Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Elektronika
  • /
  • Telefony komórkowe
  • /
  • Motorola RAZR V3
  • /
  • 1

Opinie o Motorola RAZR V3

Elektronika Motorola RAZR V3 opinie
Bateria
3.56
Cena/Jakość
3.11
Jakość wykonania
4
Parametry
2.89
Wyświetlacz
4.78

Średnia ocen

3.67

w skali od 1 do 5.

 

Motorola RAZR V3 opinie Motorola RAZR V3
3.67 1576

dawid781 / 2009-01-09

mam ja od jakiegos czasu i nie moge narzekac jako telefon jest calkiem dobra, ale po co komu aparat czy kamera ktora jest w praktyce do niczego? i po co komu mp3 jak jest tylko cos 5mb pamieci?? NIE WIEM:-)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.00

~madusia / 2008-09-13

no tak przyznaje ma duży wyświetlacz co na pewno jest + . Długa trwałość baterii też jest oczywiście plusem . Jeśli chodzi o wygląd to nie powiem ze jest brzydka , ale duża co mnie osobiście przeszkadzało bo nie zawsze mieściła się w kieszeni ..Czyli same zalety tego telefonu to wygląd , ale jeśli chodzi o jego funkcje to katastrofa .
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
2.60
Zalety

- duży wyświetlacz- dluga wytrzymalosc bateri- ładny wygląd- mp3 -funkcje mms- aparat fotograficznny i nagrywanie filmikow

Wady

- bardzo mala pamieć nie miesci sie nawet 1 mp3 (brak mozliwosci dokupienia karty mikro sd )- brak sluchawek do kompletu - malo gie java - bardzo duża wielkosć - slaba jakosc aparatu - krtotkie nagrywanie filmow - brak samowyzwalacza w aparacie

Extra informacje

ten produkt sprzedalam z powodu bardzo slabych funscji kupilam go za ok. 200zl

~księżniczka;-))) / 2008-07-19

kupiłam go w kwietniu i w czerwcu się go pozbyłam-może i ładnie wygląda na zewnątrz i wewnątrz ale jakość zdjęć i video jest okropna zdjęcia zamazane i niewyrażne a video jeszcze gorsze niby duży wyświetlacz ale obrazy ustawiane na nim nie zawsze były wyrażne częto też bywały rozmazane .Do dzwonienia jest dobry i chyba tylko do tego! reszta kiepska NIE POLECAM!!!

~mila / 2008-03-16

To mój trzeci telefon, mam go od roku i jestem bardzo zadowolona. Świetnie się prezentuje, ma duży wyświetlacz. Bateria wytrzymuje długo, czasami gdy używam go tylko do dzwonienia/wysyłania smsów ładuję go raz w tygodniu :) Wadą telefonu jest bucząca klawiatura (można ją wymienić).
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.60
Zalety

długa żywotność baterii, wyświetlacz

Wady

bucząca klawiatura

Extra informacje

telefon mam roku

~Lubec423 / 2008-02-08

Faktycznie lata klapka , batria trzyma strasznie krótko 2 dni w porywach jak nie pisze smsów hehe ni da rady juz dzwonic.Wyświtlacz pękł mi dwa razy a wypadł mi tylko z kieszeni z wysokości 30cm strasznie mało pamieci na 4 skonwertwane mp3 starczy i już nie ma pamięci aparat też swietny bo na zdjęciach nic nie widać aluminiowy panel juz dawno sie pożdzierał hehe to nie jest już telefon to śmieć
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.40
Zalety

blleee

Wady

bateria

Extra informacje

1 rok

~abarai / 2007-12-21

mam ten telefon juz prawie rok! do tej pory jeszcze ani razu sie nie zepsul (odpukac:)), bardzo wygodny z "metalowymi" czesciami:) przez co jest bardziej odporny (zwlasza w okolicach laczenia paneli), duzy wyswietlacz o bardzo dobrej rozdzielczosci, bateria u mnie trzyma ok 4 dni...a musze wspomniec ze telefon juz mial wlasciciela wczesniej...co do pamieci ta jak dla mnie wystarcza, poniewaz jaj telefon mam do rozmow, a zeby robic zdjecia uzywam aparatu :)mialem wymieniac ostatnio telefon, ale stwierdzilem ze po co mam to robic skoro ten sprawuje sie bez zarzutow...pozdrawiam!
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

wszystko co nie jest minusami

Wady

na upartego malo pamieci

Extra informacje

Telefon mam juz 10 m-cy a kupilem go za 350 zl:)

~Johnny / 2007-11-24

YO!! mam telefonik jakies 7 miechów,jestem bardzo zadowolony mimo ze producent robi baterie o stosunkowo małej pojemności (ok.700 mAh). co do zalet to wg.mie ta motka ma wypasiony wyswietlacz ,jest b wyrazisty i duży...poza tym fon wymiata jesli chodzi o wyglad. cóz,ma mała pamiec i nie mozna nagrywac dluzszych filmikow ale mysle ze bez tego mozna sie obejsc.jak dla mnie świetny telefon
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.60

~jacas / 2007-09-21

Super,jest cudowna ,bateria trzyma 8 dni! ,aparat robi super zdjęcia,nic się niepsuje, jak ktoś nieumie szanowac telefonu to nic na to nie poradze.Obudowa sie nieżdziera nic się nie zawiesza1kamera,poprostu super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

wyglądwyświetlaczprzyciskibateria

Wady

pamięc

Extra informacje

mam ją 1 miesiąc kupiłem używaną od kwietnia br. za 250 zł

~asiila303 / 2007-09-20

Mam ten telefon od 9 miesiecy i jest super...bateria przez caly czas trzyma mi do 7 dni a baiwe sie nim codzienie. Nic mi sie nie psuje .nie rusza mi sie klapka nie mam na nim ani jednej ryski ...telefonik jest super oczywiscie ma pare minusow technicznych jak np brak radia czy mala pamiec ale telefon jest do dzwonienia a radio mam w mp3 :P OGOLNIE BARDZO SERDECZNIE POLECAM!!!!!!!!!!!!! PS.Psuje sie tym ktorzy o telefon nie dbaja :P takie jest moje zdanie :P9 miesiecy
Zalety

Wady

Extra informacje

9 miesiecy

~Kuba19236 / 2007-09-19

Witammiałem ten telefon i stwierdzam że telefon się bardzo psuje np.krutko czyma bateria,bardzo rusza się klapka która jest póżniej cała do wymiany,psuje się opragromowanie,ma bardzo mało pamięci tylko 5mb i niema karty pamięci. NIEPOLECAMPozdrawiamJakub
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
2.80
Zalety

+++++ za wyświetlacz duży

Wady

---------------------------------------- -------------------------------- bardzo wadbliwa

Extra informacje

Kupiem go za 490zl uyzwany w drudniu

~josif / 2006-12-24

Mam ten fon od jakiegoś pół roku. Ogólnie jest bardzo fajny i mogę go wszystkim polecić. Jedyna wada jaką znalazłem to troche nie najlepiej pracująca bateria. Dość dużo rozmawiam i czas pracy jest dla mnie zdecydowanie zbyt krótki.Największą zaletą jest wygąd telefonu. Szczególnie jakiś czas temu kiedy nie był on jeszcze tak popularny naprawde zachwycał (mam czarną wersję, wyglada według mnie najlepiej). Opinia o złym oprogramowaniu tej Motki jest mocno przesadzona. Kwestia przyzwyczajenia, lub wgrania oprogramowania innego niz załącza operator.Patrząc na dzisiejsze telefony V3 nie zachwyca parametrami, ale ogólnie jest wszystkomający. Wyświetlacz jest świetny - ostry i baaardzo kolorowy.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.20

Elektronika Motorola RAZR V3 opinie