Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Magmac
  • /
  • 1

Opinie o Magmac

magmac.pl

Kobylnica

Zakupy Magmac opinie
Asortyment
2.18
Dostawa
2.88
Łatwość zamawiania
3.25
Obsługa i reklamacje
2.27
Poziom cen
2.95

Średnia ocen

2.71

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

44

dodanych opinii

 

Ssss / 2022-01-28

Witam niestety jakość produktów odbiega daleko od tych na zdjęciach bardzo słaba, 3 razy zwracałam dres z powodu plam na materiale niestety tylko za 1 zwrot zostały zwrócone mi pieniądze a za kolejne razy zostało to ominięto a gdy upomniałam się mailowo zostałam zablokowana bardzo słabe zachowanie więcej na pewno już tam nie zamówię. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dużo

Extra informacje

Hanna / 2022-01-21

Zamówienie anulowalam telefonicznie.
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kontakt z firmą znakomity

Wady

Extra informacje

Marta / 2022-01-19

Nie polecam. Dres pęka w szwach gdzie noszę rozmiar M a dres jest rozmiarem S/M obsługa sklepu to dno , traktowanie klienta dno i jakość produktu to kpina.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Brak

Wady

Jakość ,obsługa , całokształt

Extra informacje

Przymiarka

Paulina / 2022-01-05

Polecam serdecznie, kupuję nie pierwszy raz i zawsze jestem zachwycona ????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, towar dobrej jakości, zgodnie z opisem

Wady

Żadnych

Extra informacje

Kasia / 2021-12-20

W sobotę po południu zamówiła sukienkę ,poniedziałek rano już w paczkomacie ????sukienka piękna,i materiał i wykonanie,nie ma niczego co mogłabym się przyczepić.a cena rewelacyjna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa,świetna sukienka

Wady

Brak

Extra informacje

Agata / 2021-12-18

Dla mnie totalna żenada. Zamówiłam sweterek na test. Gowno jak cholera metką Turecka skład swetra 30 procent bawełna 70 procent akryl. Napisane made in turkey. Po co ludzie zakładają Polska Firmę za którą kryje się jakiś szit z Turcji.. Nie polecam. Tfu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic

Wady

Wszystko

Extra informacje

Onon / 2021-12-14

Żenada, sprzedają towar nie mając go w magazynie Anulowane zamówienie bez wyjaśnienia Nie polecam Problem.ze zwrotem pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2021-11-29

Dzisiaj odbierałam paczkę z Mag Mac. Zamówiłam 3 bluzki prążkowane.\r\nWszystko jest okay.\r\nAle niestety materiał jest cieńszy niż myślałam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Roksana / 2021-11-25

Kontakt z firmą jest fatalny. Zamówiłam dwie rzeczy, przyszły w miarę szybko. Odesłałam w ten sam dzień sweterek, gdyż był słabej jakości, oczywiście inny niż na zdjęciach.. Paczkę odesłałam według ich instrukcji na stronie. 20 dni czekałam na wiadomość od nich. Napisałam im 4 emaile, na żaden nie odpisali. Nie dostałam żadnej wiadomości również, że paczka dotarła. W końcu odpisali mi na messengerze. Żadnych słów wytłumaczenia, powiedzieli tylko ze mam im napisać co odsyłam i nr konta. Który i tak mieli napisany w paczce zwrotnej.. Gdybym nie zainterweniowała o pieniądzach mogłabym zapomnieć. To się nazywa lekceważenie klienta. Więcej tam nie kupię. Szkoda nerwów :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Szybka wysylka

Wady

Obsługa klienta na fatalnym poziomie, słaba jakość ubrań - ale za to niskie ceny

Extra informacje

Magda / 2021-11-23

Zamówiłam sukienkę z wycięciem na brzuch i sweterek, jakość poniżej dna.. Sukienka nie opina się tak ładnie jak na zdjęciach i materiał który jest przy wycięciu na brzuch po prostu wisi. Natomiast sweter nie dość że ma bardzo brzydki zapach to jest taki sztuczny w dotyku i nieprzyjemny, a do tego ma wystające nitki. Odsyłam i więcej już nie zamawiam z tego sklepu. Rzeczy gorsze niż z aliexpress
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

Zakupy Magmac opinie