Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Telefonia
  • /
  • Operatorzy komórkowi
  • /
  • Mobile Vikings
  • /
  • 3

Opinie o Mobile Vikings

Telefonia Mobile Vikings opinie
Cena
5
Cena/Jakość
4.75
Niezawodność
5
Obsługa klienta
4.85
Oferta
4.8
Parametry
5

Średnia ocen

4.90

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

77

dodanych opinii

 

Czarek / 2021-09-05

Zaczynamy zabawę z siecią (przesiadka z lajt mobile)! Duży pakiet internetu + kumulacja to największe plusy Vikingowej Ekipy. Warto ? Pewnie ! No limit za 25 zeta :) Czego chcieć więcej. Ty również chcesz założyć "vikingowy hełm" Pomóżmy sobie wzajemnie. Zarejestruj się przez mój link: https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48737171644/ Dzięki !! Sam również rozpocząłem przygodę korzystając z tutejszych linków
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Kumulacja pakietu danych, LTE, obsługa klienta

Wady

Zobaczymy :)

Extra informacje

AndSol / 2021-08-29

Obecnie najlepsza oferta . Nie przepłacaj w innych sieciach za gorsze oferty i abonamenty a za oszczędności kup nowy telefon na raty . Zapraszam na pokład Ragnara . Tel. polecający 794149809 . AHOY
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Brak umowy No limit dużo internetu cena +bonus za załogę

Wady

Extra informacje

Kulka / 2021-08-02

Ocena: 5.00 / 5 To jest najkorzystniejsza oferta na rynku. Za 25 zł dostajemy nielimitowane: stacjonarne, komórkowe, smsy, mmsy i 25 GB internetu(plus 100GB w prezencie) który się kumuluje! Zasięg każdej sieci, autodoładowania- koniec z pilnowaniem terminu, intuicyjna aplikacja, łatwy kontakt. Mój kod polecający: 791505891. Dzięki wykorzystaniu mojego kodu Ty zaoszczędzisz na doładowaniach i ja zaoszczędzę. Dołączając każdą kolejną osobę będziesz zmniejszał swój rachunek o 10%. Z piątą osobą nie płacisz już nic.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Asia / 2021-06-10

Polecam Mobile Vikings! i zapraszam do skorzystania z mojego aktywnego kodu polecającego: 692504137 Co ważne, kod jest wielokrotnego użytku :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

LTE

Wady

BRAK!

Extra informacje

Sylwia / 2021-06-02

Witam, po przesiadce z lajtmobile, totalne zaskoczenie, internet, zasieg, apka, wszystko gra, nie blokuja telefonu, polecam ta siec, chcesz to spróbuj, poleć moj kod podczas przeprowadzki 48720770415
Zalety

Zasieg, szybkosc internetu

Wady

Narazie brak

Extra informacje

Mateusz / 2021-06-02

Po prostu świetna sieć. Pełny zasięg również w małych miejscowościach, pakiet 25gb za 25 zł co miesiąc + nielimitowane rozmowy i smsy. Bardzo responsywna i pomocna obsługa klienta, która nigdy nie dzwoni i nie wciska nowych ofert (co zdarza się w innych sieciach nagminnie). Przeniesienie numeru do nich = ekstra 10gb na start. Zaproszenie kolegi/znajomego/członka rodziny do sieci, sprawia, że płacisz coraz mniej - kiedy jest ich 5 nie płacisz nic. Kumulacja pakietu danych - nic nie przepada. Mam sieć w Vikingu od 2 lat, mogę tylko polecać. Jeśli pomogłem Ci swoją opinią, zarejestruj się przez poniższy link - obaj zyskamy dzięki temu :) Dzięki! https://mobilevikings.pl/referral/48791009114/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Zasięg, kumulacja danych, świetny helpdesk, możliwość nie płacenia za telefon przy zaproszeniu kilku osób

Wady

Po 2 latach w tej sieci nie znalazłem

Extra informacje

Marcin / 2021-03-23

Korzystam z usług tej sieci od kilku dni. Było trochę problemów przy przejściu od innego operatora ale to nie z winy Viking Mobile. Ogólnie oferta najlepsza na rynku za 25 zł wszystkie usługi w cenie i 20 GB internetu który przechodzi na kolejny miesiąc po nie wykorzystaniu. Infolinia na którą dzwoniłem kilka razy =pełna profeska. Jak to piszą niektórzy może się nie podobać mówienie przez konsultanta,, per Ty,, ale to wynika pewnie z programu tej sieci otwartej na młodzież i nie tylko.... Polecam jak najbardziej sieć Viking Mobile
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Zasięg, oferta w cenie 25 zł, obsługa klienta

Wady

Ja osobiście nie widzę

Extra informacje

Borg / 2021-03-17

To jest najkorzystniejsza oferta na rynku. Za 25 zł dostajemy nielimitowane: stacjonarne, komórkowe, smsy, mmsy i 20 GB internetu(plus 100GB w prezencie) który się kumuluje! Zasięg każdej sieci, autodoładowania- koniec z pilnowaniem terminu, intuicyjna aplikacja, łatwy kontakt. Mój kod polecający: 48739974385. Dzięki wykorzystaniu mojego kodu Ty zaoszczędzisz na doładowaniach i ja zaoszczędzę. Dołączając każdą kolejną osobę będziesz zmniejszał swój rachunek o 10%. Z piątą osobą nie płacisz już nic.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Basia / 2021-01-23

Polecam Mobile Vikings! i zapraszam do skorzystania z mojego aktywnego kodu polecającego: 883563830 Co ważne, kod jest wielokrotnego użytku :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Zasięg, LTE, Obsługa Klienta.

Wady

Brak!

Extra informacje

Mati / 2020-11-11

Wychodzi taniej niż w play na kartę a zasięg taki sam LTE????. KUMULACJA JEST A W ORANGE JUŻ NIE MA. WPISZ MÓJ NR PODCZAS REJESTRACJI. RAZEM BĘDZIE TANIEJ????nr 48533744986
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Giga. Zasięg

Wady

Nie ma

Extra informacje

Janusz / 2020-08-19

Byłem już wszędzie, po zmianie na Vikingów nie chcę niczego innego.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

ponadstandardowa jakość obsługi i usług

Wady

tu nie ma wad

Extra informacje

korzystam > 2 lata

Viking / 2020-07-27

Jestem z nimi juz jakis czas. Wszystko spoko, zero problemow. Zasieg wporzadku i przede wszystkim kumulacja internetu! Niewykorzystany mozna przeznaczyc na koszulki, bluzy i gadzety. Przeszedlem z PLUSA i niebo a ziemia :) Tanio, wszystko dziala :) BARDZO polecam, zapraszam: https://mobilevikings.pl/referral/48728363881/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Adrian / 2020-07-07

Opinie na temat sieci Mobile Vikings chciałbym podzielić na kilka czytelnych i istotnych zarazem części: Zasięg – ta kwestia jest dosyć prosta. W dzisiejszych czasach sieci korzystają wzajemnie ze swoich nadajników, zatem istnieje małe prawdopodobieństwo, że którakolwiek sieć ma tak naprawdę gorszy zasięg od innej. Jednakże, pochodzę z małej miejscowości, i często jeżdżę na wieś, gdzie zasięg z Mobile Vikings mam zawsze. Dlatego jeśli faktycznie masz problem w swojej sieci, to tutaj nie powinieneś się niczym martwić. SMS/MMS/Połączenia – wszystko, tak jak podaje strona sieci mamy bez limitu. Nie ma obaw, że opłaty zostaną naliczone, chyba, że numer na który dzwonimy sam z siebie opłaty pobiera. Rozmowy są płynne, bez zacięć (co jest kwestią zasięgu), a SMSy zawsze docierają do odbiorcy. Internet – kluczowa rzecz, dla której warto wybrać Vikingów. Na start dostajemy 20GB, co na jedną osobę jest naprawdę sporym transferem. Co więcej, jeśli zgodzimy się na autodoładowanie możemy być pewni, że niewykorzystany w jednym miesiącu Internet nie przepadnie i przejdzie na drugi. To bardzo wygodne, szczególnie w okresie wakacyjnym, kiedy będąc w rozjazdach nie zawsze mamy dostęp do WiFi. W domu nie wykorzystuję całego pakietu, dzięki czemu łatwo kumuluje Internet na „trudniejsze czasy”. Aplikacja – bardzo prosta w obsłudze i czytelna. Można na niej sprawdzić dostępność pakietu, podstawowe dane na temat umowy, odwiedzić sklep Vikingów, a także w łatwy sposób skontaktować się z infolinią. Aplikacja ma oczywiście widety, na tyle subtelne, że nie panoszą się na ekranie telefonu, a informują o naprawdę istotnych kwestiach jak transfer Internetu, okres rozliczeniowy, czy stan konta. Infolinia – wspaniali ludzie. Aż dziwne. Sam pracowałem w trakcie studiów w pewnym call center i przyznam, to zupełnie inna jakość. Rozmawiają z Tobą jak z człowiekiem nie robotem, a co najważniejsze zawsze znajdą rozwiązanie z problemu. Można nawet pożartować. Myślę, że obsługa klienta każdej sieci i nie tylko powinna zmierzać właśnie w tym kierunku. Sposób przejścia – jest bardzo prosty. Wchodzicie na stronę https://mobilevikings.pl/pl/ i wypełniacie wniosek o przysłanie karty. Kartę dostajecie na drugi, ewentualnie trzeci dzień kurierem. Możecie też zadzwonić. Warto, bo to tylko Was przekona z kim macie do czynienia. To jak długo będziecie czekać na przejście do Vikingów zależy od Waszego obecnego operatora, ja czekałem miesiąc bo nie chciał mnie puścić, ale moja narzeczona chyba z tydzień. Ale spokojnie, aplikację instalujecie od razu po otrzymaniu SMSa od Vikingów, a tam co do sekundy możecie monitorować pozostały okres do przejścia do Mobile Vikings. Ostatnia rzecz – opcja posiadania wszystkich tych usług zupełnie za darmo. Na początku brzmi dziwnie, trochę podejrzanie, bo co można dostać za darmo? Okazuje się, że całkiem sporo. Jeśli przekonacie 5 osób do przejścia do Mobile Vikings, a zrobią to z Waszego linku polecającego lub podadzą Wasz numer, to dopóki będą w tej sieci, Wy nie płacicie zupełnie nic. Jeśli przekonacie mniej osób, to za każdą osobę dostaniecie 10% rabatu. Początkowa opłata to 25 zł. Więc już na start jest tanio, a na pewno taniej niż gdzieś indziej, za tego typu usługi. Realnie można mieć za darmo, a ja znam takich osób dwie. Mobile Viking oferuje również ciekawe „dodatkowe opcje” jak na przykład sklep z gadżetami. Nie jest to jednak zwykły sklep, bowiem nie kupujemy tam nic za pieniądze, a możemy wymienić nadmiar Internetu na koszulki, bluzy, czapki i inne. Ciekawa opcja promocyjna i nietypowy pomysł. Minusy? Ja, tak szczerze - nie dostrzegam. Może tylko to, że takiej sieci trudno przebić się przez goliatów, których dla odmiany nie będziemy tu reklamować, a którzy dają nam 5GB Internetu za 30 zł albo i więcej. W moim otoczeniu znam dokładnie 6 osób, które są na pokładzie Vikingów, dwie z nich mają usługę za darmo, bo przekonały inne pięć. Mam nadzieję, że ja przekonam Was i zechcecie skorzystać z mojej opinii i zamieszczonego linku https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48691252989/ Pozdrawiam i zachęcam do wspólnego wypłynięcia na szerokie wody ze mną i Mobile Vikings!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

cena, szansa na darmowe usługi, zasięg, aplikacja, transfer internetu, no limit na połączenia i smsy, obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Viking / 2020-03-15

VIKINGowie to majstersztyk! Przeszedlem z PLUSa i jestem bardziej niz zadowolony. Kumulowanie sie internetu, caly czas taka sama stawka, darmowe rozmowy, SMSy i MMSy. Zasieg super, zasze mam. Niebo a Ziamia :) POLECAM!!! sprobuj, nie ma zadnej umowy. SPROBUJ!!! Zapraszam bo warto: https://mobilevikings.pl/referral/48728363881/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Nic

Extra informacje

Viking / 2020-02-28

Polecam MOBILE VIKINGS! Przeszedlem z Plusa i niebo a ziemia. Wszystko dziala dobrze, zasieg super. Zero problemow i internetu tyle ze nie jestem w stanie tego wykorzystac. To dobrze :) bo za zebrany internet mozna dostac t-shirty, bluzy itp. Nie wykorzystany kumuluje sie z miesiaca na miesiac i pozniej sluzy jak waluta :) Zapraszam i polecam szczerze! Dolacz z mojego linka a potem sam zapraszaj, zobaczysz ze to sie oplaca! Konkrety, zero sciemy. Dzieki i pozdrawiam. Kliknij w link ponizej i dolacz. https://mobilevikings.pl/referral/48728363881/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Nic

Extra informacje

Monika / 2020-02-22

Polecam Mobile Vikings! i zapraszam do skorzystania z mojego aktywnego kodu polecającego: 696632101 Co ważne, kod jest wielokrotnego użytku :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

marek / 2019-12-04

probowalem zamowic od nich sim na tzw 24nolimit, etc i sie nie udalo; pierwsze logowanie nieudane, musialem zerowac hadlo; pitem - nie dalo sie przejsc nawet rejestracji na ich stronie; cos maja spaprane z systemem
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.00

Viking / 2019-11-02

Szczerze POLECAM!!! Przeszedlem z Plusa, zero problemow i same korzysci. Duzo internetu i na dodatek nie wykorzystane pakiety sie kumuluja (aktualnie posiadam juz ponad 80GB na wykorzystanie!). Bonusy za doladowania - dodatkowy internet. Rozmowy i sms/mms bez limitu. Jestem bardzo zadowolony po przejsciu - SAME KORZYSCI!!! Polecam: https://mobilevikings.pl/referral/48728363881/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Wszystko!!!

Wady

NIe zauwazylem

Extra informacje

Małgorzata / 2019-09-14

Żenada i złodziejstwo. Pobieraja kasę a nie dają transferu internetu. Rozłączają się w trakcie rozmowy! Nie są w żadnym razie godni polecenia!!!! Nie odbierają celowo telefonu kiedy powiem konkretnie co myślę na ten temat.brak zasiegu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Chamstwo, złodziejstwo

Extra informacje

Lolek / 2019-08-23

Polecam Vikingów. No LIMIT 25 : Sms.y i Mms.y bez limitu. Rozmowy na wszystkie sieci w kraju bez limitu. 15 GB . Kumulacja danych. Super kontakt. Natychmiastowa pomoc. Możesz mieć za darmo jeśli polecisz 5 osób. Dodatkowo 10 GB za przeniesienie do nich numeru. A jeśli do płatności dodasz swoja kartę dostaniesz jeszcze bonus 1 GB danych. Polecam Mobile Vikings jak najbardziej. Skorzystaj z mojego zaproszenia na stronie: www.vikings.kkozle.eu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Internet

Wady

Brak

Extra informacje

Telefonia Mobile Vikings opinie