Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Lovesite.pl
  • /
  • 1

Opinie o Lovesite.pl

lovesite.pl

Kraków

Zakupy Lovesite.pl opinie
Asortyment
5
Dostawa
5
Łatwość zamawiania
5
Obsługa i reklamacje
5
Poziom cen
5

Średnia ocen

5.00

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

8

dodanych opinii

 

Jack / 2021-05-24

Kupiłem bieliznę damską mojej żonie w sklepie https://lovesite.pl - jest zachwycona ... Nie powiem ja również !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Doskonała jakość

Wady

brak

Extra informacje

Produkty super jakość

Anna W / 2020-12-25

To, co potrzebuje każda kobieta, znajdziecie właśnie na tej stronie! Od wyjątkowej bielizny po intymne zabawki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wysoka jakość

Wady

brak

Extra informacje

Super wykonany

Jakub M. / 2020-12-11

Wszytko w najlepszym porządku, szybko sprawnie i bez problemów. Polecam ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Koneser / 2020-12-11

Strona wyjątkowo przejrzysta , produkty dobrze opisane, można też liczyć na poradę ze strony sklepu po podaniu konkretnych wytycznych zaproponują najlepsze rozwiązanie. Zamówienie otrzymałem na drugi dzień. Paczka zapakowana dyskretnie i bezpiecznie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka, porada ze strony sklepu

Wady

brak

Extra informacje

Tomek / 2020-12-11

W sklepie www.lovesite.pl zakupiłem masturbator oraz masażer do Ciała dla mojej wybranki. Towar został wysłany już w tym samym dniu, o czym zostałem poinformowany poprzez mail. Na drugi dzień już go miałem u siebie.!!!!! Szybka i bez problemowa obsługa POLECAM !!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka obsługa, duży asortyment, promocje.

Wady

Extra informacje

Ola / 2020-12-09

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same zalety

Wady

brak

Extra informacje

polecam wszystkim samotnym i nie tylko

Anna / 2020-12-09

Sklep www.lovesite.pl to coś dla mnie. Kupiłam już kilka zabawek i oboje z mężem odnaleźliśmy się na nowo. Na początku było dziwnie i nieśmiało, ale teraz ... BAJKA!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duży asortyment

Wady

Extra informacje

8 mc

Jan Nowicki / 2020-12-09

Aby życie miało smaczek ..... Wibrator dla mojej Pani :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka i dyskretna paczka

Wady

Extra informacje

Super wykonany

Zakupy Lovesite.pl opinie