Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Meble Arkadius
  • /
  • 1

Opinie o Meble Arkadius

meblearkadius.pl

Świecie

Zakupy Meble Arkadius opinie
Asortyment
4.89
Dostawa
4.85
Łatwość zamawiania
4.87
Obsługa i reklamacje
4.87
Poziom cen
4.88

Średnia ocen

4.87

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

946

dodanych opinii

 

Tomaszewski / 2022-12-03

Polecam super sklep i obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patryk / 2022-12-02

Zakupiony narożnik super. Dostawa gratis faktycznie też jest , z wniesieniem nie było problemu paczki ładnie spakowane i łatwe do przełożenia przez drzwi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

DOSTAWA GRATIS

Wady

Extra informacje

Anna G. / 2022-11-29

Kanapa przepiękna nie spodziewałam się że będzie wyglądac lepiej niż na zdjęciach . Jedyne zastrzeżenie do kierowcy dzwonił że będzie o godzinę szybciej o 14 tej i urwałam się specjalnie z pracy a dotarł prawie godzinę póxniej bo korki . Mimo wszystko bardzo polecam .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Yoka / 2022-11-24

Pozytywnie nie mam uwag
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bogo / 2022-11-15

Jak najbardziej polecam wszystko ekspresowo i profesjonalnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00

AWANGARDA / 2022-11-15

Polecam bardzo wygodne kanapy i narożniki. Zakupiłam w ubiegłym roku narożnik a teraz kanapę do syna pokoju. Bardzo wygodne i trwałe meble nie zapadają się.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sulechowscy / 2022-11-13

Oczekiwanie na narożnik blisko 4 tyg. Było warto poczekać. Porónując ceny do Agaty to 1000 - 1500 zł taniej i znaleźliśmy wyjątkowy model Comforto.
Zalety

Dobrze wykonany , wygodny

Wady

Trzeba czekać na wykonanie

Extra informacje

Dakra / 2022-11-13

Polecam kanapa przepiekna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Inga i Karol / 2022-11-12

Dojechał dziś nasz narożnik super, pięknie dziękujemy za miłą obslugę oraz szybką realizację.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jowita / 2022-11-10

Szybka i sprawna obsługa, realizacja przebiegła bez zastrzeżeń.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiola / 2022-11-10

Po wpłacie zaliczki 1/3 kwoty mebla przystąpiono do realizacji mialam wszystko jasno i czytelnie na mailu. Pozdrawiam i polecam zakupy bezpieczne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2022-11-10

Otrzymałam wczoraj narożnik oraz meble kuchenne, Jesteśmy zadowoleni z pewnością wrócimy do zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tadeusz / 2022-11-09

Oddaj pieniądze za nie zrealizowane zamówienie !!!!!!!! \r\nUWAGA UWAGA UWAGA OSZUST
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

0

Wady

Super kretacze

Extra informacje

Zbójeckie zasady

Tadeusz / 2022-11-09

UWAGA !!!!!UWAGA !!!!! Uwaga biorą zaliczki i nie wysyłają towaru w terminie a jak chce się zrezygnować to nie oddają pieniędzy i głupka rąbią z zamawiającego swoim zbójeckim regulaminem który wysyłają jak maja waszą kasę. Proszę o kontakt osoby pokrzywdzone 503 160 009
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Sylwia / 2022-11-08

Zamówiłam narożnik oraz meble kuchenne, szybko zostało zrealizowane zamówienie. Godnie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiesława / 2022-11-08

Właśnie otrzymałam kuchnie agatha piękna naprawdę bede polecać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz56 / 2022-11-08

Zakupiłem narożnik ROSETA przepięknie wykonany bardzo starannie, jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-11-08

Polecam sklep bardzo fajny towar oraz miła obsługa telefoniczna, szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Tadeusz / 2022-11-08

OSZUST nie dotrzymuje terminu!!!! ZŁODZIEJ nie oddaje zaliczki !!!!!!! UWAŻAJCIE bo wszystko ładnie do puli zaliczka nie wpłynie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Kłamcy

Wady

Oszuści

Extra informacje

Omijajcie z daleka

Florka / 2022-10-27

Otrzymałam zestaw mebli kuchennych betty bardzo gorąco polecam przepiękne jak za tą cene.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michalina / 2022-10-21

Szafka łazienkowa bardzo ładnie wykonana jestem zadowolona, montaż nie sprawił problemów dosłana instrukcja bardzo czytelna dla odbiorcy. Polecam sprzedawcę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pati / 2022-10-11

Polecam, szybka realizacja i miła obsługa. Zamówiony mebel zgadza się z opisem i jest solidny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Genowefa 56 / 2022-10-05

Zamówiłam garderobę oraz łóżko do sypialni jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-10-02

Polecam fajny sklep, duży wybór komód.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jowita 43! / 2022-10-01

Zakupiony stół i krzesla dojechały zgodnie z czasem w specyfikacji. Firma solidna i rzetelna. POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2022-09-29

Kuchnia przepiękna bardzo gorąco polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2022-09-29

Maga fajna obsługa i towar dostarczony na czas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-09-28

Sklep przesłał wadliwy towar a potem nie uznał gwarancji twierdząc że to ja musiałam go uszkodzić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Fatalna obsługa klienta

Extra informacje

Marta / 2022-09-28

Sklep przesłał wadliwy towar a potem nie uznał gwarancji twierdząc że to ja musiałam go uszkodzić.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Fatalna obsługa klienta

Extra informacje

Daniel / 2022-09-19

Meble doszły jestem zadowolony z jakości i szybkości wykonania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nina / 2022-09-10

Dotarł dziś narożnik. Jestem mile zaskoczona, nigdy nie widziałam tak starannie wykonanego mebla, a zawłaszcza kanapy czy narożnika
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teresa 57 / 2022-09-07

Zakupiony narożnik rewelacyjnie się prezentuje, bardzo dziękuje za świetne doradzenie co do wyboru tkaniny, strzał w 10-tkę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Eryk46 / 2022-08-30

Polecam pięknie wykonana tapicerka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jowita / 2022-08-22

Serdecznie polecam. Sklep godny zaufania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2022-08-17

Bardzo szybka dostawa. Sprawnie przebiegło złożenie zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olga / 2022-08-10

Zakupiony mebel bardzo pięknie prezentuje się w moim salonie optycznym. Polecam cena ok dostawa szybka także na plus wszystko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Emilka / 2022-08-04

Będę polecać komoda zakupiona jest ok całkiem fajnie wykonana i bardzo tania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona 56 / 2022-07-30

Bardzo ładny zestaw zamówiłam i jestem mega zadowolona. Kuchnia agatha super!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiktoria / 2022-07-27

Meble dojechały na czas i bez zastrzeżeń.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

PACO / 2022-07-21

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pati / 2022-07-18

Jestem zadowolona będę polecać super dzięki ładne meble.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robson / 2022-07-12

Otrzymałem narożnik comforto, zdecydowanie polecam sprzedawcę. Jest wybrednym i wymagającym klientem, ale to była zakup strzał w dziesiątkę. Zajeb... wykonany i mega wygodny.Dzięx
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ryszard / 2022-07-04

Garderoba pojemna i duża taka jak na zdjęciach w sklepie internetowym, wszystko przebiegło bez zastrzeżeń.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominik / 2022-07-01

Polecam sklep i obsługę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ASKA / 2022-06-27

Polecę znajomym sklep. Miła obsługa telefoniczna i do tego super meble.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Danuta / 2022-06-24

POLECAM PRZY ZAKUPIE DOSTAŁAM MEGA RABAT TO SIĘ CENI BARDZO DZIĘKUJĘ.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

AGUSIA / 2022-06-20

otrzymałam swoje 2 narożniki zamówione 4 tyg. temu. Jestem mile zaskoczona jakością i pięknym wykonaniem. Z pewnością polecę znajomym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolka 46 / 2022-06-13

POLECAM MEGA TAPICERKI
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Werka / 2022-06-08

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2022-06-02

Fajna i rzetelna obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daniel 36 / 2022-05-31

Otrzymałem meble na czas i jestem zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzegorz / 2022-05-27

Polecam meble z tego sklepu internetowego. Bardzo szeroka i ciekawa oferta mebli tapicerowanych. Szybko zrealizowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joasia / 2022-05-24

MEGA MEGA POLECAM MEBLE.Dostawa na czas piękne wykonanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria / 2022-05-20

Panie z biura miłe i profesjonalne. Towar zgodny z opisem , towar świetnej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wojciech 54 / 2022-05-16

Otrzymany towar jest zgodny jak najbardziej z opisem na stronie oraz kolorystyką. Jestem klientem zadowolonym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ela / 2022-05-10

POLECAM!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patryk / 2022-05-09

Przed weekendem otrzymaliśmy zamówiony 3 tygodnie temu zestaw kuchenny. Mega, ale to mega fajne meble. Złożyłem z łatwością nie taki diabeł straszny się okazało;)Obsługa fajna i miła. Polecam każdemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sławek Stachowski 45 / 2022-05-05

Zakupiona meblościanka oliwia bardzo ładna po złożeniu. Nie miałem większych problemów, ponieważ dołączona instrukcja była bardzo czytelna. Zamówiłem naroznik mam nadzieję, że będe również zadowolony z niego czekam z niecierpliwością
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JANKA / 2022-04-26

Zdecydowanie polecam jako sklep internetowy mają fajne zestawy i komody niepowtarzalne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinga / 2022-04-25

Jestem zadowolona z zakupów dostawa byla na czas a meble wyglądają na bardzo solidnie wykonane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

IWONA / 2022-04-19

Zakupiłam meble kuchenne z których jestem zadowolona bardzo. Polecam sklep i obsługę telefoniczną, która bardzo pomocna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anka / 2022-04-15

Świetna i fachowa obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Radek i Wera / 2022-04-13

Otrzymaliśmy wczoraj dostawę narożnika comforto, wszystko się zgadza z opisem na stronie wymiary i tkanina, którą mi poradzono super gruba i hydrofobowa. Myślę, że będziemy zadowoleni przy długim użytkowaniu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sandra / 2022-04-11

Jestem zadowoloną klientką tego sklepu. Garderoba, ława oraz przepiękny narożnik. Szybka dostawa, miła obsługa. POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ilona / 2022-04-07

Polecam super biurka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aga&Franek / 2022-04-06

Jesteśmy bardzo zadowolonymi klientami. Będziemy polecać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jaworska Aneta / 2022-04-04

Polecam sklep i przemiłą obsługę, towar zgodny z opisem. Meble pięknie i solidnie wykonane. Zakupiony narożnik bardzo wygodny w użytkowaniu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kapi 33 / 2022-03-30

ŚWIETNE MEBLE, Dobra jakość wykonanie też bez zastrzeżeń.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tatiana Gibas / 2022-03-28

Zamówiony 4 tygodnie temu narożnik dotarł do nas w piątek. Bardzo pięknie dziękujemy super wykonanie i super się śpi na nim.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olga / 2022-03-23

Miło zadzwonić i złożyć zamówienie, fachowa obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dagmarka / 2022-03-21

Polecam miłą i fachową obsługę. Tanie fajne meble no i do tego szybko dostarczone.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zakupiony kominek spełnia funkcję grzewczą o to nam chodziło i jest super efekt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robercik / 2022-03-14

szafka rtv bez zastrzeżeń
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dariusz / 2022-03-14

POLECAM, GODNY SKLEP POLECENIA.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elżbieta / 2022-03-11

Zamówiłam tkaniny by za jakiś czas zamówić narożnik bardzo dobrze zrobiłam. Narożnik pięknie wykonany w materiale których chciałam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Diana / 2022-03-09

Polecam garderobę diana ładnie wygląda złożona, szybko dostarczono
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dyzio Marzyciel 45 / 2022-03-08

Polecam SPRZEDAWCĘ ponieważ ładnie zostałem potraktowany za każdym razem, a nie jestem łatwym klientem. Super miła obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina NOga / 2022-03-07

Przed weekendem otrzymaliśmy dostawę mebli kuchennych nika oraz biurka narożnego silvia. Bardzo jeteśmy zadowoleni mąż złożył bez większych problemów, przymierzamy się do zakupu narożnika comforto:)POLECAMY
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Radek / 2022-03-04

Ławeczka szafka na buty bardzo fajna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Wojtek / 2022-03-03

Meble kuchenne dotarły bez zastrzeżeń.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwek Tyca / 2022-03-03

Reklamacja bardzo szybko rozpatrzona. Uszkodzony element został natychmiast wysłany nowy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zamówiony narożnik bardzo wygodny czas realizacji nie przekroczył terminu, super piękne wykonanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolanta 45 / 2022-03-03

Otrzymany mebel zgodny z opisem na stronie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ŻANETKA / 2022-03-03

Miła i fachowa obsługa.Będe polecać znajomym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka realizacja

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2022-03-03

Towar zgodny z opisem polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maciej z Gdańska , zamówienie 03JR/2022 / 2022-03-01

Dostarczono mi zły kolor szafki i 3 tydzień czekam na odpowiedz i pomoc przy wymianie.
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

brak szczególnych zalet .

Wady

złe i nie dokładne opisy produktów, ignorowanie reklamacji.

Extra informacje

Roman / 2022-02-28

Polecam mila i fachowa obsługa oraz szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Emila Liskiewicz / 2022-02-22

Sklep i obsługa telefoniczna miła i na wysokim poziomie, nigdzie indziej w sklepie internetowym tego nie spotkałam.Godnie polecam znajomym, pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Przed weekendem otrzymałam dostawę mebli kuchennych oraz narożnika. Będę polecać znajomym ponieważ jakoś wykonania mebli jest rewelacja. Mąż skręcił meble kuchenne bez większego problemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinga / 2022-02-17

Fachowa obsługa, zamówiłam tkaniny do domu i dzięki temu przekonałam się do złożenia zamówienia na narożnik.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Darek / 2022-02-16

Garderoba bardzo ładna i szybko doszła.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Waldek 54 / 2022-02-14

Miła i fachowa obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Inga / 2022-02-10

Zamówiony narożnik oraz biurko ok. Wszystko przebiegło zgodnie. Polecam jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

amiami / 2022-02-07

pozytyw komoda oki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patryczek / 2022-02-07

Bardzo, ale to bardzo milusie panie odbierają tel. Polecam zakupy. Pozdrawiam miłą obsługę. Doradziły zapakowały i wysłały w 2 dni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oliwia / 2022-02-03

Będę polecać znajomym, nie zawiodłam ani się na obsłudze ani na towarze zamówionym.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna 35*&Rafaek / 2022-02-01

Stół złożony bez problemowo dziś zamówimy krzesła do niego oraz łóżko do sypialni. POLECAMY SKLEP
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roman / 2022-01-31

Zamówiliśmy z małżonką narożnik i jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z obsługi jak i z całej realizacji. Firma godna polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria Laska / 2022-01-27

Świetna i profesjonalna obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tadeusz / 2022-01-26

Szybka, sprawna obsługa oraz dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mietek / 2022-01-24

Fachowa i rzeczowa obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marika / 2022-01-23

Meble złożone w mig ;)polecamy meble arkadius bez niespodzianek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2022-01-21

Tak fajnych mebli dawno nigdzie nie kupiłam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Antonina / 2022-01-18

Będę polecać sklep innym z pewnością.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria Juślik / 2022-01-17

Zamówione meble spełniają moje oczekiwania. Solidnie wykonane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jowita / 2022-01-14

Polecam ich, solidnie i szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daniel / 2022-01-13

zakupiłem mega tanią rogówkę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aga i Paweł / 2022-01-11

Bardzo polecamy sklep meble arkadius Jesteśmy stałymi klientami;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

tanio

Wady

Extra informacje

ula / 2022-01-10

Zamontowaliśmy meble kuchenne bardzo szybko złożone przez mojego męża i nie było problemów z odczytaniem instrukcji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tamara / 2022-01-07

Polecę znajomym i wszystkim sklep bardzo bardzo miła obsługa i nawet doradzono mi świetnie co do wyboru tkaniny.Rewelacja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolka / 2022-01-05

Najpierw przemiła pani przyjęła zamówienie telefonicznie potem na maila jasno dostałam co zamówiłam i szybko zostało zamówienie zrealizowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sara Tupała / 2022-01-03

Sklep i obsługa na wysokim poziomie bardzo dobrze doradzą i podpowiedzą. Polecam serdecznie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominka / 2022-01-02

Kanapa OK jesteśmy zadowoleni przeżyła Sylwka i faktycznie zeszły plamy na mokro :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zmywalna tkanina na plus

Wady

Nie znalazłam wad

Extra informacje

CZARNA02 / 2021-12-31

POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Adrian / 2021-12-31

Super stół i super Pani Karolina z obsługi zniewalacjący głos :)))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko na 5+

Wady

Extra informacje

Dostawę miałem przed świętami, meble skręcone w wolnym czasie ładne i solidne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Domini / 2021-12-27

Polecam firmę w 100 %
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Domini / 2021-12-27

Polecam firmę w 100 %
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Filip / 2021-12-22

Przy złożeniu zamówienie telefonicznie informowano mnie, że meble mogą nie dojść do świąt. Pogodziłem się z tym, aczkolwiek chciałem posiadać coś nowego na święta i pokazać się rodzinie;)I są wczoraj dostarczono mi meble kuchenne oraz narożnik. Wszystko super jakość i rewelacyjny design.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janeczka / 2021-12-21

Długo poszukiwałam kuchni. Znalazłam idealną IDEAL.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lucjan Boryka / 2021-12-20

Kolekcja OTTON bardzo pięknie komponuje się w mojej pracowni. Będę polecał sklep znajomym, ponieważ wszystko szło zgodnie z zamówienie..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwo / 2021-12-15

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Dowóz bezpłatny.Duży +
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2021-12-14

Miła obsługa szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wanda Horka / 2021-12-13

Polecam sklep miła i fajna obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Sylwia 34 / 2021-12-10

Polecam garderobę duet, która jest bardzo mała i idealnie pasuje do blokowych wąskich przedpokoi;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karina / 2021-12-09

komoda carro bardzo ładna i po 3 dniach miałam u siebie. ekspes wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina Szulerczyk / 2021-12-08

Meblościanka ARCO bardzo ładnie prezentuje się w pokoju naszego nastoletniego syna. Miła i profesjonalna obsługa telefoniczna sprawiła, że przekonałam się do zakupu mebli w internecie. Dostarczenie mebli nastąpiło dużo przed świętami tak jak mnie wcześniej zapewniano.Towar zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lucyna / 2021-12-07

Dowieziono narożnik w dniu dzisiejszym jestem zadowolona o taki mi chodziło nie jest ani bardzo twardy ani też miękki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybki dowóz

Wady

Extra informacje

Kacper Kuszak / 2021-12-06

Narożnik i kanapa super dojechały na czas i bardzo wygodne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rena&Wojtula / 2021-12-03

Polecamy sklep fajnie nas obsłużono i miło. Nikt tam nie pracuje z łaską tylko słychać ,że to przyjemność dla tych pań doradzić i porozmawiać z klientem jak z człowiekiem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Waleria / 2021-12-02

Zakupy w tym sklepie po raz kolejny udane. Polecam bardzo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Cezary / 2021-12-01

Siedzisko neapol rewelacyjne i do tego szafka na buty.Bardzo szybka realizacja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2021-11-30

Otrzymałam regał rob oraz toaletkę na czas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Fabian / 2021-11-29

Zakupiliśmy z żonką komodę oraz narożnik jesteśmy zadowoleni mimo długiego czasu realizacji zamówienia. Meble dotarły bez zastrzeżeń i dużo ładniejsze na żywo. Polecam bezpiecznie zakupiliśmy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anetta / 2021-11-26

polecam realizują szybko dostawe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dariusz Frykowski / 2021-11-25

Polecam obsługę miłych pań i fajne doradztwo. Szybko zrealizowane zamówienie to duży atut
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Majka / 2021-11-23

Sklepu nie ma stacjonarnego , ale obsługa super telefoniczna i dzięki temu zamówienie złożone.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jankes / 2021-11-23

Jestem zadowolony z zakupu narożnika.
Asortyment
5.00

Jankes / 2021-11-22

Jestem zadowolony z zakupu narożnika.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Inga / 2021-11-21

Garderoba szybko dotarła, łatwa w montażu i fajny kolor ten dąb artisan lepszy niż na stronie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Iwo / 2021-11-19

Komoda bardzo pojemna. Szybka realizacja zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria Humora / 2021-11-17

tronie otrzymałam także rabat i jestem zadowolona z zakupu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolka i Stefan / 2021-11-16

Zakupione komody super prezentują się w moim salonie fryzjerskim. Klientki zachwycone stylem :)Jakość bardzo dobra fronty wykonane starannie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna45 / 2021-11-15

Jestem zadowolona z zakupu szafy przesuwanej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko dostarczono

Wady

Extra informacje

Maurycy / 2021-11-13

Narożnik jest bardzo wygodny covex 2 nie spodziewałem się takiej jakości ze sklepu internetowego.Rewelacyjna tkanina na którą czekałem by dostać wcześniej zamówione próbki. Bardzo się cieszę z zakupu i jestem zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2021-11-12

Daję pozytyw ponieważ szybko dostałem zamówione biurko i krzesło.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wacław / 2021-11-09

Zakupiliśmy meble kuchenne econo bardzo tani i fajny zestawik.Żonka zadowolona.Duży wybór kolorów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ulka Witek / 2021-11-08

Szeroka oferta narożników i szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

damianos / 2021-11-06

pozytyw
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patryk i Iwonka / 2021-11-04

Polecamy z całego serca wszystkim meble z tego sklepu. Bardzo dobra obsługa telefoniczna sympatyczne osoby i wszystko zgodne z opisem na stronie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anita / 2021-11-03

Zestaw kuchenny dojechał na czas terminowo bardzo ładnie się prezentuje bardzo fajna kuchnia i tania polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jolka Gmys / 2021-11-02

Dobry kontakt ze sprzedawcą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

marika123 / 2021-11-01

oczywiscie polecam meble arkadius dostałam gratis pufę do narożnika :)))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00
Zalety

zadowolona

Wady

Extra informacje

Wioletta Skibicka / 2021-10-29

Bardzo miła obsługa. Fajnie doradzą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia 54 / 2021-10-27

Super meble jakość ok i ceny przystępne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kama / 2021-10-25

W piątek otrzymałam dostawę mebli kuchennych, wszystko super polecam sprzedawcę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lila / 2021-10-22

Otrzymałam łóżko lizbona córeczka zachwycona dostawa na czas w terminie a nawet wcześniej. Kontakt z klientem i podejście 5+
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dawid Czes / 2021-10-20

Wysłano do mnie meble w giga szybkim tempie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mikołaj / 2021-10-19

Bardzo jestem mile zaskoczony zamówiony biokominkiem. Super efekt wieczorami. Polecam i kominek i sprzedawcę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko przwieźli

Wady

Extra informacje

wioleta / 2021-10-18

Otrzymany zestaw kuchenny bardzo ładny. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Claudia Kita / 2021-10-15

Miła i fajna obsługa towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2021-10-15

Polecam, meble dojechały całe bez uszkodzeń i bez problemu z zamawianiem było.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teresa Dyka / 2021-10-13

Polecam sklep z miłą i konkretną obsługą, takich lubię ludzi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2021-10-12

Pozytywna opinie wynika z doskonałego podejścia do klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jakub / 2021-10-11

Polecam komoda piękna bez zastrzeżeń.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Sylwia i Damian / 2021-10-09

Otrzymaliśmy wczoraj dostawę mebli kuchennych zmontowana jest i bardzo jesteśmy z mężem zadowoleni i nie było tak źle ze złożeniem bo byłam dobrze przedstawiona instrukcja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Radek 35 / 2021-10-08

Polecam sklep, szybko realizują zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2021-10-07

Jak najbardziej polecam mają dużo promocji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Emila / 2021-10-06

Właśnie skręciłam z mężem kuchnie narożną. bardzo nam się podoba i chyba sprawimy sobie jeszcze od państwa narożnik bo piękne modele. Szybka dostawa i dobre podejście do klienta. Polecamy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tamara46 / 2021-10-05

Polecam sklep, nie zawiodłam się jeśli chodzi o jakość zamówionych mebli.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arleta 765434 / 2021-10-04

Otrzymałam zamówiony 5 tygodni temu narożnik oraz sofę do salonu muszelkę. Jestem zadowolona produkt zgodny z opisem i dużo ładniejszy na żywo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tereska Rudzińska / 2021-10-01

Zadowolona z zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2021-09-30

Piękne przeszycia w narożniku. Bardzo starannie wykonany.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina Tykla / 2021-09-29

Pani z obsługi telefonicznej doradziła mi zakup szafki na buty oraz komody tak aby wszystko do siebie pasowało odcieniem i jestem zadowolona. Wszystko przyszło do 4 dni.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olga Borscher / 2021-09-28

Dzień dobry, zakupiłam w tej firmie meble łazienkowe. Wszystko pięknie wygląda po złożeniu.Dobra jakość i cena.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edit / 2021-09-27

Gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Mega wygodne

Wady

Nie mam uwag

Extra informacje

Tadeusz -----# / 2021-09-27

W piątek otrzymałem dostawę mebli kuchennych oraz narożnik. Wszystko doszło dobrze zabezpieczone i spięte nic się nie uszkodziło. Towar zgodny z opisem jestem z żoną bardzo zadowolony z zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jovita / 2021-09-26

Szybka wysyłka meble OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko idealnie

Wady

Extra informacje

Jovita / 2021-09-26

Szybka wysyłka meble OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko idealnie

Wady

Extra informacje

Jolanta Guzik / 2021-09-24

Miałam opory co do zakupu kanapy w sklepie internetowym, jednakże ten sklep jest wyjątkowy zarówno jak i obsługa telefoniczna na wysokim poziomie. Panie, które tam siedzą i obsługują mają sporo cierpliwości i są bardzo miłe super doradziły tkaninę do kanapy. Jestem naprawdę zadowoloną klientką. Polecam każdemu sklep meblowy internetowy akurat ten.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2021-09-23

Zakupiona u Państwa komoda oraz toaletka świetnie współgrają.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa bardzoooo

Wady

Extra informacje

Patrycja / 2021-09-22

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Claudia / 2021-09-21

Kupiłam komodę amber i jestem zadowoloną klientką.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ulka / 2021-09-20

Zamówiłam kuchnie econo P rewelacyjna mamy już zmontowaną będe polecać na prawdę robi wrażenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

domidomi / 2021-09-19

zasłużony pozytyw dla firmy arkadius
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super podejście do klienta

Wady

Extra informacje

Ula Frankowska / 2021-09-18

Polecam meble z tego sklepu!!!!piękne wykonanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teresa 65434 / 2021-09-17

Zakupiłam materac do łóżka bardzo wygodny i nie boli mnie w końcu kręgosłup.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Danka / 2021-09-16

Mają przepiękne komody nigdzie indziej takich nie widziałam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina Tomczyk / 2021-09-15

Zakupiłam dla córeczki łóżko GUCIO jest bardzo praktyczne moja córeczka ma 8 miesięcy a wiem że w takim łóżku nic jej się nie stanie podczas obracania no i przede wszystkim nie sprzedam po kilku miesiącach użytkowania, można powiedzieć że rośnie z maluchem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Rogówka rewelacyjna. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2021-09-14

Supersklep internetowy lepszej obsługi nie pamiętam żebym trafiła dotychczas wszyscy znudzeni i zgorzkniali odbierali tel. a tu zaskoczenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Viktoria86 / 2021-09-13

Super meble polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

CLAUDII / 2021-09-12

NAROŻNIK DUŻY PIĘKNY BARDZO WYGODNY JESTEŚMY MEGA ZADOWOLENI
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

PIĘKNY I WYGODNY

Wady

NIE MA WAD

Extra informacje

Ewa / 2021-09-10

Bardzo dobry wybór dokonałam w tym sklepie, zakup udany mebli.Gorąco polecamy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamil / 2021-09-09

Polecam sklep miła i fachowa obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylawia / 2021-09-08

Meble bardzo szybko złożyliśmy i bez problemu polecam jakość też dobra.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teodor / 2021-09-07

Polecam każdemu zakupy w tym sklepie jakość rewelacja. Dostawa także szybka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Darek 67# / 2021-09-06

Zakupione meble piękne kuchnia bardzo pojemne szafki oraz szuflady posiada.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

luci luci / 2021-09-04

wszystko ok zamówienie zrealizowane bezproblemowo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ok

Wady

Extra informacje

Renatka 47 / 2021-09-03

Witam zakupiłam w tym sklepie biurko narożne SILVIA pomimo długiego terminu realizacji, który z początku mnie zraził nie ukrywam dałam się namówić na zakup i oczywiście nie żałuję i bardzo dziękuje za doradzenie mi tego biurka. Szok jaki duży blat bardzo fajne polecam każdemu, kto spędza dużo czasu w pracy lub przy nauce.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Meble Arkadius opinie