Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • NIEKOKESZ.PL
  • /
  • 1

Opinie o NIEKOKESZ.PL

NIEKOKESZ.PL

ZIELONOWO

Zakupy NIEKOKESZ.PL opinie
Asortyment
4.46
Dostawa
4.36
Łatwość zamawiania
4.52
Obsługa i reklamacje
4.52
Poziom cen
4.54

Średnia ocen

4.48

w skali od 1 do 5.

 

NIEKOKESZ.PL opinie NIEKOKESZ.PL
4.48 1390

Karol od krala / 2022-12-09

Chciałem podziękować miłemu panu ktory poświęcił dla mnie 15 minut żeby ładnie i składnie wytłumaczyć mi obsługę wiatrówki kral puncher empire I to wiedzą elementarną jednak nie ogólnie dostępna. Dzięki tym poradą bede mógł bezawaryjnie używać wiatrówki przez długi czas. Naprawdę polecam sklep nie jest to opinia sponsorowana, Jestem miłe zaskoczony że komuś nie zależy tylko ma sprzedaży towaru ale na tym żeby ja jako użytkownik mógł się nim cieszyć.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miła obsługa ,rzetelne informacje, wszystko konkretnie

Wady

Brak

Extra informacje

Łukasz / 2022-11-25

Szukałem bipoda do wiatrówki. Doradzono mi Bipod Leapers składany Recon 360. Zamówiłem i jestem bardzo zadowolony. Produkt w pełni spełnia moje oczekiwania. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybki kontakt, profesjonalne doradztwo, konkurencyjne ceny, błyskawiczna realizacja zamówienia

Wady

Brak

Extra informacje

Jerzy / 2022-11-17

Doceniam łatwość z jaką rozmawia się z doradcą,jego wiedzę i cierpliwość.Sprzęt który zakupiłem jest dobrej jakości i w dobrej cenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Handlowiec w dobrym znaczeniu a nie jakiś tam handlarz.

Wady

Nie mam.

Extra informacje

Maksym / 2022-10-07

Dziekujemy za dostarczenie sprzetu bezposrednio w tak ciezkim czasie Manager Super Czlowiek Dziękujemy za pomoc
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super

Wady

Nie

Extra informacje

STAYSAFE

Daniel / 2022-09-29

Polecam wszystkim klientom super obsługa naprawdę warto
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Polecam warto

Wady

Extra informacje

Daniel / 2022-09-29

Super obsługa polecam naprawdę warto
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Polecam

Wady

Extra informacje

FILIP K. / 2022-09-25

Dziękuje za obsługę i zakup . chronograf MK3 super działa plus nowa luneta VORTEX . dziękuje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybkie zamówienie i w miarę szybka dostawa

Wady

brak

Extra informacje

polecam bez problemu

Dawid / 2022-09-05

Janek jak i cały sklep na wieeeelki plus, chłopaki uwijają się jak mogą. Co do jakości produktów jak i mega konkurencyjnej ceny nie ma się czego bać. Jedyne czego można się bać to Janka bo zagada Was na śmierć, co najciekawsze to gada z sensem ;D. Reasumując to pełen profesjonalizm jak i podejście do klienta, naprawdę polecam sklep i usługi. Wielki plus, człowiek z wiedzą i pasją... Byle czego nawet nie próbuje wciskać!!! POLECAM!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy :D

Wady

Żadnych :)

Extra informacje

Janusz / 2022-09-04

Bardzo ale to bardzo dobry człowiek i pracownik oby miał tylko takich pracowników
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Uczciwy

Wady

Nie ma

Extra informacje

Pracownik na 5 ee na 5 na 6

Tomasz Otwock / 2022-08-16

Fachowa miłą obsługa sprzedający super gość Nie nadciąga sprzedaje to co klient chce Wręcz przeciwnie doradzi wysłucha że spokojem kupującego
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Fachowa obsługa

Wady

Płacenie przed plat

Extra informacje

RobertB / 2022-07-23

Powiedzieli Wytłumaczyli od początku co I jak naprawde. znaja sie na PcP. Wszystko Pan z obslugi zamontował , poustawiał , napełnił sprzet I wytłumaczył I to za free . Bardzo dziekuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Doradzil Powiedzial co I jak z PcP jak napełniać a czego nie robić. Duuużo Cierpliwosci maja w trakcie tłumaczenia naprawde szok

Wady

I RATy by sie przydały

Extra informacje

Naprawde spoko sklep

Karol / 2022-07-22

Tragedia. Nie polecam. Chamstwo poziom hard.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

Radek / 2022-07-13

Bardzo dobry kontakt i doradztwo, towar pierwszej klasy, i ciekawe gratisy. Doradzają i pomagają nie wciskają tego co mają akurat na stanie tylko robią wszystko żeby klient był zadowolony z zakupów. POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wiedza i pomoc podczas zakupów, kontakt, towar pierwszej klasy, duży asortyment

Wady

Brak

Extra informacje

Konrad / 2022-06-03

Konsultant pomocny bardzo miły uprzejmy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

leszek / 2022-05-29

Bardzo profesjonalna obsługa.jestem pod wrażeniem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybki kontakt z zainteresowanym

Wady

Brak

Extra informacje

Andrii / 2022-05-01

Chciałem podziękować wspaniałej robotów managera !!! Bardzo przyjemny człowiek , dobrze się zna !!! Dziękuje !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Michał / 2022-05-01

Super firma fachowa obsługa na wysokim poziomie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jerzy / 2022-05-01

Obsługa bardzo kontaktowa, kulturalna i fachową.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2022-04-02

Poprostu super.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2022-03-21

Konsultacja przebiegła pomyślnie, sprawna i profesjonalna obsługa klienta, posiadają bardzo dużą wiedzę na temat usług (serwis, tuning) oraz sprzętu który mają w sprzedaży i wiele więcej. Doradzą obiektywnie podchodząc do tematu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Profesjonalizm, fachowe doradztwo, kultura osobista

Wady

Extra informacje

Mario Marcini / 2022-01-21

Zgodne z zamówieniem ,fachowe doradztwo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25
Zalety

Od 1-10 to 10

Wady

Brak

Extra informacje

El Komendante Jarema / 2021-12-20

Zakupiłem w tej firmie rzecz absolutnie unikatową i kolekcjonerską . Profesjonalna rzeczowa miła obsługa fachowa konsultacja na temat zakupionego towaru w optymalnej uczciwej cenie . Polecam firme Niekokesz.pl wszysykim pasjonatom ktorzy chca sie zaopatrywac w fajne rzeczy w dobrych rozsädnych cenach !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Profesjonalizm kultura osobista rzetelnie prowadzone handlowe rzemiosło

Wady

Brak

Extra informacje

Konrad / 2021-11-29

Mega dobra !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybki kontakt z sprzedawcą

Wady

Nie spotkałem

Extra informacje

Jacek K / 2021-11-03

Polecam Super obsługa wiedzą wszystko na temat sprzętu który sprzedają.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Kupiłem i wszystko działa mimo iż zepsul mi sie sprzet na co: odebrali napralili i oddali w szybkim dość przyznam tępie gdyż przesadziłem trochę ze śróbami regulcyjnymi. Jak dla mnie super obsługa

Wady

brak innych możliwości zapłaty niż tradycyjna co jest minusem

Extra informacje

wszystko działa ... I polecam

Peter / 2021-07-21

Niestety duzo obiecano, zapewnianio i wyszlo niestety na odwrot, wypiecie sie troche na klienta. Olanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Mati / 2021-04-24

kupiłem i jestem bardzo zadowolony z ceny jaką mi zaoferowali obsługa miła i wiedzą co sprzedają towar super taki jak w opisach szkoda że nie mają wiecej rodzajów płatnosci ale są spoko .... polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

wiedzą wszszystko o towarze

Wady

ciezko sie dodzwonić bo co chwile ktos tam chyba dzwoni

Extra informacje

Zakupy NIEKOKESZ.PL opinie