Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • NaszeZoo.pl
  • /
  • 1

Opinie o NaszeZoo.pl

www.naszezoo.pl

Luboń

Zakupy NaszeZoo.pl opinie
Asortyment
2.15
Dostawa
1.61
Łatwość zamawiania
2.08
Obsługa i reklamacje
1.72
Poziom cen
2.28

Średnia ocen

1.97

w skali od 1 do 5.

 

NaszeZoo.pl opinie NaszeZoo.pl
1.97 1472

Joanna / 2022-09-09

Już kolejny raz obietnice składane na stronie internetowej okazują się naciąganiem klienta. Zamawiam towar z deklarowaną dostawą 1-3 dni, po 5 dniach roboczych zamówienie jest nadal u nadawcy, mimo moich dwudniowych monitów, próśb, telefonów i maili... Panie na infolinii starają się pomóc, ale także są bezradne wobec ilości zamówień i - jak się domyślam - ilości nagabujących ich klientów :(. W jakim celu zamieszcza się na stronie nieprawdziwe terminy, których nie jest się w stanie dotrzymać?? I od roku tłumaczy się to ogromną ilością zamówień? To może czas zweryfikować swoje możliwości i podawać klientowi realistyczne terminy? Bo to najwyraźniej łowienie łatwowiernych klientów za wszelką cenę.
Dostawa
1.00

Tomasz / 2022-08-10

Zdecydowanie nie polecam. Produkt który na stronie opisany jest jako dostępny w rzeczywistości nie jest dostępny, ponieważ sklep nie ma go na stanie. Zamówiłem karmę dla psa, czekałem, czekałem, czekałem aż wkoncu zrezygnowałem z zamówienia i do tej pory nie zwrócono mi pieniędzy a minęło 12dni od mojej rezygnacji z zamówienia. Czytam bardzo dużo komentarzy na ten temat i wiele osób ma ten sam problem. Sklep jest bardzo nieprofesjonalny i nie szanuje klienta. Skoro tyle osób zostało oszukanych i nie może odzyskać pieniędzy, może jest ktoś w stanie ogarnąć jakiś pozew zbiorowy?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie wywiązywanie się zamówienia, nie zwracanie pieniędzy.

Extra informacje

Krzysztof / 2022-07-29

Istna tragedia, zero informacji o braku produktu w magazynie podczas zakupu, ale zamówienia są ciągle zbierane. Dzwonisz na infolinie a tam obieanki, ze wkrotce dostawa pojawi sie. Ponad tydfzien oczekiwania i dalej nic. Nie polecam takiego sklepu, robienie klienta w butelke. W jakim celu są przyjmowane zamówienia, jeślini na stanie brak produktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

brak asortymentu, dlugi czas oczekiwania na produkt, wprowadzanie klienta w błąd co do dostępności produktu na stronie

Extra informacje

Neta / 2022-05-02

Dramat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Extra informacje

Z trzech dni zrobiły się dwa tygodnie.

Www / 2022-04-29

oszuści nic więcej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

brak

Wady

brak asortymentu oraz długa realizacja zamówienia

Extra informacje

B. / 2022-04-13

25 marca złożyłam zamówienie, od tego czasu średnio raz na kilka dni odzywała się pani z bzdurami by ostatecznie poinformować ze jednego asortymentu nie ma na stanie, czekałam wiec cierpliwie na inne - ale po kilku dniach znów odezwała się pani z tą samą informacją- ponagliłam wiec panią bo chciałam mieć asortyment przed świętami , kolejne dni zwłoki i kolejne zapytanie ze jeśli nie zdążą czy mają anulować zamówienie? no ręce mi opadły - kompletna arogancja i brak odpowiedzialności! zmarnowane 4 tygodnie - mogłam kupić w innym sklepie! absolutnie nie polecam tego sklepu! nie mają towaru, okłamują, przeczekują lekceważą - kompletnie nieodpowiedzialni i jeszcze nieprzytomni bo pytają kilka razy o to samo!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

zadnych

Wady

ignorancja

Extra informacje

Niezadowolona / 2022-03-10

Dostałam maila z informacją, że zamówienie nie może być zrealizowane z powodu braku asortymentu,tę informację otrzymałam 2 tygodnie od przelewu,od 14 .02 walczę ze sklepem ,maile typu :pieniądze przesłane zostaną w ciągu 2-3dni roboczych.Nie ma towaru i zwrotu pieniędzy. Naciągacze i złodzieje.????
Zalety

Brak

Wady

Nie wywiązują się z umowy cywilno prawnej

Extra informacje

Alicja / 2022-02-24

Po wysłaniu maila łaskawa Pani napisała, że przeprasza i, że zgłasza dyspozycja do banku o zwrot środków pieniężnych na moje konto za niezrealizowana transakcję. Czekam już trzeci dzień. Jeśli nie otrzymam pieniędzy w ciągu kolejnych dwóch dni, zgłaszam sprawę na policję. Niech się w końcu wezmą za tą pożal się Boże "firmę"
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne.

Wady

Brak dostawy i kontaktu

Extra informacje

Anna / 2022-02-21

Niestety to zwykli naciągacze. Wysyłają maile po zakupie od pani miauczyńskiej albo pana wilczyńskiego - od razu widać, że lipa. Oszuści nie ma z nimi kontaktu, nie wysłali zamówienia oczywiście płatne z góry. Jedyne co można zrobić to złożyć zbiorowe zawiadomienie do organów. Proszę o kontakt osoby zainteresowane zgłoszeniem swoich transakcji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

??

Wady

Oszuści

Extra informacje

Alicja / 2022-02-21

Brak słów. Zamówiłam karmę dla psa 11.02. 2022 po 11 dniach oczekiwania na towar zadzwoniłam na infolinię. 45.minut czekałam aż ktoś odbierze telefon i się nie doczekałam! Zostało zerwane połączenie. To jest jakiś żart! Sprawe zgłoszę na policję i państwu też to radzę. To zwykła kradzież i oszustwo. Ciekawe ilu jeszcze takich ludzi nabrali.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Żadne.

Wady

Brak dostawy i kontaktu

Extra informacje

Joanna / 2022-02-15

Właśnie odebrałam towar. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Termin wysyłki zgodny z tym wskazanym na stronie - do 3 dni roboczych. A ceny bardzo konkurencyjne. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Konkurencyjne ceny, terminowa wysylka

Wady

Extra informacje

Ewa / 2022-02-11

Nie wiem co się dzieje. Nie odpowiadacie na wiadomości i na maile. Nie odbieracie telefonów. Zamówiłam karmę dla psa przeszło tydzień temu i nie mam żadnej odpowiedzi kiedy otrzymam przesyłkę.

Monika / 2022-02-10

Oszuści! Nie kupujcie u nich..od 13dni nie mam żadnej wiadomości o przesyłce.wydalam na karmę dla zwierzat 550zl I nie mam żadnego kontaktu ze sklepem.na email nie odpisują..nie odbierają tel ..automat po 40min oczekiwania w kolejce rozłącza..bezczelne wyludzenie pieniędzy...zgłoszę ta sprawę do rzecznika praw konsumenta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nierzetelność, malwersacje finansowe

Extra informacje

Sisi / 2022-02-05

Uwaga na ten sklep, nie kupujcie u nich, ja zamowilam karme dla psa, prawie 2 tygodnie temu, zapłaciłam oczywiscie przy zakupie. Do dzis nie mam karmy, telefonu nikt nie odbiera a na maila nie ma odpowiedzi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

brak

Wady

brak kontaktu i towaru

Extra informacje

Iwona / 2022-02-04

Uwaga!! Anulowali zamówienie z braku towaru, nie oddali pieniędzy!! Oszuści
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna / 2022-02-04

nie polecam Brak realizacji zamówienia. Nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na maile. Jestem bez karmy i bez kasy. Skandal
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2022-02-03

ZŁODZIEJE I KRĘTACZE!!! 8 stycznia zamówiłam kilka opakowań żwirku i karmy dla moich kotów. Przez 3 TYGODNIE zero jakiejkolwiek informacji ze strony sklepu. Po tym czasie postanowiłam dzwonić na infolinie ich pseudo sklepu. Odczekałam pół godziny w kolejce i od konsultantki dowiedziałam się, że zamówionych produktów nie mają na stanie, a u producenta widnieją jako "niedostępne", więc nie wiadomo kiedy będą je mieli mimo iż na ich stronie ciągle były do kupienia!!! W kolejnym kroku postanowiłam anulować to zamówienie i skorzystać z oferty konkurencji, gdyż koty muszą korzystać z kuwety, a także jeść. Dziś mija 25 dzień i paczka właśnie została do mnie nadana, a przecież poinformowałam o tym iż rezygnuję!!! Nie zdziwiłoby mnie gdyby w paczce zamiast zamówionych produktów były jakieś trociny. Dziś 3 razy dzwoniłam na infolinię. Każde odczekanie na swoją kolej trwało ponad 30 minut, co w sumie daje 1,5h czekania na infolinii. Kiedy już nadchodziła moja kolej połączenie było rozłączane, to samo 3 razy!!! Banda oszustów!!! Maile także zostają bez odpowiedzi. Ewidentne wyłudzanie danych oraz pieniędzy, a na to jest paragraf.. Nich tylko spróbują nie oddać wpłaconych przeze mnie 210zł, a sprawę z wielką przyjemnością zgłoszę wszystkim odpowiednim organom ścigania:-) LUDZIE, SZCZERZE PRZESTRZEGAM WAS PRZED TĄ PSEUDO FIRMĄ!!! JEŻELI NIE CHCECIE ZACZYNAĆ BATALII OMIJAJCIE TEN SKLEP SZEROKIM ŁUKIEM! JAK WIDAĆ PO KOMENTARZACH NIE TYLKO MNIE PRÓBUJĄ OSZUKAĆ.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marianna / 2022-01-22

Pierwsze zamówienie zealizowane perfekcyjnie, drugie niestety od tygodnia brak kontaktu ze sklepem, nie wiem czy dostanę przesyłkę za... 1800 PLN. Nie odpisują na maile ani nie odbierają telefonu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Wady

brak kontaktu ze sklepem i bak dostawy

Extra informacje

Aneta / 2022-01-22

Odradzam zakupy w tym sklepie. Po tygodniu paczka nie nadana. Brak kontaktu mailowego. Odpowiedzi z automatu. Niemożnośc dodzwonienia się na infolinię . Niby duża liczba isob zainteresowanych ich ofertą. Omijać z daleka pomimo że oferują tańsze ceny. Poprostu nie mają nawet w planie wysyłać zamowionego towaru. Żenujące
Zalety

Brak

Wady

Całe mnustwo

Extra informacje

Iwona / 2022-01-13

Kupuję już od paru lat i jestem zadowolona,nadal mam zamiar kupować:) Uwielbiam ten sklep,nawet bym w nim mogła pracować tylko że kawał drogi;) Otwórzcie jakąś filię w okolicach Skierniewic :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miło,szybko

Wady

-

Extra informacje

Pracujcie tak dalej :)

Ewa / 2021-12-13

Już tydzień czekam za towarem lub za jakąś informacją na ten temat....I NIC DRAMAT!!!!!!!!!!!! To jakiś zart próby dodzwonienia się na infolinię drugi dramat ...po 10 minutach i dziękowanie za cierpliwość ciągle słyszę ,,jestes drugi w kolejce,, prosimy nie rozłączaj się , wygląda na to że te połączenia to dodatkowy zarobek sklepu ...chyba zgłoszę na policję kolejny wyłudzacz....
Zalety

brak

Wady

brak zamówionego towaru brak kontaktu,sklep ,,WIDMO,,

Extra informacje

Krzysztof / 2021-11-29

nie polecam zakupow tego co maja w taqk aqtrakcyjnych cenach bo to chinskie buble tak jak w przypadku mojego zamowienia swietlowek z firmy hagen w super cenie na co sie polakomilem niestety przesylka owszem dotarla ale to zwykle bialo swiecace dziadoskie swietlowki barwa jest tragiczna w porownaniu z moimi ktore mam po za tym jest normalnie na nich made in china zamiast m,in japan masakra totalnie inna barwa tzn .total mleczne swiatlo dziady handluja bublami a my klienci lykamy promocje dramat

Wiola / 2021-11-27

Przestrzegam wszystkich przed zakupem w tym sklepie towar widoczny podczas składania zamówienia okazuje się niedostępny efekt końcowy brak produktów brak zwrotu pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Joanna / 2021-09-29

NIE POLECAM! Zamówienie złożone w poniedziałek na towary dostępne od ręki. Jak zawsze skrzynka zarzucona infantylnymi mailikami o przyjęciu, potwierdzeniu, kompletowaniu - o wszystkim, tylko nie o wysyłce. W piątek pytam o wysłanie - już natychmiast oczywiście niezwłocznie! Nie wysyłali, bo jednej puszki brakuje - a nie zapytali, czy wysłać bez niej, bo nie... :/ W poniedziałek paczka będzie u Pani! W niedzielę wieczorem mail z informacją, że wysłane - w poniedziałek nie przyszło, we wtorek także nie. Dzwonię we wtorek - Pani zdziwiona, że ktokolwiek u nich zadeklarował termin dostarczenia. Pouczy wszystkich, żeby tego nie robili... 8o W środę zażądałam zwrotu pieniędzy i zamówiłam w innym sklepie. Jednym słowem - DRAMAT.
Dostawa
1.00

Beata / 2021-09-26

Nie polecam ! Długi czas oczekiwania z uwagi na brak towaru. Po tygodniu informacja mailowa z pytaniem o zamianę na inny. Pomijam, że maile są infantylne - magazynier Szczur kończy jeść swoją kolbę i bedzie pakował towar ..... to nawet nie jest śmieszne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

żadnych

Wady

brak towaru, głupie wierszowane maile, brak kontaktu

Extra informacje

Mia / 2021-08-31

Czekam już tydzień na przesyłkę, która miała być zrealizowana w 24h, mój pies został bez karmy. Po tygodniu dostałam przeprosiny i informację, że nie ma jednego z produktów oraz propozycję zamiany na inny (znacznie gorszy jakościowo). W efekcie opóźnienia, czekając na kuriera, muszę dokupować karmę dla mojego psa w sklepie zoologicznym na wagę...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

brak oferowanego w sklepie towaru, słaba komunikacja, długi czas oczekiwania

Extra informacje

Dawid / 2021-08-12

Jestem byłym pracownikiem tej firmy, ZDECYDOWANIE NIE POLECAM. Kary finansowe których nie ma zapisanych w umowie, brygadzisci sami wymyślają sobie wytyczne które muszą być spełnione, inaczej kara finansowa. Krotko mówiąc działają niezgodnie z prawem ????. Ciągłe obniżanie punktów za wysłane paczki, co przekłada się na większą ilość ktora trzeba spakować by dana norme wyrobić. Praktycznie codziennie nadgodziny, po 10 lub 11 godzin. Jeszcze raz nie polecam isc tam pracować, zmiany które są wprowadzane tylko po to by utrudnić pracownikom. Codziennie praktycznie przychodzą i odchodzą nowe osoby, co mowi samo za siebie, nowe osoby które tam przychodza I dowiadują się od starszych co się tam dzieje odrazu odchodzą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

1. Brygadzisci, utrudniają tylko pracownikom 2. Kary finansowe niezgodne z prawem ( nie ma ich na umowie ) 3. Praktycznie codzienne nagdodziny.

Extra informacje

Natalia7282929 / 2021-07-07

DOSTAWA MIAŁA BYĆ 24 h przesyłka idzie już 4 dzień. Dzisiaj dostałam informacje ze została wysłana a od 7 h status na stronie inpost „przygotowana do wysyłki”. Zamiast 24 h przesyłka 7 dni, bardzo super :))) oczywiście żadnej informacji o dłuższym czasie realizacji
Zalety

Brak

Wady

Dostawa, obsługa

Extra informacje

nie mają produktu a jest na stronie / 2021-07-02

Kupiłam karmę specjalną licząc ze przyjdzie na czas. Kot chory został bez karmy. NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

SPRZEDAŻ PRODUKTU NIE POSIADAJĄC GO NA STANIE I BRAK WYSYŁKI W TERMINIE

Extra informacje

ADAM / 2021-03-15

karma dla kota felix
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
4.75
Zalety

szybkość, cena

Wady

brak

Extra informacje

Mirek / 2021-01-03

Sprzedają artykuły których nie mają , żenada.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

BRAK

Wady

NIEUCZCIWOŚĆ

Extra informacje

szkoda czasu

Ssnajper / 2020-12-13

Handluja towarem ktorego nie maja. Nie realizują zamowienia w terminie. Sami zmieniaja forme dostawy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Elżbieta / 2020-04-16

Tragedia.nie polecam,wręcz odradzam dla zdrowia własnych nerwów. to nie jest firma, która traktuje swoich klientów z szacunkiem, tylko wręcz pogarda. Zamówilam tabletki na odrobaczenie dla kota i psa 06.04.2020 dziś tj. 16.04.2020 przyszlo, ale tylko i wyłącznie dlatego,że zaszantazowalam ich,że jeśli moje zamówienie nie trafi do 17.04.2020 do mnie to opiszę ich wszędzie. Myślę,że paczka gdybym ich nie postraszyła negatywnymi opiniami i wycofaniem zamówienia doszłaby w przyszłym tygodniu Dlatego przyszło dzisiaj, cały czas miało status w trakcie kompletowania. Niewiem czy naprawdę takim problemem jest spakowanie 3 pudełek tabletek, które leżą w magazynie w jednym miejscu. Dodzwonić się do nich nie można, ponieważ odłączyli telefon ( tyle mają skarg) na maila odpisali mi po 2 dniach. Nigdy więcej u nich nic nie zamowie, szkoda,bo ceny mają lepsze niż np. na allegro,ale wysyłka to jakieś nieporozumienie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

zafnych

Wady

Zbyt długi okres kompletowania zamówienia

Extra informacje

2 tygodnie wysylka

maria / 2019-09-23

Mój kotek jest bardzo zadowolony z karmy, którą mu kupuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy NaszeZoo.pl opinie