Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Mr. Gugu & Miss Go
  • /
  • 1

Opinie o Mr. Gugu & Miss Go

mrgugu.com/pl

Bielsko-Biała

Zakupy Mr. Gugu & Miss Go opinie
Asortyment
2.13
Dostawa
1.24
Łatwość zamawiania
2.33
Obsługa i reklamacje
1.67
Poziom cen
1.56

Średnia ocen

1.78

w skali od 1 do 5.

 

Mr. Gugu & Miss Go opinie Mr. Gugu & Miss Go
1.78 1396

Piotrek / 2023-01-16

Odradzam zakupy na tej stronie. Zamówiłem dwie koszulki (ok 100 zł sztuka +wysyłka) dotarły po ponad dwóch miesiącach. I co najciekawsze dokładnie takie same wzory można kupić na Aliexpress za 21 zł. Wydaje mi się, że zostałem zrobiony ,,w wała” i tak na prawdę długi czas oczekiwania na zamówiony towar nie bierze się stąd, że niby szyją wszystko pod zamówienie, tylko jest to czas przyjścia przesyłki z chin, zmianę metek na takie z logiem mr gugu i przepakowania we własne opakowanie Niby póki co jakość jest w porządku, ale gdybym wiedział od razu, to bym zamówił koszulki z Aliexpress i zapłacił 70% mniej ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Sebastian / 2022-12-25

Firma zart. Zamowienie z początku listopada nie dotarło na święta. Nie wiem czy w ogóle dotrze. Oszuści.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Martinez / 2022-12-16

Po dwóch miesiącach, 3 telefonach dalej nie otrzymałem zamowienia. Musiałem także informować ich o swoich urlopach na wypadek gdyby wysłali paczkę, a mnie nie byłoby przez tydzień w domu. Firma tragedia, na infolinii czeka się bardzo dużo czasu. Nie polecam z całego serca. Finalny efekt jest taki, że poprosiłem o zwrot pieniędzy na konto.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Beata / 2022-12-09

Beznadzieja. Długie czekanie, rekompensata - jakaś g... koszulka losowa. Kiepskie materiały, nadruki, bardzo złe szycie (kaptur źle się układa). Czekanie na przesyłkę - 2 miesiące. NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

brak

Wady

sporo

Extra informacje

Ania / 2022-08-18

Porażka. Słaba jakość nadruku i takniny. Rozmiarówka niezgodna z opisem. Czas oczekiwania 1,5 miesiąca. Obiecana darmowa przesyłka-za długie oczekiwanie , nie nastapiła.Zwrot kasy na konto również.Nie dajcie sie oszukać!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

brak

Wady

porażka po całości

Extra informacje

Maciek / 2022-06-04

Kupiłem bluzę na guziki zatrzaskowe tzn napy. Bluza ogólnie ładna i wygodna. Niestety guziki w praniu zaczęły rdzewieć i wybrudzily bluzę i inne pranie. Uważam że przy tej cenie powinny być zrobione ze stali nierdzewnej a nawet mogłaby być trochę droższa by zrekompensować droższy materiał. Ogólnie się zawiodłem na tym elemencie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wyglad

Wady

Zardzewiałe guziki

Extra informacje

Rzadko prana parę razy

Mers / 2022-01-11

Na plus każdorazowo jakość - bluza zakupiona 5 lat temu pomimo różnych przygód, których była uczestniczką, wciąż trzyma nadruk. ALE. Czas i koszty wysyłki to dramat. 20 złotych za wysyłkę do paczkomatu? Dziś, po 49 DNIACH od złożenia zamówienia, wreszcie dotarła. Bez żadnych informacji o fakcie opóźnienia, a co dopiero o jego przyczynach. A może dopiero zbierano bawełnę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Jakość, fajne wzory, przyjemne promki

Wady

Koszt dostawy, czas realizacji zamówienia

Extra informacje

Aneta / 2021-11-30

6 listopada opłaciłam zamówienie nr. #395357. Do tej pory go nie otrzymałam a telefonu w firmie nikt nie odbiera. Bluzy mają być prezentem na Mikołaja. To są oszuści
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

brak kontaktu z firmą, brak towaru

Extra informacje

Karolina / 2021-03-19

Zamówienie z 29.11.2020, 09.02 pytałam o status zamównienia i wówczas miało być wysłane na dniach, 13.02 otrzymałam informację, że zamówienie jest w drodze, natomiast dzisiaj 20.03 na stronie DHL paczka nadal widnieje jako przygotowana ale nie wysłana. To jest blisko cztery miesiące od zamównienia i ponad miesiąc od informacji, że paczka została wysłana - z jakiego powodu nadanie paczki trwa ponad miesiąc? nie wiadomo, nie polecam, nie wiem czy mam liczyć na to, że zamówienie kiedykolwiek dojdzie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Agnieszka / 2020-08-19

Tragedia!!!!!!!!! Towar zamówiony 10.05.2020r. do dnia dzisiejszego nie otrzymałam. Jestem zbywana jakimiś e-mailami. Rozmowa telefoniczna skończyła się rzuceniem słuchawki ale na szczęście mam rejestrator rozmów. Zastanawiam się czy nie zgłosić sprawy do organów ścigania.
Dostawa
1.00
Zalety

Tragedia

Wady

Zero kontaktu i naciąganie

Extra informacje

JA / 2020-07-20

Dnia 05 MAJA 2020 r złożyłam zamówienie w sklepie internetowym Mr. Gugu & Miss Go. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zamówienia. Dnia 19 maja otrzymałam wiadomość, że przesyłka się opóźni z powodu koronawirusa, następnie dostałam jeszcze kilka automatycznych wiadomości z informacją o kolejnych opóźnieniach wysyłki. Właściciel firmy 10 LIPCA (!!) napisał list otwarty, w którym zawarł informację, cytuję: "udało nam się wysłać już 80% zamówień majowych. Te 20 procent, których nie udało nam się dzisiaj puścić, za co serdecznie przepraszam, wyślemy w sobotę i w kolejnych dniach przyszłego tygodnia." Pisałam mejle do firmy, ostatnio 16 lipca otrzymałam informację, że jeszcze w tym tygodniu wyślą moje zamówienie. Dzisiaj mamy 20 lipca, a więc było to w poprzednim tygodniu. Zamówienie NIE ZOSTAŁO WYSŁANE. Dzisiaj ponowiłam wiadomość e-mail, po czym uzyskałam informację, że Pani z obsługi klienta przekazała informację na magazyn, aby ktoś wysłał moje zamówienie poza kolejką. NIKT GO JESZCZE NIE WYSŁAŁ. Nie wiadomo co się dzieje z zamóweniem oraz czy W OGÓLE ubrania, które zamówiłam faktycznie są spakowane i czekają na wysyłkę. Firma usuwa negatywne komentarze na swojej oficjalnej stronie na Facebooku oraz Instagramie. NIE MA ŻADNEJ NEGATYWNEJ OPINII. Piszą do wszystkich klientów te same bzdury, że zamówienie czeka w kolejce. To jest jakaś kpina!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

naciągacze

Wady

naciągacze

Extra informacje

0

Niezadowolony klient / 2020-07-02

Kompletna porażka. Czekałam na zamówienie 2 miesiace. Najpierw tłumaczyli się pandemia, potem duża ilością zamówień, potem opisywali proces produkcji, który jest zindywidualizowany - patrz czasochłonny. Dziś odebrałam zamówiony t-shirt. Co za rozczarowanie. Poliester cieniutki jak firanka. Nadruk ok, ale jakość gorzej niż Chiny. NIE POLECAM . Nie za takie pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Adam / 2020-06-13

NIE ŁUDZCIE SIE ZE DOSTANIECIE OD NICH JAKIEKOLWIEK CIUCHY. TA "FIRMA" TO ZWYKLI NACIAGACZE. OD 3 MIESIECY NIE OTRZYMALEM ZAMOWIENIA. SPRAWA JEST W SADZE JUZ TAKZE ODRADZAM BO JAK SIE OKAZUJE TYSIACE LUDZI ZOSTALO OSZUKANYCH. ZWYKLI ZLODZIEJE.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Adam / 2020-05-20

Żenada, i oszustwo. Od półtora miesiąca czekam na zamówienie, data dostawy została już zmieniona dwa razy, infolinia nie funkcjonuje, jedyne co to każą czekać w nieskończoność. Takie "firmy" to zwykle śmiech na sali, nie wiem kto jest za to wszystko "odpowiedzialny" ale polecam zmianę pracy i pójście na zwykły etat zamiast bezczelnie oszukiwać ludzi. Sprawa została zgłoszona do rzecznika praw konsumenta i inspekcji handlowej mam nadzieję że zamkną ten syf.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Brak zainteresowania klientem.

gugudymaludzi / 2020-05-19

Złodzieje, naciągają ludzi nie wysyłają towaru, nie zwracają pieniędzy, kontakt 0
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monika / 2019-01-06

Zamówiłam 2 bluzy dla córki na gwiazdkę. Na stronie sklepu pisało, że dostarczenie dostawcy - w moim przypadku poczta polska - nastąpi maksymalnie w 21 dniu od złożenia zamówienia. Zamowilam 2 grudnia. Zapytania odnośnie dostawy to sztampowa przeklejenie informacji że strony. 20 grudnia napisano mi, że jest dopiero 18 dzień od zamowienia więc mam czekać. Bluzy przyszły 3 stycznia. O ile bluza z oferty damskiej ok, chociaż rozmiar S to tak naprawdę xs - ten ostatni chyba dla małego dziecka - to bluza z kapturem średnia. Dużo większa rozmiarowi, źle wszyty zamek, nierówno umieszczone kieszenie. Kolory mniej żywe niż na zdjęciach że strony. Cena zdecydowanie nieadekwatna do jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.25

borut / 2018-06-16

Najlepsze bluzy, dla mnie świetnym pomysłem jest możliwość stworzenia bluzy z własną grafiką po dobrej cenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

możliwość dodania własnej grafiki

Wady

Extra informacje

Zakupy Mr. Gugu & Miss Go opinie