Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • MGK
  • /
  • 1

Opinie o MGK

www.mgk.pl

Góra Kalwaria

Internet MGK opinie
Cena
3
Niezawodność
2.11
Obsługa klienta
1.88
Parametry
2.25

Średnia ocen

2.31

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

9

dodanych opinii

 

Przemek / 2022-04-17

Jesteście tragiczni co chwile problemy z Internetem czas na zmianę operatora bo już gorzej być nie może
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Sumik / 2021-09-01

Dramat interent sieć technologicznie zatrzymala sie 15 lat temu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Żadnych lepiej wybrac LTE

Wady

Technologia. Obsluga. Ceny. Jakosc. Predkosc

Extra informacje

KApopi / 2021-07-09

internet bardzo wolny i więcej tego internetu nie ma niż jest
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie ma

Wady

wszystko

Extra informacje

1 rok

Anetagalaz / 2021-06-27

Dziadostwo więcej nie działa niż działa wolny i żadne naprawy tu nie pomogą tylko płacić trzeba za usługę nie wykonaną nie polecam????????
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25

mieszkanka / 2021-04-09

problemy z internetem
Cena
Niezawodność
2.00
Zalety

Wady

notoryczny brak internetu

Extra informacje

Edward / 2021-03-09

Kolejny dzień bez internetu. Ktoś z mgk nie przysyłał mi faktur, nie płaciłem, więc bez żadnego powiadomienia odcięli moją firmę. Po wielu próbach oddzwoniłem się i prosiłem o przesłanie faktur i włączenia dostępu. Internetu nie włączają, więc i faktur nie otrzymałem i przelewów zrobić też nie mogę. Pat i przestrzegam, bo za swoje błędy obciążają klientów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50

niezadowolony / 2020-11-16

Nie wiem jak dotrzeć do Pana Rafała, więc piszę, aby zainterweniował w telefoniczną obsługę klienta, ponieważ mimo, że kontakt telefoniczny jest podany, to go niema. Nikt w BOK nie odbiera telefonów i nie ważna jest godzina dzwonienia. Może Pan to sprawdzić. Aby cokolwiek załatwić lub po prostu czegoś się dowiedzieć, trzeba się udać na miejsce. Jest to strasznie irytujące. Panie Rafale, zbudował Pan markę, ale przez zły serwis straci Pan klientów! Mam nadzieję, że ta informacja do Pana dotrze i coś Pan z tym zrobi.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.25
Zalety

ogólnie wszystko OK

Wady

obsługa klienta

Extra informacje

Yuby / 2020-05-11

Często się rozłącza.Wymiana i konfiguracja routera nic nie dała.Kiepsko na wsi.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75
Zalety

Wady

Rozłącza i często nie ma prędkości za które się płaci.

Extra informacje

Jan-ek / 2018-06-18

Nareszcie mam internet 300 mb/s wow! , wcześniej miałem LTE i nie dało się grać lagi max, a rachunki mnie rujnowały
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

małe pingi

Wady

szkoda że wcześniej nie przyłączyłem się do MGK

Extra informacje

Internet MGK opinie