Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Telefonia
  • /
  • Operatorzy komórkowi
  • /
  • Mobile Vikings
  • /
  • 1

Opinie o Mobile Vikings

Telefonia Mobile Vikings opinie
Cena
5
Cena/Jakość
4.75
Niezawodność
5
Obsługa klienta
4.85
Oferta
4.8
Parametry
5

Średnia ocen

4.90

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

77

dodanych opinii

 

Adrian / 2024-05-29

Męczyłem się w Plusie 12 lat po zmianie z czystym sumieniem mogę polecić sieć VIKINGS MOBILE że względu na: • Kumulacje internetu (maksymalnie 931GB),• • Możliwość dzielenia się internetem ze znajomymi w sieci, (min. 5GB max. 50GB w miesiącu) • Możliwość obniżenia kosztów za telefon i internet mobilny do 0zł. (Program Poleceń) • Duże pakiety internetu, • Rozmowy HD Voice oraz VoLTE i VoWiFi. Zachęcam do skorzystania z linku polecającego do przeniesienia numeru: https://mobilevikings.pl/referral-app-android/ElokwentnyLotnyKrzewicielAdrian/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Hanna / 2024-04-03

Przeniosłam się do Vikingów 3miesiące temu. Z polecenia i namowy rodziny i jestem bardzo zadowolona. To jest właśnie to czego potrzebuję by nie tracić czasu. Wcześniej byłam w Plusie na kartę, poniżej kilka różnic między operatorami. Autodoładowanie – obecnie jest co 31 dni, w Plusie ustawiane na konkretny dzień. Np. 10.04, jakie było moje zdziwienie jak po kilku miesiącach 4dnia zablokowali mi konto bo doładowanie jest co 30 dni a miesiące mają 31 dni. U Vikingów nie ma z tym problemu bo doładowują się co 31 dni, plus tego nie rozumie. Plus blokował konto mimo ustawionego autodoładowania… Pakiet subskrypcja 35zł to aż 60GB, które się kumulują same i zawsze. W Plusie miałem za 30zł 50GB ale były miesiące, gdzie mi nie wystarczało. Tutaj dostałem od znajomych trochę GB, plus kumulacje i już mam 50GB na górkę. Mega sprawa. Kontakt z helpdeskiem. W plusie czekamy po 10-15min i dostajemy serie pytań. Generalnie przepraszamy, że dzwonimy…. U Vikingów chwila moment i łączymy się z pomocnym i przemiłym Vikingiem. Mówcie co chcecie ale to mega ważny aspekt. W plusie infolinia działa chyba tak samo od 15lat… zero zainteresowania klientem byle by coś jeszcze sprzedać. Aplikacja – prosta i łatwa. Wszystko w niej widać, logujesz się bez hasła. W Plusie trzeba było podać maila i hasło za każdym razem, pełno różnych opcji a u Vikingów jest podstawa, która tak naprawdę jest potrzebna. Zasięga zero problemów u Vikingów, korzystają z nadajników Play. Oferta subskrypcja 60 to też 7GB Internetu w UE co jest bardzo wygodne i przydatne podczas krótkich wypadów. Serdecznie polecam Vikings Mobile, zero minus w porównaniu do siermiężnego plusa na kartę…. Super program poleceń, dlatego zostawiam link i zapraszam na pokład Viking Mobile. Wypróbuj -50% na start. https://mobilevikings.pl/referral/ZwinnaWszechmocnaKompankaHanna/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Danuta / 2024-03-02

Najlepsza sieć w Polsce! Jak najbardziej polecam tego operatora ( Mobile Vikings )!!! Mój kod polecający: 609431077
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Duży transfer i kumulacja GB.

Wady

Nie znam

Extra informacje

Zniesmaczony / 2024-02-09

Jeśli działa to jest ok, ale jeśli coś się zaczyna dziać, to nigdy nie ich wina i zawsze wskazują wszystkie problemy poza ich łódką. Pomoc to już dno dna, wysilone ksywki a brak nawet wiedzy o tym, czym jest klient i umowa. Argument o przeciążenie to chyba najczęściej powtarzany slogan, dziwne, że w tym czasie play śmiga. Jeszcze jakieś śmieszne formularze zgłoszeniowe trzeba wypełniać. Nie oszukujmy się, jeśli chcecie mieć klientów to jeszcze długa droga przed wami, bo na PRze daleko nie da się płynąć, a obsługa to raczej komuna.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.33
Zalety

Tylko jeśli działa

Wady

Infantylna i nie pomocna obsługa

Extra informacje

Ponad rok i starczy

Adrian / 2024-01-02

Oferta, kontakt i wygoda aplikacji na najwyższym poziomie. Wszystko jest jasne i klarowne, a jakikolwiek problem był rozwiązany niemalże natychmiastowo. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak jakościową i przyjazną obsługa klienta, szok! Zapraszam do swojej załogi: https://mobilevikings.pl/referral-app-android/ElokwentnyLotnyKrzewicielAdrian/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Marcin / 2023-12-29

Niezwykle nowatorskie podejście do świadczenia usług telekomunikacyjnych, niestandardowe podejście do klienta, niezawodność. Ponadto najciekawsza oferta na rynku, po uwzględnieniu współczynnika cena-jakość. Najbardziej opłacalna. Polecam i zapraszam do skorzystania z mojego linku: https://mobilevikings.pl/referral/BlyskotliwyPrzedsiebiorczyWedrowiecMarcin/ Pozdrawiam serdecznie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Świetny zasięg. Przesympatyczna i skuteczna obsługa. Renoma i prestiż.

Wady

Brak możliwości doładowania ze zdrapki.

Extra informacje

Mój ulubiony kolor: niebieski. Kocham pieski, ulubione rasy: owczarki niemieckie, husky, border colllie oraz znakomita większość tych niewymienionych, po uprzednim uwzględnieniu kundelków. Ponadto uczę się po dziś dzień języków obcych, zwłaszcza angielskiego. Pozdrawiam wszystkich, którzy to przeczytali. Staropolskim obyczajem do pasa się kłaniam i zapraszam na mój pokład. AHOi!

Damian / 2023-12-19

Ogólnie oferta jest fajna i internet działał normalnie aż tu nagle Download nie przestawał przekraczać megabajta myślałem że to awaria i naprawa dzwoniłem pytałem awaria nie ma coś tam niby synchronizują i rzeczywiście widać ich robotę bo gdy transfer spada do 0.04 downoald (czekałem 20 minut by strona się załadowała) zsychrnoziowali mi transfer i magiczne 0.6mb się pojawiło to wzrost o pierdyliard procent gratki Gdynia pogurze
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
2.00
Zalety

Działa co jakiś czas normalnie

Wady

Przez resztę czasu nie działa tak jak powinien

Extra informacje

Chyba rok im za to place mam internet w innej sieci i używam tego jak mi się skończy w innej sieci ale od 3 miesięcy się irytuje tylko i muszę zrezygnowac

Paula / 2023-12-03

Polecam skorzystanie z Mojego linka polecającego, dziękuję ! :D https://mobilevikings.pl/referral/NieprzecietnaNieustepliwaKrolowaPaulina/ lub kodzik: NieprzecietnaNieustepliwaKrolowaPaulina
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Edi / 2023-11-25

Gdyby ktoś chciał dołączyć do załogi zapraszam!!! Sieć z czystym sumieniem mogę polecić każdemu. Płynę już w Mobile Vikings Polska ponad dwa lata i nie zamierzam opuszczać pokładu???? Miłego dnia wszystkim!!! Link do przeniesienia numeru poniżej: https://mobilevikings.pl/referral-app-android/ElokwentnyLotnyKrzewicielAdrian/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Marek / 2023-11-05

Najlepsza sieć w Polsce! Jak najbardziej polecam tego operatora !!! Zapraszam też do mnie na pokład. Mój kod polecający: 663 411 921
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Duży transfer i kumulacja GB.

Wady

Nie znam!

Extra informacje

Adrian / 2023-10-01

Oferta, kontakt i wygoda aplikacji na najwyższym poziomie. Wszystko jest jasne i klarowne, a jakikolwiek problem był rozwiązany niemalże natychmiastowo. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak jakościową i przyjazną obsługa klienta, szok! Zapraszam do swojej załogi: https://mobilevikings.pl/referral-app-android/ElokwentnyLotnyKrzewicielAdrian/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

rafal / 2023-09-18

Ja mogę z czystym sumieniem polecić sieć VIKINGS MOBILE że względu na: •Kumulacja internetu, • Możliwość dzielenia się internetem ze znajomymi w sieci, • Możliwość obniżenia kosztów za telefon do 0zł (Program Poleceń)• •Duze pakiety internetu, • Rozmowy HD Voice oraz VoLTE i VoWiFi. Zachęcam do skorzystania z linku polecającego: https://mobilevikings.pl/referral/LojalnySprytnyZeglarzRafal/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Ja mogę z czystym sumieniem polecić sieć VIKINGS MOBILE że względu na: •Kumulacja internetu, • Możliwość dzielenia się internetem ze znajomymi w sieci, • Możliwość obniżenia kosztów za telefon do 0zł (Program Poleceń)• •Duze pakiety internetu, • Rozmowy HD Voice oraz VoLTE i VoWiFi. Zachęcam do skorzystania z linku polecającego: https://mobilevikings.pl/referral/LojalnySprytnyZeglarzRafal/

Wady

Extra informacje

charles / 2023-08-28

Jestem Vikingiem 6lat. To była najlepsza rzecz jaką mogłem zrobić jeśli chodzi o wybór sieci, zero papirologii, rachunków czy telefonów. Na duży plus stała opłata 25zł z możliwością ustawienia autodoładowania co jest bardzo wygodne. Co 30 dni samo pobiera mi z karty revolut opłatę za telefon. Niby proste ale np. w Plus na kartę kompletnie to nie działa u mojej mamy. W Polsce wszystko w cenie: smsy, mms i rozmowy. Internet 25GB i co najważniejsze kumuluje się, obecnie mam 435GB mimo, że często oglądam YT czy N. W tej cenie nie ma nic lepszego, zasięg daję rade, jadą na antenach PLAY. Wystarczy zadzwonić do nich by przekonać się jak dbają i rozmawiają z klientem. Nie jest to korporacyjna rozmowa jak w plusie. Polecam bo warto! Super program poleceń, dlatego zostawiam link i zapraszam na pokład Viking Mobile. Wypróbuj -50% na start w ofertach Match na kartę. https://mobilevikings.pl/referral-app-android/HojnyWszechmocnyPogromcaKarol/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Dzejk / 2023-08-09

Oferta, kontakt i wygoda aplikacji na najwyższym poziomie. Wszystko jest jasne i klarowne, a jakikolwiek problem był rozwiązany niemalże natychmiastowo. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak jakościową i przyjazną obsługa klienta, Petarda!!! Zapraszam do mojej załogi obniżmy wspólnie swoje rachunki ;-) https://mobilevikings.pl/referral-app-android/ElokwentnyLotnyKrzewicielAdrian/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Same plusy!

Wady

Brak minusów!

Extra informacje

Jakub / 2023-08-02

Ahoj! Zapraszam Cię na pokład mojego operatora - Mobile Vikings. Wypróbuj -50% na start w ofertach Match na kartę i Subskrypcja. Dołączysz? https://mobilevikings.pl/referral-app-android/PrawyNieustepliwyPogromcaJakub/ Dodatkowo odstąpię część internetu za osobę która skorzysta z mojego polecenia ????
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Adrian / 2023-06-27

Ahoj! Zapraszam Cię na pokład mojego operatora - Mobile Vikings. Ja sam jestem Mega zadowolony z oferty!!! Wypróbuj -50% na start w ofertach Match na kartę i Subskrypcja. Dołączysz? https://mobilevikings.pl/referral-app-android/ElokwentnyLotnyKrzewicielAdrian/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Same plusy!

Wady

Brak minusów!

Extra informacje

Marcin23 / 2023-06-07

Od kilku lat w sieci Mobile Viking razem z całą rodziną. Dla mnie idealna sieć. Kumulacja nie wykorzystanych GB (w tej chwili mam już kilkaset GB uzbieranych). Możliwość podpięcia karty dzięki czemu nie muszę martwić się o doładowania. Również dużym plusem jest zasięg sieci Play ponieważ pod tym względem nie ma sobie równych. Możliwe jest również korzystanie z oferty za 0zł. Wystarczy że 5 osób którym polecimy ofertę przejdą do Mobile Viking i będą doładowywać konto. Dlatego zapraszam do skorzystania z oferty poprzez mój link: https://mobilevikings.pl/referral/BohaterskiKreatywnyBardMarcin/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Kumulacja GB, Zasięg sieci Play, subskrypcja, Obsługa klienta, auto doładowania, brak umów

Wady

Brak

Extra informacje

DonGrigori / 2023-03-16

Jestem z nimi w zasadzie od początku, jak tylko pojawili się w kraju nad Wisłą i niech to będzie Ich najlepsza recenzją. Kumuluj nie wykorzystany transfer i wykorzystaj w Viking Store, rozmawiaj z Help Desk jak ze starym kumplem. To nie korporacja to Twoja załoga! Stawiam blikiem piwo za skorzystanie z ref linka! Dongrigoorio@ Gmail - zapraszam w razie pytań.\\r\\n\\r\\nZostań Vikingiem tak jak ja i płać mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/SmialyNiezlomnyNawigatorGrzegorz/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Help Desk, zasięg, kumulacja transferu

Wady

Extra informacje

korzystam od 9 lat

Kamil / 2023-02-09

Najlepsza sieć w Polsce! Jak najbardziej polecam tego operatora ( Mobile Vikings )!!! Mój kod polecający: 739981593.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Duży transfer i kumulacja GB.

Wady

Nie znam!

Extra informacje

Beata / 2023-02-09

Perfekt polecam Zostan Vikingiem tak jak ja i plac mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/DzielnaNieprzecietnaKapitankaBeata/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Najtańsza sieć na rynku bardzo dobry zasięg i miła obsługa

Wady

Brak

Extra informacje

Szeroki wachlarz ofert do wyboru dla każdej osoby indywidualnie miła i przyjemna obsługa która pomoże w doborze interesującej oferty

Telefonia Mobile Vikings opinie