Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • MKS-MEBLE
  • /
  • 1

Opinie o MKS-MEBLE

mks-meble.pl

Kępno

Zakupy MKS-MEBLE opinie
Asortyment
4.89
Dostawa
4.84
Łatwość zamawiania
4.91
Obsługa i reklamacje
4.84
Poziom cen
4.87

Średnia ocen

4.87

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

361

dodanych opinii

 

renata / 2022-05-20

przepiękne łóżko kontynentalne erni, polecam! Szeroki wybór tkanin
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirella / 2022-05-20

Narożnik piękny, butelkowa zieleń wygląda super! polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Judyta / 2022-05-20

Fotel dotarł już na drugi dzień. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Filemon / 2022-05-19

Wszystko ok. Dostawa 15 dnia roboczego od zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Stefan / 2022-05-19

Meble do łazienki łatwe w montażu. Wszystko ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krysti / 2022-05-19

Piękne łóżko, nie spodziewałam się aż takiego efektu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lidia / 2022-05-18

Profesjonalna i wzorowa transakcja. Polecam Sprzedającego i jego ofertę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MIKI / 2022-05-18

szybka dostawa :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2022-05-18

Ładne meble, szybka dostawa. Panie na infolinii bardzo miłe, zawsze pomogą :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

NIKA / 2022-05-17

Serdecznie polecam, mebelki super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jaga / 2022-05-16

Co do jakości mebli nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu i jak najbardziej zgodne z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JACEK / 2022-05-16

Szafa WALENCJA świetnej jakości. Polecam !
Asortyment
5.00

Aneta / 2022-05-13

O taką mi chodziło, szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ULA / 2022-05-13

Super kontakt ze sprzedawcą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

DARIUSZ / 2022-05-12

wszystko zgodne z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinia / 2022-05-12

Narożnik bardzo fajny, solidnie wykonany. naprawdę polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alan / 2022-05-11

Polecam, udany zakup
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Miłosz / 2022-05-11

Dobry kontakt ze sprzedawcą
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

AGA / 2022-05-10

super, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zygmunt / 2022-05-10

Wszystko ok. Dostawa 15 dnia roboczego od zamówienia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ucho / 2022-05-09

Szafa super. Ogólnie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ucho / 2022-05-09

Szafa super. Ogólnie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ucho / 2022-05-09

Szafa super. Ogólnie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gosia / 2022-05-09

Wyposażyłam cały salon, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MAREK / 2022-05-09

Wszystko w porządku, polecam sprzedawcę :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

kontakt ze sklepem

Wady

Extra informacje

Basia / 2022-05-06

Kupiłam kuchnię, za tą cenę bardzo fajna jakosć.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wojek / 2022-05-06

Polecam ! Śliczna półeczka !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ASIA / 2022-05-06

Szafa bardzo dobrej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2022-05-06

Szybka dostawa, super meble!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gniewosz / 2022-05-05

wszystko ok, polecam sprzedawce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirka / 2022-05-05

Szybka realizacja, szafa łatwa w złożeniu, bardzo pojemna!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Miłosz / 2022-05-05

Szafa bardzo dobrej jakości :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jachu / 2022-05-04

Szafka przyszła bez uszkodzeń , wszystko zgodne z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Igor / 2022-05-04

Narożnik SCANDI, świetna jakość ! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pani / 2022-05-03

Masakra sklep nie wywiązuje się z terminami zamawiałam stoliki do sypialni czekam już trzy miesiące zero zainteresowania dzwonię pytam to mówią że już u przewoźnika a co mówią że będzie jutro dostawa a już minęło tyle czasu i nikogo nie ma.masakra nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Zadnych

Wady

Nie polecam

Extra informacje

Pucek / 2022-04-29

Bardzo dobry kontakt, firma elastyczna, zrealizowała nasze niewielkie zamówienie w trybie pilnym ;) Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pucek / 2022-04-29

Bardzo dobry kontakt, firma elastyczna, zrealizowała nasze niewielkie zamówienie w trybie pilnym ;) Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gracek86 / 2022-04-29

Kupiliśmy zestaw sypialniany, bardzo ładny komplet! Świetny kontakt ze sprzedającym Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ryszard / 2022-04-29

Kupiłem żonie fotelik , zadowolona. Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ALA / 2022-04-29

Zamówienie zrealizowane w terminie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Domi / 2022-04-28

Wszystko git, godny polecenia sprzedawca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pola / 2022-04-28

Szybka wysyłka, bardzo ładna szafa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

miła obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Pola / 2022-04-28

Szybka wysyłka, bardzo ładna szafa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

miła obsługa

Wady

brak

Extra informacje

Władysław / 2022-04-28

Meble pogrodowe - ok!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2022-04-28

Narożnik bardzo dobrej jakości, kontakt ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Czarna / 2022-04-28

Kupiłam meble łazienkowe, jestem bardzo zadowolona. Wyglądają dokładnie jak na zdjeciu!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

kIKI / 2022-04-27

Obsługa super. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomek / 2022-04-27

Fajne mebelki w dobrych cenach i miła obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Miłosz / 2022-04-27

SCANDI to świetny narożnik Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Miłosz / 2022-04-27

SCANDI to świetny narożnik Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2022-04-27

Sofa PIRS, świetnie wykonana ! :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Damian / 2022-04-26

Wszystko gra, godny polecenia sprzedawca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robert / 2022-04-26

Meble super! Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ADAM / 2022-04-26

Narożnik świetnej jakości, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KROKODYL15 / 2022-04-25

sofa scandi super, polecam wziąć z utomatem DL
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

wika 25 / 2022-04-25

27 194010764851230700000000
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anios / 2022-04-25

Dostawa wspaniała meble bomba
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

JANUSZ / 2022-04-25

Zamówienie zostało zrealizowane w terminie. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym

Wady

brak

Extra informacje

Justyna / 2022-04-22

Narożnik ładny, kontakt ok,polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2022-04-22

Zamówiliśmy łóżko z materacem, bardzo wygodne i solidne. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

IWONKA / 2022-04-22

Zamówienie zostało zrealizowane w terminie. :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym

Wady

brak

Extra informacje

Ola / 2022-04-21

wszystko spoko :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nepo / 2022-04-21

jak najbardziej polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2022-04-21

Polecam ten sklep, dobrej jakości meble i szybka realizacja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Angelika / 2022-04-21

Polecam ! Łóżko które otrzymałam, jest świetnej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zygmunt / 2022-04-20

Łatwy kontakt, szybka dostawa, narożnik bardzo solidny!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MIKA / 2022-04-20

Bardzo dobra jakość wykonania łóżka, polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

jakość

Wady

brak

Extra informacje

Beata / 2022-04-19

POLECAM! Szybko, sprawnie i bez komplikacji, meble są super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

Extra informacje

Lidia / 2022-04-19

Produkt zgodny z opisem. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

nie ma

Extra informacje

Remik / 2022-04-19

Szybko sprawnie. Narożnik piękny ! polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ANKA / 2022-04-15

Szybka dostawa, produkt dobrej jakości. POLECAM :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

kontakt

Wady

Extra informacje

Straszek / 2022-04-15

Zakup udany, polecam sprzedawcę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwcia / 2022-04-14

wszystko zgodnie z opisem gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

mADZIAP / 2022-04-13

Wszystko zgodnie z aukcją oraz błyskawiczna dostawa, dziękuję za udaną transakcję i pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ala / 2022-04-13

dobrze wykonane, bardzo wygodne łóżko kontynentalne, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotrtr / 2022-04-12

Wszystko super, wysoka jakość przesyłka bardzo dobrze spakowana, polecam sprzedawcę i pozdrawiam za szybką dostawę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bożena / 2022-04-11

Dziękuję MKS - Meble za życzliwość i szybką wymianę uszkodzonego elementu mebla. Mega polecam .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Heniu / 2022-04-11

Bezproblemowo i szybko , półka świetna. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinia / 2022-04-08

Jestem bardzo zadowolona. W 100 % polecam sprzedawcę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Skipi / 2022-04-07

Bezproblemowo i szybko , półka świetna. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwonka / 2022-04-06

wszystko zgodnie z opisem gorąco polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mimon / 2022-04-05

Kanapa jest przepiękna i wygodna. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jumba / 2022-04-04

SUPER SPRZEDAWCA--WSZYSTKO NA WYSOKIM POZIOMIE--TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA POMYŚLNIE--SERDECZNIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piter / 2022-04-01

Wszystko super, wysoka jakość przesyłka bardzo dobrze spakowana, polecam sprzedawcę i pozdrawiam za szybką dostawę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Janek / 2022-03-31

Produkt dobrej jakości , łatwy do złożenia dobrze opisany-ponumerowany
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hanina / 2022-03-30

Zamówienie zostało zrealizowane w terminie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Albert / 2022-03-29

Bardzo dobry kontakt, firma elastyczna, zrealizowała nasze niewielkie zamówienie w trybie pilnym ;) Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jadzia / 2022-03-28

sofy są cudne . bardzo polecam sprzedawcę . łatwy kontakt i pomoc w doborze materiałów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

LOLA / 2022-03-26

Wszystko super, wysoka jakość przesyłka bardzo dobrze spakowana, polecam sprzedawcę i pozdrawiam za szybką dostawę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nicola / 2022-03-23

polecam wszystko szybko i sprawnie meble do złożenia bez żadnego problemu wszystko pasuje jak ulał. pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hanka / 2022-03-22

wygodne łóżko kontynentalne z materacem h3. Bardzo miła, pomocna obsługa. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bruno / 2022-03-21

Obsługa jest więc rewelacyjna, doskonały kontakt, nie ma problemu, aby się dodzwonić , natychmiastowa reakcja na uwagi i zapytania, bardzo szybko rozwiązywanie ewentualnych sugestii lub uwag, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pola / 2022-03-18

Dobry kontakt z sprzedającym, przesyłka dobrze zapakowana i zabezpieczona. Produkt zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paula / 2022-03-18

Ładniee wykonane, bardzo wygodne łóżko kontynentalne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Eli / 2022-03-17

transakcja przebiegła pomyślnie. szybko i sprawnie. polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Neo13 / 2022-03-16

Bardzo piękne sofy. Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam serdecznie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alutka / 2022-03-15

Dotarło bardzo szybko i w całości, cieszę się że ktoś miał w końcu w asortymencie to, czego potrzebowałam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karol / 2022-03-14

wszystko w porządku, szybka realizacja, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lucyna / 2022-03-14

jak najbardziej polecam zakupy u tego Sprzedawcy, dziękuję i pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gabi / 2022-03-11

Bardzo ładny i wygodny narożnik Scandi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ksawery / 2022-03-11

Sprzedawca godny zaufania POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ferdek / 2022-03-10

Polecam. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

nati / 2022-03-09

bardzo wygodna kanapa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bolo 789 / 2022-03-09

Dotarło bardzo szybko i w całości, cieszę się że ktoś miał w końcu w asortymencie to, czego potrzebowałem :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Seba / 2022-03-08

Polecam. Szafa pojemna, ładnie się prezentuje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartek337 / 2022-03-07

Polecam. Wszystko zgodne z zamówieniem i atrakcyjna cena.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roman / 2022-03-04

Polecam sklep. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olix / 2022-03-02

bardzo miła obsługa, pięknie wykonana kanapa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pati / 2022-03-02

Kupiłam super zestaw wypoczynkowy do swojej recepcji. Dwie sofy i fotel. Fajna cena. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paolo / 2022-03-01

Miła obsługa. Meble zgodnie z zamówieniem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pola / 2022-02-28

Zakupiony narożnik scandi to najlepszy wybór, polecam! bardzo dobre wykonanie i szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gustlik / 2022-02-28

Fachowa i miła obsługa. Świetna oferta. Kupiłem meble MALO do łazienki. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2022-02-25

świetnie meble łazienkowe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-02-25

zamówienie dobrej jakości, super spakowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sofi / 2022-02-24

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Oktawia / 2022-02-24

super jakosć i dobra cena
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa, tanio , dobra jakosc

Wady

Extra informacje

Niska / 2022-02-23

Polecam super sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2022-02-23

zamówienie przyszło na czas, piękny i wygodny narożnik
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kika / 2022-02-22

Wszystko super polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olga / 2022-02-22

narożnik piękny, bardzo dobra jakość
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agata / 2022-02-21

porządne meble, pomocna obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Leon / 2022-02-21

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Malina / 2022-02-18

Zakupiłam łóżko, kompetentne Panie doradziły mi jaki materac dobrać. Całe zamówienie dotarło zgodnie z czasem realizacji, a na żywo mebel prezentuje się jeszcze piękniej! Materac bardzo wygodny. Polecam mks meble!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Patrycja / 2022-02-18

narożnik najlepszej jakości, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kristin / 2022-02-18

Dobry kontakt ze sprzedawcą. Zamówienie zgodnie z opisem. Polecam serdecznie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Benia / 2022-02-17

Duży wybór tkanin. Można dopasować łózko kolorystycznie do wnętrza. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Feliks / 2022-02-17

Bardzo szybka realizacja. Łazienka zgodnie z oczekiwaniami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Henia / 2022-02-17

Jestem Bardzo zadowolona. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Prycha / 2022-02-17

Wszystko super. Bardzo miła obsługa. Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nicolas / 2022-02-17

Polecam świetne meble
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Lulek / 2022-02-17

Agnieszka Dyrszka-Lipa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marian / 2022-02-17

zamówienie bardzo dobrze zapakowane, przyszło w całości, obsługa sklepu bardzo miła, kurier bardzo pomocny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-02-17

obsługa rewelacja, jakoś super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zoja / 2022-02-16

Polecam sprzedawce. Wszystko jak w opisie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Basia / 2022-02-16

Super mebelki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

aNTEK / 2022-02-16

OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirosław / 2022-02-15

Sklep warty polecenia, zamówienie zostało dostarczone do nas w całości. Małżonka jest zadowolona z mebli, prezentują się identycznie jak na zdjęciach, które oglądaliśmy na stronie. Nastąpiło delikatne opóźnienie w dostawie, lecz od razu zostaliśmy o tym poinformowani. Mogliśmy się przygotować na odbiór, polecam sprzedawcę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Szymek / 2022-02-15

Polecam. Miła obsługa, szybka realizacja :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2022-02-14

Polecam zakupy w tej firmie, super produkty, fajna obsługa :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Miłosz / 2022-02-14

Szafka zgodna z opisem Instrukcja czytelna No i najlepsze to opisane części.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tobiasz / 2022-02-11

Meble ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Niunia / 2022-02-11

Meble super. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

nela / 2022-02-10

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maria / 2022-02-10

Osobiście jestem zadowolona z zakupów w sklepie. Zamówienie dotarło do mnie na czas, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Czytelna instrukcja, bardzo łatwy montaż. Dbale zapakowane zamówienie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tamara / 2022-02-09

Jestem bardzo zadowolone z kompletu mebli do salonu. Super jakość, piękne wykończenie. Meble w bardzo dobrej cenie, czas realizacji taki jak podany na stronie. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

jurek / 2022-02-08

Polecam. Profesjonalna i miła obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marlennnn / 2022-02-08

Wszystko w porządku. Mój zestaw mebli łazienkowych prezentuje się przepięknie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

ekspresowa realizacja

Wady

Extra informacje

Dominika / 2022-02-08

Super jakość, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rysia / 2022-02-07

Kupiłam piękny zestaw sof do salonu, jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcelina / 2022-02-07

Zamówienie dotarło do nas w całości, zamówienie bardzo dobrej jakości. Instrukcja bardzo czytelna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monia582 / 2022-02-04

Wybrałam sofę z tego sklepu do mojego salonu kosmetycznego. Mebel ładnie się prezentuje, spełnia wszystkie swoje funkcje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2022-01-31

Szafa Walencja ładna, solidna. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jak na taką cenę, naprawdę polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Witold / 2022-01-31

Cały czas czekam na zamówienie z zeszłego roku. Firma nierzetelna. Trudny kontakt. Miało być dwa tygodnie a jest 4 miesiące. Nie polecam nikomu. Tej firmy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Maria S. / 2022-01-31

Cały czas czekam na zamówienie z początku listopada. Firma nierzetelna. Trudny kontakt. Miało być dwa tygodnie a jest dwa miesiące. Nie polecam nikomu. Tej firmy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wiktor / 2022-01-31

Już trzy miesiące czekam na zamówienie. W zamówieniu termin realizacji 14 dni. Żarty sobie robią z klienta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Władek / 2022-01-31

1listopada 2021 r. Kupiona sofa. Do dziś tj. 31.01.2022 r. Niedostarczone. W zamówieniu termin realizacji 14 dni. Mimo telefonów brak realizacji zamówienia. Firma nierzetelna. Kpiny to co robia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak dostawy w wyznaczonym terminie. Czas oczekiwania 3 miesiące i nadal brak

Extra informacje

Zofia G. / 2022-01-28

Obsługa infolinii pomogła mi w złożeniu zamówienia, omówiła ze mną tkaniny i wyjaśniła mechanizm rozkładania narożnika, stąd ocena kontaktu ze sklepem oceniam na bardzo dobry gdyż uzyskałam wszystkie informację. Dostawa zmieściła się w czasie. Kierowca uprzejmy. Nie mam zastrzeżeń. Polecam mks meble
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ines45x / 2022-01-27

Super kontakt ze sprzedającym mailowy czy telefoniczny. Dostawa odbyła się z poprzednim uprzedzeniem SMS-owym. Kierowca okazał się bardzo pomocny. Szczerze polecam!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

darmowa dostawa, pomocna obsługa

Wady

Extra informacje

Mieciu / 2022-01-27

Szybka wysyłka, meble dobrze zapakowane i zabezpieczone, zgodne z opisem. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

OLECH / 2022-01-26

meble dotarły do mnie szybko, w całości, obsługa ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mati334 / 2022-01-25

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Kupiliśmy meble łazienkowe i jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Edward / 2022-01-25

Jestem zadowolonym klientem, firma super opiekuje się klientem. Praktycznie na każdym kroku byłem informowany o tym co dzieje się z moim zamówieniem. Dostawa przebiegła ekspresowo, kierowca pomógł mi podstawić paczki pod blok. Super firma.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirinda / 2022-01-21

Bardzo miła obsługa. Dostawa i narożnik zgodnie z zamówieniem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

KaRa483 / 2022-01-20

Łóżko kontynentalne z tego sklepu sprawdza mi się idealnie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

łożko mam już od 3 miesiecy

Edyta / 2022-01-19

Rewelacja zamówienie dostarczone bardzo szybko. Brak jakichkolwiek uszkodzeń. Pozdrawiam, Edzia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

MIECZYSŁAW / 2022-01-18

dobre wykonanie, szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maja / 2022-01-17

Jestem bardzo zadowolona, zamówienie zostało super zabezpieczone. Przesyłka trafiła bardzo szybko.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monejda / 2022-01-17

Bardzo duży wybór tkanin. Zakupiłam narożnik. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Regina834 / 2022-01-17

Zamówiłam na tej stronie rozkładany stół na święta. Mebel jest bardzo ładny, stabilny, system rozkładania działa bardzo sprawnie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam Regina
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monia 353 / 2022-01-12

Jestem zadowolona z zakupionych mebli i obsługi. Duży asortyment do wyboru. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nikodem / 2022-01-12

Zamówienie zostało dostarczone na czas, meble dobrej jakości. Bardzo dobrze się prezentują, identyczne jak na zdjęciach w aukcji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobra jakość, czytelna i łata instrukcja montażu

Wady

Extra informacje

Karoline 110 / 2022-01-12

Ładne mebelki w przystępnej na te czasy cenie. Dostawa, szybka i bezproblemowa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Radek / 2022-01-11

Meble dotarły co prawda już po nowym roku, ale są naprawdę dobrze wykonane i cieszą oko. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Maja / 2022-01-05

Zamówienia dokonałam jeszcze w poprzednim roku, co prawda miało dotrzeć do mnie do końca roku, ale nie dotarło. Rozumiem takie sytuacje, większość firm ma duże opóźnienia. Pozdrawiam

Renata357 / 2022-01-04

Zamówienie dostarczone w czasie, kierowca pomocny. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiktor / 2021-12-30

Zamówienie złożone w listopadzie. Do dziś 30.12.2021 niezrealizowane. Termin na realizację był 14 dni. Skandal. Firma beznadziejna. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Adam / 2021-12-23

Cały czas czekam na zamówienie z początku listopada. Firma nierzetelna. Trudny kontakt. Miało być dwa tygodnie a jest dwa miesiące. Nie polecam nikomu. Tej firmy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Florek / 2021-12-21

Polecam tę firmę, super jakość. Jestem bardzo zadowolony, zamówienie zostało do mnie bardzo szybko dostarczone, kierowca zgodził się wjechać na posesję i pomóc mi zdjąć zamówienie z auta pod sam garaż. Jak dla mnie 10/10
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2021-12-19

Kanapa zamówiona 1 listopada. Miał być po 14-21 dniach. Do dziś jej nie ma, a mamy 19 grudnia. Pani informuje że będzie jak będzie wyprodukowana. Potem nie odbierają telefonów. Porażka. Nie polecam tego sklepu
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Meridian / 2021-12-19

Okropny sklep. Bardzo trudny kontakt ze sklepem.Podczas zakupu widniała informacja o realizacji w terminie 14-21 dni. Obecnie mija drugi miesiąc. Pani z kpiną odpowiada, że postarają się jak najszybciej. Aby tylko spławić klienta przez telefon. A później nie odbierają telefonów z danego numeru
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Same wady. Nierzetelny

Extra informacje

Sandra / 2021-12-17

Wszystko super. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

IVO / 2021-12-17

sklep warty polecenia, dobra obsługa i szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2021-12-16

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

IWONA / 2021-12-15

Wszystko super, zależało mi na szybkiej dostawie i obsługa klienta stanęła na wysokości zadania :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariola / 2021-12-15

Nie polecam !!! narożnik zamówiony 17 listopada termin realizacji 14 dni roboczych do tej pory nie zrealizowane. Przyczyny, Covid najmodniejsze tłumaczenie tego sezonu ,kolejne, gorący okres przedświąteczny, w końcu dobra wiadomość narożnik zrealizowany hura cieszę się będę miała narożnik.. i tu koniec dobrych wiadomości bo Pani poinformowała mnie że teraz LOGISTYKA zajmie się w NAJBLIŻSZYM czasie czyli nie wiadomo jakim transportem do klienta. Niby powazna firma a reprezentuje poziom przedszkola .Jestem zawiedziona i wściekła.

tom / 2021-12-14

Wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

baaartek / 2021-12-09

Pomocna obsługa, dobrej jakości meble
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ola / 2021-12-08

OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kazimierz / 2021-12-07

Pomocny dział sprzedaży, szybka realizacja. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daniel / 2021-12-03

Nie polecam współpracy z tą firmą. Nie jest rzetelna. Nie trzyma terminów i obsługa do bani..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Łatwość zamowienie

Wady

Obsługa , dostawa.

Extra informacje

Towar jeszcze nie dostarczony pomimo przekroczenia maksymalnego czasu dostawy.

zoha / 2021-12-02

Fajne biurko dla dziecka, szybka dostawa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamyk / 2021-11-30

Wszystko w porządku, miła obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamyk / 2021-11-30

Wszystko w porządku, miła obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kamyk / 2021-11-30

Wszystko w porządku, miła obsługa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Gabi / 2021-11-26

Meble łazienkowe bardzo ładne i ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kukiz / 2021-11-24

Bardzo miła obsługa. Mebel pod indywidualne zamówienie klienta. Duzo tkanin do wyboru. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zbyszek / 2021-11-22

Meble super. Komplet sof świetnie się prezentuje. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2021-11-19

Polecam serdecznie. Bardzo miła obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Misiek1237 / 2021-11-19

Zdecydowałam się na łóżko kontynentalne w tym sklepie. Wczoraj dotarł transport. Łatwy montaż, łóżeczko wygodne i piękne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzegorz / 2021-11-18

Polecam serdecznie. Zamówiłem próbki tkanin i zona dopasowała łózko kolorystycznie idealnie do naszej sypialnie. Prezentuje się świetnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy MKS-MEBLE opinie