Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sieci handlowe
  • /
  • Lidl
  • /
  • 1

Opinie o Lidl

www.lidl.pl/pl/index.htm

Jankowice

Zakupy Lidl opinie
Asortyment
4.71
Obsługa i reklamacje
4
Poziom cen
5

Średnia ocen

4.57

w skali od 1 do 5.

 

Leszek / 2023-08-01

W temacie expresów z 29 lipca. Dla kogo akcje promocyjne? Należy dodawać dla pracowników Lidl, ich rodzin i znajomych. Towar nie wychodzi nawet na sklep. Kierownik Anna Suszek Kraśnik nie umie udzielić sensownego wytłumaczenia, gdzie nadzór śpi? Dotrę do dyrektora regionalnego i nie odpuszczę, może przyszłe promocje dotrą do półek sklepowych.
Obsługa i reklamacje
1.00

Roksana / 2023-02-14

Sfokusowana na kliencie kadra, najwyższa jakość, błyskawiczna dostawa, ceny z mojego punktu widzenia atrakcyjne. W 100% zasłużone 5 gwiazdek. Wrócę na pewno. Fajnie, że takie miejsce istnieje w mojej okolicy.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zdzisław / 2023-01-08

Początkowo nie miałam przekonania, jednak ostatecznie zachęciły mnie recenzje innych internautów - nie tylko te w tym serwisie, ale także w Google. Cały proces zamówienia przebiegł zaskakująco szybko. Co więcej, w każdej chwili mogłam liczyć na pomoc przedstawiciela handlowego. Ceny według mnie atrakcyjne. Jak najbardziej mogę polecić, dziękuję i zostawiam komplet *****.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-01-18

Brak toalety w sklepie, kolejka na kilkanaście ludzi, obsługa trwa kilkanaście minut, co ma zrobić kobieta w ciąży jak chce się siusiu?
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

Słaba infrastruktura

Extra informacje

Nikodem / 2022-01-18

Najlepszy sklep
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2022-01-13

Co chwilę mają promocje
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mysz03 / 2018-03-25

Kocham wasze bułki i rogaliki.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Smak pieczywa

Wady

Extra informacje

fryderk suwalki / 2018-03-17

Supermarket z najlepszą piekarnią, mają bardzo smaczne takie małe drożdżówki z grzybami i kapustą. Tanie i bardzo pożywne, do tego chleb następnego dnia jest dalej miękki.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

drożdżówki, rogaliki

Wady

Extra informacje

Zakupy Lidl opinie