Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Meblarstwo
  • /
  • MEBLE NOKA S.C.
  • /
  • 1

Opinie o MEBLE NOKA S.C.

noka.pl

Mroczeń

Budownictwo MEBLE NOKA S.C. opinie
Cena/Jakość
3.63
Obsługa klienta
3.28
Terminowość
3.4

Średnia ocen

3.43

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

50

dodanych opinii

 

Ola / 2022-10-13

Reklamacje uwzględnione w przypadku, gdy coś dzieje się nie tak.. Odpisują bardzo sprawnie na odpowiedzi. Meble są ok. Zawsze można się do czegoś czepić, ale mimo pewnych drobnych niedociągnięć jest wszystko ok. Stabilne, ciężkie. Idealne nie są, ale nie narzekam, bo kontakt z obsłgą wynagradza drobne problemy techniczne.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

cena, obsługa Klienta,masywność, wygląd

Wady

mogłby by być nieco bardziej solidnie zrobione

Extra informacje

kilka tyg

Aleksandra / 2022-10-13

Nie polecam. Meble za 3000 sprawiają wrażenie mebli za 1000 zł ;/ Nierówno przycięte szuflady, byle jakie zawiasy i prowadnice. Obsługa stara się być miła tylko po to, by nie wystawiać złych komentarzy. Reklamacja rozpatrywana oczywiście bez odzewu. Przestrzegam z całego serca przed kupowaniem mebli za pośrednictwem tej firmy. Meble " od remontu do remontu o ile wytrzymają. Montował stolarz i nie ma mowy, aby był problem po jego stronie. Składał wiele zestawów w tym u mnie... tutaj narzekał na badziewną jakość wykonania elementów. Z resztą i bez jego komentarza strach te meble używać. Latające niedopasowane szuflady, lipne zawiasy .. NIE POLECAM I PRZESTRZEGAM. Regulamin skonstruowany tak by reklamacji nie rozpatrywać. Dodaję zdjęcie .Kolejny tydzień użytkowania,kolejny rozsypujący się element... Wszystko poskładane tak, aby stało NIE ZALECAM UŻYWANIA MEBLI- GROZI USZKODZENIEM KAŻDE OTWARCIE SZAFKI. TU NIC NIE JEST DOPASOWANE.... A WSZYSTKO NAJTAŃSZYM KOSZTEM.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.33
Zalety

wygląd- ale tylko na początku

Wady

materiały najtańsze, brak dokładności, precyzji. Nierówno wycięte elementy, słabe zawiasy słabe wkręty

Extra informacje

ponad miesiąc

yorkbi / 2022-09-08

Bardzo solidna firma ! Zamówienie szybko zrealizowane. Szafki piękne,masywne i stabilne i co najważniejsze porządnie wykonane ! Szczerze polecam !!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Justina / 2022-09-01

Mimo małych komplikacji związanych z dostawą, problem który się pojawił został błyskawicznie rozwiązany. Szybki kontakt z działem obsługi. Sprzedawca uczciwy i wiarygodny. Serdecznie polecam :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

szybki kontakt

Wady

Extra informacje

NatZet / 2022-08-19

Kilkukrotnie dokonywałam już zakupu w tej firmie. Również rodzina decydowała się na zakup i wszyscy jesteśmy zadowoleni. Pomogli w stworzeniu zestawu, doradzili i proponowali inne rozwiązania. Jestem na prawdę zadowolona. Mebelki jak za tą cenę są świetnej jakości i na pewno nam posłużą
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

dobra jakość, miła obsługa

Wady

Extra informacje

an / 2022-08-02

Przyjechał blat niezgodny z zamówieniem, niestety właściciel firmy nie bierze odpowiedzialności za swoich pracowników nie chce przyjąc zwrotu towaru. Zostaje z balem który do niczego mi nie bedzie potrzebny. Odradzam korzystanie
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67
Zalety

brak

Wady

fatalna obsługa lekceważenie klienta

Extra informacje

Iza / 2022-07-18

Polecam nie korzystać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Nabity w butelkę / 2022-07-18

Unikajcie Tej firmy robią wszystko żeby tylko złapać klienta zamówienia się nie zgadzają przelewy otrzymują na czas brak potwierdzenia na papierze odnośnie danych zamówień obsługa poniżej poziomu wręcz niekompleksiwo Przeszkoloną ten pan który tam obsługuje i odbiera telefony w godzinach popołudniowych żenada naprawdę zastanówcie się bo widać że opinie Sylwią się ostatnimi czasy same negatywne co robicie i uszanujcie klientów
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Kupujesz - żałujesz / 2022-07-17

Witam odnośnie wypisywania pozytywnych opinii przez personel to sam osobiście widziałem na własne oczy jak mają Panie otwartą stronkę i wypisują. Także żenada. Towar niezgodny z tych co się ustaliło przez email czy telefon. Nawet jak masz na emailu umowe kupna co uwierzcie jest wyjątkiem (na ogół dostajesz sms z danymi do przelewu ). To i tak mając umowę nie ugrasz nic poza ewentualną reklamacją. Dno dna, a klienta ma przecież swoje prawa. Ta Pani z tym cichym ledwo słyszalnym głosem powinna być zwolniona. Dwóch znajomych zamawiało meble i dostajesz zestaw innego koloru i siedz teraz z nim bo o i mają swoje prawa a MY KLIENCI to już głęboko nas mają ważne, że przelewy idą.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

----

Wady

Powyżej

Extra informacje

Kolejny nabity w butelkę / 2022-07-17

Witam wszystkich nie chciałem pisać opinii ale to są kpiny co ta "firma" robi z klientami. Dzwonisz składasz zamówienie wszystko wygląda ładnie pięknie nie dostajesz żadnego potwierdzenia mailem ani na piśmie tylko wysyłają ci smsa z danymi do zapłaty oczywiście chcesz kupić no to człowieku płacisz. Numeru zamówienia nie otrzymujesz tylko masz wpisać swoje imię i nazwisko i to jest wszystko meble docierają do mnie po tygodniu przerwy miały być wcześniej kartony są uszkodzone taśma wygląda jakby było od klejona reklamacja była już raz wysyłana przyjechały do mnie mniej uszkodzony ale jednak uszkodzone meble chciałbym to zwrócić nie bo to jest zamówienie indywidualne także ludzie uważajcie bo oni jedną mówią drugie robią popieram moich poprzedników którzy piszą negatywne opinie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

To pole powinni usunąć

Wady

Duuuuużo unikaj tej "firmy"

Extra informacje

Głupia byłam, że kupiłam / 2022-07-15

Szanowni klienci, obyście byli niedoszłymi klientami. Piszę ku przestrodze. Obsługa dno dna, mówią co innego wysyłają co innego. Czytam poniższe opinie i jakże znane tematy widzę. Meble przyjechały na czas , lecz co z tego kartony uszkodzone nogi pozdzierana farba. Dzwonię od razu jak tylko docieram do domu i co to jest indywidualne zamówienie. LUDZIE WYBIERAMY RZECZY ON NICH ZE SKLEPU Z PALETY KOLORÓW, WZORÓW I KSZTAŁTÓW I TO JEST INDYWIDUALNE ZAMÓWIENIE? Każdy z nas kupując w tym sklepie już ma łatkę indywidualnego zamówienie. CO ZA BZDETY!!!!!!! Byłam lne zamówienie to jest wtedy kiedy bierzemy coś nadzwyczajnego tak mamy dwudziesty pierwszy wiek i nie dajmy się oszukać indywidualnych zamówień am byłoby to jakbym chciała jakiś nadzwyczajny kolor którego oni nie mają w pakiecie ale zgodziliby mi się zrobić idąc do piekarni kupując chleb, który jest na półkach też jestem indywidualnym zamówieniem !!!! He he dobre :-)) ktoś tutaj myli pojęcia, a my klienci mamy za to płacić. Towaru nie chcą mi reklamować, a chcę zwrócić towar. Mieszczę się w 14 dniach. Także zakupy w Noka są dla ludzi, którzy potrzebują adrenaliny na codzień.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

0

Wady

Masa

Extra informacje

Szkoda że nie ma tutaj zero bym dała zero gwiazdek ale niestety muszę dać chociaż po jednej

Rozżalony / 2022-07-14

Omijajcie ten sklep bo to jest po prostu dramat mają regulamin wewnętrzny który nie obejmuje nic zgłaszać telefonicznie zamówienie ustala cię kolory itd. nikt się dokładnie nie informuje 100% nie dostaje żadnego potwierdzenia umowy tylko SMSem dane do przelewu poza tym jak zgłaszasz jakiś problem że zostały uszkodzone meble kartony są po Dziura wione itd. to się zastanawiają co z tym zrobić najgorsze jest to że wykręcają się od wszystkiego poza tym dzwonisz trzy cztery razy dogadujesz się co i jak przelew robisz tego samego dnia jeszcze potem masz problem żeby z praw konsumenta skorzystać Widzę że nie jestem pierwszym takim przypadkiem tylko powtarza się non-stop błędne zamówienia także powodzenia życzę wszystkim którzy będą w tym sklepie cokolwiek zamawiać jeżeli chcesz zamówić to zapytaj się 15 razy zanim zapłacisz Czy wszystko się zgadza
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystko co w/w

Extra informacje

Chcesz kupić i nie mieć problemów na pewno nie z tą firmą szukajcie czegoś innego w Polsce jest masa innych przyjaznych klientowi firm

Jakub / 2022-07-08

Nie polecam robic zakupów w tym sklepie omijać szerokim łukiem. Pracownica sklepu zrobila zamówienie nie z tym co przesyłałem w mailu, pomyliła kolory wymiary. Po 3 tygodniach przyjechaly uszkodzone oraz połowa nie zgadzała się z zamówieniem. Pani z obsługi sklepu wypiera sie bledu nie mają zamiaru wymienić na meble ktore chciałem. Stanowcze NIE!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Zadne

Wady

Okleina nie doklejenia, błędy w zamówieniu problem z wymianą

Extra informacje

Nie polecam

Janeczek M. / 2022-06-09

Meble piękne,czytelna instrukcja,szybka dostawa i bardzo dobry i szybki kontakt ze sprzedającym.Polecam w 200%
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Kornel / 2022-03-25

Kontakt znakomity! Wysyłka ekspresowa, zabezpieczona idealnie (dostawca od firmy z meblami). Meble zrobione z dużą dbaloscia o szczegóły. POLECAM!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

kontakt, wysyłka, zabezpieczenie, dbałość

Wady

Extra informacje

Kornel / 2022-03-25

Kontakt znakomity! Wysyłka ekspresowa, zabezpieczona idealnie (dostawca od firmy z meblami). Meble zrobione z dużą dbaloscia o szczegóły. POLECAM!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

kontakt, wysyłka, zabezpieczenie, dbałość

Wady

Extra informacje

Agnieszka / 2022-03-07

Dobrze by było informować kupującego, że transport nie obejmuje wniesienia mebla a jedynie dostawę pod drzwi klatki schodowej. Fotel jest świetnie zapakowany ale jednak dość ciężki i do jego wniesienia potrzebne są dwie silne osoby.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.33
Zalety

szybko, tanio

Wady

brak opcji wniesienia

Extra informacje

Kalina / 2022-03-03

Rewelacyjna obsługa klienta. Kontakt telefoniczny, dostawa na czas. Produkt najwyższej jakości. Profesjonalizm na każdym kroku od momentu zamówienia blatu do dostarczenia produktu. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

wszystko na plus

Wady

żadnych

Extra informacje

Hela123 / 2022-02-23

Wszystko przebiegło pomyślnie, krzesło bardzo dobrej jakości dostawa dość szybka. POLECAM WSZYSTKIM !!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

dobra jakość

Wady

brak

Extra informacje

Ines / 2022-02-11

Idealny kontakt ze sprzedającym. Telefon po zamówieniu celem potwierdzenia zamówienia. Kontakt 2 dni przed dostawą i w dniu dostawy telefon od kierowcy. Wszystko zgodnie z ustalonymi godzinami. Pełen profesjonalizm w obsłudze klienta. Polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

super kontakt, piękne krzesełka

Wady

Extra informacje

Mela / 2022-01-18

Meble nie sa zle.Obsluga klienta malo profesjonalna jezeli chodzi o niedotrzymanie warunkow umowy ze strony sprzedajacego,wrecz agresywna.Mimo iz to oni nie wywiazali sie 3krotnie z warunkow umowy a towar oplacony.Braki w zarzadzaniu I komunikacji w firmie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Wady

Obsluga klienta fatalna,brak kultury I profesjonalizmu ze strony pan.W momencie skladania zamowienia wszystko pieknie I grzecznie,natomiast gdy towar nie zostaje dowieziony w calosci nie raz a 3 razy I ciagle worowadzanie w blad ze za kazdym nastepnym razem bedzie,kompletna zmiana podejscia do klienta I meile w bardzo wrogim tonie,guy wina lezy po ich stronie.

Extra informacje

Aleksandra / 2021-12-14

Uważać na tą firmę!! Obsługa poniżej jakiegokolwiek poziomu, meble dno, dostawy nigdy w umówionym czasie! Dopisują sami sobie pozytywne opinie:D :D dno dna i kilogram mułu
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00

Stanisław / 2021-08-18

Meble ładne ale barachło materiał
Zalety

Wady

Materiał nie nadaje się na meble kuchenne

Extra informacje

Boi się wody

Gabriela / 2021-07-28

Jestem zachwycona począwszy od zamówienia i profesjonalnej obsługi poprzez transport i przemiłego Pana dostawcę:) do mega szybkiej realizacji usługi.Meble wykonane ładnie i bardzo solidnie( po raz pierwszy nie musieliśmy dokupować śrubek,zawiasów itp...ani wiercić dziur)wszystko bardzo starannie wykonane i dobrze zapakowane.Bardzo dziękuję wszystkim ,którzy pracują przy tworzeniu tych mebli ponieważ znają się na swoim fachu .Polecam w 1000 %
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

obsługa klenta,czas realizacji, transport ,wygląd ,jakość ,zabezpieczenie ,wszystko na plus

Wady

brak

Extra informacje

Gotel89 / 2021-07-23

Towar błyskawiczne wysłany i bardzo dobrze zabezpieczony przed ewentualnym uszkodzeniem mechanicznym paczki. W pełni polecam zakupy w tej firmie!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

błyskawiczna dostawa, dobrze zabezpieczony towar

Wady

Extra informacje

Ilona / 2021-06-30

Profesjonalna obsługa, konkretne odpowiedzi, wszystko zgodne z uzgodnieniami. Naprawdę serdecznie polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Krystek / 2021-06-28

polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Monia / 2021-06-23

Szybka dostawa, spodziewałam się mebli za 2 - 3 tygodnie, jak byłam informowana telefonicznie, a dostałam na trzeci dzień. Bardzo dobry kontakt, informacje na bieżąco i konkretnie. Nie zarabiają na dostawie. Meble dobrze wykonane, spełniają moje oczekiwania. Polecam!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

szybka dostawa, dobry kontakt

Wady

brak

Extra informacje

Tymonus / 2021-06-22

Bardzo szybka dostawa (chyba 3-4 dni) Proponuję tylko oznaczać elementy jakimiś naklejkami aby łatwiej było je odnajdywać i skladac
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

brak oznaczenia elementów

Extra informacje

Tymonus / 2021-06-22

Bardzo szybka dostawa (chyba 3-4 dni) Proponuję tylko oznaczać elementy jakimiś naklejkami aby łatwiej było je odnajdywać i skladac
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

szybka dostawa

Wady

brak oznaczenia elementów

Extra informacje

Paula / 2021-06-22

genialne połączenie materiałów i kolorów obsługa super!! Dostarczony na czas i pod dom, wcześniej dzwonią i dogadać można termin realizacji zamówienia bez kłopotu. wszystko extra, szczerze polecam sprzedającego i obsługę każdemu kupującemu. Kolory na żywo prezentuja się lepiej niż na zdjęciach, naprawdę jestem mega zadowolona z całej realizacji zamówienia od wyboru kolorów i tkaniny po kontakt telefoniczny ze mną, pani była bardzo pomocna i miła.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

wszystko an plus!

Wady

Extra informacje

Sonia / 2021-06-22

Mebelki dostarczone w kilka dni, pięknie się prezentują! Pracownik pomógł w dobraniu szafek idealnie pod wymiar ;)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

miła obsługa, szybka dostawa, piękne mebelki!

Wady

Extra informacje

Karina / 2021-04-30

Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry. Byłam mega zaskoczona, że po wiadomości e-mail zadzwoniła jeszcze Pani, żeby się upewnić, co do szczegółów zamówienia. Meble są śliczne, nie mogę powiedzieć, że nie. Termin oczekiwania - zgodny z informacją od sprzedawcy ile trzeba czekać. Niestety, ale .. zawiodłam się, ponieważ nie spotkałam sie nigdy z tyloma błędami w jednym zamówieniu. Nie było uchwytów do mebli - fakt Pani zadzwoniła następnego dnia z informacją, że zostały wysłane i następnego dnia były już u nas. Wiadomo każdemu może się zdarzyć. Przy jednym regale z 3 paczek tylko jedna była prawidłowa.. w jednej był inny kolor, w drugiej coś kompletnie innego, nie pasującego do naszego regału. Po złożeniu reklamacji musiałam czekać kolejne ponad 2 tygodnie, aż dostanę prawidłowy produkt. Pani zapewniała, że dostaniemy gratis za te błędy, miała sobie nawet zapisać. No, ale niestety, żadnego gratisu nie otrzymaliśmy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.33
Zalety

Śliczne meble, czas oczekiwania zgodny z informacją, bardzo dobry kontakt

Wady

Błędnie dostarczone paczki od mebla.

Extra informacje

Brag / 2020-12-11

Ta pseudo Firma to porażka - jeżeli komus zależy na krótkim okresem realizacji - czyli takim jak sama Firma sugeruje - to niech rezygnuje z zakupu ...! Instrukcja - jeżeli można to nazwać instrukcja - na 1 stronę A4 w dodatku od innego łóżka. Jedna wielka PORAŻKA !
Cena/Jakość
Terminowość
2.00

Anita / 2020-11-16

Zdecydowanie negatywna opinia, nierzetelny sprzedający. Zamówione dwa stoliki nocne otrzymałam z ponad tygodniowym opóźnieniem, bez żadnego powiadomienia ze strony sprzedawcy. Dopiero po kontakcie z mojej strony, sprzedawca poinformował mnie o opóźnieniu. Gdy stoliki wreszcie dotarły do mnie (nie-najtańszy transport własny sprzedawcy lub przez niego organizowany) okazało się, że stoliki posiadają bardzo duże uszkodzenia korpusu a jeszcze na dodatek różnią się od siebie (inne wzory/kolory korpusów ). Nie chodzi tu o różnice w kolorze i odcieniu drewna jak sugeruje sprzedający,ponieważ blaty stolików nie są wykonane z drewna. Zabezpieczenie stolików nie było uszkodzone, więc podejrzewam, że bezczelnie już w takim stanie zostały spakowane i wysłane. Korzystając z prawa rękojmi zażądałam wymiany stolików na wolne od wad, jednak mimo upływu ustawowego okresu na rozpatrzenie, nie uzyskałam do tej pory odpowiedzi od sprzedawcy. Stoliki miały cieszyć, a są dramatem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

brak

Wady

wiele

Extra informacje

Kamine / 2020-10-21

Obsługa kpi z klienta. Pan wyśmiał mnie przez telefon, twierdząc, że jest tak jak on mówi, a moje zdanie się nie liczy. Na sam koniec swtierdził, że on już zakończył romowę ze mną i tyle w temacie. Rozłączając się bez pożegnania!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

obsługa najgorsza na Świecie!

Extra informacje

niezadowolony / 2020-10-21

Beznadziejna firma. Pierwszy i ostatni raz dokonałem zakupu. Brak kontaktu a jak jest to codziennie inne zdanie sprzedawcy. Brak możliwości zwrotów, Proszę się zastanowić przed zakupem bo nie można zwrócić towaru mimo że jest nawet nierozpakowany.. Dawno nie spotkałem się z tak żenującą obsługą. Idę do rzecznika konsumentów.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Benadziejna obsługa, brak możliwośći zwrotu towaru,

Extra informacje

Benadziejna obsługa, brak możliwośći zwrotu towaru

Anna / 2020-10-16

Meble ładne, ale problemem był blat. Przysłano blat dość że niezgodny z zamówieniem to jeszcze zarysowany. Pracownik w rozmowie telefonicznej oskarżył o celowe porysowanie. Był po prostu chamski. Mało tego zażądano dopłaty za właściwy blat. Blat w końcu dotarł bez dopłaty (na szczęście zamówienie było mailowe, więc było udokumentowane). Przesuwanie terminu dostawy to norma.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.67
Zalety

Meble ładne i tanie

Wady

Termin dostawy, traktowanie klientów

Extra informacje

Aga / 2020-08-12

Meble dla lubiących układanki. Instrukcja to jakoś żart. Na koniec składania okazuje się, że coś trzeba było w pierwszym kroku zrobić inaczej i trzeba rozkręcać pół mebla. BARDZO FRUSTRUJACE I CZASOCHŁONNE.
Zalety

Dobrze wygląda, niezła jakoś jak na taką cenę.

Wady

Nieterminowosc i fatalna instrukcja składania mebli

Extra informacje

krzysztof / 2020-07-31

NIE POLECAM no chyba że ktoś ma duzoooo czasu .Zakupiłem zestaw meblowy i zostałem poinformowany ze dostawa będzie za dwa lub trzy tygodnie . Tak dostarczono zestaw ale bez szafy i tutaj zaczyna sie problem . Kierowca przekazał ze dostarczą do 10 dni ale ten termin przesunął sie do dwóch miesięcy . Żadego informacji o przedłużającym się terminie dostawy a jak sie dzwoni to tylko informacja że dopiero za kolrjny tydzień i tak tygodnie leca . A więc ocena nie moze być inna.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.33

Józef / 2020-07-07

Nie otrzymałem blatu kuchennego kierowca pobrał zapłatę za całość. powiedział że 10 dni blat będzie i już minął ten czas. na czacie dowiaduję się że dopiero w przyszłym tygodniu może będzie dostawa czyli za następne 10dni czuję się oszukany i wykpiony nierzetelnym potraktowaniem.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67

adam1234 / 2020-05-14

polecam wszystkim super towar super sprzedawca
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

wszysttko idealnie

Wady

brak

Extra informacje

krzy142 / 2020-05-14

polecam super sprzedawca
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

terminowosc super polecam

Wady

brak

Extra informacje

Cheryl / 2020-01-28

Uważajcie na tą firmę krzak!! Poziom obsługi totalne dno, jest ogromny problem z wymianą towaru, który przywożą niezgodny z zamówieniem. Pomimo potwierdzania odbioru poprawnego zamówienia nie otrzymacie go w wyznaczonym terminie, na reklamacje i skargi mają jedną odpowiedź czytaną z kartki: "utrudniony kontakt z klientem". Zadajcie im pytanie co to oznacza - rozłączą się i przestaną odpowiadać na maile :) dysponujemy na szczęście pełna korespondencją i mailową i telefoniczną :) unikajcie, my spędziliśmy 2 miesiące na walce o swoje.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Terminowość, wysyłanie błędnych zamowień, brak jakiegokolwiek poziomu obsługi, zakłamanie, dno i kilogram mułu

Extra informacje

Firma krzak.

Marian / 2019-12-16

Dzień dobry Nie polecam zakupów w firmie nokameble moim przypadku zostało uszkodzone drzwiczki zareklamowanie przysłali drugie ponownie uszkodzone tej reklamacji już nie uwzględnili tak samo drzwiczki od drugiej szafki które miały wyrwane kawałek okleiny pani stwierdziła że nie podlegają reklamację Stanowczo odradzam zakupy w tej firmie z obsługą klienta też nie jest najlepiej
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
2.00

aga / 2019-07-10

Polecam każdemu. Meble prezentują się lepiej niż na zdjęciu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

miła obsługa, niskie koszty dostawy

Wady

Extra informacje

zadowolony klient / 2019-07-10

Polecam. Fotel super, dobrze wykonany, wygodny i dobrze się prezentuje. Wysyłka bardzo szybka, nie spodziewałam się tego. Kontakt rewelacyjny. Wszystko na piątkę z plusem. Pozdrawiam i dziękuję.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

dobra cena, super jakość, szybsza realizacja

Wady

Extra informacje

klaudiak / 2019-07-10

Polecam serdecznie! Mebelki prezentują się ładnie, a dostawa odbyła się szybko i bezproblemowo. Nie rozumiem komentarzy typu "meble niezgodne z ofertą". Wystarczy doczytać co się zamawia i problemu nie będzie. Na pewno skorzystam jeszcze z oferty tej firmy, ponieważ muszę dokupić elementy do zestawu :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

szybka realizacja, niskie ceny, miła obsługa

Wady

brak mozliwości wnoszenia

Extra informacje

hgz1954 / 2019-07-10

Dobre meble za niską cene!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

niskie ceny

Wady

Extra informacje

5 miesiecy

Tomasz / 2019-02-23

Firma-dramat. Poziom obsługi Klienta poniżej dna. Pani Ewelina J. ma bardzo wysokie mniemanie o sobie, pomimo tego, że nie ma racji. Firma ma bardzo szczegółowo napisany regulamin zakupów, który ma na celu wyłączenie jej odpowiedzialności w prawie każdym wypadku. Niestety zapomniała ująć w nim zapisy dotyczące dostawy towaru, wskutek czego była zobowiązana do dostarczenia towaru pod adres wskazany przez Klienta w zamówieniu. Nikt ze strony firmy Noka nie wziął pod uwagę, że mój adres niekoniecznie musi znajdować się przy ulicy i towar trzeba donieść około 100 metrów przez dziedziniec budynku. Pani Ewelina J. mając głęboko w poważaniu zapisy własnego regulaminu zakupów, jak mantrę powtarzała, że kierowca nie ma obowiązku wnoszenia towaru. Jako podstawę wskazała informację spoza regulaminu zakupów, czyli coś, co nie jest akceptowane przez kupującego podczas składania zamówienia. Na kwestię dostawy zwracałem uwagę p. Ewelinie około 15 razy, informując, że kierowca musi mieć wózek, aby dostarczyć towar pod wskazany adres. Kierowca oczywiście przyjechał bez wózka i zdecydował się wnieść towar dopiero po tym, jak mu powiedziałem, że może wracać z towarem z powrotem do firmy. Pani Ewelina J. lub ktoś inny z firmy zapewne zaraz wszystkiemu tutaj zaprzeczy, więc chętnie udostępnię wszystkim zainteresowanym historię korespondencji. Co do samego towaru - fotel jak fotel, wykonanie trochę toporne, ale może być. Opakowanie za to godne krytyki. Sam fotel był bezpośrednio zapakowany w przemysłową szorstką tekturę, bez warstwy folii, co spowodowało mocne zabrudzenie obicia i jego lekkie obtarcia. Podsumowując - NIE POLECAM. Duża część towarów sprzedawanych w NOKA nie jest przez nich produkowana i można je znaleźć w innych sklepach. Wystarczy użyć wyszukiwarki grafiki Google.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Budownictwo MEBLE NOKA S.C. opinie