Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Meble Arkadius
  • /
  • 1

Opinie o Meble Arkadius

meblearkadius.pl

Świecie

Zakupy Meble Arkadius opinie
Asortyment
4.89
Dostawa
4.85
Łatwość zamawiania
4.87
Obsługa i reklamacje
4.88
Poziom cen
4.89

Średnia ocen

4.88

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

715

dodanych opinii

 

Violetta / 2021-08-05

Cała kolekcja narożników jest piękna wszystkie tak prawdę mówiąc bardzo nam się podoba mało który model odbiega od naszych upodobań. Filmiki na stronie bardzo pomocne w zakupie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka Tyka#### / 2021-08-04

Witam, wystawiam duży Pozytyw meble przyszły bardzo szybko i dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem. Towar zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

kayaa / 2021-08-03

polecam firmę kanapa boska :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daria Myc / 2021-08-03

Meble sama złożyłam, dołączona była bardzo czytelna instrukcja dzięki temu udało mi się bez większego problemu złożyć.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Valdi55 / 2021-08-02

Szybko i profesjonalnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Weronika Marzec / 2021-08-02

Witam. Z dużym szacunkiem polecam sklep. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Podejście do klienta w 100% godne polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2021-08-02

Ekspresowa wysyłka toaletki polecam!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko wysłane

Wady

Extra informacje

Bogumiła / 2021-08-01

Komoda z dekorami przepiękna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zakupiony narożnik bardzo miękki i wygodny polecone sprężyny bonell sprawdziły się jestem zadowolona o to chodziło;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2021-07-28

Zamówione meble kuchenne przyszły wczoraj, pięknie wykonane fronty jak mało gdzie polecam.Meble wyglądaja jak na wymiar.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Meble Arkadius opinie