Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Magmac
  • /
  • 1

Opinie o Magmac

magmac.pl

Kobylnica

Zakupy Magmac opinie
Asortyment
2.05
Dostawa
2.86
Łatwość zamawiania
3.2
Obsługa i reklamacje
2.14
Poziom cen
2.77

Średnia ocen

2.61

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

66

dodanych opinii

 

Er.jot / 2022-08-17

T. R. A. G. E. D. I. A. Już kiedyś zamówiłam na pakuten- to na bank ta sama firma. Jakość - tragedia - owczem w dzisiejszych czasach poliester to 95% ubrań nawet markowych. Ale sukienki które dotarły to dramat. Krótkie ze nawet na randkę w nich bym nie wyszła. Jakość tragedia ! Bluzki dramat ! Na zdjęciach całkiem inne niż w rzeczywistości. Nigdy więcej nie zamówię. A już nie wspomnę o tym, ze jest niby rabat dla nowych klientów, ale jakoś brak możliwości wpisana kodu rabatowego podczas zamówienia .. to co to k****za rabat ? ŚCIEMA !!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak !

Wady

Mnóstwo ! Poczytajcie opinie !

Extra informacje

Er.jot / 2022-08-17

T. R. A. G. E. D. I. A. Już kiedyś zamówiłam na pakuten- to na bank ta sama firma. Jakość - tragedia - owczem w dzisiejszych czasach poliester to 95% ubrań nawet markowych. Ale sukienki które dotarły to dramat. Krótkie ze nawet na randkę w nich bym nie wyszła. Jakość tragedia ! Bluzki dramat ! Na zdjęciach całkiem inne niż w rzeczywistości. Nigdy więcej nie zamówię. A już nie wspomnę o tym, ze jest niby rabat dla nowych klientów, ale jakoś brak możliwości wpisana kodu rabatowego podczas zamówienia .. to co to k****za rabat ? ŚCIEMA !!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Brak !

Wady

Mnóstwo ! Poczytajcie opinie !

Extra informacje

Paula / 2022-08-11

Kupiłam komplet muślinowy ,cena zbyt wysoka do tego co przyszło ... po pierwszym założeniu nitki puściły, zrobiła się szmatka . Ciuchy sztuczne , zdjęcia na stronie inne niż w rzeczywistości. Nie polecam
Zalety

Wady

Sztuczny materiał, wykonanie złe jakościowo,,

Extra informacje

Gabrysia93 / 2022-07-21

Czekałam wprawdzie 4 dni na przesyłkę, ale jestem zadowolona z sukienki boho. Myślę, że sukienki warte uwagi :) Mogę polecić za tą cenę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Cena, Styl

Wady

Czas oczekiwania na przesyłkę

Extra informacje

Brak

Xx / 2022-07-20

Zamówiłam rzeczy, wszystko fajnie dopóki nie otworzyłam paczki. Chciałam sukienke na urodziny, czekalama na nia. Przyszla szmatka innego koloru, rozciągniętą, spadała z piersi... Jak można wstawiać zdj innych produktów na strone sklepu. Zwrot na własny koszt. Obsługa odpisala po miesiącu.. Pierwszy raz wystawiam opinie ale bez jaj, to sa moje pieniądze. Nie mogłam sie doprosić zwrotu!!! Wstydziłabym sie tak traktować ludzi. Nikt nie zarobi na cudzym nieszczęściu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Nie ma zalet. Ponad miesiąc czekania aż łaskawie ktoś odpisze i odda pieniądze za zakup.

Wady

Materiał zupełnie inny niż na zdjeciu, kolor totalnie odbiega. Porażka całkowita.

Extra informacje

Ewelina / 2022-07-06

Zamowilam 2 sweterki. Ale nic wspólnego nie miały z tymi na stronie. Kolor inny, materiał szorstko. Cena nie adekwatna do jakości. Nie warte nawet 5zl. Materiał tak plastikowy że na szmatę nawet się nie nadaje. Stanowczo odradzam zakupy z tej strony. Strata pieniedzy i czsu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko to jedna wielka wada

Extra informacje

Xxx / 2022-06-30

NIE POLECAM. Oszuści. Inny skład tkaniny mają podany na stronie a inny jest na metce. Materiały zamówionych produktów są beznadziejne. Bluzki muślinowe z muślin nic wspólnego nie mają. OSZUŚCI!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Same wady, brak zalet

Wady

Oszuści

Extra informacje

Zero

Renatka97 / 2022-06-23

Trochę nie wiem wiem skąd te negatywne opinie. Ja kupiłam już w tym sklepie 5 sukienek i nigdy nie miałam problemów z obsługą klienta. Jedna sukienka była za dużo to w przeciągu kilku dni udało się ją wymienić :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, obsługa klienta

Wady

Brak

Extra informacje

Brak

MIA / 2022-06-07

Nie polecam zakupu czegokolwiek, brak rzetelności , chciałam wymienić na inny produkt ,odesłałam i nie mam ani pieniędzy ani zakupionego produktu !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Wysyłają wadliwe produkty

Extra informacje

Dominika / 2022-06-05

Tragedia, sukienki, które zamowilam w niczym nie przypominały tych z fotografii. Jakość materiału to zgroza, nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Celina94 / 2022-05-26

Zamawiałam ostatnio tam sukienkę na weselę i powiem szczerze jak za taką cenę to naprawdę był to trafiony zakup :) Osobiście mogę polecić :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena, Styl

Wady

Brak

Extra informacje

Brak

Mat / 2022-05-25

Odradzam. Towar bardzo złej jakości. Na reklamację nie ma co liczyć. Omijać i oszczędzić sobie nerwów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Mnóstwo

Extra informacje

Honprata / 2022-04-13

OSZUŚCI!!! Zwróciłam towar, który okazał się bardzo złej jakości, a podany przez nich SKŁAD materiału to czysta kpina z klienta. Pomimo to nie otrzymałam zwrotu gotowki, po wielu wiadomości e-mailowych i telefonicznych z prośbą o uzasadnienie odmowy przyjęcia zwrotu uslyszałam jedno krótkie zdanie, że nie przyjmują zwrotów piżam i że mam im dopłacić 20zł za przesyłkę to mi odeślą ją. Nie dość, że nie otrzymałam zwrotu pieniędzy to zatrzymali u siebie towar i żądają żebym jeszcze dopłaciła im ( za tą szmatkę nie nadającą się do użytku) . Żenada. NIE POLECAM i przestrzegam! Uważajcie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Karola / 2022-04-13

Oszukują klientów. Nie przestrzegają praw konsumenckich. Wrzucają dużo ubrań do wielu działów przez co w przypadku zwrotu blu;zki nie zwracają pieniędzy zasłaniając się, że bielizny nie przyjmują. Fatalna jakość to mało powiedziane! Wciskają zwykły chłam ściągnięty z Aliexpress. Obsługa niemiła i bezczelna. Za dostawę liczą sobie podwujnie. Nie polecam i przestrzegam przed stratą pieniędzy!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Paulina / 2022-04-13

Produkty fatalnej jakości, cienutkie szmatki kompletnie nie przypominające tych z zamieszczonych zdjęć. Rozmiary nieadekwatne i mocno odbiegające od podanych. Dodatkowo brak możliwości zwrotu niektórych towarów przez co naciągają klientów na koszty wciaskając zwykłą chińszczyzne. Nie polecam, no chyba że ktoś chce wyrzucić pieniądze w błoto.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Szybką wysyłka

Wady

Extra informacje

Esti / 2022-04-05

Zamowilam u nich sukienke za jakies 90 zl pisalo ze sklad to bawelna z nie duza, domieszką elastanu. Sukienka przyszla w innym kolorze bardziej jasnym niz ciemny bez jak na zdjęćiu na metce pisalo 30 procent bawelny reszta poliester czyli oszukuja. Wiem ze ubrania lepszej jakości kosztuja aczkolwiek np na reene udalo mi sie kupic sukienke w tej samej cenie a bawełniana. Oprócz tego na sklepie np superdry sa sukienki np za 300 zl len bawelna i wiskoza fajne materialy a na promocji mozna taka sukienke lepsza kupić juz za 100 zl nawet wiec po co kupowac badziew
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

brak

Wady

oszustwo ze składem materialu

Extra informacje

Sylwia / 2022-04-01

NIE POLECAM!!!! Oszukują ludzi, wrzucają bluzki w kategorię bielizna by móc uniemożliwić kupującemu zwrot gdyż bielizna nie podlega zwrotowi. Jakość ubrań - dno!

Ja / 2022-04-01

Odradzam ten sklep, masakra!!! Kupiłam bluzkę top koronkową ktora okazała się wielkim badziewiem. Chciałam zwrocic ale powiedzieli że jest to bielizna i nie ma zwrotow. Ja zamawiałam to z kategorii bluzki natomiast okazało się że w kategorii bielizna też ten top mają... Specjalnie wrzucają produkty w wiele kategorii a nawet bluzki do bielizny żeby później uniemożliwić kupującemu zwrot. To są oszusci!!! Teraz na mnie wołają 19,99 zł żeby im przelać w celu odesłania bluzki ????‍♀️ ja za kuriera płaciłam nie całe 10 zł a oni wołają 2 razy tyle. Omijajcie ten sklep szerokim łukiem

Marlena / 2022-03-23

Jakość zamówionych swetrów to dno. gorszego materiału nie widziałam. na zdjeciach reklamowanych piekne a tu lipa. nie polecam i sama wiecej nie zamowie. strata kasy i czasu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

wszystko

Extra informacje

PAULA / 2022-03-23

JAKOŚĆ UBRAŃ BEZNADZIEJNA, WIECZNE PROBLEMY ZE ZWROTAMI TOWARU
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

---

Wady

- JAKOŚĆ - ZWROT TOWARU

Extra informacje

Kagda / 2022-02-15

Zamówiłam trzy rzeczy, dwa sweterki i sukienkę. Sukienka ok ale swetry..jakieś wystające nitki a niby nowe, nieładnie też pachniały. Zamówienie szybko przyszło jak w niedzielę kupiłam tak we wtorek już była paczka więc to na plus, niestety jakość rzeczy, zwłaszcza tych swetrów na duży minus. Zdjęcia reklamowe piękne.. czuję się oszukana.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Tanio, szybka wysyłka

Wady

Fatalna jakość ubrań, nie wyglądają jak w ogłoszeniu

Extra informacje

Ewelina / 2022-02-10

Jeden wielki BADZIEW!!!! W dodatku nie chcą zwrócić mi pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Nie ma

Wady

Wszystko

Extra informacje

Emilia / 2022-02-02

Wstyd. Dostałam inne zamówienie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Żadne

Wady

Zamawiasz dane zamówienie dostajesz inne.

Extra informacje

.

Ssss / 2022-01-28

Witam niestety jakość produktów odbiega daleko od tych na zdjęciach bardzo słaba, 3 razy zwracałam dres z powodu plam na materiale niestety tylko za 1 zwrot zostały zwrócone mi pieniądze a za kolejne razy zostało to ominięto a gdy upomniałam się mailowo zostałam zablokowana bardzo słabe zachowanie więcej na pewno już tam nie zamówię. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dużo

Extra informacje

Hanna / 2022-01-21

Zamówienie anulowalam telefonicznie.
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kontakt z firmą znakomity

Wady

Extra informacje

Marta / 2022-01-19

Nie polecam. Dres pęka w szwach gdzie noszę rozmiar M a dres jest rozmiarem S/M obsługa sklepu to dno , traktowanie klienta dno i jakość produktu to kpina.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Brak

Wady

Jakość ,obsługa , całokształt

Extra informacje

Przymiarka

Paulina / 2022-01-05

Polecam serdecznie, kupuję nie pierwszy raz i zawsze jestem zachwycona ????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, towar dobrej jakości, zgodnie z opisem

Wady

Żadnych

Extra informacje

Kasia / 2021-12-20

W sobotę po południu zamówiła sukienkę ,poniedziałek rano już w paczkomacie ????sukienka piękna,i materiał i wykonanie,nie ma niczego co mogłabym się przyczepić.a cena rewelacyjna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa,świetna sukienka

Wady

Brak

Extra informacje

Agata / 2021-12-18

Dla mnie totalna żenada. Zamówiłam sweterek na test. Gowno jak cholera metką Turecka skład swetra 30 procent bawełna 70 procent akryl. Napisane made in turkey. Po co ludzie zakładają Polska Firmę za którą kryje się jakiś szit z Turcji.. Nie polecam. Tfu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic

Wady

Wszystko

Extra informacje

Onon / 2021-12-14

Żenada, sprzedają towar nie mając go w magazynie Anulowane zamówienie bez wyjaśnienia Nie polecam Problem.ze zwrotem pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2021-11-29

Dzisiaj odbierałam paczkę z Mag Mac. Zamówiłam 3 bluzki prążkowane.\r\nWszystko jest okay.\r\nAle niestety materiał jest cieńszy niż myślałam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Roksana / 2021-11-25

Kontakt z firmą jest fatalny. Zamówiłam dwie rzeczy, przyszły w miarę szybko. Odesłałam w ten sam dzień sweterek, gdyż był słabej jakości, oczywiście inny niż na zdjęciach.. Paczkę odesłałam według ich instrukcji na stronie. 20 dni czekałam na wiadomość od nich. Napisałam im 4 emaile, na żaden nie odpisali. Nie dostałam żadnej wiadomości również, że paczka dotarła. W końcu odpisali mi na messengerze. Żadnych słów wytłumaczenia, powiedzieli tylko ze mam im napisać co odsyłam i nr konta. Który i tak mieli napisany w paczce zwrotnej.. Gdybym nie zainterweniowała o pieniądzach mogłabym zapomnieć. To się nazywa lekceważenie klienta. Więcej tam nie kupię. Szkoda nerwów :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Szybka wysylka

Wady

Obsługa klienta na fatalnym poziomie, słaba jakość ubrań - ale za to niskie ceny

Extra informacje

Magda / 2021-11-23

Zamówiłam sukienkę z wycięciem na brzuch i sweterek, jakość poniżej dna.. Sukienka nie opina się tak ładnie jak na zdjęciach i materiał który jest przy wycięciu na brzuch po prostu wisi. Natomiast sweter nie dość że ma bardzo brzydki zapach to jest taki sztuczny w dotyku i nieprzyjemny, a do tego ma wystające nitki. Odsyłam i więcej już nie zamawiam z tego sklepu. Rzeczy gorsze niż z aliexpress
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

Karola / 2021-11-13

Zamówiłam gruby sweterek. Byl strasznie pozaciągany. Wyglądał okropnie. Zwróciłam i więcej tam nie zamowie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Elżbieta / 2021-11-08

Kochani naczytałam się złych opinii o tym sklepie ale zaryzykowałam i zamówiłam 2 bluzeczki i wełniana sukienkę towar przyszedł szybko bluzeczki bardzo ładne i takie jak w opisie sukienka gruba fajna towar zgodny z opisem obsługa super nie wiem o co chodzi z tymi negatywnymi opiniami polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Anonim / 2021-10-28

Jakość swetrów fatalna, dostałam sweterek z dziurką a z drugiego odpadały guziki zanim go przymierzyłam, skusiłam sie ceną ale niestety, lepiej juz zamawiać z ali
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Szybkość dostawy

Wady

Jakość ubrań

Extra informacje

Kasia / 2021-10-25

Zamówiłam w sklepie dres jest śliczny, potem skusiłam się na bordową kurteczkę za 120 zł, kurtka masakra, przyszła kolor ognista czerwień, materiał cerata masakra, kurtka nie ma nic wspólnego z tą co jest w sklepie ma zdjęciu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Mmmm / 2021-10-22

Zakupuje towar a później piszą, że nie ma na stanie albo kilka rzeczy ma jakieś wady ale w normalnej cenie są te ubrania
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Kstarzyna / 2021-10-16

Zamówienie zrealizowane dość szybko ale jakość produktów okropna i to mało powiedziane. Wszystko odesłałam. NIGDY WIĘCEJ NIC TU NIE ZAMOWIE
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
3.00
Zalety

Szybkość realizacji

Wady

Jakość jakość jakość

Extra informacje

Abc / 2021-10-14

Zamówione swetry w dużej mierze odbiegają od tych pokazanych na zdjęciach. Jakoś FATALNA! Na pewno już nigdy nic od nich nie zamówię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monika 80 / 2021-10-12

Ubrania ładne tylko na obrazku a w rzeczywistości nie przypominają wgl tego co wszyscy widza, szkoda wydanych pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00

Monika80 / 2021-10-12

Zamówiłam sukienkę welurowa i sweterek czarny z kokardkami. Sukienka miała wycięcie na brzuchu które wisi a nie opina się, sweterek jest słabej jakości obiera się cały i wystarczy niewiele i zrobi się dziura
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

-

Wady

Słaba jakość

Extra informacje

Anka81 / 2021-10-07

Po zamówieniu dresu welurowego neon w tym sklepie poczytałam opinie i...byłam przerażona ????po dwóch dniach od zamówienia (a więc w ekspresowym tempie) otrzymałam przesyłkę. I szok...dres śliczny, mieciutki, kolor i wygląd zgodny ze zdjęciem. Jestem mega zadowolona i napewno będę kupować. Czasami trzeba samemu się przekonać. ????Pozdrawiam sklep z podziękowaniem za szybką i sprawna obsługę.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka, sprawna obsługa, dobry kontakt

Wady

Brsk

Extra informacje

Caf / 2021-09-23

Tragedia, jakoś sweterków pozostawia wiele do życzenia, zdjęcia odbiegają bardzo od rzeczywistości. Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Renata / 2021-09-13

Firma nie jest godna polecenia, rzeczy bardzo słabej jakości, nigdy tam już nic nie zamówię bo to strata pieniędzy i każdemu radzę dobrze się zastanowić zanim coś zamówi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Nie ma żadnych

Wady

Extra informacje

Beata / 2021-08-27

Niestety nie przeczutałam opinii o sklepie. Sukienka, która przyszła przy pasie ma kilka dziur, naprawdę tragedia, nigdy już nie kupie w tym sklepie....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Nie ma

Wady

Materiał beznadziejny, sukienka posiada liczne dziury- źle przeszyta

Extra informacje

Monika / 2021-08-22

Dobrze że poczytałam wcześniej opinię o tym sklepie bo już miałam zamówić kilka rzeczy które mi się podobają Ale rezygnuje ponieważ jest więcej negatywnych opini

Paulina / 2021-08-19

Zamówiłam dres to jest jakiś koszmar pieniądze wyrzucone w błoto dres posiada liczne małe dziurki jakość poprostu chińska krzywo szyty to były ostatnie zakupy tam zrobione
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Natalia / 2021-08-06

Dres zamówiony materiał porażka wogole to co na zdjęciach i co w rzeczywistości ma wiele do życzenia to były moje pierwsze i ostatnie zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Agata / 2021-07-28

Zamówiłam dres. Pierwsza cena niby 200 zł, przeceniony na 50 zł. Nie nadaje się nawet do wytarcia podłogi... Tragedia. Drugi raz zaryzykowałam i już nigdy więcej. Jakość ciuchów fatalna. To nie jest warte nawet 5 zł, śmierdzi, i nawet podłogi tym nie wytrze się.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

tragiczna jakość

Extra informacje

Katarzyna / 2021-07-20

Dodzwonić się graniczy z cudem. Godzinę trzeba poświęcić żeby się dodzwonić. Baaardzo długi czas oczekiwania na paczkę. Mimo, że w regulaminie jest do 10 dni roboczych, nie przestrzegają tego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
2.75

Malgorzata / 2021-06-13

Jakość ubrań fatalna, śmierdzą stęchlizną. Różnica pomiędzy zdjęciem a tym co na żywo bardzo duża. Krzywo uszyte. Zamówiłam trzy rzeczy i tylko jedna się nadaje do chodzenia po domu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
2.25

Weronika / 2021-05-26

Kupiłam dresy Rita kolor miałbym beż a wygląda ja pomarańcza. Materiał to totalna chińszczyzna jak z plastiku dodatkowo wielka dziura w bluzie.
Zalety

Wady

Materiał który nawet weluru nie przypomina.

Extra informacje

Asia / 2021-05-19

Ciuchy przyszły brudne, wyglądają jak szmata, koooszmaaaar!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
3.67
Zalety

Zero

Wady

Same

Extra informacje

Sandra / 2021-05-19

Jestem zdziwiona skąd tyle negatywnych opinii.. zamowilam sukienke na wesele i jest idealna, kolor, krój, materiał, wszystko zgadza się ze zdjęciami i opisem na stronie! Wysyłka w 2 dni!!\r\nSuper jestem mega zadowolona i polecam każdemu kto się wacha przez złe opinie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Krój kolor materiał

Wady

Brak

Extra informacje

Wysyłka dwa dni

Terka / 2021-05-14

Po otwarciu paczki myślałam, że się rozpłacze. Rzeczy rozciągnięte, zszyte byle jak. Przesyłka około 10 dni to zdecydowanie za długo patrząc na jej koszt. Wystawiają rzeczy, których nie mają na stanie. Dzięki temu zamówieniu wyleczyłam się z tego sklepu i nie zamierzam tam kupić ani jednej rzeczy. Kompletnie nie warte swojej ceny. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Tandeta

Extra informacje

Długi czas oczekiwania

Zuza / 2021-05-06

Nie polecam welurowego dresu Rita. W dniu dostarczenia przesyłki założony na godzinę. Po 15 minutach w samochodzie przetarcia od pasów. Nie chcą przyjąć reklamacji chociaz odrazu do nich pisałam. Na dres można tylko patrzeć Nie nosić. Tragedia . Telefonów tez nie odbieraja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wyglad

Wady

Jakość materiału bubel który się strzepi

Extra informacje

1 hodzina i kreski na mayeriale

Agnieszka / 2021-04-30

Siostra zamówiła dresy. Koszmar nie spodziewałam się takiego rozczarowania. Dresy niby wykonane ze 100% bawełny a bawełny to nie przypomina:) Dres posiadał duza dziurę pod pachą... koszmar nie polecam szkoda pieniędzy
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.33
Zalety

Wady

Wszystko

Extra informacje

Anett / 2021-04-27

Dzisiaj odebrałam paczuszkę i dzisiaj od razu ją zwracam. Kolory dresów zupełnie inne niż na zdjęciach, jakość gówniana. Czas oczekiwania 10 dni od zamówienia. Nigdy nic nie kupię na tej stronie. Kolor dresu beżowy a w rzeczywistości ***zka wpadająca w pomarańczowy kolor. NIE POLECAM.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

brak

Wady

niezgodność towaru ze zdjeciami

Extra informacje

Niezadowolony klient / 2021-04-27

Obsługa-porażka. Czas realizacji-jeszcze większa porażka! 2 tydzień czekam na wysłanie paczki, dokładnie 10 dzień roboczy, a obsługa nadal wydłuża termin z przyczyn niewiadomych, unikają odpowiedzi na pytania i nie potrafią określić dnia wysłania paczki. O ile się doczekam to czas realizacji wyniesie jakieś 4 tygodnie minimalnie. NIE POLECAM TAM ZAKUPÓW!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Wady

CZAS REALIZACJI, OBSŁUGA

Extra informacje

Wiktoria / 2021-04-26

5 dni roboczych na wysłanie paczki...jest 6 dzień i dalej nic. Nie podoba mi się czas oczekiwania, zamówiłam dresy specjalnie na ważny wyjazd, do wyjazdu zostały 4 dni a po dresach nawet śladu...rezygnuje z zakupu i nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Oczekiwanie na paczkę

Extra informacje

WERONIKA / 2021-04-25

Tydzień oczekiwania, ale jestem zadowolona zakupiłam dres welurowy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.25
Zalety

Jakość

Wady

Oczekiwanie

Extra informacje

Klaudia / 2021-04-23

nie polecam na zamówienie czeka sie bardzo długo szybciej z usa przychodza paczki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Laura / 2021-03-15

Zamówiłam ze sklepu Magmac parę rzeczy, między innymi komplet dresowy, z którego jestem bardzo zadowolona, sukienka, która przyszła również bardzo mi się podoba, jednak nie polecam zamawiać swetrów, ich jakość to porażka, sweter jest pozaciągany z przodu i prezentuje się nie lepiej niż stara ścierka... wielka szkoda
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Ładny komplet dresowy i sukienka

Wady

Okropna, wręcz tragiczna jakość swetrów

Extra informacje

Bella / 2020-01-15

P O R A Ż K A. Produkt wygląda dużo inaczej niż na zdjęciu Ze względu na cienki materiał niskiej jakości sukienka brzydko się układa. Jest brzydko obszyta materiał wzdłuż szwów jest miejscami aż splisowany. Kolor sie zgadza Ale podejrzewam że po 2 praniach będzie po nim. Jedyny plus to cena Ale przy takiej jakości wykonania sukienka nie jest warta tych pieniędzy .

yellow / 2019-05-02

Sukienki w dobrej cenie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Magmac opinie