Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Max Elektro
  • /
  • 1

Opinie o Max Elektro

maxelektro.pl

Łańcut

Zakupy Max Elektro opinie
Asortyment
4.89
Dostawa
4.89
Łatwość zamawiania
5
Obsługa i reklamacje
4.56
Poziom cen
4.72

Średnia ocen

4.81

w skali od 1 do 5.

 

Max Elektro opinie Max Elektro
4.81 1462

Slawek / 2022-03-21

ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybko

Wady

Extra informacje

Ania / 2022-02-17

Ogólnie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Janusz / 2022-01-07

OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena

Wady

Extra informacje

MIlo88 / 2021-12-28

Zamówienie szybko i sprawnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, wysyłka

Wady

Extra informacje

Dana / 2021-12-03

Polecam sklep , szybka dostawa, towar rewelacja sprawdza się bez zarzutu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rasta76 / 2021-12-03

Dobrze doradzili, dostarczyli, działa. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paranormal / 2021-12-03

Serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bolek17 / 2021-12-03

Urządzenia zgodne z opisem na aukcjach, nie mam żadnych zastrzeżeń co do zakupionych sprzętów. Pracownicy infolinii udzielili rzeczowej odpowiedzi na pytania podczas składania zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa pod wskazany adres

Wady

-

Extra informacje

-

GGGGG / 2021-12-03

Polecam

GGGGG / 2021-12-03

Polecam

STAR / 2021-12-03

Mimo opóźnień w tym okresie informacje udzielane rzeczowo i na czas. Nie winię sklepu, wysłali w terminie i kontakt był bardzo dobry.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arla / 2021-12-03

Miła obsługa na infolinii na wielki plus, szybko dostarczone zamówienie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2021-12-03

Bardzo dobra obsługa infolini, pełen profesjonalizm . Sklep jak najbardziej na plus
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zadowolony Klient / 2021-12-03

Z całego serca polecam zakupy w tym sklepie, szybka realizacja, przemiła obsługa, wyśmienita jakość i adekwatna cena do produktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olka / 2021-12-03

Bardzo polecam !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2021-11-22

Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, dobry kontakt

Wady

Extra informacje

Grzesio85 / 2021-11-22

Łatwo i przyjemnie. Szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka i dostawa. Zamówiłem telefonicznie, a przyszło na następny dzień.

Wady

Extra informacje

Asia / 2021-08-13

Firma fatalna jeśli chodzi o obsługę. Niesprawny sprzęt niemożliwy do wymiany z powodu biurokratycznego oporu - ponieważ był zakupiony na fakturę.
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Ania / 2020-09-08

Dostawa była szybka. Sprzęt przyjechał nie pełno wartościowy. Problem ze zwrotem. Żadnej pomocy ze strojny obsługi sklepu, brak empatycznego podejścia do klienta. Porażka. Nigdy więcej, zakupów w tym sklepie . Proszę zmieńcie podejście do Klienta. Tylko na tym tracicie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

szybkość dostawy

Wady

obsługa klienta

Extra informacje

melon / 2019-12-26

sprzęt AGD do nowego mieszkania kupiłem tutaj i wszystko działa bez zarzutu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Max Elektro opinie