Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Max Elektro
  • /
  • 1

Opinie o Max Elektro

maxelektro.pl

Łańcut

Zakupy Max Elektro opinie
Asortyment
4.79
Dostawa
4.68
Łatwość zamawiania
4.78
Obsługa i reklamacje
4.37
Poziom cen
4.53

Średnia ocen

4.63

w skali od 1 do 5.

 

Vida / 2024-02-07

Wow, awesome weblog format! How lengthy have you ever been blogging for? you make blogging look easy. The entire look of your web site is fantastic, let alone the content! You can see similar: Ricardos.shop and here https://ricardos.shop
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Slawek / 2022-03-21

ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko

Wady

Extra informacje

Ania / 2022-02-17

Ogólnie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Janusz / 2022-01-07

OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena

Wady

Extra informacje

MIlo88 / 2021-12-28

Zamówienie szybko i sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, wysyłka

Wady

Extra informacje

Dana / 2021-12-03

Polecam sklep , szybka dostawa, towar rewelacja sprawdza się bez zarzutu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rasta76 / 2021-12-03

Dobrze doradzili, dostarczyli, działa. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paranormal / 2021-12-03

Serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bolek17 / 2021-12-03

Urządzenia zgodne z opisem na aukcjach, nie mam żadnych zastrzeżeń co do zakupionych sprzętów. Pracownicy infolinii udzielili rzeczowej odpowiedzi na pytania podczas składania zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa pod wskazany adres

Wady

-

Extra informacje

-

GGGGG / 2021-12-03

Polecam

GGGGG / 2021-12-03

Polecam

STAR / 2021-12-03

Mimo opóźnień w tym okresie informacje udzielane rzeczowo i na czas. Nie winię sklepu, wysłali w terminie i kontakt był bardzo dobry.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arla / 2021-12-03

Miła obsługa na infolinii na wielki plus, szybko dostarczone zamówienie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2021-12-03

Bardzo dobra obsługa infolini, pełen profesjonalizm . Sklep jak najbardziej na plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zadowolony Klient / 2021-12-03

Z całego serca polecam zakupy w tym sklepie, szybka realizacja, przemiła obsługa, wyśmienita jakość i adekwatna cena do produktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olka / 2021-12-03

Bardzo polecam !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2021-11-22

Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, dobry kontakt

Wady

Extra informacje

Grzesio85 / 2021-11-22

Łatwo i przyjemnie. Szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka i dostawa. Zamówiłem telefonicznie, a przyszło na następny dzień.

Wady

Extra informacje

Asia / 2021-08-13

Firma fatalna jeśli chodzi o obsługę. Niesprawny sprzęt niemożliwy do wymiany z powodu biurokratycznego oporu - ponieważ był zakupiony na fakturę.
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Ania / 2020-09-08

Dostawa była szybka. Sprzęt przyjechał nie pełno wartościowy. Problem ze zwrotem. Żadnej pomocy ze strojny obsługi sklepu, brak empatycznego podejścia do klienta. Porażka. Nigdy więcej, zakupów w tym sklepie . Proszę zmieńcie podejście do Klienta. Tylko na tym tracicie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

szybkość dostawy

Wady

obsługa klienta

Extra informacje

melon / 2019-12-26

sprzęt AGD do nowego mieszkania kupiłem tutaj i wszystko działa bez zarzutu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Max Elektro opinie