Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Megacentrum.com.pl
  • /
  • 1

Opinie o Megacentrum.com.pl

Internet Megacentrum.com.pl opinie
Cena
2.4
Niezawodność
2.07
Obsługa klienta
2.07
Parametry
1.73

Średnia ocen

2.07

w skali od 1 do 5.

 

Megacentrum.com.pl opinie Megacentrum.com.pl
2.07 1299

Pogchampik / 2021-10-27

50 złotych płacę za radiówke która nie działa, a jak się uda dodzwonić jakimś cudem do firmy to mówią że oddzwonią i tyle ich widziano
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Ciekawe jakie

Wady

Wszystko, szkoda że ta firma istnieje

Extra informacje

Dalem-sie-nabrac / 2021-09-09

Ocena zero lub nawet na minusie. Straszna lipa
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak brak brak to malo powiedziane

Wady

Ze ta firma istnieje na rynku

Extra informacje

Zero kontaktu . Brak napraw nawet w obiecanym czasie do 48h. Same wady

Marlena / 2020-11-17

Nie polecałabym nikomu, banda złodzieji i tyle, gdy internet nie działa nawet nie chcą pomóc.
Cena
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Jakie plusy?

Wady

Słaby internet, brak komunikacji, nie wyszkolony technik, to co on robił mogłabym zrobić sama...

Extra informacje

Kacper / 2020-11-17

Brak jakiegokolwiek profesjonalizmu, internet nie działa, brak kontaktu, bardzo nie przyjemni ludzie przez telefon, nie da się dogadać. Omijałbym szerokim łukiem. Nie znam ani jednej osoby która byłaby zadowolona z internetu z tej firmy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Opisane w treści opinii

Extra informacje

Rok "użytkuje" ich internet

malin / 2020-07-22

Nic nie działa. Awarie non stop.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

dziadostwo

Extra informacje

8 miesiecy

Andrzej / 2019-02-09

Staniwczo odradzam korzystania z ofert mega centrum. Przez pierwsze 3 miesiące było wszystko dobrze, ale później obniżyli mi transfer. Co około 3 dni imternet prawie wcale nie działa.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

~dfsaf / 2016-05-04

Ciągły brak internetu rozsądny człowiek nie brał by tego internetu nawet za darmo DNO
Zalety

BRAK

Wady

Banda złodzei

Extra informacje

~Piotr / 2016-03-23

Bardzo słaby internet, nie polecam. Wieczorem zawsze słaby transfer albo tego internetu nie ma.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

cena

Wady

same wady

Extra informacje

~mario / 2016-02-03

Łąka prudnicka non stop przerwy brak internetu serwisant na początku reagował teraz ma podnieśiony ton i olewa zgłoszenia!!!!!!!!!!! teraz piszę z telefonu bo internetu nie ma !!! NIE POLECAM FIRMA KRZAK
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

BRAK

Wady

OD A DO ZET I CHAMSTWO SERVISANTA

Extra informacje

14 MIEŚIĘCY

~Paweł / 2016-01-30

Dziwią mnie pozytywne opinie tutaj.Ja o i moi znajomi mają same problemy z tym internetem bo jest on po prosty słaby.Ping,zrywa polączenie. Oglolnie szkoda nerwów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Cena

Wady

Jakosc

Extra informacje

ponad rok

~Jan / 2016-01-08

Trzymać się od tego zdaleka.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

lagi zrywanie połączenia niskie standardy obsługi

Extra informacje

~Krzysztof Zagumny / 2016-01-08

Internet jest bardzo dobry , szybki, niewiem co ludzie mowia. POLECAM 10/10 TANI I SZYBKI NAJLEPSZY NA ŚWIECIE. PING NIZIUTKI I W DODATKU MILI PRACOWNICY.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

WSZYSTKO

Wady

NIC

Extra informacje

~Łukasz Walko / 2014-02-03

Miałem kiedyś ten internet przez rok czasu i chodzil srednio. Raz chodzil dobrze, a raz slabiutko.Zaleta to to, ze jest tanio... a tak to same wady.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

Tanio

Wady

wszystko

Extra informacje

chyba z rok czasu

~Kaczor / 2014-01-29

Mialem ten internet w Glucholaza, predkosc i upload byla dobra, ale ping to katastrofa.W kazdej grze online ping wahał sie od 60 do 150 ms dlatego zrezygnowalem z internetu na rzecz miejscowego i problemu z lagami w zadnej grze nie mam.A jak pinguje np. onet.pl to ping wynosi 12-15 ms, gdzie u megacentrum bylo to 30-45 ms wiec roznica jest.Zaleta jest to, ze internet zawsze jest, awarii praktycznie nie ma.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

cena, dobry download i upload, brak awari

Wady

ping, lagi,

Extra informacje

rok czasu

~piotr / 2013-12-03

bardzo dobry internet poleca http://www.megacentrum.com.pl
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.75
Zalety

predkosc do ceny

Wady

brak

Extra informacje

1

~Andrzej Koelner / 2013-11-19

Posiadam internet megacentrum od roku i chodzi bardzo dobrze. W umowie mam 10 mb i praktycznie cały czas tyle jest. Do tego swietny kontakt, jak masz awarie to przyjada w ten sam dzien.Wady to:LAGI, Wysoki ping, gubi pakiety.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25
Zalety

10 mb za 50 zł

Wady

Lagi

Extra informacje

rok

~Stanisława Pęcak / 2013-08-24

Jestem tego samego zdania co Piotr Nalepa , po prostu MegaDno.Częste przerwy , duże pingi, brak zainteresowania od wsparcia technicznego nie tylko w weekend. Jeżeli ktoś już odbierze to mówią, że usterka tkwi u klienta lub tłumaczą się że są w trakcie naprawy usterki, co zastanawia nad kompetencją tych ludzi iż te usterki zdarzają się zbyt często.
Zalety

Brak

Wady

Ciągły brak dostępu do internetu.

Extra informacje

1 rok

Internet Megacentrum.com.pl opinie