Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Naczynia.Olkusz.pl
  • /
  • 1

Opinie o Naczynia.Olkusz.pl

www.naczynia.olkusz.pl

Olkusz

Zakupy Naczynia.Olkusz.pl opinie
Asortyment
4.58
Dostawa
4.75
Łatwość zamawiania
4.75
Obsługa i reklamacje
4.5
Poziom cen
4.67

Średnia ocen

4.65

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

12

dodanych opinii

 

Kinga / 2021-05-10

Zamówienie szybko dostarczone, a produkty dobrej jakości. Polecam. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2020-12-26

Uwielbiam garnki z Olkusza, kupiłam kiedyś komplet 3 garnków i zakochałam się. Dla mnie naepsze garnki jakie miałam a miałam dużo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Pojemne, ładne, szybko się w nich gotuję, przez szklane pokrywki widać co się dzieje w garnku

Wady

W niektórych fasonach jeden nie wchodzi w drugi

Extra informacje

Kupująca :) / 2020-11-28

Kupiłam ostatnio formę do tarty i do małych tartaletek. W miarę szybka dostawa i super zapakowanie nic nie powinno się popsuć podczas przewozu kurierem. Super ceny asortymentu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Super zapakowane, w miarę szybka dostawa (4-5dni)

Wady

Jedyne co to zapłaciłam więcej za dostawę niż same rzeczy które kupiłam.

Extra informacje

Stanisław / 2020-06-11

Kilka dni temu kupiłem od Państwa czajnik emaliowany 2,5 l granat białe grochy Emajlo Olkusz. Jestem potężnie zawiedziony jego stanem technicznym. Otóż, z jednej strony w momencie gotowania, para wylatuje przez pokrywkę i parzy dłonie, bo jest bardzo luźno osadzona. Pod pokrywką powinna być jakaś uszczelka, względnie szczelnie osadzona pokrywka albo obrzeża pokrywki wyoblane na zewnątrz. Poza tym gwizdek nie gwiżdże. Powodem jest niskie ciśnienie z powodu wylotu pary z pod pokrywki i do tego źle ustawiony. Kontrola gwizdka poprzez wydmuch ustami wykazała bardzo słaby wręcz cichutki sygnał. Do tego wszystkiego należy dodać, że zdjęcie gwizdka z króćca wylewu zaraz po zagotowaniu się wody jest wręcz niemożliwe, bo parzy dłonie,a później trzeba użyć ogromnej siły, aby go zdjąć, a poza tym jego konstrukcja jest nie ergonomiczna. Na koniec dodam jeszcze, że wodę można jedynie gotować na małych palnikach kuchenki gazowej, co bardzo wydłuża gotowanie. Z zawodu jestem inż. mechanikiem i dlatego dziwie się, kto taki bubel dopuścił do produkcji. W załączeniu przesyłam zdjęcie czajnika, który pod każdym względem spełnia wymagania tak ergonomiczne jak i eksploatacyjne. Pozdrawiam i życzę wspaniałego samopoczucia konstruktorom i kierownictwu firmy z zadowolenia tego bubla.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

jak ww. opisie

Extra informacje

Nie sprawdzono

Elżbieta / 2020-02-12

Towar dostarczony bardzo szybko ,odpowiednio zapakowany, zgodny z zamówieniem. Polecam sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, dobry towar, uprzejma obsługa

Wady

Extra informacje

Karolina / 2018-07-28

Zamówiłam komplet garnków oraz czajnik. Paczka doszła bardzo szybko, naczynia wyglądają dokładnie tak jak na stronie. Bardzo dobra jakość i super wygląd, bo nadają się i do nowoczesnych i do tradycyjnych kuchni. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość, szybka wysyłka, ładny wygląd, trwałość

Wady

Extra informacje

Marta / 2018-07-26

Mega rzetelna firma. Nie znam sie na garnkach, wiec zadzwoniłam zeby sie poradzić. Pani poświęciła mi 40 minut, doradziła, dobrała idealne garnki do moich potrzeb. Pani wcale nie doradzała mi najdroższych zebym wydała jak najwiecej kasy, tylko takie pod moje potrzeby. Chciałam nawet kupic kolejny garnek, a Pabi zamiast tego doradziła mi zebym wzięła jeden w bardziej uniwersalnym rozmaierze. Przesyłka doszła natychmiastowo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Brak minusów

Extra informacje

Rafał / 2018-07-26

jestem bardzo zadowolony z zamowienia, szybka dostawa i miła obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Obsługa, duży asortyment

Wady

Extra informacje

Zosia / 2018-07-26

Duży wybór przepieknych naczyń, bezproblemowa i szybka wysyłka, a co najważniejsze producent nie robi żadnych problemów jeśli chodzi o reklamacje -załatwione „od ręki” , polecam jak najbardziej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena reklamacje wysyłka

Wady

Brak

Extra informacje

Zosia / 2018-07-26

Piękne, solidne garnki, szybka dostawa i przemiła obsługa! Wkrótce na pewno zamówię kolejne produkty!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Solidne, trwałe, porządne, stylowe, zgodne z opisem, szybka i sprawna dostawa, bezproblemowy kontakt z działem obsługi, przesympatyczny pan na słuchawce

Wady

Extra informacje

Monika / 2018-07-26

Bardzo sprawnie przeprowadzona reklamacja produktu. Na pewno ponownie zrobię kolejne zakupy! Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wysoka jakość obsługi klienta

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2018-07-26

Zamówiłam komplet garnków emaliowanych i jestem bardzo zadowolona z przygotowanej przesyłki. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, dobrze zapakowany towar

Wady

Extra informacje

Zakupy Naczynia.Olkusz.pl opinie