Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Finanse
  • /
  • Banki
  • /
  • Millennium
  • /
  • 1

Opinie o Millennium

Finanse Millennium opinie
Obsługa klienta
2.64
Oferta
2.36
Prostota obsługi
2.64

Średnia ocen

2.55

w skali od 1 do 5.

 

Millennium opinie Millennium
2.55 1352

~Andrzej / 2016-05-31

Korzystam od pięciu lat z usług tego Banku i nie zamieniłbym na inny
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Konto całkowicie bezpłatne ,wszystkie produkty dostępne przez Milenet

Wady

Brak wpłatomatu

Extra informacje

~Adam / 2016-04-14

Trzymać się z daleka! Jedni z największych oszustów - nielegalne zapisy w umowach, nieprzestrzeganie przez bank własnych umów (tak!), wprowadzanie i podnoszenie cichcem opłat za usługi, które miały być darmowe, odrzucanie reklamacji na zasadzie "i co nam zrobisz?". Jedyny sposób na ten bank to bujanie się latami w sądzie. Poza tym bank jest niesamowicie umoczony w kredyty pseudofrankowe - w razie czego popłynie razem z Waszymi pieniędzmi na lokatach, więc trzymanie tam jakichkolwiek pieniędzy to zabawa dla samobójców i desperatów. Jednym słowem - dno i pół metra mułu.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

brak

Wady

wadą jest to, że instytucje nadzoru finansowego w ogóle pozwalają im jeszcze na działanie...

Extra informacje

~greg / 2016-04-04

Mój developer miał tam konto i było mniej papierkologii dlatego wziąłem kredyt w Millennium. Konto Premium było za darmo dla posiadaczy kredytów "hipotecznych". od 2009 Millennium powiedziało, że wali to i konto kosztuje 15zł a posiadanie kredytu nie jest czynnikiem wystarczającym do zwolnienia z opłaty. Aby uzyskać zwolnienie trzeba trzymać 5.000zł na nieoprocentowanym rachunku. Potem Millennium wprowadziło rachunki z możliwością uniknięcia opłaty jak przelewasz pencję. No dobra ale to dla nowych klientów. Dla tych co mają kredyt to zmiana rachunku do spłacania kredytu wiąże się z prowizją 500zł !!! Przy każdej okazji próbują wcisnąć ankes usuwający niedozwolone klauzule z umowy kredytu. Wręcz złodziejski spread 6,3% do sprawdzenia na stronie jak poniżej http://spred.pl/ Millennium przysłał mi pismo, że łaskawie pozwoli mi na przewalutowanie kredytu pseudo CHF po aktualny kursie CHF w NBP. mają gest skurczysyny. :) Uciekać jak najdalej od tego banku !!! Wadyj.w.konto i kredyt pseudo CHF od 2007
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

przekręcą klienta na wszystkim co się tylko da.

Wady

j.w.

Extra informacje

konto i kredyt pseudo CHF od 2007

~Rudolf / 2016-04-03

Najgorszy bank świata ,złodziejstwo na całego.Opłaty za wszystko i przy każdej okazji.Kredyty w psełdo frankach, klauzule zabronione,nielegalne umowy zakwestionowane przez sądy a oni nic sobie z tego nie robią. Ostrzegam przed tym bankiem i nie polecam nikomu.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

Zero zalet

Wady

Istnieje na rynku

Extra informacje

W 2006 wziolem 92000zł po 10 latach splacania zostalo mi do splaty 104000!!!

~dece / 2016-02-12

Jestem klientem tego banku od ponad 5 lat. W tym czasie wiele zmienili sie na lepsze. Pierwotnie miałem płatne konto ale dość szybko pojawiła sie możliwość zmiany na rachunek bez opłat i taki mam do dzis. Do tego łatwy dostęp do kredytu (bez żadnych formalności). Z obsługi tez jestem zadowolony. Polecam
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
4.67
Zalety

przyjazna obsluga, bezplatne konto

Wady

brak wplatomatow

Extra informacje

5 lat

~Andrzej / 2011-12-22

Trochę według mnie jest niepotrzebne podczas logowania dodatkowo podawanie wybiórczo cyfr z regonu nipu pesla.Korzystałem z różnych banków ale z tym spotkałem się pierwszy raz.Usługi banku są fajne ,bank jest otwarty do klienta miła obsluga ,Wkórzają kolejki żeby na luzie wpłacać pieniądze ,przydałby się wpłatomat Sosnowiec ul,Żytnia
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.33
Zalety

żetelna informacja i oferta

Wady

kolejki w oddziale Sosnowiec ul.Żytnia.Brak wplatomatu

Extra informacje

~Shamian / 2011-04-06

BANK KOSZMAR!!! NIE POLECAM JEŚLI KTOŚ CHCE ŻYĆ SPOKOJNIE I NIE UŻERAĆ SIĘ Z NIEWYSZKOLONYMI PRACOWNIKAMI OBSŁUGI KLIENTA! Błędy w prawidłowym zamykaniu rachunków kart kredytowych, poświadczanie nieprawdy w BIK-u o nadal otwartym debecie na karcie kredytowej pomimo faktu zamknięcia rachunku i całkowitej spłaty co Bank wcześniej potwierdził dokumentem papierowym! Bank całkowicie wyjechany poza wszelkie normy traktowania klienta! Brak kontaktu to tylko czubek góry lodowej. Raz jeszcze nie polecam: żadnych kont, żadnych kart i pożyczek, omijać z daleka albo przechodzić na drugą stronę ulicy :-D
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.00
Zalety

ładne logo i kolor błuhaha

Wady

brak plusów

Extra informacje

~zakap / 2011-04-02

opłaty za prowadzenie konta pobierają co dzienniePRZELEW WEWNĘTRZNY WYCHODZĄCYDo: Bank Millennium SATytuł: Opłata za prow. rachunku w EUR -1,00 EUR 1 093,00 EUR 2011-04-02/2011-04-02PRZELEW WEWNĘTRZNY WYCHODZĄCYDo: Bank Millennium SATytuł: Opłata za prow. rachunku w EUR -1,00 EUR 1 094,00 EUR 2011-04-01/2011-04-01PRZELEW WEWNĘTRZNY WYCHODZĄCYDo: Bank Millennium SATytuł: Opłata za prow. rachunku w EUR -1,00 EUR 1 095,00 EUR 2011-04-01/2011-04-01 PRZELEW WEWNĘTRZNY WYCHODZĄCYDo: Bank Millennium SATytuł: Opłata za prow. rachunku w EUR -1,00 EUR 1 096,00 EUR 2011-04-01/2011-04-01PRZELEW WEWNĘTRZNY WYCHODZĄCYDo: Bank Millennium SATytuł: Opłata za prow. rachunku w EUR -1,00 EUR 1 097,00 EUR 2011-04-01/2011-04-01PRZELEW WEWNĘTRZNY WYCHODZĄCYDo: Bank Millennium SATytuł: Opłata za prow. rachunku w EUR -1,00 EUR 1 098,00 EUR 2011-03-31/2011-03-31PRZELEW WEWNĘTRZNY WYCHODZĄCYDo: Bank Millennium SATytuł: Opłata za prow. rachunku w EUR -1,00 EUR 1 099,00 EUR
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
3.00

~Marek Makówka / 2010-09-24

Jestem od 5 lat klientem tego banku. Korzystam z kilku produktów i naprawdę jestem zadowolony. Konto internetowe jest moim zdaniem genialne. Mam drugie w BZWBK więc mogę porównać tylko z nim. WBK to moim zdaniem klęska w porównaniu z Millenium.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
5.00
Zalety

Dużo haseł = bezpieczeństwoMożliwość wybou produktów z poziomu konta internetowego.Baardzo prosta obsługaMożliwość zmiany nr telefonu z poziomu kontaW koncie Premium mam możliwość wykonania nieograniczonej ilości przelewów bez dodatkowych kosztów.Kredyt hipo (stary) jest śmiesznie nisko oprcentowany.99% operacji umnów i aneksów mogę podpisać on-line.

Wady

Mało oddziałów

Extra informacje

5 lat

~Andrzej / 2010-03-22

nowa bankowość internetowa jest inna, ale ... coś chyba im nie wyszło - jest jeszcze bardziej prymitywna niż poprzednia - czy oni w ogóle to testowali pod względem obsługi przez klienta ??? czy po prostu wgrali słabą wersję i nie ma odwrotu.
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.33

~mimbla / 2010-01-18

mimbla [...chello.pl]to się nazywa spryt- jak chcesz zamknąć u nich konto to zapominają zamknąć przypisanego do konta kredytu odnawialnego z którego przez miesiąc lecą zlecenia stałe o czym nic nie wiesz bo przecież zamknąłeś konto - po 2 mies okazuje się że płacisz odsetki karne i opłatę za prowadzenie rachunku po 2 miesiącach od napisania przeze mnie reklamacji dowiaduję się że napisałam ją na nieodpowiednim druku- nowy druk- kartka z tabelką w którą przekopiowałam tekst - jak nic sprawa do rzecznika spraw konsumenta
Obsługa klienta
Oferta
Prostota obsługi
1.67
Zalety

blisko do placówki

Wady

kontakt z pracownikami niekompetencja

Extra informacje

4lata

Finanse Millennium opinie