Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Megacentrum.com.pl
  • /
  • 1

Opinie o Megacentrum.com.pl

Internet Megacentrum.com.pl opinie
Cena
3.5
Niezawodność
3.5
Obsługa klienta
3.5
Parametry
2.5

Średnia ocen

3.25

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

8

dodanych opinii

 

Pogchampik / 2021-10-27

50 złotych płacę za radiówke która nie działa, a jak się uda dodzwonić jakimś cudem do firmy to mówią że oddzwonią i tyle ich widziano
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Ciekawe jakie

Wady

Wszystko, szkoda że ta firma istnieje

Extra informacje

Dalem-sie-nabrac / 2021-09-09

Ocena zero lub nawet na minusie. Straszna lipa
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak brak brak to malo powiedziane

Wady

Ze ta firma istnieje na rynku

Extra informacje

Zero kontaktu . Brak napraw nawet w obiecanym czasie do 48h. Same wady

~dfsaf / 2016-05-04

Ciągły brak internetu rozsądny człowiek nie brał by tego internetu nawet za darmo DNO
Zalety

BRAK

Wady

Banda złodzei

Extra informacje

~Krzysztof Zagumny / 2016-01-08

Internet jest bardzo dobry , szybki, niewiem co ludzie mowia. POLECAM 10/10 TANI I SZYBKI NAJLEPSZY NA ŚWIECIE. PING NIZIUTKI I W DODATKU MILI PRACOWNICY.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

WSZYSTKO

Wady

NIC

Extra informacje

~Kaczor / 2014-01-29

Mialem ten internet w Glucholaza, predkosc i upload byla dobra, ale ping to katastrofa.W kazdej grze online ping wahał sie od 60 do 150 ms dlatego zrezygnowalem z internetu na rzecz miejscowego i problemu z lagami w zadnej grze nie mam.A jak pinguje np. onet.pl to ping wynosi 12-15 ms, gdzie u megacentrum bylo to 30-45 ms wiec roznica jest.Zaleta jest to, ze internet zawsze jest, awarii praktycznie nie ma.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

cena, dobry download i upload, brak awari

Wady

ping, lagi,

Extra informacje

rok czasu

~piotr / 2013-12-03

bardzo dobry internet poleca http://www.megacentrum.com.pl
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.75
Zalety

predkosc do ceny

Wady

brak

Extra informacje

1

~Andrzej Koelner / 2013-11-19

Posiadam internet megacentrum od roku i chodzi bardzo dobrze. W umowie mam 10 mb i praktycznie cały czas tyle jest. Do tego swietny kontakt, jak masz awarie to przyjada w ten sam dzien.Wady to:LAGI, Wysoki ping, gubi pakiety.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

10 mb za 50 zł

Wady

Lagi

Extra informacje

rok

~Stanisława Pęcak / 2013-08-24

Jestem tego samego zdania co Piotr Nalepa , po prostu MegaDno.Częste przerwy , duże pingi, brak zainteresowania od wsparcia technicznego nie tylko w weekend. Jeżeli ktoś już odbierze to mówią, że usterka tkwi u klienta lub tłumaczą się że są w trakcie naprawy usterki, co zastanawia nad kompetencją tych ludzi iż te usterki zdarzają się zbyt często.
Zalety

Brak

Wady

Ciągły brak dostępu do internetu.

Extra informacje

1 rok

Internet Megacentrum.com.pl opinie