Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Dostawcy prądu
  • /
  • LIM Center – Biura
  • /
  • 1

Opinie o LIM Center – Biura

lim.pl

Warszawa

Budownictwo LIM Center – Biura opinie
Cena/Jakość
1.13
Obsługa klienta
1
Oferta
1.13

Średnia ocen

1.08

w skali od 1 do 5.

 

LIM Center – Biura opinie LIM Center – Biura
1.08 1447

Dominik / 2021-06-21

Ciężka współpraca co róż jakieś awarie i to nie chwilowe lecz całodzienne. Dodzwonić się to jak na błękitną linie czyli prawie niemożliwe, obsługa zupełnie kuleje. Nie polecam jak możecie to omijajcie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

żadnych

Wady

częste długie przerwy, niski poziom usług

Extra informacje

Robert / 2021-06-21

Po raz kolej awaria w tym budynku, brak zasilania na ponad 12h to jakaś porażka. Brak współpracy z kimkolwiek, z nikim nie można było się dogadać, czy uzyskać jakieś konkretne informacje. Firma nie pracowała a straty są ogromne z tego tytułu. Zastanówcie się 2 razy zanim będziecie chcieli coś tam wynająć.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Klient / 2021-06-21

Z przykrością stwierdzam, że k.... stracilem kase przez cały dzień braku łącznąści przez nieudolność tej firmy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

nieudolni ludzie cały dzień nie potrafią łączności przywrócić

Extra informacje

długo

Krzysztof / 2021-06-21

Polecam dokładnie zapoznać się z opiniami poniżej. Infrastruktura w fatalnym stanie, brak konserwacji lub niewłaściwa konserwacja skutkuje ciągłymi zanikami zasilania, zalanami itp. Należy unikać tego obiektu ze wzgl. na własne bezpieczeństwo!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.67
Zalety

Wady

Extra informacje

kilka lat

Przemko / 2021-06-21

Czy tam jeszcze ktoś pracuję? Dodzwonić się nie można, jakby klienta mieli głęboko w poważaniu. Nie polecam współpracy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00

Dawid / 2021-06-21

Ta firma to jest jakaś kpina budynek w tragicznym stanie . Notoryczne raki w dostawie prądu i wody nawet przez cały dzień. kto może powinie omijać szerokim łukiem. Dziwne że nadzór budowlany sie jeszcze nie zainteresował
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

brak

Wady

same wady

Extra informacje

Łukasz / 2021-06-21

Kolejna przerwa w dostawie prądu, firma porażka, nie da sie z nimi współpracować, jak tak dalej pójdzie to bede musiał zamknąć działalność bo same straty przez nich
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Ciagłe i długotrwałe braki zasilania

Extra informacje

Andrzej / 2021-06-21

Dziadowska lokalizacja i administracja, dla najemców niespodzianki typu kilkudniowy brak zasilania całego piętra, trzymać się jak najdalej od tej miejscówki.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Oferta
1.00
Zalety

Wady

Dramatyczny poziom techniczny budynku.

Extra informacje

Budownictwo LIM Center – Biura opinie