jest na poziomie 100-500 tylko 1000-1500, zróbcie coś z tym proszę was
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Obsługa klienta, ping, prędkość pobierania, prędkość przesyłania, serwery

Extra informacje

Użytkuje 6 lat

Norbert / 2021-01-13

U mnie na wiosce zawsze były problemy z internetem, koledzy polecili mi Ncore i problemy są jeszcze gorsze (;
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Oczywiście że nie ma

Wady

Ping

Extra informacje

7 lat

Dawid / 2021-01-13

Nie jestem użytkownikiem tego internetu, ale ta opinia to prośba do pracowników. Dajcie proszę pograć mojemu koledze, bo nie mogę patrzeć na jego internet, cały czas go przerywa i teleportuje w grach. Nie polecam że względu na internet kolegi.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Ping

Extra informacje

Mój kolega używa tego internetu już od ok. 5 lat

Dawid / 2021-01-13

Nie jestem użytkownikiem tego internetu, ale ta opinia to prośba do pracowników. Dajcie proszę pograć mojemu koledze, bo nie mogę patrzeć na jego internet, cały czas go przerywa i teleportuje w grach. Nie polecam że względu na internet kolegi.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Ping

Extra informacje

Mój kolega używa tego internetu już od ok. 5 lat

Paweł / 2021-01-13

Najgorszy internet jaki widziałem, Szatan ma lepsze oferty niż oni. Ping w najlepszym momencie dnia wynosi ok. 120 a normalnie jest to od 200 do nawet 1500.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Cała sieć i internet

Extra informacje

Mac / 2021-01-13

Opinie osób poniżej są wykonane przez pracowników firmy lub ludzi zupełnie nieświadomych że filmik w 144o potrafi ładować się w 5 minut i ciągle przerywać, a ping w grach sięga do nawet 1500ms. Zdecydowanie nie polecam, spadłem z rang przez ten internet i dostaje codziennie nerwicy. Po rzetelne opinie zapraszam na opinie google lub zwykle opiniuj. Pozdrawiam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Wysoki ping, niewykwalifikowani pracownicy, 100-200kb/s pobierania

Extra informacje

Minusów byłoby znacznie więcej ale nie chce mi się rozpisywać, polecam na google poczytać moją opinię gdzie mocno się rozpisalem. Gdyby się dało dałbym 0.

~Były abonent / 2017-08-22

Brak słów.Pozytywne opinie piszą chyba pracownicy,,,nie polecam ani firmy ani ich usług
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

~Gangrena74 / 2017-08-17

Bardzo dobra firma polecam bardzo dobry kontakt Jestem klientem około 7 lat
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Jestem klientem około 7 lat

~agula / 2017-07-02

mam internet od 8 lat i jestem bardzo zadwolona . Lambinowice
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.75
Zalety

Wady

Extra informacje

Lambinowice

~Kowalski / 2017-05-24

Super szybki internet, sprzedają dokładnie to co są w stanie zapewnić! W końcu alternatywa do tv satelitarnej :) Polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

Przewijanie tv

Wady

Extra informacje

Korzystam pół roku, płacę 89zł za internet plus telewizję.

~dga / 2017-05-21

U mnie na wiosce zawsze były problemy z jakimkolwiek internetem, znajomi polecili mi firmę Ncore, i mój problem został rozwiązany, bardzo dobrze chodzi, w dobrej cenie mam bardzo wysoką prędkość a co jest najlepsze ? Firma daje w 100% taką prędkość jaką oferują. Polecam wszystkim !!!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

dobry internet, szybka pomoc podczas występowania problemu, dobra cena za oferowane usługi

Wady

brak

Extra informacje

Korzystam od 3 lat, płacę cenę odpowiednią do prędkości !!

~Michaś / 2016-02-18

osobiście nie korzystam, ale dziewczyna ma od nich internet to jest po prostu żenada, filmu na YT nie da się oglądać po 19tej nawet w jakości SD to mi na smartfonie lepiej działa
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

wolny i tnie i drogo

Extra informacje

nie wiem

~MarMik / 2016-02-17

Jestem zdegustowany jakością internet, wczoraj nie mogliśmy z dziećmi nawet zrobić zadań domowych, musieliśmy wstać dziś rano ok 6, bo tylko rano działa poprawnie internet, chyba po kilku latach najwyższa pora zmienić operatora,
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

wieczorami nie działa w zasadzie

Extra informacje

kilka lat

~były abonent / 2015-06-11

No cóż, miałem od nich internet, ale wyjątkowe częste przerwy, brak możliwości doproszenia sie szybkiej naprawy, sprawiły, że już jestem u innego operatora od jakiegoś czasu i było tylko kilka awarii. Po opiniach widzę, że nie zmieniło się zbyt wiele.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie pamiętam

Wady

j.w.

Extra informacje

miałem

~Rafał / 2015-05-23

Bardzo słaby internet, nie polecam. Wieczorem zawsze słaby transfer albo tego internetu nie ma.WadyCena, jakośćPonad rok
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Wady

Cena, jakość

Extra informacje

Ponad rok

~Kris / 2015-05-12

Ja mam neta od nich ponad 3 lata i wszystko hula dwa miesiące temu dobrałem telefon bo na wiosce u mnie komórki nie maja zasięgu ja jestem za ncore
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Zasięg u mnie

Wady

Brak

Extra informacje

3 lata

~basia / 2015-05-12

Internet ok, wszystko działa jak należy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

dostępność, obsługa, serwis

Wady

brak

Extra informacje

2 lata

~mala / 2015-01-04

internet poraszka ostatnimi czasy nawet na you tube nie moge otworzyc piosenki dziecku wykupilam internet za 48 zlotych mial byc lepszy szybszy a tym czasem zeby film sciagnac to moge pomarzyc ale jak w terminie nie zaplacisz to zaraz sie upominaja. Jestem w trakcie szukania jakiegos innego internetu. nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

brak

Wady

bardzo duzo

Extra informacje

ponad rok

~Niezadowolona Klientka / 2014-04-14

Świetnie, że jest taka strona jak ta. Można wyrazić swoją opinię.Ncore Sp. z o.o. to firma nierzetelna, świadczone usługi nie spełniają żadnych standardów.Wysokie ceny; jeśli jest internet to praktycznie nie można z niego skorzystać. Obsługa klienta pozostawia wiele do życzenia.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

same wady

Extra informacje

Prawie rok

Internet Ncore Sp. z o.o. opinie