Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • Mega-Net Opole Dominik Drozdz
  • /
  • 1

Opinie o Mega-Net Opole Dominik Drozdz

meganet.opole.pl

Opole

Internet Mega-Net Opole Dominik Drozdz opinie
Cena
2.6
Niezawodność
2.5
Obsługa klienta
2.2
Parametry
2.5

Średnia ocen

2.45

w skali od 1 do 5.

 

Mega-Net Opole Dominik Drozdz opinie Mega-Net Opole Dominik Drozdz
2.45 1439

Andrzej / 2021-10-17

Guwno ***
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

Duża ilość minusow

Wady

W *** minusów

Extra informacje

No generalnie slaby

Kaja / 2021-08-02

Szybki internet, dobry kontakt w razie ewentualnych awarii, wszystko super!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

same zalety

Wady

brak

Extra informacje

Piotr / 2021-08-02

Usługa działa dobrze, mam Internet radiowy od 2 lat i poza awarią ostatnio po burzy to wszystko działa jak należy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

cena, brak limitów pobranytch danych

Wady

dosyć wysokie koszty instalacji (200zł)

Extra informacje

2 lata

Aaa / 2021-06-30

Radiówka w miarę ok, duży ping ale to radiówka, telewizja szału nie robi. Napewno na tle innych firm konkurują ceną no ale niestety coś za coś, kontakt telefoniczny/mailowy jest prawie niemożliwy, na szczęście w mojej okolicy pojawili się nowi operatorzy, czas zmienić dostawcę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.00
Zalety

Tanio

Wady

Odrzucają telefony, nie odpisują na maile, monterzy pół dnia montowali antenę i chyba sami nie byli pewni co robią

Extra informacje

PAT / 2021-03-25

Co chwilę brak Internetu A jak już jest to szału nie robi, kontakt z firmą bardzo słaby
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Co jakiś czas przerywa, restart też nie pomaga.

Extra informacje

Niech się wezmą w garść lub odejdą na zawsze

Mam pytanie / 2020-12-03

Czy meganet ma jakiś monopol na usługi intetnetowr u deweloperów w Opolu? Zauważyłem na ich fb, że jedynie oni, zawsze jako pierwsi mają gotową infrastrukturę, a o takich operatorach, jak Orange albo UPC można jedynie pomarzyć.

Stanisław Sz. / 2020-10-23

Posiadam internet z Meganet od 6 lat w dwóch lokalizacjach. Jeden po światłowodzie i jeden radiowy. Nigdy nie miałem większych problemów. Co prawda podczas pierwszego lockdownu był mały problem z przepustowością ale szybko minął.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50

MarPOL / 2020-09-29

Szanowna Firma, Meganet to jak traktuje klientów to pozostawia wiele do życzenia, nie regagują na zgłoszenia niewłaściwie działającego internetu, obecują do 50mea, a max co widziałem przy uruchomieniu łącza to 15mega mieli prawić teraz to już jest 1mega, muszę korzystac z LTE, rozgrywki online nie działają pingi po 200ms, dramat dramat dramat, omijać wielkim lukiem tych partaczy
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

wolno, drogo, awaryjnie, nieuprzejmie, wbijają pala w klienta, 0 szacunku

Extra informacje

zdecydowanie za długo

Paweł Z / 2020-09-23

Każdego dnia o 20 lub 21 wieczorem. Ping nagle zaczyna skakać do kilku tysięcy a pakiety utrzymują się na stałych 20 utraty, co uniemożliwia m.in grę w cokolwiek z nazwą multiplayer. Chociaż to jeszcze da się wytrzymać, ponieważ problem znika po dwóch trzech godzinach, ale fakt, że każdego weekendu od godzin porannych, aż do późnej nocy internet leży na kolanach i kwiczy uniemożliwiając nawet oglądanie filmów w 360p zacinając wszystko co się da to już całkowita przesada. I tak od Lipca w kółko to samo. Ostatnie dni to już w ogóle biją wszystkie rekordy. Od rana do nocy pakiety utrzymują się na poziomie 50-100 utraty, ping to już mierzony po za skalą a rozmowa z kimś przez komunikatory... Łatwiej porozumiewać się alfabetem Morse świecąc po oknach latarkami. I to nie problem lokalny.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Wady

Dramatycznie niska jakość, wysoka cena

Extra informacje

Wściekły Klient / 2020-07-01

Zanim ktos z was, zakupi internet w tej firmie niech lepiej poczyta to co mam do napisania, ta firma to jest jedno wiekie nieporozumienie, jeśli chcecie mieć ciągłe zerwania, wolno wczytujące się strony i nerwicy się nabawić to ok to mozecie sobie podpisać z nimi umowę, gdy miałem naukę online i internet z meganetu, to korzystałem z internetu z plusa, bo tragiczny plusgsm działał lepiej od dramatycznego internetu z meganetu, przez bande cymałów, co nie potrafią sobie poradzić z problemem ciągłe problemy w okresie pandmemi miałem,a teraz na wakacjach nawet pograc online się nie da, absolutnie nie polecam tej firmy, banda oszołomów, która nie ma pojęcia o tym co robi
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak, drogo, wolno, lagouje, przerywa, zawieje, popada i nic nie działa

Wady

j.w.

Extra informacje

rok

Adam / 2020-04-10

Jedyne co potrafią to wysłać rachunek - obsługa techniczna poprostu nie istnieje ponieważ po prostu nie odbierają telefonu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Bardzo często brak sieci całymi dniami, bardzo małe dostępne pasmo.

Extra informacje

Internet Mega-Net Opole Dominik Drozdz opinie

Mega-net - Twój lokalny dostawca Internetu, telewizji i telefonii
ul. Augustyna Kośnego 23 lok. 1
45-056 Opole

Strona internetowa firmy: meganet.opole.pl

Telefon do biura: 579 499 994