Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Internet
  • /
  • Dostęp do internetu
  • /
  • MGK
  • /
  • 1

Opinie o MGK

www.mgk.pl

Góra Kalwaria

Internet MGK opinie
Cena
2.14
Niezawodność
1.53
Obsługa klienta
1.42
Parametry
1.63

Średnia ocen

1.68

w skali od 1 do 5.

 

MGK opinie MGK
1.68 1373

Gomułka / 2022-07-12

znikajacy internet i słabe lącze które raz jest a raz nie ma, nie polecam , mimo obietnic poprawy i szybszego łącza.
Cena
1.00

niezadowolona / 2022-06-24

Nie polecam. Brak informacji ,że nie będzie Internetu. Brak możliwości kontaktu z Biurem Obsługi Klienta. Bardzo niemiła obsługa. Kontakt z właścicielem nierealny
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25
Zalety

brak

Wady

słaba jakość Internetu

Extra informacje

8lat

Patryk / 2022-06-19

tragiczny internet, nie polecam.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

brak zalet

Extra informacje

10 lat uzywania.

Przemek / 2022-04-17

Jesteście tragiczni co chwile problemy z Internetem czas na zmianę operatora bo już gorzej być nie może
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.00
Zalety

brak

Wady

Extra informacje

Sumik / 2021-09-01

Dramat interent sieć technologicznie zatrzymala sie 15 lat temu
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Żadnych lepiej wybrac LTE

Wady

Technologia. Obsluga. Ceny. Jakosc. Predkosc

Extra informacje

KApopi / 2021-07-09

internet bardzo wolny i więcej tego internetu nie ma niż jest
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

nie ma

Wady

wszystko

Extra informacje

1 rok

Anetagalaz / 2021-06-27

Dziadostwo więcej nie działa niż działa wolny i żadne naprawy tu nie pomogą tylko płacić trzeba za usługę nie wykonaną nie polecam????????
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.25

mieszkanka / 2021-04-09

problemy z internetem
Cena
Niezawodność
2.00
Zalety

Wady

notoryczny brak internetu

Extra informacje

Edward / 2021-03-09

Kolejny dzień bez internetu. Ktoś z mgk nie przysyłał mi faktur, nie płaciłem, więc bez żadnego powiadomienia odcięli moją firmę. Po wielu próbach oddzwoniłem się i prosiłem o przesłanie faktur i włączenia dostępu. Internetu nie włączają, więc i faktur nie otrzymałem i przelewów zrobić też nie mogę. Pat i przestrzegam, bo za swoje błędy obciążają klientów.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.50

Edward / 2021-03-09

Zniknął mi Internet w zakładzie. Oczywiście dodzwonienie się do mgk graniczny z cudem. Wreszcie cud się stał i głosik mówi mi, że nie opłaciłem faktur, więc odcięli. Jak facebook Trampowi. Pytam, o daty faktur, a głosik na to, że mają tak dużo klientów, że klient sam powinien pilnować. Chcą sprzedać usługę, biorą kasę, ale faktur pilnuj sobie sam. Mają tak dużo klientów, że poczekam aż skończy się umowa. To nie było pierwszy raz.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.75
Zalety

Żadne.

Wady

Brak kontaktu i bałagan w przysłaniu faktur.

Extra informacje

Paweł / 2021-02-13

najgorszy internet jaki miałem, w grach mam po 200 pingu nic sie nie da zrobic co ciekawe na speedtescie wykazuje mi ze mam 5ms pingu (xDD) oraz minimum 2 razy dziennie musi mnie rozlaczyc z siecia podczas lekcji zdalnych. Nie polecam, problemy zaczely sie 2,3 miesiace temu i tak jest non stop
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

w ch*j

Extra informacje

nie polecam

niezadowolony / 2020-11-16

Nie wiem jak dotrzeć do Pana Rafała, więc piszę, aby zainterweniował w telefoniczną obsługę klienta, ponieważ mimo, że kontakt telefoniczny jest podany, to go niema. Nikt w BOK nie odbiera telefonów i nie ważna jest godzina dzwonienia. Może Pan to sprawdzić. Aby cokolwiek załatwić lub po prostu czegoś się dowiedzieć, trzeba się udać na miejsce. Jest to strasznie irytujące. Panie Rafale, zbudował Pan markę, ale przez zły serwis straci Pan klientów! Mam nadzieję, że ta informacja do Pana dotrze i coś Pan z tym zrobi.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
3.25
Zalety

ogólnie wszystko OK

Wady

obsługa klienta

Extra informacje

Paweł / 2020-05-26

Internet tragiczny.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

nie starczy miejsca

Extra informacje

2 lata

Bogumiła / 2020-05-26

Nie polecam
Cena
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

wszystko

Extra informacje

kilka lat

Marcin / 2020-05-26

O wiele mniej niż obiecują.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

mały ping

Wady

brak internetu, mało za dużą cenę

Extra informacje

kilkanaście lat

Marek bez Jajek / 2020-05-26

Internet do wyj#ebania :)
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

mały ping jak twój ch*j

Wady

wszystko.

Extra informacje

15lat korzystałem z tego gówna.

Grażyna / 2020-05-26

C**jowy internet nie polecam
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.25
Zalety

żadnych

Wady

brak internetu, słabe pobieranie i wysyłanie

Extra informacje

kilkanaście lat

Yuby / 2020-05-11

Często się rozłącza.Wymiana i konfiguracja routera nic nie dała.Kiepsko na wsi.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
2.75
Zalety

Wady

Rozłącza i często nie ma prędkości za które się płaci.

Extra informacje

Dead / 2020-02-27

Nie dają sobie rady. Prędkość często dużo niższa niż na podpisanej umowie. Częste przerwy w dostawie. W obecnych czasach internet to nie tylko strony www, to przede wszystkim telewizja internetowa, Netflix, HBO Go, NCPlUS GO, Spotify , Tidal. Wszystko to potrzebuje szybkiego i stabilnego łącza. MGK nie jest w stanie dostarczyć takiej usługi, zatrzymali się 10 lat temu.
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

Brak

Wady

Nie stabilne łącze, częste przerwy w dostawie usługi, prędkość niższa niż na umowie.

Extra informacje

cp / 2019-04-27

duża różnica między realną prędkością a obiecaną, częste przerwy w dostawie, w weekendy regularnie nie ma internetu, tragiczny support, generalnie tragedia, na rynku utrzymują się tylko ze względu na monopol na pewnym obszarze
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
1.00
Zalety

brak

Wady

opisałem wyżej

Extra informacje

Jan-ek / 2018-06-18

Nareszcie mam internet 300 mb/s wow! , wcześniej miałem LTE i nie dało się grać lagi max, a rachunki mnie rujnowały
Cena
Niezawodność
Obsługa klienta
Parametry
5.00
Zalety

małe pingi

Wady

szkoda że wcześniej nie przyłączyłem się do MGK

Extra informacje

Internet MGK opinie