Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Elektronika
  • /
  • Telefony komórkowe
  • /
  • LG KU990 Viewty
  • /
  • 1

Opinie o LG KU990 Viewty

Elektronika LG KU990 Viewty opinie
Bateria
3.98
Cena/Jakość
4.15
Jakość wykonania
4.19
Parametry
4.29
Wyświetlacz
4.54

Średnia ocen

4.23

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

52

dodanych opinii

 

~kica adam / 2012-08-06

telefon jest idealny
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

ma

Wady

niea

Extra informacje

2 lata

~kica adam / 2012-08-06

telefon jest idealny
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

ma

Wady

niea

Extra informacje

2 lata

~kica adam / 2012-08-06

telefon jest idealny
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

ma

Wady

niea

Extra informacje

2 lata

~Olka11 / 2012-04-17

Uwazac ,że telefon LG KU990 Jest doskonaly mial go moj brat .. jak dla mnie ma świetny aparat . muzyke odtwarza doosc glosno ..ma wszystkie najwazniejsze funkcje . Zamierzam sobie go kupic i Bardzo polecam. !
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80
Zalety

Mp3 . Dobry aparat , dlugo trzymajca bateria i duzo duzo innych rzeczy:))

Wady

chyba nie ma ..

Extra informacje

nie posiadam produktu ale zamierzam kupic za 120 zl . :))

~Olka11 / 2012-04-17

Uwazac ,że telefon LG KU990 Jest doskonaly mial go moj brat .. jak dla mnie ma świetny aparat . muzyke odtwarza doosc glosno ..ma wszystkie najwazniejsze funkcje . Zamierzam sobie go kupic i Bardzo polecam. !
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80
Zalety

Mp3 . Dobry aparat , dlugo trzymajca bateria i duzo duzo innych rzeczy:))

Wady

chyba nie ma ..

Extra informacje

nie posiadam produktu ale zamierzam kupic za 120 zl . :))

~Olka11 / 2012-04-17

Uwazac ,że telefon LG KU990 Jest doskonaly mial go moj brat .. jak dla mnie ma świetny aparat . muzyke odtwarza doosc glosno ..ma wszystkie najwazniejsze funkcje . Zamierzam sobie go kupic i Bardzo polecam. !
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80
Zalety

Mp3 . Dobry aparat , dlugo trzymajca bateria i duzo duzo innych rzeczy:))

Wady

chyba nie ma ..

Extra informacje

nie posiadam produktu ale zamierzam kupic za 120 zl . :))

~kolo78 / 2011-09-10

mam telefon rok jestem z niego nie zadowolona ponieważ : porysował mi się ekran, i zgubiłam patyczek do ekranu...mam nadzieję że nie długo skończy w koszu i zainwestuje w nokia 6610i .
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
1.40
Zalety

nie posiada

Wady

bateria słaba ,niewszystkie dzwonki działają,animacje na tapecie nie chodzą,ekran się rysuje,aparat się zacina, telefon sam się wyłącza,strasznie się tnie.

Extra informacje

1 rok, 580.00zł

~kolo78 / 2011-09-10

mam telefon rok jestem z niego nie zadowolona ponieważ : porysował mi się ekran, i zgubiłam patyczek do ekranu...mam nadzieję że nie długo skończy w koszu i zainwestuje w nokia 6610i .
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
1.40
Zalety

nie posiada

Wady

bateria słaba ,niewszystkie dzwonki działają,animacje na tapecie nie chodzą,ekran się rysuje,aparat się zacina, telefon sam się wyłącza,strasznie się tnie.

Extra informacje

1 rok, 580.00zł

~kolo78 / 2011-09-10

mam telefon rok jestem z niego nie zadowolona ponieważ : porysował mi się ekran, i zgubiłam patyczek do ekranu...mam nadzieję że nie długo skończy w koszu i zainwestuje w nokia 6610i .
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
1.40
Zalety

nie posiada

Wady

bateria słaba ,niewszystkie dzwonki działają,animacje na tapecie nie chodzą,ekran się rysuje,aparat się zacina, telefon sam się wyłącza,strasznie się tnie.

Extra informacje

1 rok, 580.00zł

~ziomek95 / 2010-05-29

Telefon mam od 3 miesięcy spisuje się bardzo dobrze bateria bardzo dobra wytrzymuje 7 dni
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00

~ziomek95 / 2010-05-29

Telefon mam od 3 miesięcy spisuje się bardzo dobrze bateria bardzo dobra wytrzymuje 7 dni
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00

~ziomek95 / 2010-05-29

Telefon mam od 3 miesięcy spisuje się bardzo dobrze bateria bardzo dobra wytrzymuje 7 dni
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00

~Rolle / 2010-05-25

Telefon ciekawie i nowocześnie wykonany, duży wyświetlacz, bardzo dobre parametry aparatu i wyświetlacza. Dobry również jako telefon muzyczny, zawiera ciekawy program do obróbki zdjęć i robienia minifilmików. Trochę mało elastyczny pod względem modyfikowania wyglądu motywów, dodawania apletów na ekranie LG ma o wiele lepsze pozycje pod tym względem w swojej ofercieBateria dobra - wytrzymuje 7 dni - ale po dobrym sformatowaniu - umiarkowanym użytkowaniu WAŻNE NIE UŻYWAJCIE POKROWCÓW Z MAGNESEM W ZAPIĘCIU BO TO SKUTECZNIE I DRASTYCZNIE OBNIŻA WYDAJNOŚĆ BATERII W TYM TELEFONIE ( podejrzewam że nie tylko w tym - wytrzymywała max 1 dzień)Obsługa - trzeba się przyzwyczaić:) Trochę drażni mnie pisanie smsów oraz szybkość reakcji na dotyk.Czasem zbyt wrażliwy a czasem za mała wrażliwość - co utrudnia poruszanie się po menu.Ma sporą wbudowaną kartę pamięci lecz zalecam dokupienie zewnętrznej i tam zapisywanie co większych plików np muzyki. ( domyślnie zapisuje na wewnętrznej).Czasem gubi zasięg lecz podejrzewam że to wina operatora -play a nie samego telefonu.Trzeba się z nim dość delikatnie obchodzić, na ekran przyda się folia ochronnaOgólnie polecam , podstawowe funkcje jakie oczekujemy od telefonu sprawują się bez zarzutu....choć zawsze można coś ulepszyć..telefon na 4
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

design, wyświetlacz, parametry, aparat, oprogramowanie, bateria

Wady

delikatny, obsługa może sprawiać pewien problem, wrażliwość na pole magnetyczne.

Extra informacje

rok, kupiony w ofercie abonamentowej w play

~Rolle / 2010-05-25

Telefon ciekawie i nowocześnie wykonany, duży wyświetlacz, bardzo dobre parametry aparatu i wyświetlacza. Dobry również jako telefon muzyczny, zawiera ciekawy program do obróbki zdjęć i robienia minifilmików. Trochę mało elastyczny pod względem modyfikowania wyglądu motywów, dodawania apletów na ekranie LG ma o wiele lepsze pozycje pod tym względem w swojej ofercieBateria dobra - wytrzymuje 7 dni - ale po dobrym sformatowaniu - umiarkowanym użytkowaniu WAŻNE NIE UŻYWAJCIE POKROWCÓW Z MAGNESEM W ZAPIĘCIU BO TO SKUTECZNIE I DRASTYCZNIE OBNIŻA WYDAJNOŚĆ BATERII W TYM TELEFONIE ( podejrzewam że nie tylko w tym - wytrzymywała max 1 dzień)Obsługa - trzeba się przyzwyczaić:) Trochę drażni mnie pisanie smsów oraz szybkość reakcji na dotyk.Czasem zbyt wrażliwy a czasem za mała wrażliwość - co utrudnia poruszanie się po menu.Ma sporą wbudowaną kartę pamięci lecz zalecam dokupienie zewnętrznej i tam zapisywanie co większych plików np muzyki. ( domyślnie zapisuje na wewnętrznej).Czasem gubi zasięg lecz podejrzewam że to wina operatora -play a nie samego telefonu.Trzeba się z nim dość delikatnie obchodzić, na ekran przyda się folia ochronnaOgólnie polecam , podstawowe funkcje jakie oczekujemy od telefonu sprawują się bez zarzutu....choć zawsze można coś ulepszyć..telefon na 4
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

design, wyświetlacz, parametry, aparat, oprogramowanie, bateria

Wady

delikatny, obsługa może sprawiać pewien problem, wrażliwość na pole magnetyczne.

Extra informacje

rok, kupiony w ofercie abonamentowej w play

~Rolle / 2010-05-25

Telefon ciekawie i nowocześnie wykonany, duży wyświetlacz, bardzo dobre parametry aparatu i wyświetlacza. Dobry również jako telefon muzyczny, zawiera ciekawy program do obróbki zdjęć i robienia minifilmików. Trochę mało elastyczny pod względem modyfikowania wyglądu motywów, dodawania apletów na ekranie LG ma o wiele lepsze pozycje pod tym względem w swojej ofercieBateria dobra - wytrzymuje 7 dni - ale po dobrym sformatowaniu - umiarkowanym użytkowaniu WAŻNE NIE UŻYWAJCIE POKROWCÓW Z MAGNESEM W ZAPIĘCIU BO TO SKUTECZNIE I DRASTYCZNIE OBNIŻA WYDAJNOŚĆ BATERII W TYM TELEFONIE ( podejrzewam że nie tylko w tym - wytrzymywała max 1 dzień)Obsługa - trzeba się przyzwyczaić:) Trochę drażni mnie pisanie smsów oraz szybkość reakcji na dotyk.Czasem zbyt wrażliwy a czasem za mała wrażliwość - co utrudnia poruszanie się po menu.Ma sporą wbudowaną kartę pamięci lecz zalecam dokupienie zewnętrznej i tam zapisywanie co większych plików np muzyki. ( domyślnie zapisuje na wewnętrznej).Czasem gubi zasięg lecz podejrzewam że to wina operatora -play a nie samego telefonu.Trzeba się z nim dość delikatnie obchodzić, na ekran przyda się folia ochronnaOgólnie polecam , podstawowe funkcje jakie oczekujemy od telefonu sprawują się bez zarzutu....choć zawsze można coś ulepszyć..telefon na 4
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40
Zalety

design, wyświetlacz, parametry, aparat, oprogramowanie, bateria

Wady

delikatny, obsługa może sprawiać pewien problem, wrażliwość na pole magnetyczne.

Extra informacje

rok, kupiony w ofercie abonamentowej w play

~damif666 / 2009-06-22

chcę kupić ten telefon, ale mam wątpliwości co do baterii i pisania sms-ów. proszę o pomoc! z góry dzięki ;)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

niewiem?

Wady

niewiem?

Extra informacje

niewiem?

~damif666 / 2009-06-22

chcę kupić ten telefon, ale mam wątpliwości co do baterii i pisania sms-ów. proszę o pomoc! z góry dzięki ;)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

niewiem?

Wady

niewiem?

Extra informacje

niewiem?

~damif666 / 2009-06-22

chcę kupić ten telefon, ale mam wątpliwości co do baterii i pisania sms-ów. proszę o pomoc! z góry dzięki ;)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

niewiem?

Wady

niewiem?

Extra informacje

niewiem?

~Gu$ka! / 2009-06-09

Po prostu super telefon! Co tu dużo pisać? Mam telefon od 5 miesięcy i pomimo, że ciągle pisze sms'y i słucham muzyki bateria wytrzymuje mi 3-4 dni! Jego zaletą jest to, że nie zapamiętuje częstości doładowań! Aparat 5 m'pix.! = Profesjonalne zdjęcia! Sms'y = Klawisze , querty lub pismo ekranowe. Muzyka = Super odtwarzacz.!Łatwa obsluga w menu,Wiele ustawień ! Itp.! Można wymieniać bez końca ! :]]
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

Wszystko co posiada!

Wady

BRAK

Extra informacje

Od 5 miesięcy

~Gu$ka! / 2009-06-09

Po prostu super telefon! Co tu dużo pisać? Mam telefon od 5 miesięcy i pomimo, że ciągle pisze sms'y i słucham muzyki bateria wytrzymuje mi 3-4 dni! Jego zaletą jest to, że nie zapamiętuje częstości doładowań! Aparat 5 m'pix.! = Profesjonalne zdjęcia! Sms'y = Klawisze , querty lub pismo ekranowe. Muzyka = Super odtwarzacz.!Łatwa obsluga w menu,Wiele ustawień ! Itp.! Można wymieniać bez końca ! :]]
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

Wszystko co posiada!

Wady

BRAK

Extra informacje

Od 5 miesięcy

~Gu$ka! / 2009-06-09

Po prostu super telefon! Co tu dużo pisać? Mam telefon od 5 miesięcy i pomimo, że ciągle pisze sms'y i słucham muzyki bateria wytrzymuje mi 3-4 dni! Jego zaletą jest to, że nie zapamiętuje częstości doładowań! Aparat 5 m'pix.! = Profesjonalne zdjęcia! Sms'y = Klawisze , querty lub pismo ekranowe. Muzyka = Super odtwarzacz.!Łatwa obsluga w menu,Wiele ustawień ! Itp.! Można wymieniać bez końca ! :]]
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

Wszystko co posiada!

Wady

BRAK

Extra informacje

Od 5 miesięcy

Bluedragon / 2009-06-06

Telefon fajny, miałem go w ręku na 1 rzut oka spoko... Ale...
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.40
Zalety

ekranaparat

Wady

brak wifi

Extra informacje

niemam

Bluedragon / 2009-06-06

Telefon fajny, miałem go w ręku na 1 rzut oka spoko... Ale...
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.40
Zalety

ekranaparat

Wady

brak wifi

Extra informacje

niemam

Bluedragon / 2009-06-06

Telefon fajny, miałem go w ręku na 1 rzut oka spoko... Ale...
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.40
Zalety

ekranaparat

Wady

brak wifi

Extra informacje

niemam

~blacklis / 2009-06-06

Parametry: Brak WLAN, GPS, zablokowana możliwość dodawania motywów, wiele aplikacji java jest nieobsługiwanychJakość wykonania: słaba, telefon nie nadaje sie do użytku po 2 miesiącachBateria: Jeden, wytrzymuje jedynie okres gwarancji (6 miesięcy)Wyświetlacz: Problemy z podświetleniem, gasnące pixele, plamyCenajakość: mierny, za drogi, szybko się psuje
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
1.20
Zalety

aparat 5 MPx

Wady

obsługa serwisowa katastrofalna, lg umywa się od odpowiedzialności za telefon, piszą w książeczkach że została wykonana naprawa(np, wymiana baterii, a bateria wraca do mnie ta sama)

Extra informacje

7 miesięcy, cena 1100 zł

~blacklis / 2009-06-06

Parametry: Brak WLAN, GPS, zablokowana możliwość dodawania motywów, wiele aplikacji java jest nieobsługiwanychJakość wykonania: słaba, telefon nie nadaje sie do użytku po 2 miesiącachBateria: Jeden, wytrzymuje jedynie okres gwarancji (6 miesięcy)Wyświetlacz: Problemy z podświetleniem, gasnące pixele, plamyCenajakość: mierny, za drogi, szybko się psuje
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
1.20
Zalety

aparat 5 MPx

Wady

obsługa serwisowa katastrofalna, lg umywa się od odpowiedzialności za telefon, piszą w książeczkach że została wykonana naprawa(np, wymiana baterii, a bateria wraca do mnie ta sama)

Extra informacje

7 miesięcy, cena 1100 zł

~blacklis / 2009-06-06

Parametry: Brak WLAN, GPS, zablokowana możliwość dodawania motywów, wiele aplikacji java jest nieobsługiwanychJakość wykonania: słaba, telefon nie nadaje sie do użytku po 2 miesiącachBateria: Jeden, wytrzymuje jedynie okres gwarancji (6 miesięcy)Wyświetlacz: Problemy z podświetleniem, gasnące pixele, plamyCenajakość: mierny, za drogi, szybko się psuje
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
1.20
Zalety

aparat 5 MPx

Wady

obsługa serwisowa katastrofalna, lg umywa się od odpowiedzialności za telefon, piszą w książeczkach że została wykonana naprawa(np, wymiana baterii, a bateria wraca do mnie ta sama)

Extra informacje

7 miesięcy, cena 1100 zł

~MilorD / 2009-05-25

niestety model Ku 990 i jest gorszy ale nowszy.... LG zastosowalo aparat z innego modelu;) KU 990 Viewty bez ''i'' jest zdecydowanie lepszy;) aparat, bardzo dobry, duza ilosc opcji, lampa xenonowa, stabilny soft, ale najwazniejsze duuzy i czytelny ekran;) bardzo czulu na dotyk;) jak narazie jeden minus ktory razi to bateria, krotko trzyma 3-4 dni przy zabawie, 5-6 normalne uzytkowanie, ogolnie polecam KU 990 Viewty bez ''i'' za symbolem KU;)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.00
Zalety

+aparat+wyswietlacz+wyglad+lampa blyskowa+ cena przystepna+stabilny soft

Wady

+bateria

Extra informacje

~MilorD / 2009-05-25

niestety model Ku 990 i jest gorszy ale nowszy.... LG zastosowalo aparat z innego modelu;) KU 990 Viewty bez ''i'' jest zdecydowanie lepszy;) aparat, bardzo dobry, duza ilosc opcji, lampa xenonowa, stabilny soft, ale najwazniejsze duuzy i czytelny ekran;) bardzo czulu na dotyk;) jak narazie jeden minus ktory razi to bateria, krotko trzyma 3-4 dni przy zabawie, 5-6 normalne uzytkowanie, ogolnie polecam KU 990 Viewty bez ''i'' za symbolem KU;)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.00
Zalety

+aparat+wyswietlacz+wyglad+lampa blyskowa+ cena przystepna+stabilny soft

Wady

+bateria

Extra informacje

~MilorD / 2009-05-25

niestety model Ku 990 i jest gorszy ale nowszy.... LG zastosowalo aparat z innego modelu;) KU 990 Viewty bez ''i'' jest zdecydowanie lepszy;) aparat, bardzo dobry, duza ilosc opcji, lampa xenonowa, stabilny soft, ale najwazniejsze duuzy i czytelny ekran;) bardzo czulu na dotyk;) jak narazie jeden minus ktory razi to bateria, krotko trzyma 3-4 dni przy zabawie, 5-6 normalne uzytkowanie, ogolnie polecam KU 990 Viewty bez ''i'' za symbolem KU;)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.00
Zalety

+aparat+wyswietlacz+wyglad+lampa blyskowa+ cena przystepna+stabilny soft

Wady

+bateria

Extra informacje

~Julcia :P / 2009-05-23

Telefon mam już miesiac. Jak narazie wytrzymał sporo :P Zalecam jednak kupić folię ochronna na ekran bo na serio się przydaje. Zacznę więc od szybkości działania:telefon reaguje nieźle :) owszem trzeba poczekać gdzieś 3s. zanim załaduje pliki np. ze zdjęciami ale da się wytrzymac :D (jezeli ma się tych plików z 220 to nie ma co się dziwić :) )aparat:mam czasami problemy z ostrością ale poza tym jest super :D lampa nie jest taka super :) ale i tak się czasami przydaje :Dpisanie sms-ówna poczatku myślałam że nie dam rady ... ale po kilku sms-ach stwierdziłam że da się przyzwyczaić :) polecam klawiature querty :D eski dochodzą szybko więc praktycznie nie ma z nimi problemów ... :) google wiele razy wchodziłam na pocztę, mapy , nawet youtube i nie było problemów :D Ogólie telefon super :)
Zalety

wymienione w treści :D

Wady

także mam problemy z ustawieniem głośności dzwonka :|

Extra informacje

mam fonik 1 miesiąc , kupiony w mixplusie :D

~LOLka / 2009-05-23

Mam ten telefon od kilku dni. Jest to mój pierwszy dotykowy telefon. Myślałam że będę miała problem w obsłudze ale jest wręcz przeciwnie XD Nie dostrzegłam narazie zadnych powaznych wad ale jednym moim problemem jest cichy dzwonek sms, da się go jakoś podgłośnić ?? Słyszałam także skargi na ciche odtwarzanie muzyki (bez słuchawek) ... nie wiem jak tam u was ale u mnie gra głośniej niż na moim poprzednim Samsungu. Ogólnie jestem zadowolona z zakupu :D

~patrykas14 / 2009-05-20

Witam.Telefon jest w 100% genialny, ma duży wyświelacz!!!
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.20
Zalety

wszystko to plisy

Wady

Nie ma

Extra informacje

2miesiące kupiłem za 900zł.

~Pati / 2009-05-16

Telefon naprawdę świetny! Mam go już prawie miesiąc. Świetnie reaguje na dotyk, banalny w obsłudze, bardzo solidny (spadł mi kilka razy na beton i jedynie troszkę się obudowa zarysowała, ale ogólnie działa normalnie), posiada klawiaturę qwerty (niektórzy piszą, że jej nie ma.. jest w ustawieniach. Można sobie zmienić;)), odtwarzana muza naprawdę świetna, jak na zwykły telefon (nie-muzyczny) naprawdę głośna i "czysta", grę mam tylko jedną ale za to super grafika, bluetooth spisuje się bez zarzutów. Teraz chcę coś powiedzieć odnośnie aparatu. Robi lepsze zdjęcia niż moja cyfrówka 7,2mpx. I tutaj nie przesadzam. Mam duże doświadczenie z fotografią. Jeśli nie umiesz robić zdjęć - nie narzekaj na telefon. Robi bardzo wyraźne i ostre zdjęcia (polecam mieć zawsze włączoną funkcję Makro, aby zdjęcia były ostrzejsze). Czasem zdjęcia się rozmazują, albo wychodzą nie tak jak chcielibyśmy. Powinniśmy trzymać aparat zawsze tak, aby ręka się nam nie trzęsła... Ostatnio nabyłam doświadczenie w robieniu zdjęć tym aparatem. :) Mianowicie po deszczu zrobiłam zdjęcie szybie, na której znajdowały sie krople deszczu. Na początku były trochę nie wyraźne, natomiast potem nacelowałam kilka kropel na sam środek kwadracika, który znajduje się na środkui ekranu - wyszły piękne :)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

Wyżej napisałam. :) Ogolnie ma duzo plusow, polecam. :)

Wady

Nie ma Wi - Fi. :(

Extra informacje

Niecały 1 miesiąc. Kupiłam chyba za 600zł. To bardzo mało jak na taki super telefon!!

~Ama_123 / 2009-04-30

Telefon jest super. Nie wmawiaj nikomu, że bateria jest do niczego, bo to oczywiste,że w takich telefonach jest pobierane więcej energii przez m.in. ekran. A może ty masz w sobie jakieś zdolności niszczące dobre telefony?? Mam ten telefon, i jestem z niego w pełni zadowolona. Ładnie wygląda, ekran jest super i w ogóle cały jest super. Ten telefon jest dla tych, którzy umieją o niego dbać. Ty najwyraźniej nie potrafiłeś.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

Wszystko :-)

Wady

Nic :-)

Extra informacje

miesiąc, za złotówkę ( na abonament)

~Szogun77 / 2009-04-25

Czadowy
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00

~marzena / 2009-04-19

chce kupic ten tel i wzgledem tego mam pytanie czy ten telefon ma polskie menu bo ja jestem i chce go kupic w Anglii z gory dziekuje

~LG Viewty / 2009-03-05

Mam ten Lg i owszem fotki nie są za dobre ale podwarunkiem że bedziemy mieli dobre światło i ustawimy w opcjach parametry to wychodza bardzo dobrze.Co do głośnika umnie zagłusza wszytkich jezeli jeszcze podgłośnisz w menu systemowym.MAteriał wcale sie nie wyciera zalezy czy o niego dbasz mam go od 1,5 roku ani ryski na srebynych elementach i wyswietlaczu.Filmy to fantazj no ale przydałoby sie wi-fi.pozdrawiam
Zalety

Wszystko

Wady

wi-fi ale komu potrzebne bo mi nie;P

Extra informacje

1,5 roku

~Aniol19991 / 2009-03-01

Moim zdaniem ten telefon jest super...Duży i fajny wyświetlacz...Dobrze robi zdjęcia i dobrej jakości..Trochę źle pisze się eski ale da się przyzwyczaić...polecam...
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.20
Zalety

wyświetlacz,rozdzielczość aparatu,szybkość nagrywania filmów

Wady

wielkośc całego telefonu..

Extra informacje

mam go nie cały tydzień a kupiam go w abonamencie...za ok 100zł

~bazyli / 2009-02-28

Mam telefon od dwu dni. Jestem bardzo zadowolony. Jest co prawda kilka drobnych mankamentów. Np. nie potrafię włączyć radia przez głośnik, oczywiście przy podłaczonych słuchawkach. Poza tym słuchawki nie mają sterowania głośnością telefonu ani też kolejnością odtwarzani plików mp3: takie możliwości miała Nokia 6131. To jest przydatne przy jeździe na rowerze. Nie odnalazłem też możliowości zmiany barwy dźwięku. No i szkoda, że nie ma wifi.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80
Zalety

Piękny wyświetlacz i prosta, logiczna obsługa

Wady

Dźwięk mógłby być mocniejszy.

Extra informacje

2 dni, 1 zł

~Grezail / 2008-12-18

Bardo dobry telefon polecam. A aparat ... wyśmienity
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

aparat , ekran , cena , jakość wykonania

Wady

brak

Extra informacje

mam go miesiąc kupiłem za 500 zł

~Jacek / 2008-10-15

fantastyczny telefon, boli tylko brak WiFi, a poza tym nie ma sie do czego przyczepic!!! naprawde poleca bardzo goraco ten telefon !!!1
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80

~Wrona / 2008-08-27

Ten telefon jest prze-super-hiper-extra zarombisty!!!! Ma mnóstwo funkcji! Świetna jakość muzyki, zaawansowany edytor graficzny. No i ten ekran dotykowy! CUDO, jakich mało! Wszyscy mi go zazdroszczą. Wadą jest troszkę złe odzwierciedlenie kolorów na zdjęciach: niebieska bluza wyszła fioletowa. Ale to nic. Poza tym jest OK. Nie korzystam z internetu, ani pakietu google, bo żre forse jak 150, ale słyszalem że pod tym względem nie odstępuje najlepszym telefonom. Duży, przejrzysty ekran. Wychodzą na nim świetne filmy. W porównaniu do moich poprzednich komórek (Nokia 6020 i Samsung X520) ten jest absolutnie najlepszy. Wadą jest bateria. Przy takich wymaganiach pojemność powinna wynosić 2000, a nie 1000. Slot na kartę pamięci jest ukryty (+) w mało dostępnym miejscu (-).
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.80
Zalety

Wszystko!!!

Wady

Cena, bateria.

Extra informacje

Mam już go ponad miesiąc. Kupiłem za 949 zł na allegro. Był razem z karta pamięci

~szafir / 2008-07-28

ten telefon jest spełnieniem wszelkich moich oczekiwań, bardzo dobrze mi się z nim pracuje, dużo rozmawiam, pisze smsy, bateria trzyma około 4 dni.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.60

~anka / 2008-07-24

ten telefon jest po prostu rewelacyjny! uwielbiam go i po prostu nie mogę się z nim rozstać :D stylowy, elegancki design, piękny ekran. Dobrze mi się słucha na nim muzyki i wygodnie pisze sie smsy :D
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
4.40

~Kamilo / 2008-06-19

Nie zgadzam sie z moim przedmówca :) chyba nigdy nie mial tego aparatu i narzeka nie wiem na co :)Aparat jest super zdjęcia wychodzą podobnie jak w noki n95 może momentami lepsze, pozatym lg ma wiecej opcji w aparacie, dużo opci manual :) a nie tylko auto....Ogólnie telefon Ok godny polecenia :)
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

bateria, wyświetlacz,aparat,video,dvix,qwerty,rad io,google maps itd...

Wady

brak zaślepki w zwykłej wersji, brak wifi :)

Extra informacje

miesiąc

~Adrian / 2008-06-02

Nie stety ale czytajac zamieszczone juz opinie musze co nie co naprostowac:Po pierwsze aparat - to tragedia jak dla mnie zdjecia nie sa ostre i maja dziwne odzwierciedlenie kolorow w tym samym czasie co mialem LG KU990i mialem takze SE K800i i mimo iz ma on 3.2MP to zdjecia sa nie porownywalnie lepsze z K800i.. Tak wiec teks ze moze on zastapic cyfrowke jest lekka przesada. Jesli chodzi o wideo to owsze jest super ale fotki tragedia..Druga sprawa bateria w moim telefonie ledwie wytrzymywala 2 dni i to praktycznie nic nie robilem na telefonie rozumiem ze tak duzy wyswietlacz poczebuje mocy no ale zamist zastosowac wieksza baterie odbilo sie to na czasie czuwania..Po trzecie rozpoznawanie pisma tak jak w innych telefonach z dotykiem tak i w LG jest nie dopracowany zanim cos napiszesz recznie to cie krew zaleje.. Wykonanie takze nie jest rewelacja srebrne elementy po jakims czasie lubia sie wytrzec co nie wyglada potem za fajnie..Zeby nie bylo ze tylko same zle rzeczy o tym telefonie pisze czas na zalety.. oprocz wspomnianego wideo takze dotykowy ekran jest super wszystko wygodne i dobrze rozmieszczone telefon nie gra za rewelacyjnie ale ujdzie w tlumie.. nie stey wiecej plusow nie zauwazylem :(
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
3.50
Zalety

+Wideo+Bardzo dobry duzy dotykowy wysiwetlacz+Wyglad

Wady

-Aparta-Slaba bateria-Male mozliwosci-Budzik zadziala tylko wtedy gdzy mamy wlaczone dziwki w telefonie (o_O)-Obudowa szybko sie wyciera-Bardzo slaby zasieg w porownaniu z innymi telefonami w miejscowosciach gdzie sa problemy z zasiegiem

Extra informacje

Juz naszczescie go nie mam :)

~dorok / 2008-05-29

Telefon jest swietny nadaj sie do wszystkiego może nawet zastąpić aparat cyfrowy nie spodziewałem sie że na komputerze wyjdą tak ładne foty z niego ogólnie jest swietny i bardzo wygodnie sie go uzywa przynajmniej jak dla mnie.mam go ponad miesiąc a kupiłem za 1000
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

mam go ponad miesiąc a kupiłem za 1000

~Edmund / 2008-05-13

Świetny telefon ma wszystko co jest w telefonie potrzebne i niezbędne. Ładnie wygląda ma dobrą baterie jast łatwy w ogsłudze no i ma bardzo wygodny dotykowy wyswietlacz polecam go wszystkim uzytkownikom szukajacym ciekawego i funkcjonalnego telefonu.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00

~Edgar / 2008-05-08

Telefon świetny dotykowy wyswietlacz jeszcze leprzy a poza tym niebanalny wygląd bardzo mi sie podoba ten telefon fajnie że ma opcje rozpoznawania pisma odręcznego polecam wszystkim
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00

~olek / 2008-04-29

Poprostu świetny telefon jestem zachwycony jego możliwościami i pieknym wyglądem poza tym ten dotykowy wyswietlacz jes poprostu genialnym rozwiązaniem a jeżeli chodzi o baterie to jak na tak duzy wyświetlacz jest ok polecam wszystkim.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00

~basia / 2008-01-03

kupilam go dwa tygodnie temu i jestem po wrazeniem, robi zdjecia bardzo dobrej jakosci, dotykowy ekran wogole mi nie przeszkadza. Do tego jest bardzo elegancki.
Bateria
Cena/Jakość
Jakość wykonania
Parametry
Wyświetlacz
5.00

Elektronika LG KU990 Viewty opinie