Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Telefonia
  • /
  • Operatorzy komórkowi
  • /
  • Mobile Vikings
  • /
  • 2

Opinie o Mobile Vikings

Telefonia Mobile Vikings opinie
Cena
5
Cena/Jakość
4.76
Niezawodność
5
Obsługa klienta
4.86
Oferta
4.8
Parametry
5

Średnia ocen

4.90

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

79

dodanych opinii

 

Kamil / 2023-02-09

Najlepsza sieć w Polsce! Jak najbardziej polecam tego operatora ( Mobile Vikings )!!! Mój kod polecający: 739981593.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Duży transfer i kumulacja GB.

Wady

Nie znam!

Extra informacje

Beata / 2023-02-09

Perfekt polecam Zostan Vikingiem tak jak ja i plac mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/DzielnaNieprzecietnaKapitankaBeata/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Najtańsza sieć na rynku bardzo dobry zasięg i miła obsługa

Wady

Brak

Extra informacje

Szeroki wachlarz ofert do wyboru dla każdej osoby indywidualnie miła i przyjemna obsługa która pomoże w doborze interesującej oferty

Jakub / 2023-02-08

Polecam tą sieć najbardziej ze wszystkich, a korzystałem ze wszystkich sieci dostępnych na rynku ;) Zostań Vikingiem tak jak ja i płać mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/PrawyNieustepliwyPogromcaJakub/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Bart / 2023-01-29

Przeszedłem do Mobile Vikings żeby płacić mniej za telefon, oferta jasna i przejszyta bez kruczków. Niewykorzystane GB internetu przechodzą na następny miesiąc. Polecam skorzystać z oferty jeśli jesteś na etapie zakupu nowego numeru lub przechodzisz od innego operatora.\r\n\r\nZostań Vikingiem tak jak ja i płać mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/SzczodryUtalentowanyKompanBartlomiej/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Prosta i jasna oferta, kumulacja GB

Wady

Narazie nie stwierdziłem

Extra informacje

Jakub / 2023-01-15

Zostań Vikingiem tak jak ja i płać mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/PrawyNieustepliwyPogromcaJakub/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zdecydowanie najlepsza sieć komórkowa!!!\r\n\r\nGłówne atuty jak dla mnie to możliwość ustawienia autodoładowaniakumulacja niewykorzystanych GB internetu, darmowe MMS-y oraz bardzo pomocny dział obsługi klienta, z którym wszystko można załatwić czy to za pomocą czatu, czy telefonicznie.\r\nW porównaniu z PLUSEM to to jest niebo a ZIEMIA! w plusie internet maks 1mb/s i rozmowy rwie mimo ze mam prawie wzszystkie kreski LTE.\r\n\r\nDołącz za pomocą mojego kodu i skorzystaj z sieci przez 3 miesiące za pół cenY!\r\nhttps://mobilevikings.pl/referral/HardyBohaterskiProrokMaciej/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

obsługa klienta, zasięg, kumulacja neta itd

Wady

w perfekt i ultra match nie ma roamingu w cenie

Extra informacje

Jakub / 2022-11-23

Polecam sieć viking mobile ;) poniżej zaproszenie: Zostań Vikingiem tak jak ja i płać mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/PrawyNieustepliwyPogromcaJakub/ Mam zgromadzony internet mogę odsprzedać;)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Jakub / 2022-08-26

https://mobilevikings.pl/referral/PrawyNieustepliwyPogromcaJakub/\r\n\r\nPolecam sieć dużo neta w pakiecie i tanio na tle konkurencji, zachęcam do skorzystania z linku polecającego ;) dzięki

Jakub / 2022-08-25

Polecam Mobile Vikings dobra sieć a przede wszystkim tania i dużo neta niż u konkurencji. Zapraszam do skorzystania z mojego aktywnego kodu polecającego: 788223215 (można go kilka razy wpisywać:) ). Dzięki
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67

Filip / 2022-06-14

Najlepszy operator ever! mialem karte w Play(bylem zadowolony, ale jednak szukalem czegos innego), orange (był ok nawet ale za 50 zł mialem tylko 7 gb, czasem nie mialem zasiegu) , plus (oferta ok ale zasiegu nie ma prawie wszędzie). Mobile Vikings nie dość że ma zasięg dwóch sieci (orange i play), to jeszcze ma no limit i kumulacje internetu! (niezuzyte gb ida na nastepny miesiac!), bez umowy!, mogę doładowac kiedy chce!. Dla młodych osób jak ja to naprawde dobra oferta którą polecam! Bardzo mily helpdesk. Zapraszam do mobile vikiings z mojego linku: https://mobilevikings.pl/referral/NieugietyPrzedsiebiorczyEksploratorFilip/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

dużo internetu fajny helpdesk dobry zasieg kumulacja zasieg 2 sieci

Wady

Extra informacje

Radosław / 2022-05-27

Sieć bez ukrytych opłat, infolinia chyba najlepsza ze wszystkich operatorów (szybkość, rozwiązanie problemu) Jakość rozmów bdb, volte, vowifi, funkcjonalna i ładna apka. Przy ewentualnym przejsciu do sieci skorzystaj z mojego linku polecającego Zostań Vikingiem tak jak ja i płać mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48720642641/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Kumulacja GB, obsługa klienta, szybkość internetu, jakość rozmów

Wady

Na razie brak

Extra informacje

Adrian / 2022-05-01

Jestem bardzo zadowolony po 12 latach w Plusie wkoncu nikt nie robi mnie w balona, niewykorzystany internet się kumuluje, rozmowy HD Voice naprawdę świetna jakość w świetnej cenie. Jeśli chcesz zostać Vikingiem tak jak ja skorzystaj z linku polecającego przy przeniesieniu numeru bądź aktywacji będzie taniej dla Ciebie i mnie !!!!! Zostań Vikingiem tak jak ja i płać mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48739976513/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67

Kamil / 2022-04-12

Obsługa super, zawsze pomocna. Polecam z całego serca i zapraszam do płynięcia razem ! https://mobilevikings.pl/referral/48503003050/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

przejrzysta oferta, super help desk

Wady

brak

Extra informacje

Mateusz / 2022-04-10

Oferta przeciętna. Nie ma ani darmowego video bez limitu, ani roamingu! Jak ktoś siedzi tylko w Polsce i nie wyjeżdża nawet do Czech czy do Słowacji, to oferta może przekona go kumulacją GB.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.67
Zalety

Wady

Brak pakietu roamingu

Extra informacje

Voget / 2022-03-02

Największą zaletą jest kumulowanie się pakietów internetowych, wiem że wydane pieniądze nie przepadają i będę ich mógł użyć później. Nie trzeba szukać niepewnych sieci wifi, tylko odpala się dane komórkowe i korzysta z pewnego źródła. Zasięg jest okej, operator korzysta z infrastruktury Play. Uczciwa cena za taką ilość GB. Połączenia i wiadomości oczywiście bez limitu. Możliwość automatycznego doładowywania za pomocą karty- nie trzeba pamiętać by robić to ręcznie. Proces zmiamy operatora z Play na vilkings szybki i bezproblemowy. Karta przyszła na mój adres bardzo szybko i bez komplikacji. Z obsługi klienta nie mailem okazji skorzystać, gdyż od pół roku nie miałem żadnych problemów, ale krążą plotki że jest bardzo dobra. Jeśli moja opinia Ci pomogła, to skorzystaj proszę z mojego linku, dołączysz do mojej załogi i będę miał wtedy o 10% tańszą subskrypcję. Zostań Vikingiem tak jak ja i płać mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48739984939/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Kamil / 2022-01-20

Mobile Vikings is the Best!!! Jestem Zadowolony! Zapraszam na pokład !!! Mój kod to : 739981593
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Duży transfer i kumulacja GB.

Wady

Nie znam.

Extra informacje

Rabaty za polecenie.

Danuta / 2022-01-20

Jak najbardziej polecam tego operatora ( Mobile Vikings )!!! Mój kod polecający: 609431077
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Kumulacja GB

Wady

Nie znam!

Extra informacje

Miła obsługa klienta

Marcin / 2021-12-18

Korzystam z ich internetu mobilnego jako internet domowy. Obecnie jest to najlepsza oferta na rynku z pulą 250GB na miesiąc za 42 zł. Prędkość i siła sygnału bez zastrzeżeń. Przy rejestracji z tym kodem oszczędzamy kolejne 10%: https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48739987559/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Pasik / 2021-10-05

Od pół roku korzystam z Mobile Vikings. Wybrałem ofertę mobilnego internetu opartego o nadajniki Play. W 100% mogę polecić, transfery które osiągam oscylują na poziomie 100 - 160 Mbps UP i ok 28-30 Mbps DL - na routerze Huawei B618s-22d przy agregacji pasm. Zachęcam do skorzystania, choć na początku byłem sceptycznie przekonany do wirtualnych operatorów. Link do oferty: https://mobilevikings.pl/referral/48739982896/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Jakość usługi

Wady

brak

Extra informacje

6 miesięcy

Damian / 2021-09-18

Od roku jestem w Mobile Vikings i to właśnie ta oferta która zatrzymała mnie na dłużej. Jeśli chodzi o cenę to 25 zł za 25 GB internetu wraz z komutacją i wszystko nielimitowane to jest to co mnie zachęciło. Jeśli chodzi o zasięg to nigdy nie miałem większych problemów a co do Działu Obsługi to lepszego nigdzie nigdy nie spotkałem. Chciałbym się podzielić linkiem tak jak i ja zacząłem swoją przygodę. Mobile Vikings. Polecam ! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48666600810/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Cena, Obsługa Klienta, Autodoładowanie

Wady

Brak taniego pakietu dla internetu

Extra informacje

Telefonia Mobile Vikings opinie