Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Luxury Products
  • /
  • 1

Opinie o Luxury Products

www.luxuryproducts.pl

Białystok

Zakupy Luxury Products opinie
Asortyment
4.48
Dostawa
4.29
Łatwość zamawiania
4.52
Obsługa i reklamacje
4.33
Poziom cen
4.16

Średnia ocen

4.36

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

25

dodanych opinii

 

Zbigniew / 2022-11-24

Katastrofa!!! Zamówiłem pióro Aurora na początku sierpnia Wpłaciłem zaliczkę a jakże… Wielokrotnie przekładano termin dostawy ale dowiadywałem się dopiero po tym jak interweniowałem Ostatnia wiadomość była z 24.10 że kontrahent wysyła pióro w następny weekend czyli 4.11 Dzisiaj czyli 24.11 wysłałem maila z zapytaniem co z piórem ? Za 15 minut dostałem mailowe anulowanie zamówienia Ta firma nie nadaje się do sprzedaży czegokolwiek Nie nadaje się do działalności w której jest kontakt z klientem Niesamowita arogancja i lekceważenie klienta Z zamówionym atramentem historia jest jeszcze bardziej groteskowa… To firma jakby z innej niecywilizowanej planety Zbigniew
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Wszysto co robią

Extra informacje

izabela / 2022-11-04

Satysfakcja gwarantowana, dobry kontakt, dbałość o klienta. Produkty piękne .Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

dobra jakosc

Wady

Extra informacje

Natalia / 2022-11-02

Jestem bardzo zadowolona z zakupionego przedmiotu, fantastyczna obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duża pomoc ze strony sprzedawcy przy zakupie

Wady

Extra informacje

Sylwia / 2022-10-24

Jestem bardzo zadowolona ze sklepu. Asortyment niedostepny w innych sklepach na polskim rynku. Obsługa profesjonalna. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2022-09-20

Jestem bardzo zadowolona ze sklepu. Obsługa jest bardzo miła i pomocna. Produkty najwyższej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

zawsze znajdę coś ciekawego

Wady

Extra informacje

Martyna / 2022-06-14

Profesjonalna obsługa, duży wybór ciekawych i bardzo dobrych jakościowo produktów. Bezproblemowy szybki kontakt, uzgodnienia dotyczące personalizacji przedmiotów bez przeszkód i z pełnym doradztwem. Obsługa z dużą wiedzą na temat sprzedawanych przedmiotów i współpracy z producentami. Informacja na bieżąco o ewentualnych opóźnieniach.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same zalety! Szybko, bezproblemowo, profesjonalnie.

Wady

nie ma!

Extra informacje

Zamawiałam nie po raz pierwszy i jeszcze wrócę :)

Cocsinell / 2022-05-30

Bardzo miła, pomocna i serdeczna obsługa. Produkt, który kupiłam zgodnie z sugestią, okazał się idealnie taki, jak chciałam.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Blyskawiczna reakcja na e-maile, pomoc i rzetelność

Wady

Nie ma

Extra informacje

WOJCIECH / 2022-05-23

Pełen profesjonalizm. Pomoc od początku do końca zamówienia na najwyższym poziomie. Jakość rewelacyjna! Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewelina / 2022-05-13

Zamówienie zrealizowane profesjonalnie. Panie z obsługi kompetentne, pomocne i do tego przemiłe! Towar zgodny z opisem. Przesyłka dotarła w ekspresowym tempie. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. To była czysta przyjemność.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Profesjonalnie, kompetentni i pomocni ludzie ;)

Wady

Extra informacje

Malgorzata M. / 2022-05-06

Bardzo miła, serdeczna obsługa. Przesyłki bardzo starannie zapakowane, dostarczone w idealnym stanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2022-05-06

MIŁA OBSŁUGA . OBSŁUŻONA SUPER. BARDZO ZADOWOLONA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

PIĘKNE PRODUKTY

Wady

DROGO

Extra informacje

Marika / 2022-04-27

Obsługa klienta wręcz fatalna, produkt przyszedł w zawyżonej cenie. Pomijając fakt, że paczka mająca dojść w tydzień, nastepnie w dwa tygodnie dotarła do mnie dopiero po miesiącu oczekiwań. Nie polecam żadnych zakupów w tym sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Czas oczekiwania, wymówki względem daty dostarczenia i wysyłki paczki

Extra informacje

Agnieszka / 2021-12-26

Zamówiona przeze mnie bransoletka to po prostu rewelacja!! Jakość wykonania na najwyższym poziomie????Zamówiłam dla siebie męską bransoletkę , która została wykonana zgodnie z moim życzeniem , czas oczekiwania dokładnie taki, jaki został umówiony , nie rozumiem tych negatywnych opinii????? Kontakt ze sklepem również bardzo dobry, Pani właścicielka służy pomocą nawet w „ wymyślnych „ sytuacjach. Dla wszystkich wątpiących , naprawdę szczerze polecam..????napewno jeszcze coś zamówię ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kontakt z klientem i rzetelność wykonania

Wady

Extra informacje

Dwa miesiące

Tadeusz / 2021-11-16

Zamówiłem notes z długopisem ''na wczoraj' pani' która była moim opiekunem / była na telef./zrobiła coś niesamowitego paczkę otrzymałem następnego dnia /małopolska/,Notes super oprawiony -polecam/
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka dostawa,super obsługa

Wady

nie

Extra informacje

3 m-ce

Robert / 2021-11-16

Bardzo dobry kontakt z obsługą, Produkt wysokiej jakości bardzo dobrze zapakowany do wysyłki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2021-11-07

Jestem zadowolona z zamówionego produktu. Zamówienie telefonicznie zostało zrealizowane sprawnie, bo już na następny dzień zostało dostarczone. Firma godna polecenia, ma ciekawe i eleganckie wyroby, które można zamawiać dla siebie jak również na prezent.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75

Jula / 2021-11-05

Produkt wysokiej jakosci. Super obsluga
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Małgorzata / 2021-10-27

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, kontakt ze sklepem bardzo dobry, profesjonalne doradztwo i miła obsługa. Wysoka jakość oferowanych produktów, przesyłki dostarczone na czas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jak wyżej

Wady

Brak

Extra informacje

mariola / 2021-10-27

szybka dostawa zgodna z zamówieniem. polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Agnieszka / 2021-10-05

Wzorowa współpraca w moim przypadku z Panią Michaliną. Produkt zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Produkt bardzo dobrze zabezpieczony do przesyłki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

kontakt, jakość, dostawa

Wady

brak

Extra informacje

Barbara S / 2021-09-22

Wspaniałe produkty. Wszystkie które kupiłam. Polecam dla siebie i na prezenty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

niepowtarzalność

Wady

Nie zauważyłam :-)

Extra informacje

polecam

Ewa / 2021-08-09

Przesympatycznie i błyskawicznie zrealizowane zamówienie, do tego fantastycznie załatwiona sprawa wymiany elementu, który dotarł uszkodzony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wysoka jakość produktu, świetna obsługa

Wady

-

Extra informacje

Oliwer / 2021-05-11

Zamówiony przeze mnie zestaw na biurko dotarł mocno uszkodzony. Interwencja w biurze LUXURY PRODUCTS nic nie dała. Pani na infolinii odsyłała mnie tylko do kuriera, pomimo że to oni gwarantowali bezpieczną dostawę. Minął już mioesiąc od dostawy i zero kontaktu. Szczerze nie polecam. Oszuści i ignoranci.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

brak

Wady

uszkodzony prodykt, słaby kontakt

Extra informacje

Gand / 2020-12-16

Mocno powątpiewam w rzetelność firmy - nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile - czat na stronie sklepu to również fikcja. Nigdzie (chyba, że pogrzebie się w Sieci) nie ma danych kontaktowych innych niż mail i telefon - czyli klasycznie jak fałszywe sklepy. Wysyłka drobnostki kurierem to koszt rzędu 30zł... poważnie? I na tym ma być zarobek?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Ciekawe rozwiązania produktowe

Wady

Cena , koszty dostawy, totalny brak kontaktu - handlują co tylko wpadnie w ręce i na czy można zarobić. Jaki liksus...???

Extra informacje

Michelle / 2019-10-20

Podaruj sobie odrobinę luksusu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

cena

Wady

Extra informacje

Zakupy Luxury Products opinie