Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Miś Gustaw
  • /
  • 1

Opinie o Miś Gustaw

gustaw.com.pl

Łódź

Zakupy Miś Gustaw opinie
Asortyment
3.38
Dostawa
3.75
Łatwość zamawiania
4
Obsługa i reklamacje
3.29
Poziom cen
3.46

Średnia ocen

3.58

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

24

dodanych opinii

 

Lemon / 2022-10-03

Gdy zamówiłem pluszowego królika, widziałem piękny obrazek słodkiego pluszowego zwierzęcia. To, co otrzymałem, było wręcz tego odwrotnością. Niedbale wykonany, oszpecony królik, który wcale nie przypominał oryginału trafił do mych rąk. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

WDDR / 2022-08-25

Miś jest piękny przyszedł szybko, zamówiłam misia 190 wydaje się mniejszy ale pewnie ze względu na to ze nie da się go położyć w lini prostej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Wady

Karton prezentowy nie wyglada jak ze zdjęcia. Uszy misia po wyjęciu z podelka są znieksztalocone ciężko je naprostować ponieważ są wypchane jakimś kartonem

Extra informacje

Monika / 2022-08-05

Proszę nie kupować w tym sklepie na pewno żyrafy. Maskotka wykonana bardzo niestarannie, w nogach pręty a wypełnienie po odsunięciu suwaka wysypuje się, ponieważ nie jest niczym zabezpieczone. W głowie brak jakiegokolwiek usztywnienia więc głowa majta przy podłodze. Nie wiem jakie certyfikaty posiada sklep ponieważ w przypadku maskotki żyrafa nie trzyma się żadnych norm bezpieczeństwa dla dziecka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Bardzo ładne, naturalne kolory materiału

Wady

Jak w opinii

Extra informacje

Monika / 2022-04-08

Miś super, bardzo szybka dostawa. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kacper / 2022-02-01

Zamówiłem Miśka rok temu, przyszedł nawet w połowie tak nie zapełniony jak na zdjęciu na stronie. Wygladał jak szmacianka zabawka, za długie nogi, nieproporcjonalne do całego miśka. NIE POLECAM. Nie zwróciłem z powodu tego, że do walentynek były 3 dni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Dostawa

Wady

Wygląda inaczej niż na zdjęciach poglądowych

Extra informacje

Kamil / 2022-01-11

Na towar zdecydowałem się między innymi przez zapewnienie że produkt wykonywany jest w Polsce. To co otrzymałem niestety bardzo mnie rozczarowało. W moim przypadku produkt to miś Amigo 90cm biały.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Produkt rzekomo wykonywany w Polsce, duży asortyment, dodatki np. opakowania prezentowe, czekoladki etc.

Wady

Abstra***ąc od tego że misiek nie zgadzał się w rzeczywistości z tym, co ujrzałem na zdjęciach, pluszu było mało i wypadał. Miał być to prezent świąteczny, ale jak go ujrzałem, postanowiłem od razu odesłać. Przy zwrotach tez kolejne rozczarowanie. Przesylka dotarła do nich 30 grudnia. Niestety do dziś (11 stycznia) nie otrzymałem ani żadnej odpowiedzi o przyjęciu zwrotu, ani tym baredziej pieniędzy. Próbowałem się kontaktować już od 4 dni, jak na razie żadnych konkretów procz zapewnien ze to załatwia

Extra informacje

Marika / 2021-10-08

Zamówiłam dwa dni temu misia 190 cm dla dziecka który kończy roczek domówiłam do misia balony z helem złote serca dziś paczka dotarła wszystko było tak jak chciałam żeby było poprosiłam żeby balony były włożone na misia aby mogły wylecieć z kartona gdy tylko go otworzymy. Dziecko było zachwycone uśmiechnięte a ja byłam szczęśliwa że prezent się udał. Misiu dobrze wykonany balony też mega. Synek gdy zobaczył misia od razu się w niego wtulił i zasypia z nim od dziś ???? Polecam z całego serca. Dziękuje❤️❤️❤️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jonasz / 2021-09-15

Zamówiłem Misia dla swojej dziewczyny z HAFTEM za 35 zł którego nie ma a sklep na próbę kontaktu nie odpowiada
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Oskar / 2021-07-05

Miś na zdjęciach wyglądał prze ślicznie A w rzeczywistości jest obrzydliwy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Figlarka / 2021-06-02

Gratulacje za kolor fiolet śliczny ,odszycie z zamkiem .wspaniale wykończony krawiecko.0cena produktu 6 gwiazd,dostarczenie I przyjęcie zamówienia opłata kurjerowi niedrogo pecam.jak w hurtowni..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wygląd super ,miękki jak puch,lekki,dziękuję mała przeszczęśliwa..

Wady

0nic Super jest Gustaw 160cm polecam wszystkim..fajny????❗????????????❗

Extra informacje

Paweł / 2021-02-14

Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt że zamówiłem misia 40 cm a przyszedł 34 cm. Może się skurczył podczas transportu ???? opakowanie ozdobne różni się fizycznie od tego na zdjęciu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Wady

Rozmiar misia nie zgadzał się z zamówieniem, opakowanie prezentowe różni się od prezentowanego na zdjęciu

Extra informacje

Marcin / 2021-02-12

Miś 160cm jest przesłodki.. mimo to że jestem 27 letnim mężczyzną sam bym sobie go zostawił ;D. Szybka wysylka, zapakowany bardzo starannie w karton:) wszystko na +.. A klientom którzy są oburzeni chwilowym brakiem towaru polecam o prezentach myśleć wcześniej..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same zalety ;)

Wady

Ani jednej wady

Extra informacje

Dimka / 2021-02-11

Miś przyjechał szybko, był taki jak na obrazku, można by powiedzieć ze idealny prezent na walentynki. Jednak gdyby nie to, ze dopiero pod wieczór zauważyłem, ze miś jest rozpruty pod pachą, to raczej nici z udanego prezentu. Wszystko jest dobrze, tylko spełniły się moje obawy ze coś będzie nie tak z misiem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Szybka dostawa, przystępne ceny

Wady

Jakość

Extra informacje

Kacper / 2021-02-11

Miś 2 razy szczuplejszy niż na zdj podglądowych. Nogi nieproporcjonalnie dłuższe od tułowia a na zdjęciach idealny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

Brak wypchania

Extra informacje

Mateusz / 2021-01-29

Zamówiłem słonika 85 cm, po czym dostałem maila, że do 24 godzin dostanę kod przesyłki od kuriera. Po dwóch dniach dostałem jednak maila, że takiego misia nie ma w magazynie i proponują mniejszego, i zwrot różnicy. Nie zgodziłem się i uprzejmie zapytałem czy jest możliwość, żebym poczekał dłużej na tego, którego wybrałem. Po krótkiej wymianie zdań otrzymałem odpowiedź, że przesyłka będzie 4/5 dni od złożenia zamówienia. Upewniając się jeszcze czy na pewno będzie to wersja 85cm, otrzymałem odpowiedź "tak". Dosłownie. Nawet nie byli w stanie napisać tej wiadomości z wielkiej litery. Przobowalem się również dodzwonić na infolinię, ale zrezygnowałem po 10 minutach oczekiwania (będąc przez cały czas pierwszy w kolejce). Dzisiaj dotarła do mnie paczka. Po otwarciu moim oczom ukazał się praktycznie niewypchany, flakowaty słonik, który był w pudełku prezentowym, także zamówionym przeze mnie. Ach tak... Pudełko prezentowe... Osobiście wstydził bym się wysłać w tym pudełku części samochodowe do klienta z olx. Całe pogniecione, rozerwane w dwóch miejscach, sklejone najtańszą taśmą. Mam też podejrzenia, że ten słonik to jednak wersja mniejsza, 70 centymetrowa, bo jak mierzyłem to za Chiny nie chce wyjść na miarce te 85 cm. Ale sprytnie nie podali na stronie sposobu mierzenia ich pluszaków. Ogólnie nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Miły kurier

Wady

Wykonanie pluszaka, rozdarte i pogniecione pudełko prezentowe, niemiła i nieprofesjonalna obsługa, głuchy telefon przy próbie skontaktowania się.

Extra informacje

Natalia / 2020-10-30

Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, towar zgodny z opisem Szczerze polecam ☺️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Profesjonalna obsługa

Wady

Brak

Extra informacje

Klaudia / 2020-10-12

Moja córeczka zamarzyła sobie Myszkę Minnie. Niestety nie mają takiej w ofercie, ale w zamian wzięłam flaminga. Jest super, ładnie napchany, cudny róż. Zamówiłam go z pakowaniem prezentowym. Tutaj nie wygląda to tak jak na zdjęciu. Pudełko nie ma pokrywy, jest jedynie białym kartonem ze wstążką. Poza tym faktem, sprawna przesyłka, udany prezent. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Maskotki dobrej jakości

Wady

Pakowanie inne niż na zdjęciu, Brak misia którego chciałam

Extra informacje

Łysy / 2020-09-25

Propsuje. Mała się jara, jednorożec na urodziny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zbigniew / 2020-09-11

Ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2020-09-04

Uratowali mi dupe! Dziś rocznica a ja jestem kolejnym dzbanem, który obudził się za późno. Dostałem miśka tego samego dnia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Beata / 2020-09-03

Misie są miłe w dotyku, obsługa pomocna w wyborze. Wysłali następnego dnia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Pomocna obsługa, dobre produkty, prędkość wysyłki

Wady

Extra informacje

Mike1 / 2020-09-02

Co najmniej nieprofesjonalna obsługa, wysyłka w 24h to żart, na przesyłkę czekałem 4 dni. W poniedziałek złożone zamówienie, dostawa w czwartek. Co więcej, dostałem potwierdzenie zamówienia a w środę maila, że produkt jest niedostępny na magazynie. Dzwoniąc do biura usłyszałem, że próbowano się ze mną kontaktować telefonicznie, co jest wyssane z palca gdyż żadnego telefonu nie otrzymałem. W dniu urodzin Pani zaproponowała, że prezent będzie spóźniony o dzień lub zwrot pieniędzy w ostatniej chwili. Przyszłym kupującym radzę wybrać bardziej profesjonalną firmę i nie narażać się na brak reakcji pracowników
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Całkowity brak szacunku obsługi

Extra informacje

Mateusz / 2020-06-16

Nie polecam zakupów w tym sklepie zamówiłem misia z opakowaniem na prezent miś przyszedł zniszczony a opakowanie całe pogniecione. Miś nie był nawet zapakowany w opakowanie za które zapłaciłem 30 zł.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Kinia / 2020-01-26

najlepsze misie pluszowe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Miś Gustaw opinie