Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Lydiana
  • /
  • 1

Opinie o Lydiana

www.lydiana.pl

Warszawa

Zakupy Lydiana opinie
Asortyment
3.67
Dostawa
3.42
Łatwość zamawiania
4
Obsługa i reklamacje
3.46
Poziom cen
3.83

Średnia ocen

3.68

w skali od 1 do 5.

 

Lydiana opinie Lydiana
3.68 1548

Złota Ania / 2022-08-02

Generalnie wszystko ok, jedyny minus ze miimalny zakup to 1000 zl, ale przy takich cenach się oplaca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2022-07-22

Najgorsza jakoś biżuterii z jaką miałam styczność. Łańcuszek złoty za 600zl po pół roku popękał w wielu miejscach! Nikt nie jest zainteresowany przyjęciem reklamacji. Unikajcie tego badziewia! Szkoda pieniędzy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Brak

Wady

Tombak

Extra informacje

6 miesięcy

Marcel / 2021-10-07

Lepiej nic tam nie kupować, jakość gorsza niż na aliexpres
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

same

Extra informacje

Malwina / 2021-08-10

Nie polecam nic z tego sklepu a przede wszystkim współpracy z nimi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

nie ma

Wady

same minusy

Extra informacje

Mash / 2021-06-15

Nie polecam, obsługa sklepu internetowego baaaaardzo miła i to jedyny plus, niestety biżuteria jest tak słabej jakości że wstyd, nie ma też na co wymienić pierwotnego wyboru bo nowości pojawiają się raz na kwartał przy dobrych wiatrach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40

Maria / 2021-02-19

Niestety nie jestem zadowolona. Zwrot przebiega bardzo długo,firma nie odpowiada na e-mail , telefonu też nie odbiera.
Obsługa i reklamacje
1.00

Patrycja / 2021-01-18

Zakupiłam złoty łańcuszek,który tuż po wyjęciu z pudełka zerwał się. Próba reklamacji spełzla na niczym ponieważ uznano,iż jest to uszkodzenie mechaniczne, które nie podlega reklamacji. Poza tym czas oczekiwania z 1 wydłużyl się do 5 dni ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Ladny wzor

Wady

Jakosc, trwalosc, sposob mocowania

Extra informacje

Marcin / 2020-07-14

Ciekawa oferta biżuterii dla mężczyzn, kupowałem spinki i sygnet przez sklep internetowy (szybka dostawa) a stacjonarnie jeszcze łańcuszek. Z produktów jestem zadowolony a cena dobra.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

biżuteria dla mężczyzn, cena, lokalizacja sklepu w galerii, sklep internetowy, szybka dostawa

Wady

nie ma

Extra informacje

produkty używam cały czas i nic się złego nie dzieje, są jak pierwszego dnia

Magda / 2020-07-10

Cos innego niz wszędzie, klasyki też są ale to akurat mnie nie interesuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Inne modele

Wady

Extra informacje

Natalia K. / 2020-06-21

Naprawde bardzo duży wybór! Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wybór

Wady

Extra informacje

Karolina / 2020-05-16

Bardzo duży wybór i super obsługa!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

obsługa

Wady

Extra informacje

Adam / 2020-02-18

Bardzo szeroki asortyment
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

asortyment, obsługa

Wady

Extra informacje

Kirela / 2019-12-09

pomocna obsługa sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Lydiana opinie