Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • MYNET.COM.PL
  • /
  • 1

Opinie o MYNET.COM.PL

Internet MYNET.COM.PL opinie
Cena
4.44
Niezawodność
4.06
Obsługa klienta
4.06
Parametry
4.44

Średnia ocen

4.25

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

21

dodanych opinii

 

Helena / 2020-03-18

Porażka,brak łącza,częste przerwy w dostawie połaczeń transmisji danych, obsługa przyjmujaca zgłoszenie lekceważy klienta,nie polecam

~Ania / 2017-05-16

Pierwszy raz zetknęłam się z internetem światłowodowym i muszę powiedzieć że w porównaniu do radiówki czy LTE naprawdę widać różnicę. Firma mynet to naprawdę fajny operator, zamawiając usługę na infolinii miła pani wszystko mi wytłumaczyła. Technik wykonał instalację kilka dni później, wyglądało to bardzo profesjonalnie. Teraz cieszę się naprawdę szybkim i niezawodnym internetem. Nic się nie zacina, filmy na youtubie czy netflixie ładują się płynnie. Jestem naprawdę zadowolona i mogę polecić mynet każdemu kto szuka szybkiego i niezawodnego łącza.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

obsługastabilnośćszybkość

Wady

brak

Extra informacje

~Danuta / 2017-05-04

Alwernia, bloki, korzystam z internetu Mynet po kablu 10/1(nie potrzebuję większych prędkości), wcześniej Orange 10/1. Orange droższy, bardziej awaryjny a załatwić coś w BOK zakrawa na święto. Zamiana na Mynet tylko na plus.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.25

~Rafał / 2017-04-08

Zdecydowałem się zamienić Neostradę ADSL 10/1 na dostęp po światłowodzie 100/10 od tego dostawcy. Czy jestem zwiedzony? Na razie nie. Prędkość jest taka jak dedykowana na wifi też całkiem nieźle. Oczywiście dzięki temu, iż mieszkam poza aglomeracją bez trudy na razie znalazłem wolne pasmo (nikt nie działa na mojej częstotliwości). Obsługa klienta jak na w sumie małego dostawcę całkiem nieźle. Fajerwerków nie ma ale w porównaniu z ADSL od pomarańczy ? Nie wracam!!! Reasumując: jeśli mieszkasz na wiosce i masz możliwość podłączenia się do światłowodu tego dostawcy jest to na razie jak najbardziej dobra opcja. Raczej w najbliższym czasie nie liczcie, że giganci wejdą na wieś ze światłem. Na pewno kiedyś tak, ale teraz bija się w aglomeracjach w mniejszych miejscowościach się im nie opłaca. Znam to z autopsji...
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.75
Zalety

Prędkość.

Wady

Na razie nie stwierdzono.

Extra informacje

~gregor / 2017-02-22

Jestem zadowolony z usług mynet na 100%. Stabilny szybki Internet za rozsądne pieniądze. Na wiosce 100Mb tylko u nich.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

prędkość, stabilność, ping

Wady

Extra informacje

~Ptr / 2016-12-19

Nie wiem kto pisze poniższe opinie... Ja nie mogę się nacieszyć netem. W porównaniu z Neostrada - niezawodność porównywalna, a prędkość i ping w grach - NIEBO A ZIEMIA!! Idealnie nie jest, ale na 5+. Kolega mieszkający w Krakowie wyklina mnie, że na wiosce mam 100/10, a on musi się męczyć z słabo działającą Neo 10/1
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

Szybkość, ping

Wady

Czasem problem z portami. Dla osób korzystających głównie z przeglądarki - problem niezauważalny

Extra informacje

~Marek / 2016-07-07

Polecam usługi tego operatora. Od ponad roku internet śmiga bez zastrzeżeń. W umowie 100Mb i tyle samo na speedteście.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.75
Zalety

Szybkość, ping

Wady

Extra informacje

~edi / 2016-07-05

Solidny operator, szybkie łącze, miły technik. POLECAM
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

prędkość, obsługa klienta

Wady

Extra informacje

~Zibi / 2016-06-14

Jestem bardzo zadowolony z internetu od Mynet. Technicy zamontowali sprzęt, przetestowali na wszystkich komputerach, wytłumaczyli dlaczego na starym komputerze internet jest wolniejszy. Bardzo miła i fachowa obsługa. Szybkość łącza na bardzo dobrym poziomie. Mam 60Mb za 49 zł.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Miła obsługa, niezawodność, cena.

Wady

Extra informacje

~Kasia / 2016-06-10

Solidna firma, internet działa szybko i bez problemów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00

~Krzysiek / 2016-06-09

Od 3 lat korzystam z internetu światłowodowego i nigdy nie miałem z nim problemu. Mam 100 Mb za 59 zł co w porównaniu do konkurencji wypada nieźle. Poza tym niski ping i prędkość zgodna z umową. Polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Jakość, cena, obsługa.

Wady

Extra informacje

~Seba / 2016-05-18

Z czystym sumieniem mogę polecić firmę MyNET. Internet działa pięknie, profesjonalna i miła obsługa, zero problemów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

parametry łącza, obługa

Wady

brak

Extra informacje

100Mb za 59 zł

~Monika / 2016-05-15

Nie mogę do niczego się przyczepić. Internet działa cena 49 zł za 60Mb/s jet ok.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

niezawodność, obsługa, cena

Wady

BRAK

Extra informacje

~Michał / 2016-04-09

porażka, potrafią tylko brać kasę i guzik robić, w razie awarii obiecują szybką naprawę (np. do 2 godzin), a tak na prawdę to ciągnie się to po kilka dni, a jakąś awarie mają średnio raz w miesiącu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

cena

Wady

zawodność internetu, tempo napraw awarii,

Extra informacje

od września 2015

~Michal / 2016-04-04

Internet przerywa od dwóch miesięcy ,gdy zadzwoniłem na infolinie przyjechał specjalista który nie był w stanie naprawić połączenia.Drugi raz ponownie nie udało się nic zrobić ,a teraz gdy dzwonie z prośbą o wysłanie fachowca dostaje informacje ,że zjawi się w ciągu kilku dni po czym nikt nie przyjeżdża .Odradzam komukolwiek korzystanie z usług tej firmy.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50

~el_blondino / 2016-03-26

witam a ja nic zlego nie powiem na neta kupilem 100mega szło mi tylko 40 przyjechal technik u niego na laptopie ok 100 mb zmienilem lapka i tez mam 100mb ludzie nazekacie a pewnie macie to samo albo karte wifi 30mb i kupione 200mb a chodzi tylko 30mb i czemu ???
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
4.50
Zalety

dobry kontakt mily technik

Wady

brak

Extra informacje

1 rok

~porazka / 2016-02-20

TRAGEDIA. Trzymajcie się od nich z daleka. Skusiło mnie hasło "światłowód" i 100 MB... wypowiedzialem umowę netii i przeszedlem do mynet. I to był największy błąd jaki mogłem zrobić. 10mb/s w netii było o niebo lepsze niż niestabilny internet z mynet. Ciągłe awarię, TRAGICZNY serwis i brak kompetentnych osób, a co najważniejsze - brak chęci pomocy i rozwiązania problemu. Planuję zgłosić sprawę do UOKiK i jak najszybciej wrócić do netii lub neo.59 zl/msc, 7 msc
Zalety

Wady

Extra informacje

59 zl/msc, 7 msc

~Krzysiek / 2016-02-19

Zdecydowanie nie polecam. Jakość usługi co najmniej przeciętna, wysokie pingi, deklarowana prędkość praktycznie nie jest osiągana, do tego ciągłe zwisy i kilku-kilkunastosekundowe przerwy na łączu. Do tego kiedy pojawiła się awaria uniemożliwiające całkowite korzystanie z Internetu, firma szantażuje mnie, że nie przyśle technika, póki całkowicie nie wyrównam nieopłaconych faktur... Dno.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Cena

Wady

Brak stabilności, prędkość, obsługa klienta

Extra informacje

od 12 miesięcy, 59 zł miesięcznie, Krzeszowice

~Alnis / 2016-02-14

Nie wiem skąd bierze się tyle natywnych opinii o tej firmie. Ja od pół roku korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Nie było jeszcze ani jednego powodu do interwencji. Ma być 100 MB i praktycznie tyle jest /no może nie idealnie praktycznie nigdy nie spada poniżej 99,6 MB ale jest to do "przełknięcia"/. Są jednak przypadki, że przekracza 100 MB, nawet do 101 MB. Ping jest bardzo niski: 3; 4; 5 ale bywa również 0. Tak więc jeżeli chodzi o mnie to zdecydowanie polecam tę firmę.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

Termin montażu zgodny z umową, parametry internetu zgodne z deklarowanymi, stabilna praca, przystępna cena.

Wady

Brak.

Extra informacje

6 m-cy. 59 zł/m-cznie na 24 m-ce. 100 MB.

~ThS / 2015-12-15

Niestety spore problemy z łączem rozłączenia bardzo wysoki ping.Męczyłem się pół roku aby łącze zostało naprawione jednak w dalszym ciągu są problemy.WadyRozłączenia , wysoki ping , stabilonośćRok / 59zł
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50
Zalety

Wady

Rozłączenia , wysoki ping , stabiloność

Extra informacje

Rok / 59zł

~Tomek / 2015-05-17

Bardzo dobra firma dostarczająca internet Jak najbardziej polecam wszystkim mieszkającym poza miastem
Zalety

dostęp internetu poza miastem , cena

Wady

-brak

Extra informacje

3 lata

Internet MYNET.COM.PL opinie