Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sieci handlowe
  • /
  • Morliny
  • /
  • 1

Opinie o Morliny

www.animex.pl/marki/morliny

Warszawa

Zakupy Morliny opinie
Asortyment
1.89
Obsługa i reklamacje
1.89
Poziom cen
2.22

Średnia ocen

2.00

w skali od 1 do 5.

 

Morliny opinie Morliny
2.00 1310

Grzegorz / 2022-11-27

Kiełbasa śląska (duża paczka) Morliny z biedronki , Boże to jest ochyda jak.mozna to sprzedawać gotując lub smażąc zostaje tylko sama "skora" ochyba , ochyda ,ochyda ,tłuste toto aż chce się wymiotować pierwszy i ostatni raz kupione nie polecam nikomu NIE KUPUJCIE TEGOOO !!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Haaaa Nie ma

Wady

Tłuste, ochyda, rozlatuje się, nie dobree

Extra informacje

Jak można to wypuscic na rynek dla ludzi fo jedzenia

Wiola / 2022-09-07

Kupuję boczek w słupkach i niestety, często się zdarza,że boczek produkowany jest z mięsa knura! Zapach i smak potrawy okraszonej takim boczkiem okropny,jak dla mnie do wyrzucenia.
Poziom cen
4.00
Zalety

Wady

MIĘSO Z KNURA

Extra informacje

Slazak / 2022-06-22

Kto jest odpowiedzialny za otrucie mi psa?
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Jakie plusy?

Wady

Oj duzo

Extra informacje

### / 2022-01-12

Piwoszki śmiech na sali żeby pełno piór było przy przyprawionych elementach... Niektóre nawet nie czyszczone !
Asortyment
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Pełno piór a niektóre elementy nawet bez czyszczenia

Extra informacje

Adam / 2021-08-02

złudne oczekiwania
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

bral

Wady

odpadów z rzeźni oraz wypelniaczy roslinnych nie brak! robiąc kiełbasę z samego najtańszego boczku w domowym zaciszu... konsystencja, smak, bezporównania.... nietetyzawartosc i wartości energetyczne na etykiecie łatwo kupić

Extra informacje

lokalny wytworca/rzeznik ktory kosztuje czasami 2+3 x tyle, ale smak nie powtarzalny a i presja nie sprzedawania gówna robi z reguły swoje

Ondrasz / 2021-05-23

Katastrofa. Nie kupujcie tego gówna !!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystko co najgorsze w smaku

Extra informacje

Damian / 2020-08-17

.\r\nStaram się jeść zdrowe mięso.Teksańska spowodowała u mnie 3dni biegunki. Żona nie miała biegunki bo zwymiotowała to świństwo
Zalety

0

Wady

100%

Extra informacje

Zlikwidować. Oskarzýć o trucie

Damian / 2020-08-17

Aktorzy dostają pieniądze za powtórki filmów i seriali. Witold Pyrkosz w najlepszych latach dostawał z tantiem około 800 tysięcy zł. Małgorzata Kożuchowska potrafi w rok zgarnąć ponad pół miliona.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

0

Wady

100%

Extra informacje

Zlikwidować. Oskarzýć o trucie

Damian / 2020-08-17

Staram się jeść zdrowe mięso.Teksańska spowodowała u mnie 3dni biegunki. Żona nie miała biegunki bo zwymiotowała to świństwo

Seb / 2020-01-07

Przez przypadek kupiłem coś co nazywa się białą kiełbasą. Dopiero w domu sprawdziłem skład. Takie produkty powinno się wydawać bezdomnym bez pobierania opłaty. Nie lubię płacić za gąbkę (bo jak się je to jak gąbka) z chemią i przyprawami. Nie polecam.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Skład tragiczny, dużo reklam, które mieszają w głowach.

Extra informacje

krzysiek / 2018-03-19

a ja właśnie kupiłem z krakusa parówy w promocji w biedzie i są też super smaczne, powiem że nawet lepsze niż berlinki. ale berlinkii też nieraz zjadłem i wporzo!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.67
Zalety

smaczne szybkie pożywne

Wady

Extra informacje

marek / 2018-03-18

Najlepsze parówki na rynku berlinki, mają największa zawartość mięsa na 100g produktu, są tanie a jakościowo lepsze od innych. Kabanosy od nich chyba są najlepszą przegryzką do śniadania jak się spieszymy.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobra przegryzka

Wady

Extra informacje

Zakupy Morliny opinie