Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Magic Family Magdalena Gruszka KOSMETYKI
  • /
  • 1

Opinie o Magic Family Magdalena Gruszka KOSMETYKI

Zakupy Magic Family Magdalena Gruszka KOSMETYKI opinie
Asortyment
4
Dostawa
4.04
Łatwość zamawiania
4.04
Obsługa i reklamacje
4.12
Poziom cen
4

Średnia ocen

4.04

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

26

dodanych opinii

 

Ania / 2024-05-21

zakupilam krem u Magdy za 49 zl osufi ,krem w proszku,wchodze na neta a tam taki sam za 34,inne kosmetyki to samo,mega marże,nie kupie więcej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

ewa / 2024-04-28

rzeczywiscie,kosmetyki sa duzo tańsze na allegro,no ale kazdy chce zarobic,np roller pod oczy u Magdy 25 zl a na allegro 8 zl,troche ma duza marze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

ceny

Extra informacje

Ewa / 2024-02-16

Polecam zakupy u Magdy. Kosmetyki godne polecenia . Świetnie działające . Wejdź na live a sama się przekonasz że wszystko uczciwie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka

Wady

Minusy brak

Extra informacje

Profesjonalizm

Kamil / 2024-02-12

Polecam zakupy u Madzi znam ją od lat i pisanie że oszukuje ludzi to jakaś kpina!!!!!!!! Konkurencja wstyd !!!!!! Nie raz osobiście u Madzi z żoną byłem i nie znam tak uczciwej dziewczyny jak ona. Polecam zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Fachowa odsluga

Wady

Extra informacje

Szybkie wysyłki

Malwina / 2024-02-07

Polecam Sklep Magic Family . Madzia uczciwa osoba profesjonalnie doradzi , zna się na doborze kosmetyków. Każdy u Madzi znajdzie coś dla siebie . Trzymam kciuki ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka pełen profesjonalizm

Wady

Extra informacje

Katarzyna / 2024-01-27

Polecam Madzie . Wystawia paragony, wystawia faktury . Paczkiem pięknie pakowane. Nic tylko robić zakupy u Madziu , a prawdziwych klientów i opinie znajdziecie na Facebooku a nie tutaj. Anonimowo wszystko można tutaj napisać !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
5.00
Zalety

Rzetelna firma

Wady

Extra informacje

Szybko o sprawnie

Alicja / 2024-01-26

Jestem na każdym live, i jeszcze nie widziałam żadnego kremu za 50 zł u Magdy !!!!!!! Zanim coś tutaj napiszesz, póknij się człowieku w głowę . Tu każdy anonimowo może wystawić opinię, byle by komuś na*** . Nikt tego nie weryfikuje. Dramat
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Legalna firma

Wady

Brak wad

Extra informacje

Klientka / 2024-01-26

Konkurencja odczep się od Madzi . Prowadzi legalnie firmę a Wam *** ściska . Bardziej uczciwej dziewczyny nie widziałam i od kiedy Aliexpres daje faktury za zakupiony towar. Śmiechu warte . Wiadomo kto pisze te opinie tutaj !!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

EWA / 2023-12-16

Strasznie drogo,na allegro te same produkty 70 procent taniej,ta pani juz miała swoje 5 minut w PERFUMERII BLACK,którzy trudnili sie sprzedaża podróbek w kosmicznych cenach,gadane to ona ma,jest perfekcyjnie i wchodzi w *** żeby złowic jelenia na ten jej kicz w cenach zaporowych,okropny fałsz i ta jej gadka jaka to ona szczera,kupuje krem na ali express po 5 zł a sprzedaje po 50,ot taka uczciwa bestia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
1.00
Zalety

Wady

ceny z kosmosu,towar z ali express

Extra informacje

Anna / 2023-11-29

Ceny z kosmosu,np mgiełka rózowa do włosow silcare u Magdy 25 z,na stronie silcare 10 zl,tak samo kremy wszystko 150 procent wyzsze niz w necie mozna kupic,pozatym te zachwalanie produktów,a to chinski badziew,pani nauczyla sie wciskac ludziom kit,w poprzedniej pracy wciskala tureckie podróby jak oryginalne testery,masakra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wiesia / 2023-11-23

Polecam zakupu w Magic Family . Madzia bardzo uczciwa osoba . Przemiła obsługa,fachowe doractwo . Polecam z czystym sercem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkie wysyłki solidna i legalna firma

Wady

Extra informacje

Alicja / 2023-10-26

Kupuje kosmetyki w Magic Family jestem Bardzo zadowolona, produkty jak i perfumy są godne uznania, polecenia i stosowania .Wszystko co posiadam a mam tego mega mega dużo to wszystko działa na mojej skórze jak rowniez na skorze moich 4 domowników z czego sa zachwyceni .Ceny godne ..Paczki otrzymuje zawsze bardzo szybko ,dobrze zabezpieczone ,w każdej paczce jest paragon z kasy fiskalnej gdzie dla mnie to bardzo ważne jak również dodatkowy prezenic .Magda jest bardzo przyjazdną,uczciwą ,komunikatywną osobą,zawsze odpisuje na dodatkowe pytania .Nie rozumiem poniższych komentarzy gdzie sa bardzo negatywne ,ja nie zgadzam się z tymi oszczerstwami wobec Magdy i jej Firmy ,Bardzo Proszę Konkurencję nie niszczyć osób i psuć im reputacji bo to bardzo nie grzeczne tylko proszę zaglądnąć do własnego gniazda ,Serdecznie Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Mega uczciwą ,szczera sprzedająca ,komunikatywna ,atmosfera rewelacyjna,

Wady

Brak wad

Extra informacje

Grażyna / 2023-10-20

Polecam solidna firma . Szybkie wysyłki , fachowa obsługa . Polecam polecam polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2023-10-16

Na ogół nie piszę opinii. W tym przypadku po przeczytaniu poniżej nieprawdziwych informacji zabieram głos. Nie rozumiem ludzi oskarżających Panią o wysokie ceny. Każdy ma dostęp do internetu i prawo wyboru. Towar godny polecenia, ceny normalne i porównywalne z innymi trasmisjami. Paragon miałam zawsze w paczce, która przychodziła szybko. Zawsze otrzymywałam odpowiedzi na wiadomości. Nigdy nie miałam problemu z kontaktem. Perfumy pachną i utrzymują się długo. Taka refleksja: każdy z nas kupujących ma prawo wyboru, więc nie rozumiem wypowiedzi mających na celu zniszczenie reputacji tego sprzedającego. Jest to po prostu nieetyczne i po ludzku podłe.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Rzetelność, produkty szczelnie opakowane. Dobrze zabezpieczona paczka. Szybka wysyłka.

Wady

Brak

Extra informacje

Magda / 2023-10-16

Popatrzcie jak od lat oszukuje ludzi.....pierw w duwty i teraz tutaj
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Małgorzata / 2023-08-15

Polecam uczciwa firma, wysyłka bardzo szybka ludzie którzy piszą negatywne opinie nie wiedza jaka jest prawda !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Uczciwa firma

Wady

Extra informacje

Martyna / 2023-06-12

Szeroka gama produktów, miła obsługa :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysyła

Wady

brak

Extra informacje

Maja / 2023-05-30

Jakość produktów i obsługa pierwsza klasa ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa jakość wysyłka

Wady

Brak

Extra informacje

;) / 2023-05-30

Pani Madziu, a może warto byś szczerym z klientami i być sobą, nie zwalać wszystkiego na konkurencje, jeśli w biznesie się nie powodzi. Może nie warto wymyślać fikcyjnej rodziny - męża, siostry? Może wtedy biznes pójdzie dużo lepiej. Powodzenia ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2023-05-25

Jakość super, wysyłka super zapakowana
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Magic Family Magdalena Gruszka KOSMETYKI opinie