Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Magia Zakupów
  • /
  • 1

Opinie o Magia Zakupów

www.magiazakupow.com

Dębowiec

Zakupy Magia Zakupów opinie
Asortyment
3.89
Dostawa
3.61
Łatwość zamawiania
3.97
Obsługa i reklamacje
3.76
Poziom cen
3.9

Średnia ocen

3.83

w skali od 1 do 5.

 

Magia Zakupów opinie Magia Zakupów
3.83 1599

Maciek / 2023-01-26

Fajne pomysły na prezenty :) dobra jakość, miłe materiały. Nadruki wysokiej rozdzielczosci.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Halszka B. / 2022-12-28

Świetne prezenty, obdarowani zachwyceni. Czas realizacji kilka dni, jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zo / 2022-12-12

Produkty ok, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Żona Vikinga / 2022-12-08

Zakupy na prezenty zrobione, wszystko fajnie, dobra jakość produktów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

T.M. / 2022-12-03

jak to mówią- możesz mieć dwie z trzech rzeczy: albo tanio i szybko, ale kiepski towar albo szybko, dobry towar, ale drogo albo trzecia opcja: tanio, dobry towar, ale długo czekasz. W moim przypadku to była ta trzecia opcja. Produkty i ceny super, ale czas oczekiwania na zamówienie jest długi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40

Akna / 2022-11-30

Pufa przyszła ładniejsza niż na zdjęciach w sklepie. Czekałam na nią dość długo (ok. 3 tygodnie), ale warto było! Miałam informację ze sklepu, że jest opóźnienie. Pufa bardzo wygodna i milutki materiał.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

jakość, cena, materiał, wygląd

Wady

czas dostawy

Extra informacje

Paula. / 2022-11-24

Poleciłabym tą firmę każdemu. Akurat w moim przypadku był to zakup prezentów dla rodziców (kubek, koszulki i poduszka): + szybka dostawa + ładny nadruk + cena + dobrze zabezpieczone + miły kurier
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

BARTOSZ M / 2022-11-22

Polecam ten sklep. Dobre promocje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamilka15 / 2022-11-17

Polecam, szybko dobra jakość niskie ceny. Czego można chcieć więcej? Ozdoby świąteczne bardzo fajnej jakości, nie mogę się doczekać aż wręczę je rodzinie na święta!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek88PL / 2022-11-16

Towar dobrej jakości, w konkurencyjnych cenach. Jedyne co trochę irytuje to dość długi czas wysyłkji. Przychodzi mail, że właśnie paczka wychodzi... a tymczasem fizycznie wysyłają ją dopiero następnego dnia. Ale jak komuś się mocno nie spieszy, to polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

jakość, ceny

Wady

czas dostawy

Extra informacje

Marta Nowocień / 2022-11-15

Super bąbki z imionami dzieci! sznurek od razu w komplecie. Polecam firmę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

magda magda / 2022-11-10

Szybka realizacja zamówienia i bardzo fajne produkty. Polecam, zawsze znajdzie się coś jeśli nie ma się pomysłu na prezent.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duży asortyment, ciekawe produkty

Wady

Extra informacje

Krystyna / 2022-11-08

Kupiłam w tej firmie bombki ze sklejki z grawerem, sa przepiekne!!!! obdaruje nimi kazdego ze swojej rodziny!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

kasiaszyn1 / 2022-11-07

Bardzo dobre jakościowo koszulki. Mój ulubiony sklep :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dagmara / 2022-11-04

To jakiś cyrk nie firma kontakt tragedia telefon milczy i opisze ich zachowanie wszędzie gdzie tylko się da. Nie wiecie komu nadepnęliście naprawdę dołożę wszelkich starań. Nie pozdrawiam !!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

żałosne

velynka / 2022-11-03

Jestem bardzo zadowolona. Dzisiaj, po otrzymaniu pierwszej przesyłki, zamówiłam następną i mam nadzieję, że nadal będę zadowolona. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

charlix / 2022-10-28

Kontakt dobry, asortyment duży, rabaty super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sabina / 2022-10-27

Kupiłam pufę to jaka ona jest wygodna to szok!! a ten materiał? no rewelacja! polecam z calego serca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-10-26

Zakupiłam puf i jestem bardzo zadowolona. Lepszy niż na zdjęciach. Bardzo miła tkanina i kolory. Warto trochę poczekać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Iwona Karwat / 2022-10-21

Bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Po raz kolejny szybciutko. POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika.Z / 2022-10-20

Sklep godny polecenia, szybka odpowiedź na maila, produkty w fajnej jakości za niską cenę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika.Z / 2022-10-20

Sklep godny polecenia, szybka odpowiedź na maila, produkty w fajnej jakości za niską cenę

Karolina Sz. / 2022-10-20

Bardzo szeroki asortyment, dostępne produkty, których nie można dostać nigdzie indziej. Ceny mocno konkurencyjne, serdecznie polecam !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oliwia / 2022-10-19

Wszystko odbyło się sprawnie i dosyć szybko otrzymałam towar. Jestem bardzo zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Tabadi / 2022-10-16

Jak dla mnie wszystko ok, zamówiłem wcześniej ,w regulaminie pisze o czasie realizacji więc czekałem spokojnie. Wszystko super dotarło, leżaki dla par plus kubki,jak dla mnie wszystko git.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super lezaki

Wady

Extra informacje

Dana / 2022-10-12

Obsługa poziom 0.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Dana / 2022-10-12

Obsługa poziom 0.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Agnieszka / 2022-10-12

Za długi czas dostawy i problem z kontaktem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Daria Z / 2022-10-11

Transakcja bez komplikacji, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. Duży wybór wzorów aż się ciężko zdecydować tylko na jeden
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

kingaw929 / 2022-10-11

Spoko ubranka, ceny dobre, tylko czas przesyłki trochę długi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

duży wybór, ceny

Wady

trochę długi czas wysyłki

Extra informacje

Iza / 2022-10-11

Jakość to słowo obce w tej firmie i dotyczy to wszystkiego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marcin / 2022-10-10

sklep godny polecenia, jestem zadowolony
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alicja / 2022-10-10

Bardzo miła obsługa, produkty zgodne z opisem, szczerze polecam

nicola / 2022-10-10

witam Bardzo polecam sklep, towar który otrzymałam jest zgodny z opisem i co najważniejsze spełniający moje oczekiwania :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

produkt dobrej jakości

Wady

Extra informacje

Radosław / 2022-10-07

Że takie sklepy jeszcze istnieją w dzisiejszych czasach. Brak kontaktu zero odpowiedzi na wiadomości. Jak tak realizują zamówienia jak odbierają telefon to gratuluję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Extra informacje

Wera / 2022-10-06

Wszystko super, szybka przesyłka, rzeczy takie jak na zdjęciach, chłopak zadowolony z prezentu (koszulka i kubek). polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2022-10-06

fajne grafiki, nie znalazłem takich nigdzie. Polecam Torby eko . U mnie szybka wysyłka,ale liczylem sie z dłuższą
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Angelika Kos / 2022-10-05

Jak dla mnie produkty super fajne, niby robione w Polsce ale myślę ze tak ponieważ czas realizacji wydłuzony, ale finalnie wszystko fajnie. Czas realizacji napisany na stronie , w regulaminie pewnie też ,dlatego myslę ze trzeba czytać regulamin zanim zamówimy produkty w sklepach internetowych żeby później nie byc zaskoczonym;-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super jakość

Wady

Extra informacje

Leszek Gołąb / 2022-10-04

Wysoka jakość nadruku , wszystko w jak najlepszym porządku , torby bawełniane TOP wykonanie , PL produkcji
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bawełna super

Wady

Extra informacje

Jakub Sobczuk / 2022-10-03

Ta firma to jakieś totalne nieporozumienie... wiele tygodni zbywania, przekładania terminów, braku kontaktu, odpisywania na maile co kilka dni, obiecywania, że już zaraz, już zaczynają itp. itd. etc... finalnie skończyło się tak, że olali klienta całkowicie. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak zalet

Wady

Mistrzowie ściemniania

Extra informacje

Alina / 2022-09-28

Nie poprostu masakra firma chyba.nie potrafi odpisać na wiadomość. Ale już nie musi!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aśka J. / 2022-09-27

fajny asortyment, duzo rzeczy w dobrych cenach. Przesylka ok, tylko trzeba czekać kilka dni. robilam zakupy juz 3 razy i na pewno jeszcze zrobie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

asortyment ceny

Wady

Extra informacje

Małgorzata / 2022-09-22

ok, koszulki fajnej jakości, nie prześwitują. ładne nadruki. jestem zadowolona z zakupów dla córki i córka też jest zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-09-21

Nie odbierają telefonów ani nie odpisują na e mail !!!! Śmiech na sali do wystawiania faktury pierwsi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

żadnych zalet

Wady

zero kontaktu ciągle mówią ze oddzwonią

Extra informacje

wzystko ok polecam / 2022-09-19

wzystko ok polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

!Jula!12 / 2022-09-16

Wszystko w porządku, sprawnie i przyjemnie. Polecam z całego serca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2022-09-12

Jestem zadowolona, szybka wysyłka i torba zgodna z opisem :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00

Logan / 2022-09-09

Hi there Don't you hate carrying a big bulky backpack when you are only going out for the day? Our hiking and trekking shoulder bag is perfect for day hikes and outdoor activities. It's comfortable, lightweight, and has plenty of room for all your essentials. We're confident that you'll love our shoulder bag, and we're offering a special discount for our first 20 customers. 50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time Buy now: https://fashionbag.sale Sincerely, Logan
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aneczka!! / 2022-09-09

100% Pozytyw. Towar zgodny z opisem. Polecam serdecznie

Krzyś / 2022-09-09

Sprzedawca godny polecenia. Miły kontakt, sprawna wysyłka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

zuzka / 2022-09-01

jest ok

johny56 / 2022-08-31

Wszystko zgodne z opisem, świetny kontakt ze sklepem gdy potrzebowałem informacji odnosnie lezaka zostało mi wszystko szybko i sprawnie wyjaśnione. Polecam i na pewno wróce po wiecej!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michalina K. / 2022-08-31

Plecak i piórnik dla córki dotarły na czas. Solidne wykonanie i atrakcyjna cena. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena, towar

Wady

Extra informacje

Werka / 2022-08-30

Fajne rzeczy w dobrych cenach, zamawiałam plecak i torbe i wyglądaja porzadnie. Pisałam maila o zmiane paczkomatu i kontakt tez w porzadku, wysłali do tego, ktory chcialam. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Naaanka / 2022-08-25

♡ ♥????❤???? Kochaaaam ten sklep za rzeczy z Haaarym! ♡ ♥????❤????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dużo wzorów z Harrym Stylesem

Wady

mogło by byc jeszcze wiecej!!!!!!!!11111111

Extra informacje

Greg17 / 2022-08-25

Towar zgodny z opisem, porządnie zapakowany. Super jakość za niską cenę. Córka zadowolona z plecaka do szkoły. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

W_i_k_t_o_r_i_a / 2022-08-24

wszystko ok, kupilysmy z przyjaciolka plecaki- wygladaja na wytrzymale gruby material, nadruk tez wyglada dobrze. dostawa by mogla byc szybsza, ale pewnie maja duzo zamowien przed poczatkiem roku. ogolnie polecam ten sklep, bo mozna tanio kupic fajne rzeczy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

fajne plecaki i duzo fajnych wzorow

Wady

Extra informacje

Klient / 2022-08-23

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daisy1997 / 2022-08-23

Przesyłka zgodna z zamówieniem. Dobrze zapakowana. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Monia_02 / 2022-08-22

Kupiłam torbę bawełnianą - jakość torby i nadruku rewelacja. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roxiii / 2022-08-22

zamawiałam plecak i piórnik w czwartek i dziś mi przyszły!!!!! plecak super jakość, porządny, tak samo piórnik! polecam!!!!!!!11111111111!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super jakość i czas wysyłki

Wady

nie ma

Extra informacje

xx_sandra_xx / 2022-08-21

duży wybór fajnych placaków i piórników, kupiłam z harrym stylesem i jest super!!!!! kochamn go!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

porządny plecak i piórnik, szbko przyszedł, cena

Wady

nie ma

Extra informacje

Miśka / 2022-08-19

T-shirty super! Mam czarny i biały, nie prześwitują, nadruk ładny i się nie spiera. Dostawa mogłaby być krótsza, czekałam tydzień na paczkę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

dobra jakość

Wady

-

Extra informacje

A. / 2022-08-19

Kupiłem, zapłaciłem, ale produktu nie otrzymałem. Zwrotu pieniędzy także :) ogólnie dno
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Agnes / 2022-08-18

Kupiłam plecak i piórnik- super! Wyglądają porządnie i ładny wzór. Przesyłka w 4 dni do paczkomatu. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość, czas realizacji, cena

Wady

nie ma

Extra informacje

Adam / 2022-08-18

Koszulki bardzo dobrej jakości , nadruk mocne nasycone kolory, szczerze polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobra jakość koszulek

Wady

Extra informacje

An Ka / 2022-06-30

Polecam ???? bardzo dobry kontakt ze sklepem (pozdrowienia dla Pani Patrycji :) oraz szybkie załatwienie sprawy. ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-06-24

Na zamówienie czekałam tydzień (paczkomat), jestem zadowolona, zamawiałam 2 koszulki, obie przyszły w dobrym rozmiarze, materiał jest porządny i przyjemny (100% bawełna). O statusie zamówienia byłam na bieżąco informowania mailowo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży wybór asortymentu, informacje na maila o zmianach statusu zamówienia

Wady

Extra informacje

ewelina / 2022-06-24

TRAGEDIA! PACZKA WYGENEROWANA ALE NIE PRZEKAZA KURIEROWI! CZEKAM JUŻ TYDZIEŃ! PIENIĄŻKI SKASOWALI I CISZA! NIE ODBIERAJĄ TELEFONÓW ANI NIE ODPISUJĄ NA WIADOMOŚCI!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

NIE MA

Wady

PRZYWŁASZCZENIE PIENIAZY, NIE WYSŁANIE ZAMÓWIENIA, ZEROWY KONTAKT

Extra informacje

Ania / 2022-06-24

ABSOLUTNIE NIE POLECAM TEGO SPRZEDAWCY ANI OBSŁUGI TEGO ŚMIESZNEGO SKLEPU INTERNETOWEGO! JUŻ DAWNO POWINNI WAM ZAMKNĄĆ TĄ DZIAŁALNOŚĆ WY OSZUŚCI. ZAMÓWIENIE NIE ZOSTAŁO ZREALIZOWANE, A PIENIĄDZE SOBIE PRZYGARNĘLIŚCIE. SPRAWA ZOSTAŁA ZGŁOSZONA NA POLICJĘ ZA OSZUSTWO I PRZYWŁASZCZENIE MIENIA. ZEROWY KONTAKT ZE SKLEPEM! ODRADZAM!!!!!!!!! UWAŻAJCIE!!!!!! POCZYTAJCIE SOBIE OPINIE JESZCZE NA FACEBOOKU NA ICH STRONIE, NIE TYLKO JA ZOSTAŁAM OSZUKANA!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

NIE ISTNIEJĄ

Wady

PRZYWŁASZCZENIA PIENIĘDZY, NIEZREALIZOWANIE ZAMÓWIENIA, ZEROWY KONTAKT ZE SKLEPEM

Extra informacje

Daria / 2022-06-24

NIE POLECAM TEGO SPRZEDAWCY! Produkty zamówione tydzień przez Dniem Ojca nie dotarły, a nawet przesyłka nie została nadana. Pieniądze sobie przygarnęli, a ja zostałam bez prezentu. ZEROWY KONTAKT ZE SKLEPEM! Od poniedziałku próbowałam skontaktować się ze sklepem, żeby dowiedzieć się czy przesyłka zdąży do mnie dotrzeć - niestety nie idzie się z nimi w żaden sposób skontaktować. Na maile nie odpisują, na messengerze wyświetlają, ale nie udzielają odpowiedzi, telefon jest wiecznie wyłączony, a jak już włączą to nie odbierają. WRESZCZE W PIĄTEK 24.06. UDAJE MI SIĘ DODZWONIĆ DO SKLEPU PO 100 PRÓBACH, na pytanie co się dzieje z moim zamówieniem odpowiadają, że wczoraj przesyłka została spakowana, ale kurier jej nie zabrał. TOTALNE DNO I SZKODA NERWÓW NA TAKĄ FIRMĘ. PO CO MI PREZENT NA DZIEŃ OJCA SPÓŹNIONY? SKORO W JEGO ŚWIĘTO BYŁAM BEZ NICZEGO, NO BO PRZECIEŻ CIĘŻKO ODPOWIEDZIEĆ NA JAKĄKOLWIEK Z MOICH PRÓB SKONTAKTOWANIA SIĘ Z TYM ŚMIESZNYM SKLEPEM. Po złożeniu zamówienia informują, że czas na realizację zamówienia to 3 dni robocze. Zrealizowali w piąty. Gdyby tylko odebrali od poniedziałku telefon i poinformowali, że nie zdążą zrealizować zamówienia od razu bym zrezygnowała z zakupu, a tak to się najadłam nerwów tylko przez ten sklep. Jestem bardzo rozczarowana! ODRADZAM! OSZUŚCI! UWAŻAJCIE!
Dostawa
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

żadnych plusów, totalne dno!

Wady

Oszuści, obsługa w tym sklepie nie istnieje, zerowy kontakt ze sklepem, nie trzymają się terminów, który sami ustalają

Extra informacje

Paulina / 2022-06-23

Nie polecam sprzedawcy o ile w ogole ta firma to nie oszustwo. Zapłaciłam za produkty których nie otrzymałam, zero kontaktu na podane źródła, tel mail msg - brak odpowiedzi od 6 dni. To się nazywa kradzież i nadaje się do zgłoszenie na policję a juz na pewno do rzecznika praw konsumenta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Brak kontaktu, brak przesyłki, przetrzymywanie pieniędzy mimo prośby o natychmiastowy zwrot

Extra informacje

Pati / 2022-05-19

Wszystko się zgadza, POLECAM w 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Svitlana / 2022-04-16

Koszula bardzo miękka, ogólnie dobra jakość. Dostawa w ciągu tygodnia (tak, jak i podano na stronie). Jedynie to odradzam od Mystery boxów, ale poza tym - extra. Napewno wrócę!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość, dostawa na czas, super design.

Wady

Towary z Mystery boxów nie są ze sklepu Magia Zakupów. (przynajmniej niema ich na stronie)

Extra informacje

Ola / 2022-04-04

No cóż... Jestem średnio zadowolona. Nie polecam na pewno zamawiania secret boxów. Znaleźli sobie sposób na pozbycie się złogów magazynowych, co widać po okularach przeciwsłonecznych. Podoba mi się jedynie koszulka, którą sobie sama wybrałam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Maric / 2022-02-23

Towar tragiczny. Ledwo się idzie dodzwonić. Laska z obsługi jakiś nieogar. Ten sklep to jakieś dno.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Towar obsługa fatalna

Extra informacje

Mateusz / 2022-02-17

Zamuwiłem z przyspieszonom dostawą miało przyjść na drugi dzień. Przyszło 4 dni pużniej zero kontaktu ze sklepem wogule nie szanują klienta jak dzwoniłem to zgłasza się poczta zamuwiłem mastery box przyszły jakieś stare szmaty nie jestem zadowolony i nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Dobry kontakt z kurierem

Wady

Zero kontaktu ze sklepem brak szacunku dla klienta

Extra informacje

Marta / 2022-02-15

Zamówiłam narzeczonemu poduszkę na walentynki, jakość materiału poszewki jest dnem w życiu bym nie sprzedała czegoś takiego
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Wady

Jakość

Extra informacje

Patka / 2022-02-04

Bardzo szybka wysyłka, paczka doszła już na drugi dzień. Koszulki z bardzo miękkiego materiału. Polecam serdecznie
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.75
Zalety

Szybka dostawa, miła obsługa, szybka odpowiedź na wiadomości.

Wady

Extra informacje

NatalkaM / 2022-01-22

Zdecydowanie ODRADZAM zakupy w tym sklepie. Złożyłam zamówienie tydzień przed dniem babci i dziadka! Specjalnie droższą dostawą ponieważ czas realizacji to jeden dzień roboczy. Tak minął już tydzień a zmiana statusu jest nawet nie zmieniona... Skontaktować się z kierownikiem tragedii, jest podana informacja dzwonić 9-15 a o godzinie 11 brak żadnej odpowiedzi zaś godzinę później nawet nie ma sygnału. Zamówienie zostało anulowane zobaczymy jak potoczy się zwrot pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Długi czas realizacji, brak kontaktu ze sprzedającym

Extra informacje

Julia / 2022-01-20

Nie polecam!! Brak wysyłki, brak informacji na temat przesyłki, telefon wyłączony! Firma tragedia, pierwszy i ostatni raz.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Albi / 2022-01-14

Kontakt z tą firmą to jakaś kpina, chcąc zwrócić towar, chyba czekają aż upłynie 14 dni aby kupującemu minął termin i po sprawie Jak oni chcą coś od ciebie to potrafią wysłać mail, ale od ciebie już nie potrafią przeczytać ani odpowiedzieć.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Towar jest całkiem przystępny

Wady

Nie wiadomo po co im mail

Extra informacje

Jadzia / 2021-12-29

Towar zgodny z opisem Pani przez telefon doradziła mi jak przyspieszyć wysyłkę Wszystko się zgadza polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

Jan / 2021-12-20

Zamówiłem przesyłkę w weekend, rozumiem, że jest to małe opóźnienie ale na tle innych sklepów, że mimo zamówienia w sobote dostarczyły paczkę dwa lub trzy dni później a nie, że czekam tydzień po czym nie dostaje maila, że paczka została nawet przygotowana. Próbowałem się dodzwonić ale nie odbierają i ich poczta jest pełna. Nie polecam, OSZUŚCI!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak kontaktu ze sklepem. Brak wysyłki. Telefon nie odpowiada.

Extra informacje

Brak kontaktu ze sklepem. Brak wysyłki. Telefon nie odpowiada.

Anna / 2021-12-03

Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie. Po złożeniu zamówienia brak kontaktu. Brak wysyłki. Nie można się dodzwonić. Włącza się automatyczna sekretarka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

Brak kontaktu ze sklepem. Brak wysyłki. Telefon nie odpowiada.

Extra informacje

Maja / 2021-10-06

kubki dobrej jakości, nadruki nie ścierają się w zmywarce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Anna / 2021-10-06

Paczka dotarła w 6 dni. Bardzo polecam! Tanio i duży asortyment :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Patryk / 2021-10-06

Polecam, towar dobrej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Wiktoria / 2021-10-06

Polecam ten sklep. Koszulki dobrej jakości. Paczka przyszła w ciągu tygodnia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiktoria / 2021-09-28

Nie polecam. Nie dość że czekałam na paczkę ponad 2 tygodnie to podając swój rozmiar dostałam o rozmiar mniejsze leginsy. Dodatkowo naklejki z bluzek odchodzą już po pierwszym praniu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

dostawa,cena,

Extra informacje

Gryzon / 2021-06-22

Nie polecam!!!! Towar nie dochodzi na czas!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Oj wiele

Extra informacje

Paweł / 2021-02-12

Nie poleca. Przy zakupie prezentu lepiej z miesięcznym wyprzedzeniem. Czas dostawy dramat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20

Tomasz / 2021-02-06

Wszystko ok towar dobrej jakości. Obsługa bardzo pozytwyna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

FRAUS / 2021-01-14

Nie polecam tego sklepu.Czas dostawy długi około 10 dni w dodatku kłamcy.Łaskę mają nawet odpisać na email....Nie polecam nikomu !! Daleko od tego sklepu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

0

Wady

Extra informacje

Magdalena / 2020-12-14

Wszystko ok, niestety jakoś produktów nie jest adekwatna do jej ceny, szczególnie ubrań lub rzeczy typu ręcznik- z tego jestem najbardziej niezadowolona. Ten kawałek materiału nawet nie przypomina ręcznika.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.50
Zalety

Zgodność z zdjęciami

Wady

Słaby materiał i krój

Extra informacje

Ola / 2020-12-04

Zamówiłam dwie koszulki i komin. Na zamówienie czekałam ponad tydzień i przyszło niekompletne - nie dostałam komina, za który zapłaciłam. Niestety ze strony sklepu żadnych informacji ani odpowiedzi na maile. Koszulki są dobrej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

dobra jakość towaru

Wady

długi czas oczekiwania, brak kontaktu z obsługą klienta

Extra informacje

Martyna / 2020-03-17

Nie polecam. Na przesyłkę czekałam bardzo długo, ok stwierdziłam, że może produkty są robione na bieżąco wiec nie robiłam problemu. Jakość produktów dobra, ale obsługa klienta na bardzo niskim poziomie. Wymieniałam rozmiar koszulki, odesłałam koszulkę w złym rozmiarze, zaplacilam za przesyłkę nowej koszulki, a koszulkę ponownie wysłano mi w tym samym rozmiarze co poprzednia. Od tego czasu brak kontaktu ze sprzedającym. Mój dziadek został bez prezentu na Dzień Dziadka (szczęście w nieszczęściu, że ma problemy z pamięcią, więc nie pyta czy koszulka już wymieniona na większy rozmiar), a ja zostałam z za małą koszulką, stratna o ponad 20 zł. Brak profesjonalizmu, ciągle usuwane negatywne komentarze. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Jakoś produktów

Wady

Slaba obsługa klienta, długi czas oczekiwania, brak kontaktu ze sprzedającym, jeśli nie pasuje rozmiar problem z wymianą na inny.

Extra informacje

konstancja / 2019-04-11

Zamieniłam jednorazowe siatki na zakupy kupując ekologiczne torby. Ładnie wyglądają a co najważniejsze dbam o środowisko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Magia Zakupów opinie