Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • MKS-MEBLE
  • /
  • 1

Opinie o MKS-MEBLE

mks-meble.pl

Kępno

Zakupy MKS-MEBLE opinie
Asortyment
4.87
Dostawa
4.82
Łatwość zamawiania
4.87
Obsługa i reklamacje
4.8
Poziom cen
4.83

Średnia ocen

4.84

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

441

dodanych opinii

 

TOMEK / 2022-09-30

Bardzo ładne meble łazienkowe, dobra cena i jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roman62 / 2022-09-29

Obsługa super! Wszystko zgodnie z terminami, jestem zadowolony, bo mi doradzono i wysłano szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, tanio , dobra jakosc

Wady

Extra informacje

AMELIA / 2022-09-23

Bardzo dobre meble i szybka dostawa polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miła obsługa

Wady

Extra informacje

Grzegorz / 2022-09-22

Ten sklep to banda oszustów i naciągaczy. Uważajcie, omijajcie z daleka. Na szafę czekałem blisko miesiąc. Infolinie i IVR nie odpowiadają. Dziaisaj przysłali szafę. Nie świadczą usług wnoszenia (nie mówiąć o montażu). Zatrudniłem ekipę, żeby wniosła na 7 piętro elementy szafy (175 kg) ale uważajcie teraz! Na opakowaniach napisane CZARNA/grafit... więc już się cieszę bo mam tę, którą zamawiałem. Otwieram ogromne kartony a w środku BIAŁA szafa. To DNO jeśli chodzi o obsługę. Ten sklep to wydmuszka, pośredniak, który nawet nie sprawdza co zamawia u producenta a co wysyła do klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

infolinia i ivr nie działają, bardzo długi czas oczekiwania, brak usługi wniesienia i montażu,

Extra informacje

Maciej / 2022-09-19

Kupiłem kanapę, czekałem miesiąc, kierowca przywiózł zupełnie coś innego niż zamówiłem!!!! nie chciał zabrać tego odrazu z powrotem, musiałem to kilka tygodni magazynować. Kierowca który miał to odebrać nie mógł zlokalizować Gniezna na mapie, przerosło go to wiec musiałem zapakować zwrot na auto i dowieźć mu. Kontakt z firma śladowy. Finalnie po łącznie prawie 2 miesiącach odzyskałem pieniądze. Nie polecam!!!! Szkoda nerwów i czasu!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Same

Extra informacje

ULA / 2022-09-16

Zamówienie zostało zrealizowane w terminie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Włodzimierz / 2022-09-16

Serdecznie dziękuje za otrzymany mebel (sofa). Wykonanie bez zastrzeżeń. Obsługa w osobie Pani Darii na najwyższym poziomie. Polecam innym zakupy W MKS Meble.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Zgodny z opisem

Wady

Bez wad

Extra informacje

Czas wykonania zgodny z terminem.

MIŁOSZ / 2022-09-15

Polecam. Bardzo miła obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Maciej / 2022-09-13

Zakupiłem u nich kanape, po miesiacu dostałem zupełnie inny mebel, nie zgadzał się kolor, wielkość, ani nawet kształt. Zareklamowałem towar, czekałem kolejne 2 tygodnie na odbiór. Do dnia dzisiejszego nie dostałem zwrotu pieniędzy. Kontakt ze sklepem się urwał! Straciłem czas i pieniądze. Sprawę mam zamiar zgłosić na policje. NIE POLECAM!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

niekompetencja, opieszałość, oszustwo

Extra informacje

Skobel / 2022-09-13

Bardzo dobre meble i szybka dostawa polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2022-08-30

Zdecydowanie odradzam zamawianie w MKS Meble. Łóżko zamówione 1 sierpnia z terminem dostawy 10 dni roboczych plus max 5 dni transport. Realizacja oczywiście opóźniona. Gdy zostałam o tym poinformowana, poprosiłam o zmianę tkaniny, skoro łóżko i tak nie jest jeszcze gotowe. Firma nie wychodzi "frontem do klienta", bo ma swoje procedury. Przecież o wiele łatwiej jest odesłać mi pieniądze, na co mają 14 dni, i kazać złożyć zupełnie nowe zamówienie, niż podmienić w zamówieniu tkaninę, skoro łóżko i tak nie jest jeszcze gotowe. Firma dbająca o kienta po pierwsze wywiązuje się z terminów, a jeśli już "zawala" to chociaż wykazuje się elastycznością w ramach rekompensaty za niedotrzymanie umowy. W MKS Meble brakuje obu tych rzeczy. Mogę mieć tylko nadzieję, że pieniądze otrzymam w terminie, co jest również wątpliwe jak wynika ze starszych komentarzy.... Nie polecam.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Alabama / 2022-08-26

Błyskawiczna wysyłka, produkt zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ŁUKASZ / 2022-08-25

Wszystko super polecam sklep . Wywiązali się z terminu dostawy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Muskala / 2022-08-23

Jak za te pieniądze to wszystko ok:))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ANKA / 2022-08-23

Super sofa, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Andrzej / 2022-08-22

NIGY WIĘCEJ ZARABIAJĄ NA TO IE 90% LEPIEJ POSZUKAJ DOKŁADNIE GDZIE INDZIEJ W MOIM PRZYPADKU STÓŁ KOSZTOWAŁ MNIE 1000 ZL A ZNALAZŁEM PO FAKCIE ZA 500ZL NO I NAJGORSZE CZEKAŁEM 6 TYGODNI A W UMOWIE USTNEJ BYLO 3 TYGODNIE. MAM NAUCZKE ŻEBY TAKIE FIRMY OMIJAC
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

JAREK / 2022-08-19

Szybka dostawa. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hrabi / 2022-08-02

Wypoczynek piękny. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2022-08-02

Szafa super. Ogólnie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

edorota / 2022-08-01

wszystko ok. produkt starannie zapakowany
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ALA / 2022-08-01

Produkt zgodny z opisem. POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gina / 2022-07-22

Świetne meble łazienkowe -polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-07-22

Miła obsługa, szybka realizacja :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwonka / 2022-07-21

Polecam. Bardzo miła obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2022-07-21

Obsługa infolinii pomogła mi w złożeniu zamówienia, omówiła ze mną tkaniny i wyjaśniła mechanizm rozkładania narożnika, stąd ocena kontaktu ze sklepem oceniam na bardzo dobry.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-07-20

Kanapa bardzo wygodna i fuknkcjonalna. Solidne wykonanie oraz szybka dostawa. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janusz / 2022-07-19

Szafa Walencja, polecam ! :D
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gdańsk / 2022-07-16

Nie polecam. Kupiłam naroznik za ponad 5 tyś a jakość koszmarna (odchodzące nitki, niechlujnie przymocowana tapicerka, plastikowe nóżki, brak śrub). Odstąpiłam od umowy i mimo upływu 2 tygodni nie mam zwrotu środków.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Krystian / 2022-07-15

Dobry kontakt ze sprzedawcą. Zamówienie zgodnie z opisem. Polecam serdecznie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2022-07-11

Wszystko ok. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Leon / 2022-07-08

Przesyłka szybka, mebel wysokiej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ALICJA / 2022-07-07

Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ANIA / 2022-07-05

Szybka dostawa, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ali / 2022-07-04

Wszystko ok. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2022-07-04

Narożnik Scandi butelkowa zieleń świetnej jakości. Szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Radzyn / 2022-07-01

Super produkt, jak na cenę naprawdę jakość w porządku, polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JACEK / 2022-07-01

Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hary / 2022-06-30

Ekspresowa wysyłka!Fotel pięknie się prezentuje i jest bardzo wygodny:)Polecamy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata Lorenc / 2022-06-30

Narożnik Gustaw na pierwszy rzut oka dopracowany w każdym szczególe, sprężyny faliste, ale w porównaniu z narożnikiem BRW Lone gdzie są niby bonel to niebo a ziemia, na plus dla MKS meble i Gustawa. Obym zawsze była tak zadowolona z niego jak w dniu dostawy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Wszystko

Wady

Trochę zamieszania z paragonami po zmianie sprężyn na premium

Extra informacje

Polecam MKS meble i narożnik Gustaw

ARTUR / 2022-06-30

Fajne mebelki, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ALA / 2022-06-29

Super sklep, polecam ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ROBERT / 2022-06-23

Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

AŚKA / 2022-06-22

Polecam sklep. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lucyna89 / 2022-06-20

Czytałam opinie negatywne, zaryzykowałam i się opłacało! :) Mebelki pierwsza klasa!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MIKI / 2022-06-18

Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JACEK / 2022-06-17

Szybka dostawa, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JAREK / 2022-06-15

Szafa SONEO świetnej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sandra / 2022-06-14

Nie polecam. Czas oczekiwania za reklamacja jak i dostawą bardzo długi. Meble zabezpieczone na czas dostawy słabo. Dostalismy peknieta szybę od szafy oraz za duży stelaż (na kartonie wymiary byly prawidlowe) i inny niż zamawialiśmy materac..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Reklamacja

Extra informacje

Karolina / 2022-06-14

Polecam sklep :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ZUZA / 2022-06-13

Łóżko kontynentalne świetnej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kiko23 / 2022-06-13

Super sklep, fajni ludzie, a kanapa extra!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartek337 / 2022-06-12

Nawet nicka nikt tu nie sprawdza. Czemu Bartek dodałeś 337 ?. Pozytynwe opinie nie zweryfikowane zakupem wystawiane w godzinach miedzy 7-16 stą pon-pt a w weekendy to nikt nie skalda mebli ? Szok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Kłamstwo

Wady

Szczerość

Extra informacje

Ula68 / 2022-06-10

POLECAM !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

IZA / 2022-06-10

Bardzo szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ADRIAN / 2022-06-09

Kanapa Prato bardzo wygodna. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2022-06-08

Materac do łóżka bardzo wygody, polecam newade! Rewelacja!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

PIOTR / 2022-06-07

Polecam kanape Wesa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bazylek / 2022-06-06

Dostawa szybka i sprawna. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MILA / 2022-06-06

Bardzo szybka dostawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MARCIN / 2022-06-03

Fajne mebelki, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-06-02

Szafa zgodna z opisem. Wszystkie elementy dostarczono w należytym porządku,nic nie uszkodzone. Plus za większą ilość drobiazgów tzn śrubek itd.nie jest wyliczone do jednej. Łatwa w montażu. Polecam wygląda super !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

IGA / 2022-06-01

Mebelki świetne, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iga / 2022-05-31

świetnie wykonane meble łazienkowe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Irena / 2022-05-31

Świetny kontakt, wspaniały produkt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Irek / 2022-05-31

Polecam! Kupiłem meble kuchenne, solidny blat i łatwe w montażu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ŁUKASZ / 2022-05-30

Meble łazienkowe CORINO świetnej jakości. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alf / 2022-05-30

Prosty montaż, spełnienia swoje zadanie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zenon33 / 2022-05-27

Meble łazienkowe bardzo ładne. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

AREK / 2022-05-27

Miła obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2022-05-26

Sprzedawca godny polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ula / 2022-05-26

Sprzedawca godny polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

WOJTEK / 2022-05-26

Szybka dostawa, polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

mirek / 2022-05-26

meble ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ala / 2022-05-25

Mimo że nie doczytałam szczegółów i okazało się że kupiłam nie to co chciałam, bezproblemowy zwrot. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

LUCYNA / 2022-05-25

Miła obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2022-05-24

Swietny kontakt, wspaniały produkt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mikołaj / 2022-05-24

Narożnik bardzo solidny! Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

BASIA / 2022-05-24

Szybka dostawa półki ! Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

WIKI / 2022-05-23

Szafa Walencja świetnie wykonana. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2022-05-23

Wszystko super, wysoka jakość przesyłka bardzo dobrze spakowana, polecam sprzedawcę i pozdrawiam za szybką dostawę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

renata / 2022-05-20

przepiękne łóżko kontynentalne erni, polecam! Szeroki wybór tkanin
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirella / 2022-05-20

Narożnik piękny, butelkowa zieleń wygląda super! polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Judyta / 2022-05-20

Fotel dotarł już na drugi dzień. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Filemon / 2022-05-19

Wszystko ok. Dostawa 15 dnia roboczego od zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stefan / 2022-05-19

Meble do łazienki łatwe w montażu. Wszystko ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krysti / 2022-05-19

Piękne łóżko, nie spodziewałam się aż takiego efektu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lidia / 2022-05-18

Profesjonalna i wzorowa transakcja. Polecam Sprzedającego i jego ofertę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MIKI / 2022-05-18

szybka dostawa :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2022-05-18

Ładne meble, szybka dostawa. Panie na infolinii bardzo miłe, zawsze pomogą :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NIKA / 2022-05-17

Serdecznie polecam, mebelki super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jaga / 2022-05-16

Co do jakości mebli nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu i jak najbardziej zgodne z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JACEK / 2022-05-16

Szafa WALENCJA świetnej jakości. Polecam !
Asortyment
5.00

Aneta / 2022-05-13

O taką mi chodziło, szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ULA / 2022-05-13

Super kontakt ze sprzedawcą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

DARIUSZ / 2022-05-12

wszystko zgodne z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinia / 2022-05-12

Narożnik bardzo fajny, solidnie wykonany. naprawdę polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alan / 2022-05-11

Polecam, udany zakup
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Miłosz / 2022-05-11

Dobry kontakt ze sprzedawcą
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

AGA / 2022-05-10

super, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zygmunt / 2022-05-10

Wszystko ok. Dostawa 15 dnia roboczego od zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ucho / 2022-05-09

Szafa super. Ogólnie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ucho / 2022-05-09

Szafa super. Ogólnie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ucho / 2022-05-09

Szafa super. Ogólnie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2022-05-09

Wyposażyłam cały salon, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MAREK / 2022-05-09

Wszystko w porządku, polecam sprzedawcę :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

kontakt ze sklepem

Wady

Extra informacje

Basia / 2022-05-06

Kupiłam kuchnię, za tą cenę bardzo fajna jakosć.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wojek / 2022-05-06

Polecam ! Śliczna półeczka !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ASIA / 2022-05-06

Szafa bardzo dobrej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2022-05-06

Szybka dostawa, super meble!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gniewosz / 2022-05-05

wszystko ok, polecam sprzedawce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirka / 2022-05-05

Szybka realizacja, szafa łatwa w złożeniu, bardzo pojemna!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Miłosz / 2022-05-05

Szafa bardzo dobrej jakości :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jachu / 2022-05-04

Szafka przyszła bez uszkodzeń , wszystko zgodne z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Igor / 2022-05-04

Narożnik SCANDI, świetna jakość ! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pani / 2022-05-03

Masakra sklep nie wywiązuje się z terminami zamawiałam stoliki do sypialni czekam już trzy miesiące zero zainteresowania dzwonię pytam to mówią że już u przewoźnika a co mówią że będzie jutro dostawa a już minęło tyle czasu i nikogo nie ma.masakra nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Zadnych

Wady

Nie polecam

Extra informacje

Pucek / 2022-04-29

Bardzo dobry kontakt, firma elastyczna, zrealizowała nasze niewielkie zamówienie w trybie pilnym ;) Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pucek / 2022-04-29

Bardzo dobry kontakt, firma elastyczna, zrealizowała nasze niewielkie zamówienie w trybie pilnym ;) Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gracek86 / 2022-04-29

Kupiliśmy zestaw sypialniany, bardzo ładny komplet! Świetny kontakt ze sprzedającym Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ryszard / 2022-04-29

Kupiłem żonie fotelik , zadowolona. Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ALA / 2022-04-29

Zamówienie zrealizowane w terminie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Domi / 2022-04-28

Wszystko git, godny polecenia sprzedawca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pola / 2022-04-28

Szybka wysyłka, bardzo ładna szafa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

miła obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Pola / 2022-04-28

Szybka wysyłka, bardzo ładna szafa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

miła obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Władysław / 2022-04-28

Meble pogrodowe - ok!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2022-04-28

Narożnik bardzo dobrej jakości, kontakt ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Czarna / 2022-04-28

Kupiłam meble łazienkowe, jestem bardzo zadowolona. Wyglądają dokładnie jak na zdjeciu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

kIKI / 2022-04-27

Obsługa super. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2022-04-27

Fajne mebelki w dobrych cenach i miła obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Miłosz / 2022-04-27

SCANDI to świetny narożnik Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Miłosz / 2022-04-27

SCANDI to świetny narożnik Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2022-04-27

Sofa PIRS, świetnie wykonana ! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Damian / 2022-04-26

Wszystko gra, godny polecenia sprzedawca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robert / 2022-04-26

Meble super! Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ADAM / 2022-04-26

Narożnik świetnej jakości, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KROKODYL15 / 2022-04-25

sofa scandi super, polecam wziąć z utomatem DL
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

wika 25 / 2022-04-25

27 194010764851230700000000
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anios / 2022-04-25

Dostawa wspaniała meble bomba
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JANUSZ / 2022-04-25

Zamówienie zostało zrealizowane w terminie. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym

Wady

brak

Extra informacje

Justyna / 2022-04-22

Narożnik ładny, kontakt ok,polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2022-04-22

Zamówiliśmy łóżko z materacem, bardzo wygodne i solidne. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

IWONKA / 2022-04-22

Zamówienie zostało zrealizowane w terminie. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym

Wady

brak

Extra informacje

Ola / 2022-04-21

wszystko spoko :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nepo / 2022-04-21

jak najbardziej polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2022-04-21

Polecam ten sklep, dobrej jakości meble i szybka realizacja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Angelika / 2022-04-21

Polecam ! Łóżko które otrzymałam, jest świetnej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zygmunt / 2022-04-20

Łatwy kontakt, szybka dostawa, narożnik bardzo solidny!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MIKA / 2022-04-20

Bardzo dobra jakość wykonania łóżka, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość

Wady

brak

Extra informacje

Beata / 2022-04-19

POLECAM! Szybko, sprawnie i bez komplikacji, meble są super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Lidia / 2022-04-19

Produkt zgodny z opisem. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

nie ma

Extra informacje

Remik / 2022-04-19

Szybko sprawnie. Narożnik piękny ! polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ANKA / 2022-04-15

Szybka dostawa, produkt dobrej jakości. POLECAM :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

kontakt

Wady

Extra informacje

Straszek / 2022-04-15

Zakup udany, polecam sprzedawcę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwcia / 2022-04-14

wszystko zgodnie z opisem gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

mADZIAP / 2022-04-13

Wszystko zgodnie z aukcją oraz błyskawiczna dostawa, dziękuję za udaną transakcję i pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ala / 2022-04-13

dobrze wykonane, bardzo wygodne łóżko kontynentalne, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotrtr / 2022-04-12

Wszystko super, wysoka jakość przesyłka bardzo dobrze spakowana, polecam sprzedawcę i pozdrawiam za szybką dostawę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bożena / 2022-04-11

Dziękuję MKS - Meble za życzliwość i szybką wymianę uszkodzonego elementu mebla. Mega polecam .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Heniu / 2022-04-11

Bezproblemowo i szybko , półka świetna. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinia / 2022-04-08

Jestem bardzo zadowolona. W 100 % polecam sprzedawcę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Skipi / 2022-04-07

Bezproblemowo i szybko , półka świetna. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwonka / 2022-04-06

wszystko zgodnie z opisem gorąco polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mimon / 2022-04-05

Kanapa jest przepiękna i wygodna. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jumba / 2022-04-04

SUPER SPRZEDAWCA--WSZYSTKO NA WYSOKIM POZIOMIE--TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA POMYŚLNIE--SERDECZNIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piter / 2022-04-01

Wszystko super, wysoka jakość przesyłka bardzo dobrze spakowana, polecam sprzedawcę i pozdrawiam za szybką dostawę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janek / 2022-03-31

Produkt dobrej jakości , łatwy do złożenia dobrze opisany-ponumerowany
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hanina / 2022-03-30

Zamówienie zostało zrealizowane w terminie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Albert / 2022-03-29

Bardzo dobry kontakt, firma elastyczna, zrealizowała nasze niewielkie zamówienie w trybie pilnym ;) Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jadzia / 2022-03-28

sofy są cudne . bardzo polecam sprzedawcę . łatwy kontakt i pomoc w doborze materiałów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

LOLA / 2022-03-26

Wszystko super, wysoka jakość przesyłka bardzo dobrze spakowana, polecam sprzedawcę i pozdrawiam za szybką dostawę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nicola / 2022-03-23

polecam wszystko szybko i sprawnie meble do złożenia bez żadnego problemu wszystko pasuje jak ulał. pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hanka / 2022-03-22

wygodne łóżko kontynentalne z materacem h3. Bardzo miła, pomocna obsługa. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bruno / 2022-03-21

Obsługa jest więc rewelacyjna, doskonały kontakt, nie ma problemu, aby się dodzwonić , natychmiastowa reakcja na uwagi i zapytania, bardzo szybko rozwiązywanie ewentualnych sugestii lub uwag, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pola / 2022-03-18

Dobry kontakt z sprzedającym, przesyłka dobrze zapakowana i zabezpieczona. Produkt zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paula / 2022-03-18

Ładniee wykonane, bardzo wygodne łóżko kontynentalne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Eli / 2022-03-17

transakcja przebiegła pomyślnie. szybko i sprawnie. polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Neo13 / 2022-03-16

Bardzo piękne sofy. Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam serdecznie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alutka / 2022-03-15

Dotarło bardzo szybko i w całości, cieszę się że ktoś miał w końcu w asortymencie to, czego potrzebowałam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2022-03-14

wszystko w porządku, szybka realizacja, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lucyna / 2022-03-14

jak najbardziej polecam zakupy u tego Sprzedawcy, dziękuję i pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gabi / 2022-03-11

Bardzo ładny i wygodny narożnik Scandi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ksawery / 2022-03-11

Sprzedawca godny zaufania POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ferdek / 2022-03-10

Polecam. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

nati / 2022-03-09

bardzo wygodna kanapa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bolo 789 / 2022-03-09

Dotarło bardzo szybko i w całości, cieszę się że ktoś miał w końcu w asortymencie to, czego potrzebowałem :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Seba / 2022-03-08

Polecam. Szafa pojemna, ładnie się prezentuje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartek337 / 2022-03-07

Polecam. Wszystko zgodne z zamówieniem i atrakcyjna cena.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roman / 2022-03-04

Polecam sklep. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olix / 2022-03-02

bardzo miła obsługa, pięknie wykonana kanapa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pati / 2022-03-02

Kupiłam super zestaw wypoczynkowy do swojej recepcji. Dwie sofy i fotel. Fajna cena. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paolo / 2022-03-01

Miła obsługa. Meble zgodnie z zamówieniem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pola / 2022-02-28

Zakupiony narożnik scandi to najlepszy wybór, polecam! bardzo dobre wykonanie i szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gustlik / 2022-02-28

Fachowa i miła obsługa. Świetna oferta. Kupiłem meble MALO do łazienki. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2022-02-25

świetnie meble łazienkowe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-02-25

zamówienie dobrej jakości, super spakowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sofi / 2022-02-24

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oktawia / 2022-02-24

super jakosć i dobra cena
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, tanio , dobra jakosc

Wady

Extra informacje

Niska / 2022-02-23

Polecam super sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2022-02-23

zamówienie przyszło na czas, piękny i wygodny narożnik
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kika / 2022-02-22

Wszystko super polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olga / 2022-02-22

narożnik piękny, bardzo dobra jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy MKS-MEBLE opinie