Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Mango
  • /
  • 1

Opinie o Mango

shop.mango.com/pl/kobieta

Warszawa

Zakupy Mango opinie
Asortyment
1.91
Dostawa
1.65
Łatwość zamawiania
2.3
Obsługa i reklamacje
1.36
Poziom cen
1.82

Średnia ocen

1.81

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

25

dodanych opinii

 

Marlena / 2022-08-29

Czas realizacji dostawy jest jakimś nieporozumieniem. Złożyłam zamówienie 23 sierpnia, zakup otrzymam jutro 30 sierpnia. Konkurencja Z... Czas realizacji do 48h. Również przesyłki bezpośrednio z ES. Popracujcie nad logistyka swoich zamówiem - trochę wstyd żeby w dziejszych czasach transport szedł tydzień ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.50
Zalety

Styl

Wady

Czas realizacji zamówienia

Extra informacje

Marta / 2022-02-25

Zamówiłam w sklepie Mango płaszcz zimowy w świetnej promocyjnej cenie. Jest informacja o czasie wysyłki, która faktycznie może trwać kilka dni roboczych i tyle trwala - nie więcej i nie mniej. Jednakże fason nie leżał na mnie dobrze, wiec zdecydowałam się na zwrot. Spakowalam paczke, nakleiłam etykietkę i zaniosłam do punktu dhl (żabka) i zwrot pieniędzy otrzymałam jak tylko przesyłka dotarła na magazyn. Płaciłam blikiem i zwrot był automatyczny. Jakość ubrań świetna i będę polecać !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

imię / 2022-02-18

można "męskie" rzeczy zamówić do sklepu który prowadzi sprzedaż "damskiej" kolekcji, ale zwrócić tam to już nie, a strona do zwrotów oczywiście nie działa, nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

problem ze zwrotami, długi czas przesyłki, przesyłka PONAD 10 dni roboczych

Extra informacje

IzabelaWaw / 2022-01-08

Uprzejmie informuje, ze opinia tu wystawiona jest o sklepie MANGO, shop. mango .com z Barcelony, nie "sklepie" Mango tv z telewizora. Zakupilam elegancki plaszcz z tego sklepu w cenie promocyjnej poczatkiem grudnia 200zł z 400(!). Po niecalym miesiacu normalnego uzytkowania zmechacil sie i zrolowal na calej dlugosci rak, prawie sie wytarł do podszewki ! Szczerze wspolczuje tym ktore kupily ten sam plaszcz w normalnej cenie czy nawet swiatecznej obnizce do 300zl. Nawet 200zl, to kwota za ktora powinien sluzyc minimum jeden sezon a nie jeden miesiac. Kpina i porażka. Dzis takze dokonywalam zwrotu zamowionej w podobnym okresie spódniczki, gdzie dostawa trwala ok 3tygodnie. Zwrot w sklepie stacjonarnym w Warszawie - Arkadia. Jedno z mniej przyjemnych doswiadczen. Panie pracuja za kare, nie garna sie do pomocy, stoja i czekaja na oklaski. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Darmowy zwrot w sklepie

Wady

Niska jakosc ubran, fatalna obsluga, dostawa, długie oczekiwanie na zwrot środków

Extra informacje

Niecały miesiąc

Elżbieta / 2021-11-19

Zakupu z Mango dokonałam przez Zalando /partner/, przesyłka towaru była w oddzielnej paczce. Przesyłka doszła szybko ale ze po dokonaniu zwrotu zaczęły sie schodki. Odesłałam artykuł prawie miesiac temu. Żadnej informacji, cicho sza. Przesłałam i-maile z zapytaniem i znowu cisza. Żadnego kontaktu ze mną. Masakra. Od teraz jesli bede dokonywac zakupów w Zalando a pojawi się informacja o odzielnej przesyłce z tego sklepu, od razu rezygnuje. Ja bede omijac szerokim łukiem.To jest kpina a nie szanowanie klienta.NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Na tą chwile nie widze żadnych

Wady

Brak poszanowania klienta

Extra informacje

Oszukany / 2021-08-19

Kpina i zenada.Mailowo pisali ,że mogę odesłać produkt.Wysłalam zapłaciłam i o dziwo po 3 dniach paczka wrocila i znów musiałam płacić.Zlodzieje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Zero

Wady

100

Extra informacje

2

Rono-71 / 2021-07-23

Nie polecam firmy zwrot środkow okolo m-ca. Brak komunikacj. I trzeba placić za zwrot. Bardzo skomplikowany sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Zwrot środkow

Extra informacje

6UN98129AV3600812

Dmytro / 2021-07-14

NIE KUPÓJ W TYM SKLEPIE! Kupiłem płaszcz w mango.com. Przez tydzień noszenia się zepsuło ta ze go ne poznać, jakość fatalna, kulki porobiły się wszędzie. Poszedłem wymieniać wymieniłem na kurtkę, ale już bez prawa wymiany. I to samo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Można się ubrać

Wady

Jakość ubrania fatalna

Extra informacje

2 tygodni

Minetka / 2021-03-01

Na 16 zamieszczonych tu opinii 15 to opinie kobiet które zostały oszukane i wylewają na tej stronie swoje żale.Drogie Panie zostałyście przepraszam za wulgarne określenie w y d y m a n e przez Mango na własne życzenie.O czym to świadczy ??? Swiadczy to o Waszym IQ bo nikt kto ma trochę oleju w głowie nie kupi niczego w tym pożal się Boże sklepie.Jak można kupić cokolwiek w Mango oglądając oferowane tam przedmioty na ekranie TV?Towar należy obejrzeć w realu,dotknąć,powąchać,posmakować i dopiero wtedy podjąć decyzję o zakupie a jeszcze lepiej poszukać opinii o tej firmie w internecie.Współczuję Wam naiwności i straconych pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Wszystkie

Extra informacje

Tak się kończy kupowanie na ekranie!

Roksana / 2021-02-26

Nie polecam zakupow. zamowilam kozaki zamszowe, przyszly uszkodzone z wadami, jeden obcas byl zdarty wyglądaly jak by ktos w nich chodzil. Porażka.. Wstyd wysylac takie cos do klienta. Nie polecam. Czekam na rozpatrzenie reklamacji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Buty w słabym stanie.

Extra informacje

Irena / 2021-02-25

Nigdy więcej nie kupujcie w sklepie mango. Oszukali mnie. Oddałam mikser, a pieniędzy nie oddali. Tylko kartę podarunkową. Pytam to sklep moje pieniądze zamroził na rok. Nic o tym sposobie robienia ludzi w konia nie wiedziałam. Sprzedawca nie poinformował na mnie o tym kancie. Żebym wiedziała, że tak będzie nie kupiłabym nic. Oszukańczy ludzie prawdę piszą . To tak samo jak na tych pokazach kanty
Zalety

Jakie zalety wstydźcie się

Wady

Nawet o nie warci jestescie

Extra informacje

Musi ktoś za to się wziąć o

Kamila R. / 2021-02-03

Nie polecam zakupów w tym sklepie! Na początku stycznie zamówiłam płaszcz, który nie spełniał moich oczekiwań. Stąd tez dokonałam zwrotu 15 stycznia na adres podany w formularzu zwrotu. Niestety, pieniędzy nie odzyskałam do tej pory, pomimo wielokrotnych prób kontaktu w tej sprawie! Wysłałam potwierdzenie nadania paczki, nr paczki i stronę do jej śledzenie. Dzisiaj jest 3 luty i zero odzewu w tej sprawie! Sprawdziłam dziś z ciekawości statut mojej paczki ze zwrotem...okazuje się, że nie została odebrana pomimo PONOWNEGO AWIZO! Naprawdę, żenujące! I co? Mam nadać ją ponownie, zapłacić i nie mieć pewności, czy zostanie odebrana? Nie można tego nazwać inaczej niż chamstwo! Na pewno tej sprawy tak nie zostawię, zgłaszam do Rzecznika Praw Konsumenta! NIE POLECAM!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

zero!

Wady

całe mnóstwo!

Extra informacje

Zbigniew / 2020-12-17

Dwukrotnie zostałem oszukany składając zamówienia. Opłaciłem za towar, którego, jak się później okazało nie było w magazynie. W drugim przypadku czekałem na zamówienie ponad 2 miesiące z zapewnieniem, że towar będzie dostępny. Obecnie otrzymałem informację o braku wszystkich zamówionych towarów, choć uprzednio informowano o braku tylko 2 ze wszystkich zmówionych. Obligatoryjnie anulowano zamówienie. Na moje żądanie pisemnego uzasadnienia odstąpienia od umowy do obecnego czasu (17.12.2020r) nie mam odpowiedzi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadnych

Wady

brak szacunku i lekceważenie klientów, sprzeczne informacje

Extra informacje

zawiedziona / 2020-12-07

Otrzymałam zamówiony towar w Mango ale nigdzie nie ma adresu tej firmy ,nawet na opakowaniu brak nadawcy.Problem w tym ,ze musze towar zwrócić ,emailowałam ,próbowałam sie dodzwonić ,bez rezultatu ,Dostałam etykietę zwrotną z moim błędnym adresem i jakąś firmą w Nowym Kisielinie - nie wiem gdzie mam zwrócić ten towar ?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Minetka / 2020-10-31

Mango już jest oklepane i ludzie nie chcą być nabierani na "niezwykłe,cudowne i niepowtarzalne"właściwości oferowanych tam przedmiotów kupowanych za paskarską cenę.Zmieniono nazwę na okazje.tv i dalej robi się w konia potencjalnych klientów.Nawet oferowane jest tam to samo g...co w Mango.I jest sama śpiewka o "magicznych"właściwościach sprzedawanego tam chińskiego badziewia za wygórowaną cenę.Znajdą się idioci którzy kupią ten szajs przepłacając kilkunastokrotnie i wylewający później swoje żale jak to zostali oszukani.Nie żal mnie Was durnie bo nie słuchacie mądrzejszych od siebie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ŻADNE

Wady

WSZYSTKIE

Extra informacje

Minetka / 2020-10-17

Jak widać ostrzeżenia przed zakupami w Mango nie zniechęcają następnych durniów do robienia zakupów.Bardzo dobrze bo najlepiej jest doświadczyć tego oszustwa na własnej d...Takie szemrane firemki będą istnieć i robić w konia potencjalnych klientów tak długo dopóki znajdą się tacy idioci którzy przekonają się boleśnie o "zaletach" telesprzedaży.Zupełnie mnie ich nie żal bo nie słuchają mądrzejszych od siebie.Kupujcie więcej w Mango i wyrzucajcie pieniądze w błoto!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Wszystkie

Extra informacje

Aga / 2020-10-17

Kupiłam bluzę i sukienkę na wyprzedaży. Czekałam miesiąc na przesyłkę. Okazało się że towar w ogóle nie został przekazany przewoźnikowi. Napisałam do nich. Odpisali że muszę jeszcze raz zamówić - tylko że teraz cena tych rzeczy jest trzy razy wyższa. Napisałam jeszcze raz. Odpisali że przekazali do innego działu. Po miesiacu znowu napisałam - przestali odpisywać. Nie polecam tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

jola / 2020-10-14

Naciąganie starszych ludzi. Zakupy przez telefon chińskiego badziewia, wciskanie karty. Po zwrocie towaru brak zwrotu pieniędzy. NIGDY WIĘCEJ. jeden punkt to za dużo bo powinno być zero.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Alicja / 2020-09-29

Zajadów ze śmiechu dostałam czytając wpisy w stylu kolejny raz zostałemam szukana. Nie ty to kolejny baran chińskie badziewie zamówi za produkt które w necie można kupić za 20% ceny która jest w reklamie Mango.pl. Oryginalny Nicer Dicer w Biedronce macie za 29zł, a w Mango kupicie za 129zł. Można? Można. Ale Janusze i Grażyny mają gest i pińcet + dlatego wolą rozpieprzyć kasę, aby tylko somsiadka widziała że kurier pod jej chałupę zajeżdża z próżniową wyciskarką do syfów. (PRÓŻNIOWĄ !!! Co za debil to wymyślił !!!) Lusterko z kamerą HD 720p (najgorsza rozdzielność) w Mango jest za 199 cebulionów a w Media Markt Full HD 1080p lub 4k + kamera cofania za 129zł. Szkoda mi was ludziska że takie wodogłowie macie. Głupich nie sieją, sami się rodzą. Skończy się wam pińcet plus to na g... nie będziecie wydawać i zaczniecie sanować pieniądze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Żaden

Wady

Cena 80% wyższa niż na portalach internetowych

Extra informacje

grazyna / 2020-09-28

1/10. NAJGORSZY sklep internetowy z jakim miałam do czynienia! Zamówiłam rzeczy 2 tygodnie temu - nadali im status WYSŁANE, co jest niczym innym jak wprowadzeniem w błąd- te rzeczy nie zostały nawet spakowane o czym się dowiedziałam po rozmowie z panią z BOK. W dodatku po 2 tyg dostałam maila, że rzecz którą zamówiłam już jest nieaktuialna bo się wyprzedała. Niedziwne, że się wyprzedała skoro od 2 tyg czekam na realizację zamówienia nie wspominając o jego wysyłce! Fatalna obsługa, fatalna organizacja plus znikające przedmioty z zamówień. Działania godne podrzędnegu butiku firmy krzak a nie ogromnej marki!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

jw

Extra informacje

Minetka / 2020-07-03

Trzeba być wyjątkowym pustakiem i dzbanem aby wogóle pomyśleć o zakupach w Mango i skończonym idiotą aby cokolwiek tam kupić.Koszt emisji 1minuty reklamy w TV wynosi kilkanaście lub kilkadziesiąt tysięcy złotych i na 100% Mango 24 do tego nie dokłada.To Wy dzbany płacicie za produkcję,emisję i wszystko inne kupując cokolwiek w tym pożal się Boże sklepie.Jeśli cena towaru wynosi np. 100 zł to jego wartość realna to 5 do 10 zł.Reszta to koszty działalności Mango wrzucone w cenę "widoczną na ekranie".Nie mówiąc już o jakości tych produktów bo to jedno wielkie g...Ale durniów jak widać nie brakuje i kupią nawet psie g...ładnie pokazane na ekranie.To przerażające jacy Polacy są głupi,bezmyślni i łatwowierni.Dlatego można nimi tak łatwo sterować i obiecywać im gruszki na wierzbie(patrz ostatnie wybory prezydenckie).Obiecuję Wam dzbany,że jeśli wybierzecie mnie na prezydenta to KAŻDY będzie zarabiał nie mniej niż 100 tyś na miesiąc pracując 5 dni w tygodniu.Głosujcie na mnie!Kupiliście to naiwne pustaki?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

ŻADNE

Wady

WSZYSTKIE

Extra informacje

maksymalny wkurw / 2020-06-17

PRZESTEGAM!!!Nic tam nie kupujcie! Po zakupie nie przesylaja zamowionych towarow ani nie odpowiadają na maile! Zlodziejstwo w bialy dzien.Najlepiej od razu zglaszac sprawe na policje.
Zalety

Wady

brsk kontaktu,sprzedawany towar ktorego nie ma w ogole na skladzie

Extra informacje

Agnieszka / 2020-06-10

Nie radzę nikomu zamawiać w tym sklepie! Po odesłaniu zamówionego towaru brak informacji, brak zwróconych pieniędzy. Czekam już 2 miesiące obsługa klienta nawet nie odpowiada na wiadomości, jednym słowem oszustwo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Brak kontaktu z biurem obsługi klienta

Extra informacje

Agnieszka / 2020-02-17

To był mój pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. Zwroty przez DHL niby bezpłatne, ale załączona etykieta adresowa jest opisana jako nieopłacona i nie jest etykietą DHL. Z tydzień temu wysłałam do sklepu mail w tej sprawie, do dziś zero odpowiedzi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

asortyment

Wady

obsługa po sprzedaży, zwroty

Extra informacje

nie polecam

zuzy8 / 2018-05-08

Jedyny sklep w którym mogłam kupić spodnie z nogawkami idealnie skrojonymi na długość, do tego w świetnej cenie, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Mango opinie