Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • MYNET.COM.PL
  • /
  • 1

Opinie o MYNET.COM.PL

Internet MYNET.COM.PL opinie
Cena
2.84
Niezawodność
2.25
Obsługa klienta
2.49
Parametry
2.47

Średnia ocen

2.51

w skali od 1 do 5.

 

MYNET.COM.PL opinie MYNET.COM.PL
2.51 1395

Damian / 2021-03-01

Od tygodnia nie moge dowiedziec sie czy uslugi sa swiadczone w moim miejscu zamieszkania . Brak kontaktu ze stony obslugi . Czy to sa jaja ? Zeby klient sie upominal kilka razy o kontakt w sprawie podpisania umowy . Chyba za duzo juz zarabiacie , inaczej tego zrozumiec nie umiem .
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same wady

Extra informacje

Niezadowolona klientka / 2020-10-20

Internet internetem, ale obsługa klienta to dno. Panowie powinni wybrać się na solidne szkolenie z podejścia do klienta, bo myślą że mają światłowód i to wszystko im się należy i nie trzeba liczyć się z klientem. A prawda jest taka że klient nasz Pan i bez nas byście zginęli. Żenada.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00

Helena / 2020-03-18

Porażka,brak łącza,częste przerwy w dostawie połaczeń transmisji danych, obsługa przyjmujaca zgłoszenie lekceważy klienta,nie polecam

Arek / 2018-06-23

Dziadostwo jakich mało.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dużo by mówić, ciagle przerwy w dostawie internetu. Buta obsługi.

Extra informacje

~Wighost / 2017-07-31

Wiedza techniczna o Voip znikoma, jeśli przychodzi do konfiguracji to tragedia. Rozwiązywanie problemu? Jak rozwiążą to dam znać. Gorąco nie polecam !
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

brak

Wady

Mynet

Extra informacje

1 rok

~klient / 2017-07-22

Internet w weekend to cud.Serwis-po minimum 48 h.Niestety opinia zla.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50

~Dominik / 2017-07-02

Ludzie ocena 2,8? To juz jest mega przesada.... Miałem ten internet rok! tak dokładnie 1 cały rok! i powiem wam że to było coś okropnego! Wiecznie coś, co chwila brak łączności, miało być 10 mega było max 2. Nie dość że sie płaci wiecej od konkurencji to takie g. dają. jedyne co można polecić ale to też z przymrużeniem oka to serwis. Aczkolwiek Pani przy telefonie musiała sie swojego nasłuchać! OGOLNIE PORAŻKA PO CAŁOSCI. Rada jeśli chcesz miec dobry internet to dołóż 20zł a nie kupuj kota w worku! To nie jest internet po 2. to jest parodia
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

ŻADNE

Wady

Wymieniać by i wymieniać

Extra informacje

~Matrusz / 2017-06-25

KATASTROFA!!!OD ponad 6 miesięcy proszę o naprawienie Internetu. Bez przerwy rozlacza, dziennie jakieś 20 razy, pingi ponad 200. Dzwonię, proszę o zajęcie się tematem, dostaje informacje ze sprawa przekazana technikowi, dostaje później smsa że problem rozwiązany po czym ponownie to samo i za każdym razem to samo. Totalne olewanie klienta! WadyTragicznie działający Internet beznadziejna obsługa
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Wady

Tragicznie działający Internet beznadziejna obsługa

Extra informacje

~Ania / 2017-05-16

Pierwszy raz zetknęłam się z internetem światłowodowym i muszę powiedzieć że w porównaniu do radiówki czy LTE naprawdę widać różnicę. Firma mynet to naprawdę fajny operator, zamawiając usługę na infolinii miła pani wszystko mi wytłumaczyła. Technik wykonał instalację kilka dni później, wyglądało to bardzo profesjonalnie. Teraz cieszę się naprawdę szybkim i niezawodnym internetem. Nic się nie zacina, filmy na youtubie czy netflixie ładują się płynnie. Jestem naprawdę zadowolona i mogę polecić mynet każdemu kto szuka szybkiego i niezawodnego łącza.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

obsługastabilnośćszybkość

Wady

brak

Extra informacje

~Luki_Krzeszo / 2017-05-13

Totalna porażka. W weekend poprostu nie da się przeglądać stron.Wyniki z speed testu:Download: 0.29 Mbps | Upload: 0.05 Mbps | Ping: 390 ms
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

Brak

Wady

Jakość

Extra informacje

Krzeszowice

~Danuta / 2017-05-04

Alwernia, bloki, korzystam z internetu Mynet po kablu 10/1(nie potrzebuję większych prędkości), wcześniej Orange 10/1. Orange droższy, bardziej awaryjny a załatwić coś w BOK zakrawa na święto. Zamiana na Mynet tylko na plus.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25

~Grzegorz Rybna / 2017-04-28

Jestem nieszczęśliwym posiadaczem interetu radiowego a raczej nie jestem ok 1 rok . Na zdeklarowane 10mb jest ok 1.5 MB download, upload 10kb ( ZWRÓDŹCIE UWAGĘ NA JEDNOSTKI). Wiec sama strona google otwiera się minute , albo w ogóle się nie otwiera. YouTube - zapomnijcie . Po zgłoszeniu lokalnie informują ze faktycznie coś przerywa i przyjmują zgłoszenie. Coś resetują u siebie działa przez chwile i potem znowu problem. Po ok 20 interwencjach juz brakuje siły i nerwów.Umowę rozwiązuje w najbliższych dniach. Omijajcue szerokim łukiem internet radiowy tej firmy - to porostu żenada. Analogiczna sytuacja u moich sąsiadów Stacjonarny net nie wypowiadam się.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Nie ma zalet , bo praktycznie nie ma

Wady

Nie działa, nie ma, brak skutecznego rozwiązania problemu

Extra informacje

1 rok, 54pln/Mc , mynet Rybna

~Rafał / 2017-04-08

Zdecydowałem się zamienić Neostradę ADSL 10/1 na dostęp po światłowodzie 100/10 od tego dostawcy. Czy jestem zwiedzony? Na razie nie. Prędkość jest taka jak dedykowana na wifi też całkiem nieźle. Oczywiście dzięki temu, iż mieszkam poza aglomeracją bez trudy na razie znalazłem wolne pasmo (nikt nie działa na mojej częstotliwości). Obsługa klienta jak na w sumie małego dostawcę całkiem nieźle. Fajerwerków nie ma ale w porównaniu z ADSL od pomarańczy ? Nie wracam!!! Reasumując: jeśli mieszkasz na wiosce i masz możliwość podłączenia się do światłowodu tego dostawcy jest to na razie jak najbardziej dobra opcja. Raczej w najbliższym czasie nie liczcie, że giganci wejdą na wieś ze światłem. Na pewno kiedyś tak, ale teraz bija się w aglomeracjach w mniejszych miejscowościach się im nie opłaca. Znam to z autopsji...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.75
Zalety

Prędkość.

Wady

Na razie nie stwierdzono.

Extra informacje

~Michał / 2017-04-02

Współpraca z nimi to totalna porażka, średnio 2 razy w miesiącu problemy z internetem trwające nie raz 3 dni, obsługa klienta tak samo do bani jak jakość ich usług.Wadyniezawodność, obsługa klienta, stosunek ceny do jakości usługposiadam internet od nich 1,5 roku
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

Wady

niezawodność, obsługa klienta, stosunek ceny do jakości usług

Extra informacje

posiadam internet od nich 1,5 roku

~Klient wspaniałej firmy MyNet / 2017-03-31

Dno i sześć metrów mułu. Jakość to porażka, obsługa również. Można korzystać wyłącznie jeśli nie ma innej możliwości lub innego dostawcy. Oszustwo na prędkościach, częste awarie. Odradzam i odliczam czas gdy tylko pojawi się jakaś alternatywa i cały ten chłam wyleci ode mnie przez okno.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Jest.

Wady

Cała reszta.

Extra informacje

~fnjaserfngfdsgser / 2017-03-03

Wieczne problemy z stabilnością połączenia, wysoki ping itp. W godzinach wieczornych nie da się korzystać z internetu, Obsługa klienta nie czyni żadnych kroków po zgłoszeniu sprawy. Nie polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

żadne

Wady

Wszystkie możliwe

Extra informacje

~gregor / 2017-02-22

Jestem zadowolony z usług mynet na 100%. Stabilny szybki Internet za rozsądne pieniądze. Na wiosce 100Mb tylko u nich.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

prędkość, stabilność, ping

Wady

Extra informacje

~Ptr / 2016-12-19

Nie wiem kto pisze poniższe opinie... Ja nie mogę się nacieszyć netem. W porównaniu z Neostrada - niezawodność porównywalna, a prędkość i ping w grach - NIEBO A ZIEMIA!! Idealnie nie jest, ale na 5+. Kolega mieszkający w Krakowie wyklina mnie, że na wiosce mam 100/10, a on musi się męczyć z słabo działającą Neo 10/1
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

Szybkość, ping

Wady

Czasem problem z portami. Dla osób korzystających głównie z przeglądarki - problem niezauważalny

Extra informacje

~Marcin / 2016-11-19

Internet przerywa co chwile, brak reakcji ze strony usługodawcy, gdy do nich pisze odpisuja: "Problem został zgłoszony działowi technicznemu", to jest ich wymówka i nic z tym nie robią, Płace za internet 59,90 a 1 dzien w miesiacu może internet działa poprawie. :) Nie polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Internet przerywa co chwile, brak reakcji ze strony usługodawcy, gdy do nich pisze odpisuja: "Problem został zgłoszony działowi technicznemu", to jest ich wymówka i nic z tym nie robią, Płace za internet 59,90 a 1 dzien w miesiacu może internet działa poprawie. :) Nie polecam.

Extra informacje

~kleopatra / 2016-11-07

Internet przerywa doslownie co chwile. Po mimo wymiany rutera niestety sygnal dalej zanika. Tak jak wsponniano juz we wczesniejszych komentarzach tak i u umnie po rozmowie telefonicznej internt dzialal max tydzien. Jestem bardzo nie zadowolona z firmy.WadyBrak internetu i ciagle zanikajacy sygnalkorzystam z internetu 4 lata ale po dwoch zaczal sie nagle psul
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Brak internetu i ciagle zanikajacy sygnal

Extra informacje

korzystam z internetu 4 lata ale po dwoch zaczal sie nagle psul

~Ania / 2016-10-25

Nikomu nie polecam. Interneru wiecej nie ma niz jest. A jezeli juz jest to strasznie wolny. Gdy dzowni sie do obslugi klijaenta mowia zeby wylaczyc i wlaczy i ze to powinni pomoc( nie pomaga :) ) i al jest za kazdym razem gdy sie do nich dzowoni. WadyBrak internetu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

Wady

Brak internetu

Extra informacje

~PP / 2016-09-26

Radzę trzymać się z daleka od tego bałaganu. Ciągłe utraty połączenia czy to po kablu czy nie, absolutne olewactwo ze strony supportu. Według nich wszystko działa jak należy, a w rzeczywistości tak nie jest. Granie w gry online jest praktycznie niemożliwe. Zdarza się, że ping skacze powyżej 2k! Upload też leży i kwiczy. Dużych plików nie ma szans nigdzie wysłać, bo najprawdopodobniej internet się wykrzaczy. Umowa niestety do sierpnia, więc jeszcze krew się napsuje. Nie mogę się doczekać zmiany usługodawcy. ABSOLUTNIE ODRADZAM.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

co jak co, ale czasem działacena znośna...

Wady

...gdyby tylko to działało tak jak należybeznadziejne pinginiestabilność łączazerowa pomoc ze strony supportu

Extra informacje

~fnjaserfneja / 2016-08-26

Problemy z wysokim pingiem, częste utraty połączenia z internetem, obsługa klienta nie jest w stanie pomóc, trzeba udowadniać problemy,
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

żadnych

Wady

wysoki ping częste przerwy połączenia z internetemczasami kompletne utraty internetu

Extra informacje

~Marek / 2016-07-07

Polecam usługi tego operatora. Od ponad roku internet śmiga bez zastrzeżeń. W umowie 100Mb i tyle samo na speedteście.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Szybkość, ping

Wady

Extra informacje

~edi / 2016-07-05

Solidny operator, szybkie łącze, miły technik. POLECAM
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

prędkość, obsługa klienta

Wady

Extra informacje

~jmynet / 2016-06-21

rozłącza się co pare sekund, obsługa klienta totalne 0, muszę im udowadniać, że to z ich winy internet jest słaby a gdy im udowodnię to nie odpisują i nic nie robią z tym problemem, nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.50
Zalety

brak

Wady

rozłącza się co pare sekund, obsługa klienta totalne 0, muszę im udowadniać, że to z ich winy internet jest słaby a gdy im udowodnię to nie odpisują i nic nie robią z tym problemem, nie polecam

Extra informacje

~Zibi / 2016-06-14

Jestem bardzo zadowolony z internetu od Mynet. Technicy zamontowali sprzęt, przetestowali na wszystkich komputerach, wytłumaczyli dlaczego na starym komputerze internet jest wolniejszy. Bardzo miła i fachowa obsługa. Szybkość łącza na bardzo dobrym poziomie. Mam 60Mb za 49 zł.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Miła obsługa, niezawodność, cena.

Wady

Extra informacje

~Kasia / 2016-06-10

Solidna firma, internet działa szybko i bez problemów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

~Krzysiek / 2016-06-09

Od 3 lat korzystam z internetu światłowodowego i nigdy nie miałem z nim problemu. Mam 100 Mb za 59 zł co w porównaniu do konkurencji wypada nieźle. Poza tym niski ping i prędkość zgodna z umową. Polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Jakość, cena, obsługa.

Wady

Extra informacje

~Moris / 2016-06-02

Ludzie szerokim łukiem trzymać się od tego bo wściekła krew was co drugi dzień zalewać będzie. A nie rzadko nawet codziennie. Kumpel uciekł z t-mobile do nich i klnie na czym świat stoi co raz przylatuje do mnie coś z neta ściągnąć bo u niego nie da rady nawet filmu w 720p oglądnąć na YouTube.com
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75

~Seba / 2016-05-18

Z czystym sumieniem mogę polecić firmę MyNET. Internet działa pięknie, profesjonalna i miła obsługa, zero problemów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

parametry łącza, obługa

Wady

brak

Extra informacje

100Mb za 59 zł

~Monika / 2016-05-15

Nie mogę do niczego się przyczepić. Internet działa cena 49 zł za 60Mb/s jet ok.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

niezawodność, obsługa, cena

Wady

BRAK

Extra informacje

~don marcino / 2016-04-14

UWAGA NA TEGO DOSTAWCE. LEPIEJ SOBIE ODPUŚCIĆ NIŻ SIE DENERWOWAĆ PÓŹNIEJ na jakość tego internetu... Ręce mi opadają.... Kolega poniżej pisze że awaria raz w miesiącu. U mnie awaria jest jeden raz w tygodniu.... masakra jakość powala mam niby 6MB a chodzi 0,5Mb do 2Mb.... miazga, nic sie nie da zrobić. Ani pooglądać....
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

ŻADNE

Wady

Chyba same wady...

Extra informacje

Korzystam Rok, 60zł za takie g...., PORAŻKA

~Michał / 2016-04-09

porażka, potrafią tylko brać kasę i guzik robić, w razie awarii obiecują szybką naprawę (np. do 2 godzin), a tak na prawdę to ciągnie się to po kilka dni, a jakąś awarie mają średnio raz w miesiącu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

cena

Wady

zawodność internetu, tempo napraw awarii,

Extra informacje

od września 2015

~Michal / 2016-04-04

Internet przerywa od dwóch miesięcy ,gdy zadzwoniłem na infolinie przyjechał specjalista który nie był w stanie naprawić połączenia.Drugi raz ponownie nie udało się nic zrobić ,a teraz gdy dzwonie z prośbą o wysłanie fachowca dostaje informacje ,że zjawi się w ciągu kilku dni po czym nikt nie przyjeżdża .Odradzam komukolwiek korzystanie z usług tej firmy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50

~el_blondino / 2016-03-26

witam a ja nic zlego nie powiem na neta kupilem 100mega szło mi tylko 40 przyjechal technik u niego na laptopie ok 100 mb zmienilem lapka i tez mam 100mb ludzie nazekacie a pewnie macie to samo albo karte wifi 30mb i kupione 200mb a chodzi tylko 30mb i czemu ???
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

dobry kontakt mily technik

Wady

brak

Extra informacje

1 rok

~Dominik / 2016-03-17

No niestety to samo co u wszystkich. Internet BADZIEW!!!! zrywa sie, chodzi nie chodzi i tak w kolko. Slaba jakość internetu. Z tego co można pochwalić to obsluge i tyle
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75

~ostrzegam / 2016-03-07

OSTRZEGAM PRZED TYM DOSTAWCĄ INTERNETU. TOTALNA PORAŻKA. MOŻNA POPAŚĆ W PARANOJĘ I DOSTAĆ NERWICY BĘDĄC ICH KLIENTEM. TEN INTERNET TO TOTALNY BADZIEW, NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z PRAWDZIWYM ŚWIATŁOWODEM. ŁĄCZE JEST ZRYWANE ŚREDNIO 6-7 RAZY DZIENNIE. BRAK JAKIEJKOLWIEK POMOCY Z ICH BIURA OBSŁUGI. KLIENT JEST DLA NICH WAZNY TYLKO DO MOMENTU PODPISANIA UMOWY, NIC INNEGO SIĘ NIE LICZY, POTEM TYLKO TRZEPAĆ KAPUCHĘ I ZADOWOLENI. MAM WRAŻENIE, ŻE CZUJĄ SIĘ BEZKARNI I MAM NADZIEJĘ, ŻE KTOŚ SIĘ NIMI WRESZCIE ZAINTERESUJE. MOŻE UOKIK?PRZESTRZEGAM!
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

ŻADNYCH ,ABSOLUTNIE ŻADNYCH

Wady

ZRYWANIE ŁĄCZNA, OBSŁUGA KLIENTA, NIEKOMPETENTNY DZIAŁ SERWISOWY

Extra informacje

PÓŁ ROKU, 59ZŁ, 100MBS

~adamogkm / 2016-03-01

Niestety internet tak słaby, że w praktyce uniemożliwia jakąkolwiek czynność. Co 2 minuty brak internetu na kolejne 60 sekund i tak codziennie od 3 miesięcy. Kilkunastokrotne próby kontaktu z firmą nie przyniosły absolutnie żadnego efektu. Jedynie aroganckie stwierdzenie, że umowę można rozwiązać tylko w przypadku 30 dniowego całkowitego braku dostępu do internetu (sic!).Sprawa na pewno będzie zgłoszona do UOKiK.Nie narzekajcie na swój bieżący internet, bo wierzcie może być DUŻO gorzej.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

brak

Wady

niedziałający internet (po prostu) ; brak reakcji ze strony serwisu

Extra informacje

6 miesięcy

~porazka / 2016-02-20

TRAGEDIA. Trzymajcie się od nich z daleka. Skusiło mnie hasło "światłowód" i 100 MB... wypowiedzialem umowę netii i przeszedlem do mynet. I to był największy błąd jaki mogłem zrobić. 10mb/s w netii było o niebo lepsze niż niestabilny internet z mynet. Ciągłe awarię, TRAGICZNY serwis i brak kompetentnych osób, a co najważniejsze - brak chęci pomocy i rozwiązania problemu. Planuję zgłosić sprawę do UOKiK i jak najszybciej wrócić do netii lub neo.59 zl/msc, 7 msc
Zalety

Wady

Extra informacje

59 zl/msc, 7 msc

~Krzysiek / 2016-02-19

Zdecydowanie nie polecam. Jakość usługi co najmniej przeciętna, wysokie pingi, deklarowana prędkość praktycznie nie jest osiągana, do tego ciągłe zwisy i kilku-kilkunastosekundowe przerwy na łączu. Do tego kiedy pojawiła się awaria uniemożliwiające całkowite korzystanie z Internetu, firma szantażuje mnie, że nie przyśle technika, póki całkowicie nie wyrównam nieopłaconych faktur... Dno.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Cena

Wady

Brak stabilności, prędkość, obsługa klienta

Extra informacje

od 12 miesięcy, 59 zł miesięcznie, Krzeszowice

~Alnis / 2016-02-14

Nie wiem skąd bierze się tyle natywnych opinii o tej firmie. Ja od pół roku korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Nie było jeszcze ani jednego powodu do interwencji. Ma być 100 MB i praktycznie tyle jest /no może nie idealnie praktycznie nigdy nie spada poniżej 99,6 MB ale jest to do "przełknięcia"/. Są jednak przypadki, że przekracza 100 MB, nawet do 101 MB. Ping jest bardzo niski: 3; 4; 5 ale bywa również 0. Tak więc jeżeli chodzi o mnie to zdecydowanie polecam tę firmę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Termin montażu zgodny z umową, parametry internetu zgodne z deklarowanymi, stabilna praca, przystępna cena.

Wady

Brak.

Extra informacje

6 m-cy. 59 zł/m-cznie na 24 m-ce. 100 MB.

~Zet / 2016-02-11

Internet z ten firmy to dno. Co tydziem mam kilkunasto godzinna przerwe w działaniu. Własciwie kazdy czwartek lub piatek dzwonie na ich BOK. Unikac tej formy!WadyNiestabilnośc Internetu, ciagłe awarie
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

Niestabilnośc Internetu, ciagłe awarie

Extra informacje

~Tomasz / 2016-01-07

ROZŁĄCZANIE NOTORYCZNE INTERNETU, BRAK STABILNOŚCI I CO NAJWAZNIEJSZE BRAK DEKLAROWANEJ PREDKOSCI, TYSICE RAZY ZGLASZANE USTERKI I WIECZNE NAPRAWIANIE, CZLOWIEK JUZ NERWY TRACI PRZEZ TO STALE DZWONIENIE DO NICH W CELU NAPRAWY LACZA. PLACE ZA 15 MB A SREDNIO JEST 5-7. TO ZAKRAWA NA OSZUSTWO, ZASTANAIAM SIE CZY SPRAWY NIE ZGLOSIC DO RZECZNIKA OCHRONY KONSUMENTA.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

BRAK

Wady

BRAK DEKLAROWANEJ PREDKOSCI, PRZERYWANIE, PINGI

Extra informacje

8 MIESIECY, 67,00 ZL/MIES

~ThS / 2015-12-15

Niestety spore problemy z łączem rozłączenia bardzo wysoki ping.Męczyłem się pół roku aby łącze zostało naprawione jednak w dalszym ciągu są problemy.WadyRozłączenia , wysoki ping , stabilonośćRok / 59zł
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Wady

Rozłączenia , wysoki ping , stabiloność

Extra informacje

Rok / 59zł

~paterak / 2015-10-23

to prawda same probley ze stabilnoscia loncza ! miesiac jest o.k i znowu trzeba wydzwaniac bo sa problemyWadystabilnosc loncza5 lat
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Wady

stabilnosc loncza

Extra informacje

5 lat

~TeDe / 2015-08-06

Ta firma to masakra, nie polecam.. wieczne problemy.. nie potrafią wywiązać się z umowy..
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

żadnych

Wady

same wady

Extra informacje

pół roku

~Tomek / 2015-05-17

Bardzo dobra firma dostarczająca internet Jak najbardziej polecam wszystkim mieszkającym poza miastem
Zalety

dostęp internetu poza miastem , cena

Wady

-brak

Extra informacje

3 lata

Internet MYNET.COM.PL opinie