Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Telefonia
  • /
  • Operatorzy komórkowi
  • /
  • Mobile Vikings
  • /
  • 1

Opinie o Mobile Vikings

Telefonia Mobile Vikings opinie
Cena
5
Cena/Jakość
4.83
Niezawodność
5
Obsługa klienta
4.98
Oferta
4.89
Parametry
5

Średnia ocen

4.95

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

49

dodanych opinii

 

Adrian / 2022-05-01

Jestem bardzo zadowolony po 12 latach w Plusie wkoncu nikt nie robi mnie w balona, niewykorzystany internet się kumuluje, rozmowy HD Voice naprawdę świetna jakość w świetnej cenie. Jeśli chcesz zostać Vikingiem tak jak ja skorzystaj z linku polecającego przy przeniesieniu numeru bądź aktywacji będzie taniej dla Ciebie i mnie !!!!! Zostań Vikingiem tak jak ja i płać mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48739976513/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67

Kamil / 2022-04-12

Obsługa super, zawsze pomocna. Polecam z całego serca i zapraszam do płynięcia razem ! https://mobilevikings.pl/referral/48503003050/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

przejrzysta oferta, super help desk

Wady

brak

Extra informacje

Mateusz / 2022-04-10

Oferta przeciętna. Nie ma ani darmowego video bez limitu, ani roamingu! Jak ktoś siedzi tylko w Polsce i nie wyjeżdża nawet do Czech czy do Słowacji, to oferta może przekona go kumulacją GB.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.67
Zalety

Wady

Brak pakietu roamingu

Extra informacje

Voget / 2022-03-02

Największą zaletą jest kumulowanie się pakietów internetowych, wiem że wydane pieniądze nie przepadają i będę ich mógł użyć później. Nie trzeba szukać niepewnych sieci wifi, tylko odpala się dane komórkowe i korzysta z pewnego źródła. Zasięg jest okej, operator korzysta z infrastruktury Play. Uczciwa cena za taką ilość GB. Połączenia i wiadomości oczywiście bez limitu. Możliwość automatycznego doładowywania za pomocą karty- nie trzeba pamiętać by robić to ręcznie. Proces zmiamy operatora z Play na vilkings szybki i bezproblemowy. Karta przyszła na mój adres bardzo szybko i bez komplikacji. Z obsługi klienta nie mailem okazji skorzystać, gdyż od pół roku nie miałem żadnych problemów, ale krążą plotki że jest bardzo dobra. Jeśli moja opinia Ci pomogła, to skorzystaj proszę z mojego linku, dołączysz do mojej załogi i będę miał wtedy o 10% tańszą subskrypcję. Zostań Vikingiem tak jak ja i płać mniej za telefon w Mobile Vikings. Polecam! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48739984939/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Kamil / 2022-01-20

Mobile Vikings is the Best!!! Jestem Zadowolony! Zapraszam na pokład !!! Mój kod to : 739981593
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Duży transfer i kumulacja GB.

Wady

Nie znam.

Extra informacje

Rabaty za polecenie.

Danuta / 2022-01-20

Jak najbardziej polecam tego operatora ( Mobile Vikings )!!! Mój kod polecający: 609431077
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Kumulacja GB

Wady

Nie znam!

Extra informacje

Miła obsługa klienta

Marcin / 2021-12-18

Korzystam z ich internetu mobilnego jako internet domowy. Obecnie jest to najlepsza oferta na rynku z pulą 250GB na miesiąc za 42 zł. Prędkość i siła sygnału bez zastrzeżeń. Przy rejestracji z tym kodem oszczędzamy kolejne 10%: https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48739987559/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Pasik / 2021-10-05

Od pół roku korzystam z Mobile Vikings. Wybrałem ofertę mobilnego internetu opartego o nadajniki Play. W 100% mogę polecić, transfery które osiągam oscylują na poziomie 100 - 160 Mbps UP i ok 28-30 Mbps DL - na routerze Huawei B618s-22d przy agregacji pasm. Zachęcam do skorzystania, choć na początku byłem sceptycznie przekonany do wirtualnych operatorów. Link do oferty: https://mobilevikings.pl/referral/48739982896/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Jakość usługi

Wady

brak

Extra informacje

6 miesięcy

Damian / 2021-09-18

Od roku jestem w Mobile Vikings i to właśnie ta oferta która zatrzymała mnie na dłużej. Jeśli chodzi o cenę to 25 zł za 25 GB internetu wraz z komutacją i wszystko nielimitowane to jest to co mnie zachęciło. Jeśli chodzi o zasięg to nigdy nie miałem większych problemów a co do Działu Obsługi to lepszego nigdzie nigdy nie spotkałem. Chciałbym się podzielić linkiem tak jak i ja zacząłem swoją przygodę. Mobile Vikings. Polecam ! https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48666600810/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Cena, Obsługa Klienta, Autodoładowanie

Wady

Brak taniego pakietu dla internetu

Extra informacje

Adrian / 2021-09-13

W mojej opinii jest to najlepsza za oferta na rynku, 25 zł, wszystko bez limitu oraz 25 GB internetu, który można kumulować. W dodatku system polecający dzięki któremu namawiając swoich znajomych możecie płacić jeszcze mniej. Zachęcam do skorzystania z mojego linku przy przeniesieniu numeru dzięki czemu oboje zyskamy na początku przygody z mobile vinings : https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48604302770/ Pozdrawiam Adrian
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Cena, jakoś, duży pakiet internetu

Wady

Jak na razie brak

Extra informacje

Kamil / 2021-09-09

Przeniosłem numer z a2mobile i internet mi w końcu normalnie działa. Zasięg dobry (roaming krajowy). Przy przeniesieniu numeru, skorzystaj z mojego polecenia a oboje na tym skorzystamy: https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48720714955/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Zasięg, internet, oferta

Wady

Nie zauważyłem na tą chwile

Extra informacje

Czarek / 2021-09-05

Zaczynamy zabawę z siecią (przesiadka z lajt mobile)! Duży pakiet internetu + kumulacja to największe plusy Vikingowej Ekipy. Warto ? Pewnie ! No limit za 25 zeta :) Czego chcieć więcej. Ty również chcesz założyć "vikingowy hełm" Pomóżmy sobie wzajemnie. Zarejestruj się przez mój link: https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48737171644/ Dzięki !! Sam również rozpocząłem przygodę korzystając z tutejszych linków
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Kumulacja pakietu danych, LTE, obsługa klienta

Wady

Zobaczymy :)

Extra informacje

AndSol / 2021-08-29

Obecnie najlepsza oferta . Nie przepłacaj w innych sieciach za gorsze oferty i abonamenty a za oszczędności kup nowy telefon na raty . Zapraszam na pokład Ragnara . Tel. polecający 794149809 . AHOY
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Brak umowy No limit dużo internetu cena +bonus za załogę

Wady

Extra informacje

Kulka / 2021-08-02

Ocena: 5.00 / 5 To jest najkorzystniejsza oferta na rynku. Za 25 zł dostajemy nielimitowane: stacjonarne, komórkowe, smsy, mmsy i 25 GB internetu(plus 100GB w prezencie) który się kumuluje! Zasięg każdej sieci, autodoładowania- koniec z pilnowaniem terminu, intuicyjna aplikacja, łatwy kontakt. Mój kod polecający: 791505891. Dzięki wykorzystaniu mojego kodu Ty zaoszczędzisz na doładowaniach i ja zaoszczędzę. Dołączając każdą kolejną osobę będziesz zmniejszał swój rachunek o 10%. Z piątą osobą nie płacisz już nic.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Asia / 2021-06-10

Polecam Mobile Vikings! i zapraszam do skorzystania z mojego aktywnego kodu polecającego: 692504137 Co ważne, kod jest wielokrotnego użytku :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

LTE

Wady

BRAK!

Extra informacje

Sylwia / 2021-06-02

Witam, po przesiadce z lajtmobile, totalne zaskoczenie, internet, zasieg, apka, wszystko gra, nie blokuja telefonu, polecam ta siec, chcesz to spróbuj, poleć moj kod podczas przeprowadzki 48720770415
Zalety

Zasieg, szybkosc internetu

Wady

Narazie brak

Extra informacje

Mateusz / 2021-06-02

Po prostu świetna sieć. Pełny zasięg również w małych miejscowościach, pakiet 25gb za 25 zł co miesiąc + nielimitowane rozmowy i smsy. Bardzo responsywna i pomocna obsługa klienta, która nigdy nie dzwoni i nie wciska nowych ofert (co zdarza się w innych sieciach nagminnie). Przeniesienie numeru do nich = ekstra 10gb na start. Zaproszenie kolegi/znajomego/członka rodziny do sieci, sprawia, że płacisz coraz mniej - kiedy jest ich 5 nie płacisz nic. Kumulacja pakietu danych - nic nie przepada. Mam sieć w Vikingu od 2 lat, mogę tylko polecać. Jeśli pomogłem Ci swoją opinią, zarejestruj się przez poniższy link - obaj zyskamy dzięki temu :) Dzięki! https://mobilevikings.pl/referral/48791009114/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Zasięg, kumulacja danych, świetny helpdesk, możliwość nie płacenia za telefon przy zaproszeniu kilku osób

Wady

Po 2 latach w tej sieci nie znalazłem

Extra informacje

Basia / 2021-03-23

Polecam Mobile Vikings! i zapraszam do skorzystania z mojego aktywnego kodu polecającego: 883563830 Co ważne, kod jest wielokrotnego użytku :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

LTE

Wady

BRAK!

Extra informacje

Marcin / 2021-03-23

Korzystam z usług tej sieci od kilku dni. Było trochę problemów przy przejściu od innego operatora ale to nie z winy Viking Mobile. Ogólnie oferta najlepsza na rynku za 25 zł wszystkie usługi w cenie i 20 GB internetu który przechodzi na kolejny miesiąc po nie wykorzystaniu. Infolinia na którą dzwoniłem kilka razy =pełna profeska. Jak to piszą niektórzy może się nie podobać mówienie przez konsultanta,, per Ty,, ale to wynika pewnie z programu tej sieci otwartej na młodzież i nie tylko.... Polecam jak najbardziej sieć Viking Mobile
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Zasięg, oferta w cenie 25 zł, obsługa klienta

Wady

Ja osobiście nie widzę

Extra informacje

Baśka / 2021-03-18

Polecam Mobile Vikings! i zapraszam do skorzystania z mojego aktywnego kodu polecającego: 883563830 Co ważne, kod jest wielokrotnego użytku :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

LTE

Wady

BRAK!

Extra informacje

Borg / 2021-03-17

To jest najkorzystniejsza oferta na rynku. Za 25 zł dostajemy nielimitowane: stacjonarne, komórkowe, smsy, mmsy i 20 GB internetu(plus 100GB w prezencie) który się kumuluje! Zasięg każdej sieci, autodoładowania- koniec z pilnowaniem terminu, intuicyjna aplikacja, łatwy kontakt. Mój kod polecający: 48739974385. Dzięki wykorzystaniu mojego kodu Ty zaoszczędzisz na doładowaniach i ja zaoszczędzę. Dołączając każdą kolejną osobę będziesz zmniejszał swój rachunek o 10%. Z piątą osobą nie płacisz już nic.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Basia / 2021-01-23

Polecam Mobile Vikings! i zapraszam do skorzystania z mojego aktywnego kodu polecającego: 883563830 Co ważne, kod jest wielokrotnego użytku :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Zasięg, LTE, Obsługa Klienta.

Wady

Brak!

Extra informacje

Mati / 2020-11-11

Wychodzi taniej niż w play na kartę a zasięg taki sam LTE????. KUMULACJA JEST A W ORANGE JUŻ NIE MA. WPISZ MÓJ NR PODCZAS REJESTRACJI. RAZEM BĘDZIE TANIEJ????nr 48533744986
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Giga. Zasięg

Wady

Nie ma

Extra informacje

Janusz / 2020-08-19

Byłem już wszędzie, po zmianie na Vikingów nie chcę niczego innego.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

ponadstandardowa jakość obsługi i usług

Wady

tu nie ma wad

Extra informacje

korzystam > 2 lata

Viking / 2020-07-27

Jestem z nimi juz jakis czas. Wszystko spoko, zero problemow. Zasieg wporzadku i przede wszystkim kumulacja internetu! Niewykorzystany mozna przeznaczyc na koszulki, bluzy i gadzety. Przeszedlem z PLUSA i niebo a ziemia :) Tanio, wszystko dziala :) BARDZO polecam, zapraszam: https://mobilevikings.pl/referral/48728363881/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Adrian / 2020-07-07

Opinie na temat sieci Mobile Vikings chciałbym podzielić na kilka czytelnych i istotnych zarazem części: Zasięg – ta kwestia jest dosyć prosta. W dzisiejszych czasach sieci korzystają wzajemnie ze swoich nadajników, zatem istnieje małe prawdopodobieństwo, że którakolwiek sieć ma tak naprawdę gorszy zasięg od innej. Jednakże, pochodzę z małej miejscowości, i często jeżdżę na wieś, gdzie zasięg z Mobile Vikings mam zawsze. Dlatego jeśli faktycznie masz problem w swojej sieci, to tutaj nie powinieneś się niczym martwić. SMS/MMS/Połączenia – wszystko, tak jak podaje strona sieci mamy bez limitu. Nie ma obaw, że opłaty zostaną naliczone, chyba, że numer na który dzwonimy sam z siebie opłaty pobiera. Rozmowy są płynne, bez zacięć (co jest kwestią zasięgu), a SMSy zawsze docierają do odbiorcy. Internet – kluczowa rzecz, dla której warto wybrać Vikingów. Na start dostajemy 20GB, co na jedną osobę jest naprawdę sporym transferem. Co więcej, jeśli zgodzimy się na autodoładowanie możemy być pewni, że niewykorzystany w jednym miesiącu Internet nie przepadnie i przejdzie na drugi. To bardzo wygodne, szczególnie w okresie wakacyjnym, kiedy będąc w rozjazdach nie zawsze mamy dostęp do WiFi. W domu nie wykorzystuję całego pakietu, dzięki czemu łatwo kumuluje Internet na „trudniejsze czasy”. Aplikacja – bardzo prosta w obsłudze i czytelna. Można na niej sprawdzić dostępność pakietu, podstawowe dane na temat umowy, odwiedzić sklep Vikingów, a także w łatwy sposób skontaktować się z infolinią. Aplikacja ma oczywiście widety, na tyle subtelne, że nie panoszą się na ekranie telefonu, a informują o naprawdę istotnych kwestiach jak transfer Internetu, okres rozliczeniowy, czy stan konta. Infolinia – wspaniali ludzie. Aż dziwne. Sam pracowałem w trakcie studiów w pewnym call center i przyznam, to zupełnie inna jakość. Rozmawiają z Tobą jak z człowiekiem nie robotem, a co najważniejsze zawsze znajdą rozwiązanie z problemu. Można nawet pożartować. Myślę, że obsługa klienta każdej sieci i nie tylko powinna zmierzać właśnie w tym kierunku. Sposób przejścia – jest bardzo prosty. Wchodzicie na stronę https://mobilevikings.pl/pl/ i wypełniacie wniosek o przysłanie karty. Kartę dostajecie na drugi, ewentualnie trzeci dzień kurierem. Możecie też zadzwonić. Warto, bo to tylko Was przekona z kim macie do czynienia. To jak długo będziecie czekać na przejście do Vikingów zależy od Waszego obecnego operatora, ja czekałem miesiąc bo nie chciał mnie puścić, ale moja narzeczona chyba z tydzień. Ale spokojnie, aplikację instalujecie od razu po otrzymaniu SMSa od Vikingów, a tam co do sekundy możecie monitorować pozostały okres do przejścia do Mobile Vikings. Ostatnia rzecz – opcja posiadania wszystkich tych usług zupełnie za darmo. Na początku brzmi dziwnie, trochę podejrzanie, bo co można dostać za darmo? Okazuje się, że całkiem sporo. Jeśli przekonacie 5 osób do przejścia do Mobile Vikings, a zrobią to z Waszego linku polecającego lub podadzą Wasz numer, to dopóki będą w tej sieci, Wy nie płacicie zupełnie nic. Jeśli przekonacie mniej osób, to za każdą osobę dostaniecie 10% rabatu. Początkowa opłata to 25 zł. Więc już na start jest tanio, a na pewno taniej niż gdzieś indziej, za tego typu usługi. Realnie można mieć za darmo, a ja znam takich osób dwie. Mobile Viking oferuje również ciekawe „dodatkowe opcje” jak na przykład sklep z gadżetami. Nie jest to jednak zwykły sklep, bowiem nie kupujemy tam nic za pieniądze, a możemy wymienić nadmiar Internetu na koszulki, bluzy, czapki i inne. Ciekawa opcja promocyjna i nietypowy pomysł. Minusy? Ja, tak szczerze - nie dostrzegam. Może tylko to, że takiej sieci trudno przebić się przez goliatów, których dla odmiany nie będziemy tu reklamować, a którzy dają nam 5GB Internetu za 30 zł albo i więcej. W moim otoczeniu znam dokładnie 6 osób, które są na pokładzie Vikingów, dwie z nich mają usługę za darmo, bo przekonały inne pięć. Mam nadzieję, że ja przekonam Was i zechcecie skorzystać z mojej opinii i zamieszczonego linku https://mobilevikings.pl/referral-app-android/48691252989/ Pozdrawiam i zachęcam do wspólnego wypłynięcia na szerokie wody ze mną i Mobile Vikings!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

cena, szansa na darmowe usługi, zasięg, aplikacja, transfer internetu, no limit na połączenia i smsy, obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Viking / 2020-03-15

VIKINGowie to majstersztyk! Przeszedlem z PLUSa i jestem bardziej niz zadowolony. Kumulowanie sie internetu, caly czas taka sama stawka, darmowe rozmowy, SMSy i MMSy. Zasieg super, zasze mam. Niebo a Ziamia :) POLECAM!!! sprobuj, nie ma zadnej umowy. SPROBUJ!!! Zapraszam bo warto: https://mobilevikings.pl/referral/48728363881/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Nic

Extra informacje

Viking / 2020-02-28

Polecam MOBILE VIKINGS! Przeszedlem z Plusa i niebo a ziemia. Wszystko dziala dobrze, zasieg super. Zero problemow i internetu tyle ze nie jestem w stanie tego wykorzystac. To dobrze :) bo za zebrany internet mozna dostac t-shirty, bluzy itp. Nie wykorzystany kumuluje sie z miesiaca na miesiac i pozniej sluzy jak waluta :) Zapraszam i polecam szczerze! Dolacz z mojego linka a potem sam zapraszaj, zobaczysz ze to sie oplaca! Konkrety, zero sciemy. Dzieki i pozdrawiam. Kliknij w link ponizej i dolacz. https://mobilevikings.pl/referral/48728363881/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Wszystko

Wady

Nic

Extra informacje

Monika / 2020-02-22

Polecam Mobile Vikings! i zapraszam do skorzystania z mojego aktywnego kodu polecającego: 696632101 Co ważne, kod jest wielokrotnego użytku :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

marek / 2019-12-04

probowalem zamowic od nich sim na tzw 24nolimit, etc i sie nie udalo; pierwsze logowanie nieudane, musialem zerowac hadlo; pitem - nie dalo sie przejsc nawet rejestracji na ich stronie; cos maja spaprane z systemem
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
3.00

Viking / 2019-11-02

Szczerze POLECAM!!! Przeszedlem z Plusa, zero problemow i same korzysci. Duzo internetu i na dodatek nie wykorzystane pakiety sie kumuluja (aktualnie posiadam juz ponad 80GB na wykorzystanie!). Bonusy za doladowania - dodatkowy internet. Rozmowy i sms/mms bez limitu. Jestem bardzo zadowolony po przejsciu - SAME KORZYSCI!!! Polecam: https://mobilevikings.pl/referral/48728363881/
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Wszystko!!!

Wady

NIe zauwazylem

Extra informacje

Lolek / 2019-08-23

Polecam Vikingów. No LIMIT 25 : Sms.y i Mms.y bez limitu. Rozmowy na wszystkie sieci w kraju bez limitu. 15 GB . Kumulacja danych. Super kontakt. Natychmiastowa pomoc. Możesz mieć za darmo jeśli polecisz 5 osób. Dodatkowo 10 GB za przeniesienie do nich numeru. A jeśli do płatności dodasz swoja kartę dostaniesz jeszcze bonus 1 GB danych. Polecam Mobile Vikings jak najbardziej. Skorzystaj z mojego zaproszenia na stronie: www.vikings.kkozle.eu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Internet

Wady

Brak

Extra informacje

janek / 2019-08-14

Jestem nowym użytkownikiem Vikings Mobile. – Wcześniej byłem w wielu firmach. I zawsze coś było nie tak. – Mimo,że u niektórych taniej to znów internet prawie mnie chodził . Jak np. w Lyca. – Tutaj za 25 złotych dostaje 15 GB internetu i wszystko bez limitu. Internet się kumuluje. Dodatkowo za przeniesienie daja 10 GB. – Jestem zadowolony i polecam. – za 5 zaproszonych osób można mieć za darmo. – Skorzystaj z tego linka? Nic nie tracisz a ktoś może zyskać https://mobilevikings.pl/pl/registration/price_plan_mgm/?utm_term=14-08-2019&utm_medium=referral&utm_source=referral
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

neron / 2019-07-19

No cóż powiem krótko już raz byłem Vikingiem, ale zdradziłem na rzecz najpierw a2mobile, a później Lycamobile i to był błąd. Wróciłem i jestem bardzo zadowolony - mam możliwość korzystania z dwóch sieci co zapewnia mi zawsze zasięg, zawsze bardzo dobry transfer internetu no i możliwość obniżenia kosztów prawie do zera. Polecam Mobilevikings. Jeśli moja opinia ci pomogła to przy przenoszeniu numeru zastosuj mój kod polecający - [email protected]
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Możliwość korzystania z 2 sieci (Play, Tmobile) - masz zawsze zasięg

Wady

Extra informacje

Paweł / 2019-07-10

Starałem się dokładnie opisać sieć Viking mobile z perspektywy zwykłego użytkownika - DOCZYTAJ DO KOŃCA. Mam ofertę no limit, płacę 25 zł miesięcznie, mam 15 GB internetu dodatkowo dostalem 10GB za przeniesienie numeru. Wszystkie połączenia i SMS-y za darmo, stacjonarne za darmo, MMSy za darmo i co jest wielkim atutem niewykorzystane GB internetu przechodzą na następny miesiąc, wiec można sobie uzbierać sporo GB i podczas wyjazdów korzystam z tel. jako hotspota i na laptopie można śmigać do woli. Z zasięgiem nie miałem nigdy problemu a internet LTE działa bardzo sprawnie. Biuro obsługi jest rewelacyjne, młodzi ludzie, rozmawiają z Tobą na luzie, wszystko sprawnie załatwione, pisałem również przez Facebooka- odpowiadają od razu. Dla mnie ważne jest, że nie muszę się wiązać jakąś dwuletnią umową, kiedy chce to mogę zrezygnować, miesiąc wypowiedzenia i do widzenia ???? Jeżeli z Twojego polecenia (masz swój specjalny kod) ktoś skorzysta i dołączy do Vikingow to nasz 3 zł. taniej do rachunku co miesiąc a jeśli uzbierasz 5 osób to nasz zupełnie darmowo, po prostu nic nie płacisz co miesiąc ????. Długo przeswietlalem różne oferty i wygrał Viking. Aplikacja jest bardzo prosta i czytelna, a dodatkowo nie pobiera internetu z Twojego Pakietu. Masz tam dokładne dokładny stan internetu który Ci pozostał i niezbędne informacje. W aplikacji możesz ustawić sobie automatyczna płatność, co jest bardzo wygodne, co miesiąc Viking pobiera 25 zł a Ty masz spokój z robieniem comiesięcznych przelewów. Generalnie - rewelacyjna sieć. Proszę skorzystaj z mojego kodu polecającego, nic nie tracisz a ja mogę mieć tròjaka taniej ????. Pamiętaj - dobro wraca, kiedyś ktoś skorzysta z Twojego kodu, Vikingowie muszą sobie pomagać. Mój kod to adres mail: [email protected] - wpisz go w pole gdzie pytają czy jesteś tu z polecenia, doceń moją recenzję, pozdrawiam i życzę udanych podróży z VIKINGIEM, wsiadaj do Drakkaru i płyn. ????.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

rafał / 2019-06-13

Wole mieć za FREE i Wole kumulować GB internetu na czarną godzinę :D ! ale chill on też jest ok ale osobiście korzystam z no limit Dzięki wykorzystaniu mojego kodu Ty zaoszczędzisz na doładowaniach i ja zaoszczędzę. Korzystajmy! Niewiele sieci daje taką możliwość :) Mój link polecający: https://mobilevikings.pl/pl/referral/48691753375
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

wszystko za darmo i kumulowanie internetu

Wady

brak

Extra informacje

1,5 roku

Viking / 2019-04-21

Przeniosłem się z PLUSa i jak narazie jest tylko lepiej. Wszytko ok, zero problemów z zasiegiem i internet LTE bez żadnych problemów. Pakiety internetowe kumulują się z miesiąca na miesiąc. Szczerze polecam. Zapraszam z mojego linka, warto: https://mobilevikings.pl/pl/referral/48728363881
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Magda / 2019-03-25

Serdecznie polecam Mobile Vikings na tę chwilę nie ma lepszej oferty na rynku. Za 25 zł dostajemy nielimitowane: stacjonarne, komórkowe, smsy, mmsy i 15 GB internetu LTE, który się kumuluje w nieskończoność! Za Samo przeniesienie numeru dostajemy dodatkowo 10 GB internetu. Zasięg każdej sieci, autodoładowania- koniec z pilnowaniem terminu, instynktowna aplikacja, łatwy kontakt. Za przeniesienie numeru przy użyciu mojego kodu polecającego otrzymasz 19zł do wykorzystania na kolejne swoje doładowania. Mój link polecający: https://mobilevikings.pl/pl/referral/48796531504 Dzięki wykorzystaniu mojego kodu Ty zaoszczędzisz na doładowaniach i ja zaoszczędzę. Korzystajmy! Niewiele sieci daje nam taką możliwość :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

Madziunia / 2018-11-29

W MobileVikings jestem od marca 2017. Na bieżąco obserwuję oferty innych operatorów - na tę chwilę MV ma najkorzystniejszą ofertę. Za 29 zł dostajemy pakiet NoLimit: komórkowe, stacjonarne, sms/mms oraz 15 GB neta, który się kumuluje przy systematycznym przedłużaniu. Pakiet jest ważny 31 dni. MV mógłby dołożyć korzystniejsze pakiety w roamingu i byłoby miodzio, a i może trochę lepszy zasięg internetu, ale z tym ogólnie krucho w Polsce. Samo przeniesienie numeru to minimum formalność. Warto sprawdzić tego operatora i możliwe, że zostać na dłużej jak ja. Polecam serdecznie. Dodatkowo zamieszczam działający kod polecający, dzięki któremu otrzymasz 19 zł do wykorzystania na kolejne doładowanie. Mój kod: ZcDIOtdC
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

Kumulacja internetu, niska cena pakietu no limit

Wady

roaming, zasięg

Extra informacje

ponad rok

Mariusy / 2018-09-04

Polecam Mobile Vikings Nie znajdziesz lepszej oferty!!! W ofercie NO LIMIT za 25 zł dostajesz wszystko nielimitowane + 10 GB Internetu za przeniesienie numeru. Wpisz mój link polecający: https://mobilevikings.pl/pl/referral/48503995310 Dzięki wykorzystaniu tego linku razem oszczędzamy na doładowaniach.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

wsyzstko na plus

Wady

brak

Extra informacje

jarex34 / 2018-07-26

Ocena: 5.00 / 5 Jestem Vikingiem już od roku,mogę już coś o tym operatorze powiedzieć.Nigdy nie miałem żadnych problemów z połączeniami czy zasięgiem.Wszystkie zasady są na tyle jasne i zrozumiałe że nie musiałem korzystać z usług konsultanta.Oferta NoLimit jest już dzisiaj standartem,W tym temacie nie może być już żadnych wątpliwości.Oferta na kartę daje dodatkową pewność że nie można nikogo naciągnąć na wiadomości i połączenia premium,poza doładowaniem nie może być żadnych dodatkowych kosztów.Jednym słowem darmowe zabezpieczenie przed pomyłkami i naciągaczami.Rozliczenia transmisji danych są super,kumulacja pozostałych GB daje dodatkowe możliwości,nigdy nie wiadomo ile będziemy potrzebować a pozostałe nigdy nie przepadną.Mogę polecić z czystym sumieniem.Dodatkowo jest możliwość płatności punktami zdobywanymi za pomocą kodu referencyjnego.No właśnie proszę skorzystać z mojego kodu tD6ohbJ korzyści są obopólne.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Wady

dla mnie brak

Extra informacje

ponad rok

Krzysiek / 2018-07-12

Vikingowie robią genialną robotę! Cieszę się, że jestem w takiej sieci :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

helpdesk, cena, komunikacja, oferta

Wady

słabszy zasięg na wsiach

Extra informacje

niecały rok

Mariusz / 2018-06-17

Witam. Po blisko 2 miesiącach obecności w Mobile Vikings (i miłym początku, polecam moje poprzednie wpisy) operator ze swoją ofertą jest jak najbardziej godny polecenia. 1. Auto doładowanie ustawione i zadziałało jak trzeba, internet się skumulował i 1 Gb dodatkowo za auto doładowanie doliczono, czyli za 25 zł. 15 Gb+1Gb. 2. Oferta Vikingów jest w zasadzie ofertą elastyczną bo co miesiąc można zmieniać kwotę auto doładowania i ilość Gb internetu w zależności od potrzeb, a przy większej kwocie nic nie przepadnie. Jak zostanie do w następnym miesiącu doładowuję za mniej jak kto woli. 3.Zasięg i prędkość internetu w miastach bardzo dobry ( czyli aby było ze "dwie chałupy widać" i mamy LTE Play). Po trasie roaming ale to tylko tam gdzie sam las i pola tudzież duża woda. 4. WAŻNE- ustawiając tel. wybieramy sieć macierzystą Play ale gdy tel. zaloguje się do sieci NIE ZOSTAWIAMY sieci na sztywno tylko po tym ustawiamy wybór sieci auto. Dzięki temu tel. po roamingu dużo chętniej wraca bez naszej ingerencji do sieci macierzystej. Ja tak mam i powoli przestaje zwracać uwagę na to w jakiej sieci jestem zasięgu. 5. W ostatniej podróży wniknęły pewne problemy z roamingiem i zasięgiem internetu (ale nie połączeń) więc tel. na znakomity helpdesk to było zaraz po 8 rano ( obiór można liczyć sekundach) reset ustawień dla mojego nr. w sieci i wszystko wróciło do normy. Więc gorąco polecam, masz problem dzwoń na helpdesk. Odbierają i pomagają. 6.Podsumowując w Mobile Vikings wszystko działa jak trzeba, przeniesienie nr. bez problemów. Żadnych opłat za aktywację i pierwszych rachunków za podwójny abonament. Tu się płaci tylko za konkretny miesiąc a i to niewiele bo 25 zł za 15 Gb i no limit na wszystko to super oferta. Tu mamy tel. na kartę ( z takimi zaletami jak w abonamencie ale bez jego wad czyli długa umowa, opłata aktywacyjna itp. Jeżeli pomogłem proszę użyj mojego kodu polecającego 48602702212
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

Stosunek cena/jakość.

Wady

Extra informacje

Dwa miesiące

Wero / 2018-05-20

Chyba najtaniej na rynku, dla mnie ok.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

kwiatka / 2018-05-02

najlepsza sieć telefoniczna w Polsce, sama korzystam z oferty na kartę przez lata i nie zamierzam tego zmieniać, zawsze niska cena
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00
Zalety

na kartę

Wady

Extra informacje

Squizak / 2018-03-26

Podaj kod 7OHKyLEv przy przeniesieniu numeru, a dostaniesz 19 zł w prezencie po pierwszym doładowaniu oraz jednorazowo 10GB pakietu internetowego.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
5.00

~Gonieta / 2017-03-26

Zdecydowałam się przenieść numer do Vikings. Wybrałam ofertę VIKING 29 NO LIMIT. Wszystko przebiega błyskawicznie. W razie pytań sprawdzajcie zakładkę "POMOC I WSPARCIE NAJCZĘŚCIEJ ZADAWANE PYTANIA" - wszystko tak fajnie jest napisane. Podaję sprawdzony kod polecający: eSKvlO3 - dostaniemy po 19 zeta. Pozdrawiam
Obsługa klienta
Oferta
5.00

~W koncu zadowolona / 2016-04-06

Oczywiscie ze Viking, smama sprawdzilam, zasieg 4 sieci internet smiga, az 4GB wszystko na full za grosze, pozostale duze sieci co sie reklamuja i zdzieraja kase nie dorastaja im do piet! W Vikingu za 29zl masz full wszystko i az 4 GB wiecej za takie oieniadze nie mozna miec!!! Super jestem bardzo zadowolona a mmsow teraz wysylam dziesiatki dsziennie w poprzedniej sieci mialam wszystko platne jedynienrozmowy i sms oczywiscie placilam duuuzo wiecej.... https://mobilevikings.pl/pl/offer/viking29/ Stacjonarne smsy/mmsy extra
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

~Rick / 2016-03-19

Co tu dużo mówić. Za każde doładowanie za 29zł dostaję 4GB transferu. Rozmowy i SMSy nie są limitowane. Nie płace abonamentu, tylko kupuje doładowanie w sklepie obok - wtedy kiedy trzeba.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
4.67
Zalety

Działa, nie zawodzi dobra cena, łatwo planuje sie wydatki.

Wady

Extra informacje

Bedzie juz z rok w tej sieci

Telefonia Mobile Vikings opinie